20. října 2016

/OUTFIT/ Kozačky nad kolena a svetr se šněrováním

Ahoj! Myslím, že je vám zcela jasné, že ještě teď jsem plná dojmů ze sobotní svatby a něco málo jsem vám k tomu psala i na svém instagramu @jituskaaa . Svatba byla jedním slovem dokonalá, nevěsta s ženichem byli naprosto okouzlující a ve výsledku to byla skvělá párty, přesně tak jak si přáli a mně bylo moc velkou ctí se na tom podílet <3. Nějaké fotky vám pak určitě ještě nasdílím až budou upravené :). 
A co se týče nového týdne, tak jsem byla teď v jednom kole a než jsem se vzpamatovala, tak zničeho nic byl dnešek - čtvrtek! :D Tak jsme si aspoň s přítele zašli na nově otevřené sushi u nás ve městě a nafotili pár fotek :). Tyto naše společné chvilky si moc užívám a už se těším až příští týden vyrazíme do kina na Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, viděli jste to někdo? :) 

IMG_5207

A pokud by to ještě někoho z vás zaujalo, tak mám na sobě nový svetřík z Modino.cz, kde teď najdete i soutěž o welness, tak se určitě zapojte! :)

No a zbytek už myslím dobře znáte -> až na kozačky, které jsem malinko obměnila a oproti minulému roku si ty letošní pořídila více upnuté na nohu. Je to sice trošku boj je obout, ale stojí to za to! 

Co na dnešní outfit na "malé" randíčko s přítelem říkáte? :)

Beze jména IMG_5262

VESTA - Ebay
KALHOTY - Terranova
KABELKA - Elega by Dana M

14 komentářů:

  1. Ty kozačky jsou super, mám takový podobný ale už jsou strašně okopaný :D jinak na mém blogu je giveaway kdyby jsi měla zájem :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň, ale outfit je naprosto otřesný, celý tě ještě víc rozšiřuje. Uplé kozačky ti ještě víc přidávají na stehnech a huňatá vesta ti přidává dalších xx kilo v pase. Přitom není žádná věda se obléct hezky i s kily navíc. O nekvalitním a levném oblečení ani nemluvím.

    A

    OdpovědětVymazat
  3. Wau :) Vyzerá úžasne outfit.Vesta je krásna.

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá dokonale! Kozačky jsem si taky musela koupit a jsou boží!!:D
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že se ti outfit moc povedl! A po vestě už delsi dobu pokukuji a myslím , že ji co nejdřív do svého šatníku pořídím!:) L.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se tentokrát outfit moc nelíbí. Zbytečně ti ta vesta přidává kila, vypadáš v ní jako kulička a boty asi taky nejsou vyloženě pro tvou postavu a výšku. Sama bych si je nekoupila i když jsem mnohem vyšší, protože pokud nemá holka dlouhé štíhlé nohy, tak zakrytá kolena přidávají kila. Je to škoda, že se oblíkáš tak, aby ti to nelichotilo.

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit ti moc nelichotí, jednotlivé kousky jsou pěkné, ale kombinace je jednak docela usedlá a nelichotí to tvé postavě. Kalhoty ti zbytečně dělají velká stehna, která nemáš a vesta ti přidává v obličeji a pasu.
    Outfity máš jinak moc pěkné, ale beru blogování o módě, když má člověk, co přidat a nedělat šedou nudu, když je jí teď venku všude plno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto případě radši uvidím šedý/tmavý outfit než nepadnoucí. Nevidím na tmavé nic špatného, černou nosím nejraději, je elegantní.

      Vymazat
  8. Vesta, kozacky, svetr :)

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj nechceš obnovit ask? chtela bych se te zeptat, zda nechceš totičit na YT :) Danuš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nechtela a nechtela :).

      Vymazat
    2. mužu jen vedet duvod na to YT ? by me to bavilo víc než číst tvé dlouhé články.)

      Vymazat
    3. Celkove je v dnesni dobe znat, ze youtube je mnohem popularnejsi nez psane blogy a divak radeji koukne na video, nez precte clanek, ale me mluveni do kamery prilis nebavi, nemam proto ani cit/talent a psani me bavi mnohem vice :)

      Vymazat