13. května 2016

/OUTFIT/ "All black Friyay"

Ahoj! Ze všech stran na mě dneska skáče, že je pátek třináctého a četla jsem o tom tak často, až byl skoro celý můj den na nic :D. Začala jsem ho tím, že jsem si udělala snídani, manikúru -> mám nové gel laky za pár korun, tak kdybyste chtěli udělám recenzi :) a celkově pohodlí a relax u filmu. Ale pak to šlo pěkně z kopce a i přesto, že jsem měla naplánované učení a pohodový den, tak jsem se zakutala pod peřinu a odmítala z ní vylézt :D. Díky bohu, že mám tak úžasného chlapa a to naše malé prasátko, kteří mě odpoledne vytáhli na dlouhou procházku. Ono totiž stačí před Lilly říct slovo "procházka" a už s ní musíte jít, jelikož začne šíleně bláznit a štěkat a létat sem a tam jako šílenec a uklidnit ji prostě neuklidníte :). 
No a co mě nejvíc pomáhá na špatný den? Dlouhá procházka na čerstvém vzduchu a zmrzlina :D! Udělalo se mi moc dobře a teď mám tolik energie, že bych nejraději sepsala všechny články, na které mám v počítači nafocené fotky, ale to bych tu seděla asi až do rána a já se chci dneska podívat na film Creed - viděli jste ho už? Ale nebojte, článkům pro vás se budu věnovat v prokrastinujících pauzách mezi učením na zkoušky.

Takže jak je vám asi už jasné, dnešní outfit a fotky jsou právě z procházky, kdy jsem si vzala svoji oblíbenou kombinaci Adidas Originals mikiny a delšího volného trička od Boom Bap, legíny a k tomu kšiltovku a tenisky.

A co vy a váš pátek třináctého? Stalo se vám někdy něco? Jste pověrčiví? :)

IMG_2426 IMG_2451 Beze jména IMG_2432 Beze jména1 IMG_2416 IMG_2418

KŠILTOVKA - New Era /www.Brands24.cz/
MIKINA- Adidas Originals /www.Brands24.cz/
TRIČKO - Boom Bap /www.Brands24.cz/
LEGÍNY - Calzedonia 

12 komentářů:

  1. Ježiš Jitu, ty si hubeňour'''Nějak jsi pohubla, ne? Sluší ti to moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vubec, spis jeste pribrala, ale moc ti dekuji za lichotku :))

      Vymazat
    2. Tak to je hodně vtipné prý hubeňour :D Vždyť je oteklá jak prase, a ten pejsek se k ní hodí taky je dobře vypapaný. Vážně už se sebou začni něco dělat vždyť to musíš vidět, byla jsi tak krásně hubená dříve..

      Vymazat
    3. Paneboze.. no ty se bez radsi lecit. Podobne tele tu uz vazne dlouho nebylo. Jo jasne krasne hubena = zdravotni problemy, neustale nemocna.. chtelo by to trochu prozrit a uvedomit si, ze vse neni jen o tom byt krasne hubena ;),

      Vymazat
  2. Krásné fotky, tu kšiltovku si plánuji pořídit :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelo, urcite si ji porid :). Je super, hlavne, kdyz mas bad hair day :).

      Vymazat
  3. Tá šiltovka ti veľmi pristane, priateľ mi sľúbil že mi ju donesie z new yorku takže sa teším že budem mať takú istú :) Musím sa priznať, že som sa piatku trinásteho trošku bála, pretože odvtedy čo sme tu vo Francúzsku mali v piatok trinásteho novembra teroristické útoky tak ma to akosi poznamenalo a som v tento deň v uliciach na pozore :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se zeptat, co máš přesně za typ kšiltovky? Vím, že je víc druhů.. Děkuju moc! ��

      Vymazat
    2. https://www.brands24.cz/siltovky.doplnky/unisex/ksiltovky/new.era.ksiltovka.3930.mlb.league.basic.ny.black :)

      Vymazat
    3. Berylko, tak to je super darek, doufam, ze ti ji pritel doveze :).
      A to uplne chapu, posledni patek trinacteho co byl, byl dost zly :(

      Vymazat