22. prosince 2016

/OUTFIT/ Vánoce ... Svátky klidu a míru, no jasně.

Ještě že už jsou ty Vánoce za dva dny!🌲 V obchodech bláznovství, na silnicích také, lidé začínají být nepříjemní a když jsem si šla dnes do copy shopu tisknou dárkový poukaz pro mamču, tak jsem byla skoro vyhozena, že teď na to nemají čas a mám přijít až v lednu?????! 😑, tak jsem začala být nepříjemná málem taky! ( vůbec asi ten poukaz nechci pod stromeček ) 
A to máme s přítelem ještě v plánu jet do nákupního centra. Docela ale zvažuji zda to má vůbec význam a zda bychom akorát nepřišli o poslední zbytky nervů, které máme. Občas si fakt říkám, proč to ti lidi dělají? Z dětství si teda nepamatuji, že by moji rodiče tak šíleli, nakupovali na Vánoce skoro dva vozíky plné jídla až by to vypadalo, že se připravují na třetí světovou. To fakt ti lidi všechno sní a vše potřebují? Taky jsem nikdy moc nepochopila fakt, že někdo přibere přes vánoce jen tak 5 kilo. Kde se to jídlo do vás sakra vejde? Taky chci! :D My máme plnou špajzku sladkým, alkem i nealkem a ještě mě ani nepadlo tam zabrousit. Při té představě kolik toho máme se mi dělá těžko :D. Už se vidím jak ležím na Štědrý den přecpaná a celé svátky nechci nic dalšího vidět 😆.
Tak hlavně nezapomínejte, že Vánoce jsou svátky klidu a míru, že plná lednička je sice super, ale nestojí na tom svět a že je zbytečné někam neustále spěchat, tlačit se a mít vše 😊.

Mějte se krásně! A hlavně klid 💋

Untitled1 Untitled IMG_6665 IMG_6690

BUNDA - Blancheporte
KOŠILE - NewYorker
KALHOTY - Mango 
KABELKA - Felice /www.Wayfarer.cz

14 komentářů:

  1. sekne ti to, pekna kombinacia farieb a vhodny zuzeny strih bundy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda vůbec nešílím a že jsou pozítří vánoce vůbec neřeším, ani jsem si nevšimla že by lidi byli protivní :D právě mi příjde, že čím dál tím víc jsou lidi víc v pohodě a jen si přejou hezké svátky. Outfit hezký, jen ty boty jsou opravdu mimo. Nevím jestli jsou to sportovní boty nebo kozačky, úplně to kazí každý outfit.

    OdpovědětVymazat
  3. Když tě vidím tak o tom tvym komentáři, že do špajzu ani nezabrousíš hoooodně pochybuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi muzou pribrat i z jineho duvodu :);).

      Vymazat
    2. Člověk jaksi nepřibírá jen z jídla, ono by to chtělo občas zapojit i mozek, anonyme.

      Vymazat
    3. Ne :). Ale za pribiranim muze stat psychika, zmena zivotniho stylu, stres.. je toho spoustu a mrzi me, kdyz nekdo ma tak omezeny nazor, ze pribrat se muze jen z toho, ze clovek ji jak cune.
      Uz tady do me na blogu ryjou lidi 3 a pul roku, ze jsem tlusta, kvuli kilum navrch skareda a buhvi co. Je to smutne a nebavi me to. Je pro me uspech, ze jsem za posledni rok a pul uz konecne nic nepribrala a snazim se makat na tom, abych zhubla a citila se jeste lepe ve svem tele nez ted, ale tyto narazky jsou tak strasne omezene a mimo, az to boli...

      Vymazat
    4. takych ludi sa nikdy nezbavis, nech robis cokolvek .. to ze ti pride 10 komentov za tyzden o tom, ze si tucna, ta uz predsa nemoze rozhodit :) zaiste prevazuju pozitivne komentare a par ludi, ktori maju potrebu upozornovat na urcite veci, hm, tych ignoruj .. ja si viem predstavit, ako sa musis citit, ked tie grcy citas, ale pozri, si spokojna so svojim zivotom a vyrovnana sama so sebou a vies si priznat, ze nemas momentalne taku postavu, aku by si chcela mat .. A CO. vsetko ostatne mas a to su ovela dolezitejsie veci nez chude stehna :)

      Vymazat
  4. Lidi jenom papaji a koukaji na televizi, internet a ono se asi hned pribere. Nekteri jedinci navstevuji lednici i v noci. Ja teda nikdy pres svatky nepribrala a to mame cukrovi, rizky, cokolady ze stromku.
    Kupujeme jen co potrebujeme a po Vanocich 27.12. bude otevreno v prodejnach.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nikdy nepřibrala, maxi kilo nebo dvě, které se během začátku ledna hned shodí. Nechápu lidi, kteří jsou během týdnu od Vánoc do Silvestra schopni přibrat 10 (a víc) kilo..

      Vymazat
  5. Taky nechápu to množství jídla co si ostatní vezou ke kase. Podle mne to nikdy nemůžou spotřebovat :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky to moc nechápu :D Moji rodiče nikdy neměli potřebu nakupovat tuny jídla dopředu. Když víme, že místní obchůdek má otevřeno, raději ráno přivstaneme a nakoupíme čerstvé rohlíky aj. tam :-).
    Tento Vánoční maraton dost ignoruji, ti lidi už zapomínají na pravý význam Vánoc.
    Jinak k outfitu, není to můj šálek kávy, ty boty už vůbec ne :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak, driv byly otevrene obchody jen do max 5 hod a nebo jen do 12 a nikdo nesikel :-D taky nepamatuju takove nakupy. Jen obcas i pres rok kdyz se jelo do velkeho mesta a byly tam lepsi ceny :-D boty jsou teda opravdovi mimoni :-D

      Vymazat
  7. Nikdy jsem po Vánocích nepřibrala 5 kilo, většinou tak 2, 3... jeden rok jsem dokonce o kilo a půl zhubla, což teda bylo divný, asi rozbitá váha:D Na nákupy jsme jeli ještě v pátek, ale na takovvé ty běžné na víkend a byla to kalamita, přeplněné koše všech okolo, mraky aut, obrovské fronty. Trošku jsem nechápala.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat