19. května 2016

/OUTFIT/ Mirror clubmaster

Ahoj! Už i já se nacházím v plnohodnotném zkouškovém, takže se snažím dělat cokoliv jiného, než se učit :D. Tak tu teď sedím a píšu článek a oddaluji učení nejvíc jak to jen jde. Mně se stejně ale nejlépe učí navečer, v noci.. no prostě když je tma :).
Každopádně moje celé zkouškové začalo poměrně smolně. V pondělí jsem měla první zkoušku, naprosto primitivní, ale celý den byl pěkně na nic. Od pěti ráno jsem byla vzhůru jako vír. V šest se dozvěděla, že mi byly zas a znovu navráceny nějaké práce, které jsem vypracovávala do geografických informačních systémů, pak jsem nedala tu primitivní!!! zkoušku a aby toho nebylo nejméně, ještě jsem dostala pokutu a přišla o dva body :D. Teď se tomu sice směji, ale v ten moment, kdy jsem držela pokutový lístek a uvědomila si, že se v ten den pokazilo co mohlo, jsem brečela jako malé děcko a jen jsem cítila jak mi stéká řasenka a celý make-up po tvářích :D. Takže pondělí bylo pro mě takovým mým pátkem třináctého a doufám, že už zas dlouho nezažiji takový super den :D.

Ale abych nevykládala jen o sobě, tak vám povím něco o outfitu a věcech co mám na sobě. Jako první čeho si určitě v outfitu všimnete jsou nové brýle RayBan ze stránky RB-bryle.cz  Osobně mi přijde, že jsme s přítelem už trochu pošahaní a stávají se z nás takoví malí sběratelé :D. Tentokrát jsem si vybrala model z kategorie Ray Ban Clubmaster a to konkrétně RB 4175. Má větší zrcadlové skla a širší obroučky, takže mi skvěle sednou. Navíc se mi moc líbí, že mají zrcadlové skla a tak oživí i obyčejný outfit, jako je třeba ten dnešní.
Midi sukně se mi obecně moc líbí, ale osobně na ně nemám moc odvahu, ani netuším proč, zřejmě to bude tím, že v nich vynikne kde jaká nedokonalost a tak se člověk musí jednoduše hlídat. Každopádně tento kousek vlastním už skoro rok a moc se mi líbí, že má sukně vzor a je z pevnějšího materiálu, takže až zas posbírám svoji odvahu, tak se vám v ní znovu ukážu.
No a poslední na co stojí upozornit je nová kabelka z Mooda.cz ( na stránce mají skvělé retro kousky, tak určitě mrkněte :)). Asi vám přijde povědomá, jelikož přesně tento kousek vlastním už v hnědé barvě, akorát s jiným přívěškem. Za mě to je naprosto skvělá kabelka do školy. Vejde se mi do ní menší nákup a nebo klidně věci na celý den k vodě anebo na cestování, proto mi nemohla v černé barvě chybět :).

Uff... doufám, že jsem vás nezahltila textem :). Užijte si outfit a brzy u dalšího článku!♥

IMG_2550 Beze jména IMG_2569 IMG_2619 IMG_2631 IMG_2636 IMG_2642 IMG_2649

KOŽENKOVÁ BUNDA - New Yorker 
TRIČKO a SUKNĚ - www.Sasoo.cz 
TENISKY - Reebok /www.Ringit.cz/
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban /www.RB-Bryle.cz/
HODINKY - DKNY
NÁRAMKY - www.MYA-BAY.com
KABELKA - www.Mooda.cz 

26 komentářů:

  1. Pěkný outfit. Tyhle sukně jsem si zamilovala, už doma mám pár kousků. Jen ještě kdyby bylo teď hezké počasí. :( :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Si kus :) Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš tu moc krásně udělané vlasy a celkově ti to moc sluší ! Po dlouhé době se mi outfit fakt líbí :)... ALE trochu mi vadí jak máš na sobě narvanou tu bundičku, ty to fakt nevidíš, že je ti malá ?

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně ti dělá hezkou postavu :) moc se mi to líbí na tobě!!

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit, moc se mi líbí :) sluší ti to a máš krásné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší, krásný outfit, sukně je boží, nos ji určitě častěji - můžeš si to dovolit! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jituško mohla bych se zeptat jak si vysoká? Skrz tu sukni já jsem trpaslík a byla by mi asi dloouhá hodně..

    OdpovědětVymazat
  8. Sluší ti to, sice já nemám ráda tento styl tenisky-sukně, ale je to tvůj outfit. Jinak pěkné vlasy, sukně.. Jen tu bundu by to chtělo o něco větší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Woooooow!!! Dokonalý outfit, včetně image, vlasů. Sukně Ti neskutečně sluší, potkat Tě na ulici, zaujmes mě! Úžasný, skvělý!!! Přeji hodně štěstí do zkouškového. Taky ho teď mám...😣

    OdpovědětVymazat
  10. Nechapu, jak VY muzete vedet, zda je na ni ta bunda narvana. Zdani klame. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tobě ta sukně tak sluší! Já bych se v sukni a teniskách necítila, ale musím říct, že se mi tato kombinace na ostatních líbí.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý outfit, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  13. Omlouvám se za zřejmě hloupý dotaz :D , ale pod úzké sukně nosíš bezešvé prádlo? Popřípadě nemáš tip, kde ho sehnat? Máme docela podobnou postavu, tak se ptám kvůli velikosti. :) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není hloupý :). Jo většinou buď bezešvé a nebo takové s jemnými švy- to kupuji v F&F nebo v Takku. Popřípadě stahovací prádlo s nohavičkami z H&M :)

      Vymazat
    2. Jé, Takko mám blízko, skočím se tam podívat. Děkuji moc. :)

      Vymazat
    3. V Tezenis mají bezešvé kalhotky a teď je tam dokonce akce 3 kusy za 300:)

      Vymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Jeeeej ty si tak krásna, že na tebe vyzerá všetko dobre :)

    OdpovědětVymazat
  16. Hezky zkombinované, tenisky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  17. Moc děkuji za všechny Vaše komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  18. neskutočne sexy, šmrncový, luxusný outfit

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi líbí, že elegance je spojena s ležérností ;) sukýnka a boty k sobě pasují perfektně ;)

    Kačka ze SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat