29. června 2016

/OUTFIT/ Květinový overal

Ahoj! Tento outfit je sice focený již několik dní zpět, ale díky bohu je stále aktuální a tak vám ho teď mohu ukázat :). Na tento overal jsem se upřímně moc těšila a nemohla se dočkat dne, kdy mi jej kurýr doveze. Je skvěle letní, lehoučký, hezky mi sedí, není potřeba pod něj podprsenka ( já si ale poprvé vzala lehoučkou krajkovou ) a rozhodně v něm není horko a ani se nijak nepříjemné nelepí na tělo. Prostě super kousek do letního počasí! A mimochodem, ano je to ten overal z inspiračního postu, který jsme vám ukazovala nedávno, akorát jsem ho zvolila v modré barvě :).

Celkově je outfit zase dost jednoduchý, ale co jiného v horkém počasí nosit? Čím méně, tím lépe. Takže aby to nebyla taková nuda, tak jsem si aspoň zapletla "čelenku" z předních vlasů a zbytek pak stáhla do culíku s vyžehlenými konci. Jako doplňky jsem si vzala pouze milovanou Elegu a oblíbené sandálky s kameny. 

To je pro dnešek vše :). Mějte se krásně!
  IMG_3642Beze jména1 IMG_3616 Beze jména IMG_3660

OVERAL - www.Modino.cz 
KABELKA - www.Elega.cz 
SANDÁLKY - Baťa
SLUNEČNÍ BRÝLE - RayBan 
HODINKY - DKNY
NÁRAMKY, ŘETÍZEK, PRSTEN - MYA BAY, Fossil

11 komentářů:

  1. Za mě toto není šťastná volba. Zvolila bych nejspíše botky na podpatku, aby prodloužily nožky. :) Jinak overálek je fajn, vypadá vzdušně a pohodlně. Naty

    OdpovědětVymazat
  2. Overal moc pěkný! Bohužel na něj nemám odvahu =( Jsem vysoká, ale mám STEHNA :-D J. T.

    OdpovědětVymazat
  3. Overal je moc pěkný, sama teď na nich ujíždím. Jen nevím, jestli ti tento trochu nepřidává kila. Vypadá to, jako bys měla celkem vypouklé břicho.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím moc pochválit doplňky a minimum make up :) to je dobře že na toho sebe v létě nepatláš tunu jako některé :D ale....tohle za mě bohužel ne. Nevím proč ale hrozně ti to zbytečně přidává a vše strašně svítí . Pokud by byl volný přes nohy tak paráda ale tohle je vážně krok vedle promin.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně ten overal připomíná trošku pyžámko, ale hezký pyžámko! :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Overal se mi moc nelíbí, ale za to kabelka je super :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se tvé outfity většinou líbí, ale po dlouhé době tohle nic moc. Dle mého ti ten overal nedělá fajn službu, možná ti i trochu zkracuje nohy? Každopádně kabelka, botky i účes jsou super!

    OdpovědětVymazat
  8. Jíto proč nosíš poslední dobou jen uplné věci ? Škodí ti to

    OdpovědětVymazat
  9. Kdyby to bylo o číslo větší bylo by to super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Overal se mi moc líbí, ale ta kabelka je překrásná :) Mám ji taky ale v krémové. Elega je nej.

    Simple living: Proč jsem (skoro) paleo

    OdpovědětVymazat