28. května 2016

/OUTFIT/ Glo-story

Ahoj! Akorát si dávám prokrastinační pauzu od učení :). Dneska tu mám pro vás jeden obyčejnější outfit s mým oblíbeným a momentálně asi nejpopulárnějším bombrem, který se tu už několikrát objevil, ale pokaždé v nějaké obměně.
Outfit jsem na sobě měla, když jsme jeli na motokáry do Starého města u Uh., kde jsou teď nově a je to skvělá odreagovačka a docela i zápřah na ruce a v mém případě i kotníky :D. Každopádně doporučuji a pokud budete mít cestu, tak se tam určitě zastavte - my si to užili! :)



Co se týče mého outfitu, tak mám na sobě ještě nové kalhoty od značky Glo-Story, které jsou strečové a skvěle se přizpůsobí postavě. Navíc mě baví i jejich otrhaný vzhled a přemýšlím, že ty díry na kolenou si udělám ještě větší. Žádné takové kalhoty s dírami na kolenou ještě nemám, takže je to pro mě příjemná změna. Plus se mi líbí kontrast s roztřepeným lemem na espadrilkách :). 

To je pro dnešek vše. Užívejte víkendu a mějte se krásně! 

KALHOTY - Glo-Story /www.Wayfarer.cz/
BOMBER - Stradivarius 
TRIČKO - New Yorker 
NÁRAMKY - MYA BAY 
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban /www.MisterOptic.cz/
KABELKA - www.Mooda.cz 

24 komentářů:

  1. Jednoduche a vkusne. Dost ses zlepsila ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jseš v těch kalhotách hrozně narvaná . Volila bych něco volnějšího :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyz jsou to skinny jeans=upnute kalhoty na telo, tak ji asi nebudou z kazdy strany odstavat....

      Vymazat
    2. Jak uz napsala slecna vys. Jsou to skinny, to znamena, ze jsou na telo, takze volnejsi by mohly byt leda tak napr. boyfriend jeans ;).

      Vymazat
  3. ÁÁÁ opět tu máme už miliontou věc z Wayfareru :) navíc tyhle kalhoty sluší vážně jen vyžlím :) holky s pár kily navíc v tom mají nohy jak konve a nohy to hrozně zkrátí :) jinak chválím tričko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i kdyby to byla dvoumilionta vec z wayfareru... tak co? jitka ti to nijak necpe ;).
      a toho ze by mela nohy jak konve jsen si take nevsimla. uplne normalni postava a kila tak akorat a vubec mi neprijde ze by ji to nejak zkracovalo nohy... takto vetsinou normalni holky vypadaji.

      Vymazat
    2. No tlustá není ale hubená taky ne.

      Vymazat
    3. = uplne normalni postava...ne? ;)

      Vymazat
  4. Ahoj, nejsem z těch, co by psali ke keždému postu komentář. Ale dnes ti chci napsat, tvoje outfity se o moc zlepšily, poslední dobou jsi velká inspirace. Jen tak dál, měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti dekuji a o to vic si tveho komentare ted vazim :)).
      Take se mej krasne :)!

      Vymazat
  5. Tvoj najvydarenejší look za posledné časy! Tie rifle ti sedia super! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit se mi moc líbí, hlavně ty džíny vypadají skvěle a podobně už dlouho scháním :) začínám sledovat tvůj blog ;)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji! Rada se podivam i na tvuj :).

      Vymazat
    2. Jiří prosímte to jsou high wast regular anebo low pas?
      + rada bych se zeptala jestli spolupracujes s tou stránkou děkuji :)

      Vymazat
    3. Jitka ma vse ze spolupraci :) to uz vime vsichni :)

      Vymazat
    4. Kristýnko, jsou low a ano se stránkou wayfarer spolupracuji :).

      Co se týče tebe Anonyme, tak kéž bych měla vše ze spoluprací, haha :). Je až smutné jak má někdo pokřivené myšlení skrz to, že si myslí, že blogerky mají všechno zadarmo, všechno ze spoluprací a nejlépe ještě za to všechno mají zaplaceno a všemu dělají reklamu - bylo by fajn si uvědomit, že reklamu v dnešní době dělá každý každé značce, jelikož vše má nějakou značku ;).

      Asi tě zklamu, ale tak to vážně není. Blogerky co pouze píšou blogy, tak nejsou ve větší míře /až na výjimky/ tak ceněné a ohodnocované jako youtuberky, kde je reklama -> bylo zaplaceno za to, že se věc objeví ve videu.
      Bylo by fajn si uvědomit, že ani já nejsem nijak velká ryba abych měla na vše spolupráce, skrz několik faktorů, takže ti doporučuji anonyme si sám pro sebe zhodnotit jaký je v tom všem rozdíl :).

      A pokud mohu ještě něco napsat, tak ty a tobě podobní by si měli uvědomit, jak těžké je vést blog, když nespadáš do zlaté mládeže a na vše si musíš vydělávat sám. Já si nelusknu prsty nebo nezaškemrám u rodičů či přítele - pojeďme nakupovat.. Takže by bylo fajn, trošku nad tím zapřemýšlet a uvědomit si, že díky spolupracím, které mám, tak můžu vytvářet různorodé outfity :).

      Ale chápu, že je hrozně těžké to pochopit a zamyslet se nad tím jako normální dospěle myslící člověk, ale je lepší pouze kopat urážet, vysmívat se a pošťuchovat :).

      Pěkný den! :)

      Vymazat
    5. Jitko promiň, ale někdy mi připadne, že si tu jen stěžuješ a to moc tvému blogu nepřidá. Spíš to vypadá, že to děláš z donucení a není to moc příjemné pro čtenářky.

      Vymazat
    6. Ja si nestezuji, jen jsem se snazila objasnit proc jsem za spoluprace rada a v cem jsou pro muj blog prinosem :).

      Vymazat
    7. Taky mi to tak přijde ale bála jsem se to sem napsat at taky nedostanu čočku jak jsem nevděčná :) z některých odpovědí Jitky mi přijde , že muzem byt radi a drzet hubu a krok

      Vymazat
    8. Moc me mrzi, ze mi vkladate do ust slova, ktera jsem nikdy nerekla. Takto se skutecne nechovam, ale jak vidim, nema vyznam neco objasnovat, kdyz to stejne nektere otocite proti mne.

      Vymazat
    9. Zabrousila jsem pro inspiraci do historie tvých outfitů a tenhle se mi opravdu moc líbí.Uvažuji,že si tento bomber také pořídím.Mohu se zeptat,jak jsi s ním spokojená a jakou máš velikost?Moc děkuji za odpověď. :)

      Vymazat