25. ledna 2017

/OUTFIT/ Je normální být normální?

Ahoj! Je to už několik let, co jsem s blogem začala a moc dobře si tu dobu pamatuji. Tak jako si pamatuji, kdo jsem tenkrát byla. Móda, perfektní outfity a dokonalý make-up - to vše pro mě bylo na prvním místě. Také se to na mě odráželo, bývala jsem povrchní, potřebovala nejnovější hadříky a narvanou skříň takovým způsobem, že jsem ji skoro ani nedovřela. Jenže, když dospíváte, tak se vaše priority mění. Dnes už nepotřebuji nejnovější kousky, ani utrácet tisíce na oblečení měsíčně, už mě to dávno tolik neuspokojuje a nedělá radost. A co se to se mnou tedy stalo? Asi jsem věkem zpohodlněla, možná jsem se našla a možná pro mě móda ztratila takový význam..
Obecně mám teď spíš problém s titulem "fashion blogerka", ano tou jsem asi kdysi byla, ale teď se mnohem ráda tituluji jako normální holka od vedle. Ta holka, co se nebojí jet nakoupit v teplácích, bez make-upu a drdolu. Ta holka, co když zaspí, tak nepanikaří, protože otevře skříň a během minutky je oblečená.
Já věřím, že vám zde na blogu chybí určitá dávka originality, barev a něčeho extra, toho něčeho navíc. Možná jsem už dávno ztratila jiskru, ale i kdyby. Pořád jsem to já a pořád mě baví psát, fotit a hezky se oblékat.. Možná občas trochu šíleně a nesourodě, ale cítím se v tom dobře! Z toho všeho soudím, že jsem tak nějak "znormálněla", ale je vůbec přípustné být normální a mít blog? ☺
Co myslíte?


IMG_6977 IMG_6962 Untitled IMG_6956
IMG_6982
KABÁT - F&F
SVETR - Sekáč 
KALHOTY - www.Modino.cz
KABELKA - Mango 
VÁLENKY - www.ČasNaBoty.cz

27 komentářů:

  1. Já tohle "normálovství" hrozně oceňuju a baví mě! Jen tak dál! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jitko, abych pravdu řekla, tak se mnohem raději podívám na pěknou normální holku, která je oblečená tak, jak bych se oblékla i já, nebo ve stylu, který je mi blízký. Proto mám tvůj blog ráda, inspiruje mě a vracím se k němu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. opět krásně napsaný, taky to tak mám. dříve jsem si kupovala pořád nové a nové věcičky, ale teďka mám jiné priority a už mě to také tolik nenaplňuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tě chápu, taky pro mě móda už není tak důležitá, ale pořád se ráda hezky oblékám. Jediný problém je, že tvůj blog je fashion, nedáváš sem moc beauty, nebo DKNY apod. Proto je trochu zvláštní, že holku, která je sice holka od vedle, ale má blog o módě, nebaví až tolik móda :D Možná proto to tady každý píše, je to jakoby kuchař neuměl vařit :) a tyto tvoje outfity moc nápadu nepřinesou. Dřív jsem sem chodila pro nové nápady, novinky co se nosí a jak co kombinovat, byla jsi vzor a inspirace, ale teď mi připadá, že bych mohla radit tobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, skočil mi tam na mobilu našeptávač, mělo tam být DIY :)

      Vymazat
  5. To je právě nejhorší. Všichni si myslí, že když je někdo blogerka, tak musí být dokonalá. Přitom si myslím, že normální lidé ocení, když je někdo prostě normální, upřímný, přirozený a nepřetvařuje se. A takhle ti to moc sluší, takže zůstaň taková jaká jsi. Prost normální milá blogerka, na jejíž blog se "normální" lidé budou rádi vracet! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dříve jsem sledovala víc blogerek a po těch letech sleduji už jenom tebe. Ano, změnila ses, ale vůbec ne k horšímu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja tiež nie som nejaká výnimočná a skôr sa radím k tým "normálnym", lenže ja mm tiež problém s tým ázvom "fashion blogger". Každý si myslí, že teraz musíš byť originálna, musíš byť vzorom a byť inšpiratívna, lebo to je to, čo sa očakáva.. Lenže prečo? Ja sa radím len medzi blogerku, a to, že pridávam outfity...to je vlastne len to, že ma to baví...veď je to môj blog..a dnes ho môže mať úplne každý a nie je to obmedzené len na mega inšpiratívnych fashionistov...niekoho proste baví písanie, niekoho fotenie, niekoho móda a každého to baví tým jeho konkrtnym spôsobom, či už originálnym alebo normálnym :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jituš ahoj :)

    Rozhodně jsi inspirativní člověk a chci jen dodat, že na celém tvém dnešním outfitu se mi nejvíc líbí tvůj úsměv, nebo respektive to, jak vyzařuješ pozitivně a taky luxusně obarvené vlasy (Ps: když jsem napsala úsměv, jen pro jistotu, nebalím tě :D ), jen to člověka tak jako nakopne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na tvůj blog chodím ráda, jsi sympatická, máš hezké outfity :)
    Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  10. Upřímně, jsem moc ráda, že jsi normální a svá. I když to, co nosíš, není můj styl, vždycky se sem ráda vracím, protože jsi to prostě ty, opravdová, nevyretušovaná. :-) Až když člověk dospěje, tak pochopí, že svět je úplně o něčem jiném než o značkových hadrech a drahé kosmetice. To tě šťastnou neudělá. Nebo možná na chvilku jo, ale je to pomíjivé...vím, o čem mluvíš, taky jsem dřív taková byla. Jen tak dál a prosím víc takových normálních a rozumných holek, jako jsi ty! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi snad druhá blogerka, kterou jsem před lety začala sledovat :) Ano, toho posunu jsem si všimla i já a to jde móda docela mimo mě. Ano, líbí se mi, když je někdo pěkně upravený a sebevědomě musím prohlásit, že i já bych se uměla perfektně obléknout. Jenže mě to prostě nebaví a stejně se nejlíp cítím v obyčejných kouscích :) Přiznám se, že na blog chodím spíš kvůli tobě než těm modelům. Ne že by se mi nelíbilo, jak je oblékáš, i když samozřejmě ne vše je můj styl. Ale klidně bych ocenila rozmanitější články, klidně i nějakou tu kosmetiku nebo něco ze života :)

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu pěkně napsaný článek!Hezký černý kabátek..Moc pěkné kabátky a bundy se dají koupit např. tady: http://taxido.cz/damske-kabaty-a-bundy/

    OdpovědětVymazat
  13. Sympaticky napsane, urcite v blogovani pokracuj, tve outfity mam rada prave kvuli zomu, ze jsou normalni.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem za celou dobu blogování naprosto normální a svá a outfity, které sem tam prezentuju, taky rozhodně nemají nic extra originálního navíc. Nepřipadám si, že bych měla někomu radit, prostě mě to jen baví. Táhne to sice méně lidí, ale já jsem tak spokojená. Lepší, než si hrát na něco, čím nejsi :) Mě tvůj posun baví a ráda tvůj blog čtu!

    OdpovědětVymazat
  15. Snad to není úplně troufalá otázka, ale jakou velikost kalhot nosíš? Já mám 44 a právě moc nevím, kde podobnou velikost shánět :/ Horší je, že vršky nosím M/L, takže často mi kalhoty na bocích plandají a ani pásek nepomáhá, spíš mi jen deformuje postavu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 38 a kalhoty kupuju v f&f a mangu :)

      Vymazat
    2. No jó, ty určitě nebudeš mít tak velký zadek, jako já :D Děkuju :)

      Vymazat
  16. No vidis a pro me treba normalni nejsi.. Teda jako v dobrym.. Pro me jsi inspirace, sleduju te uz od uplneho zacatku a ty jedina a Verca (mrl) me bavite jako jediny z toho obriho mnozstvi co jsem driv sledovala.. Jasnee, obcas si u neceho reknu, ze me to u tebe nebavi, ale vetsinou mam u tebe wow efekt😀

    OdpovědětVymazat
  17. Prosím tě, kam se chodíš stříhat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Momentalne k Lekce Vragove do Hradiste je to kadernictvi M studio myslim :). A v Brode muzu doporucit Lenku Malovanou nebo Terku Vidrmanovou, kdyztak poslu kontakt ☺.

      Vymazat
  18. Mám to asi podobně jako ty :-). Dříve jsem se pro kousek nového oblečení mohla utrhnout, ale dnes mě takové věci nechávají chladnou. Ano, módu mám samozřejmě ráda, ale všeho s mírou a k tomu patří i to, že není třeba mít narvanou skříň k prasknutí. PS: Ty vlasy jsou super!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Úplne sa s tebou stotožňujem. Kedysi som nakupovala takmer každý deň Oblečenie, ktoré som ledva nosila, pretože som mala tak preplnenú skriňu, že to snáď ani nebolo zdravé. Postupne ako starnem, tak vecí potrebujem a chcem menej a menej. Stále žasnem nad tým, koľko vecí som bola schopná vlastniť.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc vam dekuji vsem za komentare 💗

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem tě začala sledovat kdysi dávno před několika lety, kdy tvoje outfity byly naprosto průměrný, obyčejný a ničím zajímavý. A to se mně na tom líbilo, že se můžu podívat na pěknou a pěkně oblečenou holku, která se nesnaží být originální za každou cenu.
    Teď už na tvůj blog zavítám hodně málo, spíš z nostalgie, abych se podívala, jak se máš. Outfity mě nebaví, protože se tvůj styl změnil a naopak cítím, že se do nich snažíš dávat poslední trendy a ne vždycky se to povede.
    To, že se tvůj přístup k móde změnil, jak popisuješ, je ale určitě dobře. Já to pozoruju i sama na sobě, asi je to tím, že věstšina z nás jednou dospěje do stavu, kdy jde móda vedlejší.

    Měj se moc hezky.

    Simple living: Jakou kosmetiku jsem přestala používat

    OdpovědětVymazat