18. prosince 2016

/OUTFIT/ zlatá neděle

Ahoj! Dnes můžu říct, že vás tu vítám po dlouhé době u outfit postu. Je to už nějakou chvíli, co se tu nic neobjevilo a věřte mi, že jsem k tomu měla poměrně vážné důvody. Ale teď s příchodem Vánoc bude toho času zas o něco více a snad se už *klep,klep* nic hrozného nestane a já vás budu moc zásobovat fotkami a outfity jako dřív ☺. 
A jelikož se vidíme takto u outfitu vážně po dlouhé době, tak na mě můžete vidět skoro vše nové. Kalhoty a bundu jsem vám ukazovala v jednom z předchozích článků a radost z nich mě ještě neopustila. Byl to vážně super kup! Bunda je krásně teplá, díky ní skoro ani nevím co je zima :D. A kalhoty skvěle sedí, jsou perfektně na tělo a nikde nesjíždí. Další co mám nového jsou válenky, minulý rok jsem si jedny černé ⇢ kožené pořídila, ale špatně se mi nosily, jelikož mám vysoký nárt a obout je bylo za trest, takže jsem je podarovala sestře a pořídila si nové a širší v oblasti kotníku. No a nakonec mám i novou kabelku. Dostala jsem ji od přítele k svátku a do školy je ideální. Klasická shopperka, do které se vejde všechno!. Celý outfit je pak moje uniforma posledních dní, nic jiného skoro nenosím ☺.
Ráda bych vám toho napsala víc, ale poměrně dost mě tlačí čas a nacpat si tři předtermíny do dvou dnů asi nebylo nejlepší řešení, takže se musím jít učit 😑. Pokud vás ještě čekají nějaké zkoušky, tak přeji hodně štěstí! Mějte se krásně a těším se na vaše komentáře 👄.

IMG_6366 IMG_6384 IMG_6360 IMG_6427 IMG_6459 IMG_6439 IMG_6455

BUNDA - Vero Moda /www.Zoot.cz/
KALHOTY a KABELKA- Mango /www.Answear.cz/
TRIČKO - ???
VÁLENKY - www.ČasNaBoty.cz
HODINKY - www.DanielWellington.com ⇢ a nezapomeňte, že s kódem francebabyDW máte -15% slevu!😘

18 komentářů:

  1. Jitko promin ale ten outfit je otresny :( co trochu barev ?...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky v tom pořádně nic nevidím. Nezlob se, ale bunda, černé kalhoty, chleby... Bez inspirace, nic. Ale chápu tě, taky teď spíš řeším jak nacpat x skript do hlavy než které boty vemu s kterým kloboukem :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teď se nosí šedá myš ? Tohle bych teda jako blogerka rozhodně na blog nedala. Dřív jsi byla kus ženský teď je to bohužel bída . Promiň

    OdpovědětVymazat
  4. Ani pro mě to bohužel nemá vůbec šmrnc. Doby, kdy jsem tě začala sledovat (už hodně dávno), se s tím nedají vůbec srovnat. Je to škoda :/

    Simple living: Střípky mých dnů

    OdpovědětVymazat
  5. Libi se mi to, taky posledni dny nosim takove bundy a jen teple veci, protoze chodim na pul 6 do prace (do Brodu na MÚ), a to je fakt zima. Ale souhlasim, ze to neni nic zajimaveho a inspirativniho na modni blog. Sestrihani vlasu a barvu chvalim :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Válenky jsou krásné, přesně takové bych si ráda pořídila. Bunda ideální do takového počasí, vlásky máš opravdu moc pěkně obarvené a hodinky jsou naprosto fantastické. Přeji plno štěstí ve zkouškovém období :)M.

    OdpovědětVymazat
  7. Už rok se ptám proč tě ještě sleduju :( teď už fakt nebudu. Šlo to hrozně dolu

    OdpovědětVymazat
  8. Ta bunda je strašně hezká! :) Moc ti to sluší.
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  9. Když pominu ten outfit (chápu, je to pohodlný, ale na focení na blog šíleně nudný, nemastný a neslaný), tak ty fotky jsou otřesný. Nemyslím vyloženě kvalitu, ale co si s tím trošku pohrát, než to pustíš na blog? Vždyť to nemá žádnou barvu, není to upravený. Jestli nevíš, jak na to, mrkni k jiným blogerkám, často dávají čtenářkám návod, jak hezky upravit fotku, aby vypadala koukatelně a ne jen jako změť šedý barvy. Jak už tady někdo řekl, jde to hrozně dolů. Jak ty, tak kvalita blogu. Není to hate, jen upřímný názor někoho, kdo tě už pár sleduje, ale tento rok je pravděpodobně tím posledním.

    OdpovědětVymazat
  10. Jito... neni se vubec za co stydet. To ze si pribrala vime vsichni uz dlouho a nechapu ze se s ti nekteri jedinci jeste neszili. To se proste stava. Jednou je clovek hubeny. Podruhe zase tlusty. NA tobe jde videt ze makas. A to je hlavni. Drzim ti moc pesti at ten boj vyhrajes a jsi hlavne TY SAMA se sebou spokojena!!! Jsi kocka i s kily navic a az zhubnes, tak te stejne bude polovina lidi tady nesnaset protoze zas budes vypadat bozsky.
    A outfit je super. At se na me ostatni nezlobi ale neni to nuda. Kdyby takto nosili bundu s valenkami ( a sedocernou kombinaci ) vsichni tak se jsou aspon vsichni kolem hezky obleceni a upraveni. Ja potkavam samou hruzu.
    Uzij si pekne vanoce!!
    Klara

    OdpovědětVymazat
  11. Outfit ktery je hezky :)
    Ja te sleduji a sledovat budu dal, jsi uprimna, na nic si nehrajes!!
    Hodne stesti ve skole :)

    OdpovědětVymazat
  12. Popravdě, čekala bych od blogerky více nápadu. Je mi jedno, jestli vážíš 50 nebo 90 kg, to je naprosto nepodstatné... ale na blogy koukám hlavně pro inspiraci a přiznám se, že tu teď u Tebe už najdu opravdu minimálně. Škoda...Jinak přeji vše dobré:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se tenhle outfit moc líbí, krásně to ladí, je vidět, že se v tom cítíš dobře a rozhodně to neni nudný. Podobnou teplou bundu už dlouho hledám :D Hodně štěstí ve škole, taky mě toho čeká spousta :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  14. Nechápu ty negativní komentáře tady. Je to minimalistický, nositelný, podle mne pohoda a i takové outfity podle mne na blog patří. Žádná tragédie, až na ty boty které se mi osobně nelíbí bych se tak klidně oblékla taky. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  15. Jituško si krásná holka a blog je moc super a ráda se sem vracím. Nenech se odradit negativními lidmi - je jich moc posledni dobou všude (nejsou spokojeni sami se sebou, tak musí řešit jiné)! Přeji hodně štěstí ve škole :). Katka

    OdpovědětVymazat
  16. je fakt, ze outfit neni nicim zajimavy, ale je hezky, vkusny a libi se mi :) ja mam tvuj blog moc rada, sleduju ho uz nekolikatym rokem a je mi jedno, ze mas jiny styl, nebo ze mas jinou postavu nez jsi kdysi mivala. spis me trochu mrzi, ze je to tady na blogu takovy ,,studeny". vdycky slibis, ze budes pridavat casteji, ze jsi mela posledni dobou horsi obdobi atd. a pak pridavas samy sponzorovany posty.. i v outfitovych postech se vsadim, ze pulka obleceni, co mas na sobe, ti byla venovana. neber to zle ode me, nechci te nejak komentem ublizit, jenom ti rikam svuj nazor. kazdopadne na blog se budu vzdycky vracet, protoze jsi mi ty jako clovek sympaticka. preju krasny svatky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Bože, bože, já tady některé komentáře vážně těžce nechápu...že to ještě někoho baví :-). Za mě moc povedený outfit, sama mám takové nejraději. Většinu času trávím stejně v běžném oblečení, tak se ráda inspiruji outfity, právě tohoto typu. Jinak ti to pořád stejně sekne :-).
    Měj se hezky,
    Vendula
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat