2. října 2016

/GIVEAWAY/ Chceš vyhrát 1 000 kč na nákupy na Total-Store.cz?

Ahoj! Dnes je neděle a to znamená, že v neděli se nic nedělá :D. No a tak si dáme soutěž o voucher na nákup oblečení na stránce total-store.cz, který vás doufám potěší a v závěru udělá jednomu z vám radost :). 
Pokud si pamatujete pár příspěvků zpátky, tak víte, že odtud mám tričko a z nabídky e-shopu jsem byla mile překvapena. Seženete tam fajn kousky, většinou i se slevou a to převážně od značek Nike, Adidas či Reebok, atd .. :)

A co je pro voucher potřeba udělat? 

1. Zanechte v komentáři odkaz na kousek, který byste si za voucher pořídili.
2. Napište, jak byste vybrané oblečení využili.. 
3. Zanechte platný e-mail, na který vás potom můžu kontaktovat :). 

A to je vše! Soutěží se do 9.10.2016 

IMG_4959

30 komentářů:

  1. Asi bych šla do bot: http://www.total-store.cz/nike-boty-wmns-air-max-1-br-[644443-100]
    Využila bych je na nějaké volnočasové aktivity, tenisky moc nenosím a nové bych uvítala.

    Lekesovaj [at]gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.total-store.cz/reebok-leginy-worlout-ready-all-camo-tight-AY1830
    Na běh, na cvičení :-):-)
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejspíš bych ho využila na nákup bot (http://www.total-store.cz/boty-adidas-courtvantage-w-S78902), jelikož těm mým zachvíli odbijou chvilky mezi námi. :)
    Eliska.nikodymova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.total-store.cz/boty-adidas-pureboost-x-BB4967

    jelikož jsem začala pravidelně běhat, tak na běh :)
    barbora.pp@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych potřebovala bundičku na jaro, často chodíme do přírody na procházku, nebo lovit kešky a já mám jen elegantní kabátek a připadám si jak blázen :-) http://www.total-store.cz/bunda-nike-w-nsw-jkt-804947-010 ta je krásná.
    linda [at] email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahooj,
    vybrala bych si outdoorové kalhoty http://www.total-store.cz/kalhoty-adidas-terrex-solo-pants-AP8985#, ideálka na podzimní výlety! :-)

    lenka-kuzelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    vidím to zcela jasně běžecké kalhoty pro manželku: http://www.total-store.cz/nike-kalhoty-thermal-pant-[547388-010]#, aby se neměla na co vymlouvat, když ji chci vytáhnout běhat:)

    martin41@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    tvůj blog sleduji teprve pár měsíců a moc se mi líbí :) Za mě by to byla podprsenka http://www.total-store.cz/spodni-pradlo-nike-compression-swoosh-bra-[548545-010] ...jsem trochu obdařenější ve vrchní části těla a proto je pro mě nezbytné být na sport dobře a pevně oblečena :)
    Ať se ti daří a dál nás zásobuj svými outfity :) Iva iva.vajsarova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Jitu, já bych si vybrala určitě bundičku: http://www.total-store.cz/bunda-nike-w-nsw-jkt-804947-010 . Tahle je opravdu super a stála by i za ten příplatek :)) Do deštivých dnů by se krásně hodila, takže bych ji využila určitě při podzimních procházkách nebo při chůzi do školy :) frajerova.eliska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jituško, jsem moc ráda, že jsi vyhlásila soutěž od tohoto webu, protože jej chválila Kristinka Čechova a u ní jsem se inspirovala a na stránky dívala. Nejspíš bych si vybrala tuto mikinku http://www.total-store.cz/mikina-nike-w-nsw-rally-fnl-gx1-807292-091 nebo kalhoty http://www.total-store.cz/leginy-adidas-long-tight-drop1-AY6176
    ivetavoborska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Jitu,
    já bych si vybrala tyto legíny na běhání :http://www.total-store.cz/nike-leginy-df-essential-tight-645606-010
    Chodíme se ségrou běhat, tak by putovaly buď ke mně nebo by to byl dárek k narozeninám :)
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, pořídila bych si tuto mikinu http://www.total-store.cz/mikina-adidas-yb-ess-lin-fzbr-S23206
    Na běžné nošení k džínům a teniskám. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Jelikož už strašně dlouho toužím po Converskách (http://www.total-store.cz/obuv-chuck-taylor-all-star-p2770787), ale prostě je ve mně pořád blok, který mi brání utratit tolik peněz za "plátěné boty", tak by mi voucher přišel nesmírně vhod. Boty bych nosila všude, protože budou určitě hrozně pohodlné.
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Určitě bych koupila běžecké botičky - http://www.total-store.cz/boty-adidas-durama-w-AQ6473
    spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych si vybrala nízké Conversky v zajímavé barvě - http://www.total-store.cz/boty-converse-chuck-taylor-all-star-dainty-C547156 a vzala bych si je na taneční DnB party, chci udělat dojem na DJe :))))
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Nový boty do fitka, protože už tam chodím skoro bosa :D http://www.total-store.cz/boty-adidas-adipure-flex-AQ1950
    helena.dbala@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Jity, :)
    Kdybych mohla ,tak bych bez jediného zaváhání využila voucher na tyhle krásky,o kterých už dlouhou dobu sním:) https://www.total-store.cz/converse-chuck-taylor-all-star-C149510 Já bych se s nimi nemohla vynachválit ,nosila bych je každý den od rána do večera:) e-mail: karolbrazdilova@seznam.cz .... přeji ti ještě krásný zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nemám žádnou pořádnou mikinu a tahle se mi líbí. :)
    https://www.total-store.cz/mikina-nike-w-nsw-modern-cape-804577-091

    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Pořídila bych si tyto conversky https://www.total-store.cz/obuv-converse-chuck-taylor-all-star-dainty-C551657 a využila bych je denně, protože je to neustále must have, který se hodí k mému stylu oblékání :)
    danushornikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. https://www.total-store.cz/tilko-nike-pro-cool-tank-725489-702
    nejaké pěkné tílka na fitness, např. tohle, které by mě motivovalo cvičit a nepřestávat, už jen díky té zářivé energické barvě :) vždy mě nějaké pěkné oblečení na cvičení nakopne :D
    petty005@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. https://www.total-store.cz/reebok-boty-r-crossfit-speed-tr-AR3074 já bych si přispěla na tyhle botky, protože chodím do posilky s takovýma stoletýma, které jsou sice perfektní a pořád drží, ale už bych se za ně měla pomalu stydět.

    slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Pořídila bych si novou mikinu na běhání, protože venku už začíná přituhovat :) https://www.total-store.cz/mikina-nike-w-nsw-modern-cape-804577-091

    evamachova0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, já bych určitě pořídila novou mikinu svému příteli, protože má všechny totálně zničené a nová Nike mikča by ho moc potěšila! Navíc bude mít brzy i narozeniny, tak by mi to jako studentce káplo do noty :-D.
    Přítel by ji vynosil hlavně do práce a na volný čas :-).
    ->https://www.total-store.cz/mikina-nike-aw77-flc-fz-hoody-598759-066
    marvag@post.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Nabídka je široká, ale asi bych šla do bot. Těch není nikdy dost, navíc sem kupovala příteli k narozeninám nový boty na běhání, takže bych taky nějaký brala. Takže tyhle růžovky - https://www.total-store.cz/boty-nike-flex-2016-rn-834281-600, ty by byly přímo parádní. Hodí se mi k běhací bundě a s takovejma botama se musí běhat uplně samo. No minimálně mnohem snáž než v nějakejch nudně šedejch :)) trezacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Pořídila bych si batoh https://www.total-store.cz/converse-original-backpack-10002532-027 :) a využívala bych ho tak nějak volnočasově, na výlety a tak, když by se mi nechtělo tahat s kabelkou.

    monca0003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Jituško, já bych si určitě pořídila bílé tenisky Reebok, protože takové tenisky sháním už dlouho a jsou nádherné, budou se skvěle kombinovat a hned se bude chodit líp do školy nebo na procházky! :)) https://www.total-store.cz/obuv-reebok_cl_lthr-261463533-121142496-0/
    marsela.cervenakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj,
    já jsem se úplně zamilovala do těchto tenisek https://www.total-store.cz/boty-nike-wmns-air-max-sequent-719916-106 které bych využila jak na sport, tak třeba do města a klidně i k sukni nebo šatům třeba v nude barvě. Jsou nádherné. :) 2304@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Chybí mi už dlouho jarní bunda. Jsem zmrzlík a tahle vypadá docela teple, navíc je hezká, takže u mě jasná volba.
    https://www.total-store.cz/bunda-puma-fun-solid-windbreaker-w-836490-01
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, skvělý nápad! :) Díky za tip na obchod, rozhodně bych si tam vybrala - v první řadě bych určitě udělala radost příteli a podpořila ho v jeho tréninkové aktivitě :) Poslední dobou hodně cvičí, já jsem díky němu začala také, a vzájemně se hecujeme, chválíme a dohlížíme, abychom své tréninky nevynechávali a neskončili u filmu na pohovce :)) Mám z toho obrovskou radost, protože už vidíme první výsledky (byť cvičíme každý něco jiného a jinak), a cvičení se konečně stává součástí našeho života, ne jen povinností. Proto bych ho chtěla ještě o něco víc rozmazlit a dopřát mu pohodlí ve funkčním prádle od sympatické značky Under Armour: https://www.total-store.cz/sortky-under-armour-hg-core-short-pro-1271329-001 . Už žádná odřená stehna! :D annier@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, ja bych využila na nákup těchto botiček :) https://www.total-store.cz/reebok-boty-npc-ii-ne-face-AR1410 a možná jeste nejake funkcni tričko na sportování :)

    Hana.spinkova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat