17. května 2016

/BEAUTY/ Co používám jako ochranu proti teplu a krepatění?

Ahoj! Dneska to bude další článek zaměřený na vlasy. Jak jsem vám psala, tak se chci na tyto články zaměřit malinko více než v minulosti, protože jejich psaní mě moc baví a zkoušení nových produktů taktéž. Tudíž vám dneska řeknu něco o produktu Kérastase Discipline Fluidissime, který jsem dostala ze stránky paradivka.cz :).
Na různě spreje na vlasy a pak také na olejíčky jsem dost náročná a používám je hrozně moc ráda. Například bezoplachové péče ve spreji mám úplně nejraději! Každopádně když jsem pro vás dělala poslední článek ohledně produktů na vlasy, došlo mi, že nemám žádný produkt na ochranu proti teplu a to i přesto, že si vlasy fénuji a žehlím dost často. Takže bylo jasné, že to musím napravit :). 
Produkty na ochranu proti teplu jsem si vždy kupovala pouze od kadeřnických značek, ani nevím proč. Zřejmě k nim cítím mnohem větší důvěru a věřím jim více, než produktům z drogérie. U těch mám vždycky strach, že moje vlasy vůbec neochrání :D. 

IMG_2501

K čemu Discipline Fluidissime slouží? 
Jak jsem již psala, jedná se o vlasový sprej, který má vlasy chránit před teplem, ale také zamezovat jejich krepatění až na 72 hodin a zajistit jejich hebkost, lesk ( díky technologii Shine Anplifier ) a pohyb. Tím pádem tady tento produkt zvládá tři věci, které já osobně na svoje vlasy potřebuji. Navíc slouží na uhlazení nepoddajných a obtížně upravitelných vlasů.

IMG_2505Stojí za to? 
Produkt používám už tři týdny, takže dost dlouhou dobu na to, abych si o něm udělala obrázek a vypozorovala zda za to stojí či nikoliv. Při jeho používání jsem si všimla, že jsou vlasy po sušení fénem, kulmování či žehlení mnohem lesklejší a živější. Vlasy se mi tak často nepramínkují a jsou hezky v pohybu i když je několik hodin neučešu a to dokážu dost ocenit. Taky se mi líbí, že vlasy nijak nezatěžuje, nemastí a dělá pouze to co má. Co se týče ochrany před teplem, tak to vám samozřejmě nedokážu na 100% říct jestli skutečně chrání či nikoliv, ale co jsem vypozorovala, tak je to, že mám v poslední době v umyvadle mnohem méně zlomených vlasů a celková úprava je o dost jednodušší a vlasy jsou jemnější.

Jak sprej používat? 
V návodu na aplikaci najdete, že je dobré ho použít do ručníkem vysušených vlasů. Co se ale týče mě, tak ho klidně používám i na suché vlasy před tepelnou úpravou :).

Beze jména2

A takhle moje vlasy aktuálně vypadají - délka, barva, kvalita. Je sice pravda, že konečky už potřebují zastřihnout, ale jinak jsem s nimi nadmíru spokojená. No.. ještě před pár lety, kdy jsme nosila dennodenně clip-in by mě nenapadlo, že budou jednou v takové délce a poměrně zdravém stavu :). 

A co vy, používáte nějakou ochranu před teplem? Upřednostňujete obyčejné drogérkové produkty a nebo dáváte přednost těm kadeřnickým? 

Doporučili byste mi nějakou ochranu proti teplu z drogérie? :)

9 komentářů:

  1. Ten pouzivam take <3

    OdpovědětVymazat
  2. Mas krasne vlasy :-). Doufam ze mi jednou take tak dorostou :-). A na produkt mrknu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty clip-iny si na tobě ještě pamatuju, to jsem tě tehdy akorát začala sledovat :) No ted máš krásné vlásky! Klára

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna nedavno jsem o porizeni podobneho produktu premyslela a tento vypada dobre, doky za tip. :)

    Mimochodem, kam se chodis strihat? Jsem z UH a zatim jsem tady nenasla kadernici, u ktere bych byla vickrat nez jednou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě taky zajímalo. :)

      Vymazat
    2. V Uh chodim k Lenicce Vragove, ktera dela v kadernictvi M-studio. Kdybyste chteli kontakt tak pisnete email nebo zpravu na fb strance :).

      Vymazat
  5. V používaní týchto ochranných prípravkov som strašný lajdák. :/
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  6. O produktech Kérastase naleznete plno informací také zde http://www.blog.paradivka.cz/ tak mrkněte.

    OdpovědětVymazat