5. ledna 2017

/OUTFIT/ První sníh

Miluji když tady u nás "na konci světa u lesa" napadne sníh! Všechno má totiž tak krásnou atmosféru. Nemáme tu hned břečku, z okna můžu čučet na zasněžený les, který mě uklidňuje a když chci jít s Lilly na volno na procházku, tak mám hned několik možností a ona se může parádně vyblbnout! Sranda začíná v momentě, kdy se chci dostat k autu, jelikož to je nejlépe zavalené haldou sněhu, kterou ráno na něj navalil malý odhrňovač, který tady jednou za den projede a pak to začíná.. Pamatuji si, že jsem před pár týdny říkala příteli ať koupíme lopatu, že se bude hodit - navíc byla za pár kaček. Dostala jsem odpověď, že sníh určitě nebude a nebudeme za takovou zbytečnost utrácet :D. Jojo zbytečnost.. A tak mám každé ráno menší kardio se smetákem a tančím s ním kolem auta, abych jej aspoň trošku dostala z té navalené kupy sněhu a nemusela se bát, že při vyjetí z místa to napálím do plotu.. nebo nejlépe ani nevyjedu, jak už se mi několikrát poštěstilo :D. No a tak já si tady žiju. Jo a nejlepší na tom sněhu je, že když chci fotky v tomto období, tak nám stačí vyjet pár metrů od domu a můžu se fotit do aleluja! :D 
Jo, ale jinak mám zkouškové a dvě nejtěžší zkoušky mě teprve čekají, ale z čeho mám radost je fakt, že mi dnes dorazila do e-mailu rešerše k bakalářce! A je dokonalá, takových knih, no mám co dělat... :D. Taky jste ohledně školy věčně ve skluzu?? řekněte prosím, že jo.. 

A abych vám teda řekla i něco k tomu co mám na sobě.. Tak ta bunda je úplně nejlepší na světě. Je teplá, příjemná a rozhodně jsem jejím výběrem neudělala chybu. Taky máte nějaký podobný kousek, ve kterým víte, že vám bude 100% teplo? :)  Ovšem co mě ale štve jsou tyto džíny! Délka, střih, materiál, vše je super, ale vybrala jsem si blbou velikost a tak mi hrozně padají :(. Pokud byste o ně některá měla zájem, dejte vědět, je to vel 40, délka nad kotníky pro výšku max 170 cm :).

A to je ode mě vše! Mějte se krásně 💋

IMG_6848 IMG_6805 IMG_6783 Untitled IMG_6796 IMG_6862 IMG_6868

BUNDA - Vero Moda /www.Zoot.cz/
ČEPICE - Takoo
KALHOTY - Mango /www.Answear.cz/
KABELKA - www.Wayfarer.cz
RUKAVICE - F&F

19 komentářů:

  1. Jiti zdá sa mi to alebo si dosť schudla? ÚPLNE NEZNÁŠAM to ako ti tu stále niekto nadáva na postavu.. -_- ja milujem tvoje pohodové články a outfity a ani tento nie je výnimkou - kombinácia sivej s ružovou je perfektná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář! :)
      Nevážila jsem se, takže nevím, ale myslím, že ani ne. U mě dělá hodně strava a to zda jsem psychicky v pohodě. Teď se dost hlídám a cítím, že nejsem tak zavodněná, což u mě dělá hodně, vždycky se mi to projeví v obličeji :).

      Vymazat
    2. Fakt vypadáš krásnější, kolik tak vážíš, vypadá to že máme stejnou postavu, a jakou nosíš velikost kalhot a triček? Ale je divné že fotky dělají hodně na jedné fotce vypadáš na 50 kilo a na té další prostě jak normální holka

      Vymazat
  2. Ta bundička vypadá fakt teple a moc hezky! :) A škoda, že ty kalhoty jsou ve špatné velikosti, protože ti moc sluší! Za mě pěkný pohodový outfit. A v tom sněhu to tam musíte mít jak v pohádce, já teda sníh nesnáším, ale možná je to tím, že z něj u nás hned máme odpornou břečku. U vás bych se jím na procházkách brodila i ráda, haha! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bunda se mi strašně líbí!! :) Moc ti to sluší!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. Ty kalhoty bych si nechala, být tebou, vypadáš v nich hubenější jak jindy (a nebo třeba jsi) :) outfit i fotky hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, ale kalhoty ktere jsou velike jsou dost k nicemu, kdyz mi v pase nedrzi a celkove v oblasti rozkroku a boku skrz to nesedi :)

      Vymazat
    2. Mne se prave zda, ze ti tyto kalhoty sedi. A jine mas dle meho vetsinou napresovane. Ale tak to je muj pocit, nevim jak se citis. (Jsem jiny anonym).

      Vymazat
    3. Ty na tom Instagramu zatahujes břicho a přitom si i tak špek to si jako myslíš že to nikdo nepozná?

      Vymazat
    4. Jeste neco mas na srdci? :)
      Muzu vedet kde jsi tuto informaci nabrala? :)
      Znas me, vidas me nebo jak?

      Vymazat
  5. Nemusím tě znát, abych viděla špek a přitom si nadechnuta k prasknutí :D fakt solidní špek Jituško :) ale i tak tě potkávám v UH :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím, musím se Jitky zastat, ikdyž na živo jsem ji nikdy neviděla a její fotky sleduji pouze na insta. Ale mě přijde, že určitě nějaké to kg zhubla a pokud né kg,tak centimetry určitě. Vždyť je to vidět na první pohled. Dokonce jsme si i říkala, že ji napíšu, ať poradí jak zhubla. Prootže mě samotné se to přes osobního trenéra a krabičkouvou dietu nedaří. Jí ťo a pro tebe, fakt si z toho nic nedělej, hlavní je, jak jsi spokojená ty a tvůj přítel. Veronika

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná bundicka, hreje uz na pohled!:D a musim souhlasit s většinou, džíny Ti opravdu moc sluší, neprodavat! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tady to moc vidět nejde, ale přece na jedné fotce ano. Nezdá se mi, že by ti v rozkroku kalhoty neseděly, naopak, po dlouhé době se mi na tobě nějaké líbí, nevypadáš v nich nacpaná a vypadáš hubenější.

    OdpovědětVymazat
  9. Trochu snehu ve meste jeste jde, ale dneska dost pada snih a to uz tedy nemusim, na horach at pada.
    Hezke fotky, povedly se :)

    OdpovědětVymazat
  10. Trochu nuda tady, dřív jsem sem chodila aspoň 1x denně a teď stačí 1-2x za měsíc a stejně nic, je vidět že už i kvalita článků, fotek i stylu upadla. Možná by nebylo špatné dát si pauzu, než dělat něco jen na půl :)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, tak dnes jsem te poprvé videla nazivo-bylas s pritelem. ve skutecnosti si působila sympaticky,ale prekvapilo me, ze sem si te představovala stihlejsi(neber to prosim jen jako kritiku) jen ze ty fotky take zkresluji. zato v obliceji si působila přirozeněji nez na blogu. kazdopadne vypadalas spokojene a to je nejdulezitejsi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si pamatuju, kdyz jsem Jitu videla poprve v Malenovicich v obchodaku. Je to tak 3-4 roky. Tehda byla silena kocka, srselo z ni charisma a styl, furt jsem na ni hledela. Posledne jsem ji videla v lete, mozna uz skoro podzim, uplne jina, prehlednutelna, holka. Nevim co se stalo :-/

      Vymazat