25. dubna 2016

/OUTFIT/ I love spring

Ahoj! Jak jsem slíbila, tak vám shrnu mých posledních pár dní, kdy jsem se vám moc neozvala. Co by vás mohlo zajímat, tak je fakt, že už mám konečně vyříznuté znamínka, které mě zlobily. Prvních pár dní bylo dost nepříjemných, protože jsem je měla na místech, kde to prostě bolí - klíční kost a žebra, takže to se mnou bylo trochu k nevydržení, ale už je to lepší a čeká mě jen vyndání stehů. Zatím to vypadá, že jizvy budu mít asi větší, ale zas zdraví je přednější a věřím, že když se o jizvy budu starat, tak to nebude taková hrůza :). 
Jako další věc, která by mohla zajímat některé z vás je to, že se snažím omezit kravské mléko. Je až směšné jak dlouho jsem já sama žila v nějakém přesvědčení a bludu o tom, jak je pro tělo super a teď se za to i trochu stydím ( každý si musí udělat svůj názor :)). Každopádně začala jsem s tím, že jsem zkusila jako alternativu sojové mléko s příchutí vanilky a bylo docela fajn :). Napekla jsem z něj výbornou buchtu a udělala palačinky a byla to mňamka, akorát teda na kakao nic moc :D. Jaké mléko je vaše nejoblíbenější? 

A teď k tomu nejzásadnějšímu :D. Přestala jsem používat make-up! Už víc jak týden se mu snažím vyhýbat a docela se mi to daří, ačkoliv jsem si ještě nezvykla na ten pohled, kdy i ve společnosti vidím svoje nedokonalosti. Za to ale můžu říct, že mi pleť přijde pomalinku lepší, příjemnější a už se těším až se mi malinko opálí a nedokonalosti se potlačí. Uvidím jak dlouho mi to vydrží, ale snad co nejdéle :). 

No a co se týče outfitu? Tak to by šlo pojmenovat jako takovou moji uniformu v různých proměnách. Kalhoty mám nové a jsem do nich naprosto zamilovaná. Jsou na gumu, pohodlné a cítím se v nich moc příjemně. O tom vypovídá i fakt, že je nosím skoro denně :). 
A proč ten název článku? Jednoduše proto, že jsem teď do tohoto období naprosto zamilovaná. Miluji jak vše kvete, dokonce mě ani nerozčilují zpívající ptáci po ránu, užívám si sečení trávy a kdykoliv vykoukne sluníčko, tak se snažím být aspoň trochu venku a užívat si ho :). 

A vy dělejte to stejné :))
Těším se na komentáře a mějte se krásně!


IMG_1874 Beze jména IMG_1887 IMG_1902 IMG_1908 IMG_1913

SVETR - Lindex
CAMI TOP - New Yorker 
KALHOTY - www.Modino.cz 
TENISKY - Reebok /www.Ringit.cz/
HODINKY a PRSTEN - DKNY
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban /www.MisterOptic.cz/

37 komentářů:

  1. Furt ty samé outfity dokola :( je to už vážně nuda

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně již kravské mléko již taky pár let nepiju :) je to vážně hnus co v tom je :) jinak outfit je sice hezký ale tuhle variaci už jsme viděli 100x :)

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit se mi moc líbí, ale je pravda, že toto už známe. A nepoužívání make-upu chválím, já jsem ho nikdy nepoužívala a ani se mi to nelíbí. Není to přirozené a zbytečně to ucpává pleť a vytváří "masku". Navíc hodně holek si ho neumí nalíčit a jde to vidět, což je ještě horší. Pleť na fotkách máš pěknou, ikdyž je asi vyretušovaná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Za ten make-up tlieskam. :) Ani ja ho nepoužívam. Stačí keď si odlíčim oči a som iný človek. :D Neviem si predstaviť, aké by to bolo keby som si každý deň maľovala celú tvár.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem si jaro úplně zamilovala <3 :) je to teď všechno tak krásné! (až na tu zimu :D)...moc ti to sluší a za nenošení make-upu tleskám :) krásný svetr! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Posledních pár měsíců je to furt na jedno brdo :) už tě ani jako blogerku neberu

    OdpovědětVymazat
  7. Jituš, co to máš na čele? Vypadá to jak špatná retuš, ale možná to je jen boule? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ja tam nam bouli uz od mala, kdy jsem narazila o hranu stolu a obcas to jde videt a jindy zas ne, zalezi na uhlu :D.

      Vymazat
  8. Hele měla jsem pleť jako ty, už jsem byla zoufalá, tak jsem si na doporučení našla kosmetičku, co dělá se značkou Sothys, je to drahý jako blázen, dala jsem do toho pár tisíc (sérum, krém, gomáž) ale nelituju jediný koruny. Docházím k ní pravidelně od února a změny vidí i okolí, takže si to nenalhávám :D. Ale jestli na fotkách nemáš makeup, tak mi přijde že máš v pohodě pleť :).

    OdpovědětVymazat
  9. si opravdu nádherná holka..moc ti to sluší, ty víš jak zlepšit jednomu den =)

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš konečně mi není zima z těch tvých holých kotníčků :-) Moc ti to sluší, outfit klasika, ale líbí se mi, je takový pohodový, jde k tobě, i já to tak mám ráda. Jsi kočka!
    Make-up - tleskám, máš můj obdiv, myslím že je fajn si od něj odpočinout. Popravdě, já si ho nedávala nikdy (a to se blížím k třicítce), protože jsem to nikdy neuměla a měla jsem šupinatý obličej. Nestydím se ale za svoji lemplovitost :-) A takže ti chci jen říct, je to o zvyku, časem ti to ani nepřijde a pleť bude krásná i bez něj. A i kdyby - no a co :-)
    Krásné fotky, kvítka, moc chválím! Měj hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to jsem rada :D. A moc dekuji za mily komentar, tobe taky hezky vecer :).

      Vymazat
  11. http://www.margit.cz/soja-prospiva-skodi/, pokud tě opravdu zajímá tvé zdraví, doporučila bych ti si přečíst tento článek :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji ti za odkaz, myslim, ze jsem ho nedavno cetla :). Kazdopadne ja jsem ten typ cloveka, ktery zastava nazor, ze jist se muze vse, akorat v primerenem mnozstvi, ktere neskodi. Bohuzel v dnesni dobe je upravovana uz velka rada potravin a spousta zdrave tvaricich se potravin je naprosto nevhodna a spatna a clovek to kolikrat nema ani sanci zjistit. Je to vsechno obrovsky byznys jak vsichni dobre vime :). Kazdopadne ja se nechystam prejit na sojove vyrobky, akorat chci vyzkouset neco noveho, rozsirit si obzory a pokud se pak treba rozhodnu vydat se cestou sojovych produktu, tak budu urco hledat ty kvalitni a nezavadne :).

      Vymazat
    2. http://veganka.cz/zdravotni-aspekty-konzumace-soji/ ja bych zas doporucila tento clanek :)

      Vymazat
  12. Ahoj Jituš, mně se outfit moc, líbí.. nosím dost podobné a vesměs každý den to samé :D .. a ty botky mě dostaly, už jsem na ně koukala v obchodě, chci se zeptat jaký model přesně to je a jak odpovídá velikost? děkuju a měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsou to presne tyto :)
      -http://www.ringit.cz/reebok-obuv-cl-lthr-2232
      A velikost odpovida klasickemu cislovani :).
      Take se mej krasne!:))

      Vymazat
  13. na fotkách máš plet moc pěknou, pokud nejsou fotky nějak upravované,tak myslím že super! mekaup ani používat nepotřebuješ :)

    OdpovědětVymazat
  14. Celkem povedený outfit. Jinak můžu se zeptat, co tě vede k tomu mléko nepít? Jasně beru nějaké odstředěné mléko vedle mléka ani nešlo. Taky bych klasické krabicové do huby nedala. Když už tak přímo od farmářů, sice je tučnější, ale mléko to je.
    Strašně mě dostávají lidé, co přestanou pít mléko z důvodu, že to "vysává krávy" či "mléko je svinstvo a přidávají tam moc chemikálií". Pokud člověk má reálný důvod či to není nějaká úplná blbost, kterou napsal blesk na netu, tak to beru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napriklad proti kvalitnimu mleku od farmaru nic nemam. Ale neztotoznuji se s tim, jak jsou kravy pro mleko oplodnovany, jak se s nimi zachazi, dozivaji se nizkeho veku, odebiraji jim ihned telata po narozeni atd.. je toho hodne a je to na delsi diskuzi :).

      Vymazat
    2. Aha! Tak přesně tohoto jsem se bála, že odpovíš! Líbí se mi videa na internetu, které vlastně vytváří lidi, co vědí jak kráva vypadá, ale to je tak vše! Pane bože! První by si lidé měli nastudovat, důvody proč se to dělá, zeptat se lidí, kteří tomu rozumí, pracují s tím! Jelikož mám možnost do těchto prostředí nakouknout - tedy v některých provozech v ČR, tak vím, jak s nima zacházeno je, proto první prověřuj a pak piš. Jinak rozšíření obzorů odpověď beru! Můj komentář neber nijak zle, ale mám husinu z lidí, kteří jedí BIO, protože někde bylo, že to je zdravé atd. ..Hezký den

      Vymazat
  15. Musela jsem se kouknou na datum, protože sem si myslela že jde o některý ze starých outfitů . Je to všechno na jedno brdo. Zkus občas zakomponovat nějaký výraznější doplněk. Třeba trochu výraznější naušnice nebo šátek. Je to vážně takové mdlé

    OdpovědětVymazat
  16. Jitko, piš prosím, ty články bez chyb :/ Vždycky se u toho zaseknu. Jsou TA znaménka, TY je pravopisně špatně. Je to fakt hrozný, vždyť máš přece maturitu dávno za sebou, a takový hrubky...

    Plus mi nepřijde úplně fér vychvalovat se, jak nenosíš make-up, a přitom si takhle zretušovat obličej. Vždyť stačí tu fotku trochu přiblížit, a jsou tam vidět i ty tahy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to trochu slozitejsi. Pokud bych si nechala bouli na cele, nebo vyrazne akne/nedokonalosti, tak mi zas pristane xy komentaru ohledne toho jak jsem nechutna, odporna, bedar,olezla.. no mohla bych tak pokracovat do vecera :).

      Vymazat
  17. Mléko se snažím také omezovat, ale nepříjde mi to ''šťastné'' ho nahradit sojovým mlékem. A ještě s příchutí to bývá většinou plné cukru. Spíš bych ti doporučila ořechové, rýžové nebo kokosové :) Sója pro naše tělo není úplně super...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem to sojove chtela zkusit :). Jojo, vim ze ma ochucene vice cukru, ale vedela jsem, ze jej budu davat do buchty a palacinek, tak jsem pak nemusela doslazovat a nevadilo mi to :). Na kokosove a ryzove se v nejblizsi dobe chystam :).

      Vymazat
  18. Ten retuš obecně je u tebe problém :) když tě pak potkám tak realita je opravdu hodně jinde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To me netrapi. Vsichni jsme preci jen lidi :).

      Vymazat
    2. To ano to jsme. Tak proč nejsi člověk i na blogu ? Tady jsi vzhledově úplně jiná. Ty na blogu a v reálu jste 2 osoby. Bud svá i tady :)

      Vymazat
    3. Ja jsem stejna jak tady, tak v realu. Akorat si sem tam dovolim vyretusovat pupinek/jizvu/zacervenani/bouli :). Nechapu jak bych mohla byt skrz to nejak vzhledove jina ;).

      Vymazat
    4. Občas tě potkávám ve městě, a vždy máš na sobě obyčejný oblečení a jsi jak šedá myš, a pak přidáš na blog načesaný fotky v hadrech, který snad nejsou tvoje :) myslím celkově diametrální rozdíl mezi tím, jak vystupuješ na blogu a jak chodíš upravená v reálu. Ztrácíš se v davu . Přitom by jsi měla jako ostatní blogerky vyčnívat. Je to škoda

      Vymazat
    5. Takove outfity jake davam na blog, tak nosim i v realu :). Kazdopadne ja jsem zcela obycejna holka a obcas clovek, ackoliv ma treba blog, tak nepotrebuje nijak vycnivat :).

      Vymazat
  19. Jitko, to je přesně outfit, který ti naprosto sedne a moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Outfit moc hezký a bez makeupu ti to také sluší! No já piju jen to kravské mléko.

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se tvůj outfit moc líbí, sluší ti a je to přesně to, co bych si vzala na celý den do školy a cítila se v tom dobře :) jen škoda, že už zase bude zima :/ :))

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat