12. března 2016

/OUTFIT/ New York Yankees

Když je ten víkend, tak tu mám pro vás vyloženě jeden víkendový outfit, který stojí za zmínku (doufám) . Jak jsem vám již v minulém postu říkala, přes zimu jsem si oblíbila nošení čepic. Celkově se mi teď nošení pokrývek hlavy zalíbilo a tak jsem dala šanci i klasické kšiltovce. Zvolila jsem naprostou klasiku jakou zvolit jde a to kšiltovku New Era 39Thirty MLB League Basic v Navy barvě. Abych vám řekla jak jsem se vůbec k nošení čepice a v poslední řadě i kšiltovek dostala, tak to bylo hlavně díky příteli. Přes zimu nedá ránu bez klasické čepice, přes zbytek roku pak bez "rovného kšiltu" :D. A tak je přirozené, že jsem od něj přes zimu slýchávala ať si nějakou tu čepici dám, ať mi není zima. Když jsem poté navrhla, že si pořídím i kšiltovku na takové ty "badhairday", tak je přirozené, že nebyl proti a schválil mi to :). 
Dnes jsem sice neměla žádný špatný vlasový den, ale jelikož je venku tak větrno, tak se přímo nabízela. No a tak jsem na ní založila celý svůj outfit! :) 
Kromě kšiltovky mám na sobě také nové tričko poměrně mladé streetové značky Boom Bap. Je klasicky černé, jednoduché a se zajímavými detaily. Značka se vrací k původním prvkům, jimiž se street móda vyznačovala: k jednoduchosti, efektivitě a dostupnosti.Převrací, paroduje, ochutnává a přebírá módní trendy, aby nabídla něco nového a originálního. Určitě vám ho s nadcházejícím jarem ukážu detailněji, najdete ho tady na mém oblíbeném e-shopu Brands24  :). 

A poslední zmínka by asi mohla být o mých vlasech, co myslíte? Nezdá se vám ta barva o chlup lepší než jindy? To že jsem lína si zajít ke kadeřnici už asi všichni víme a jelikož se mi začala barva vymývat dost do zrzava a chvílemi křičela hrozně moc teplými odstíny, tak jsem se rozhodla zkusit silver šampon (značka Shauma) a to i přesto, že jsou určené pro blondýnky a stažení žlutého tónu - pokud se nepletu :). A světe div se, po druhém mytí se ten teplý barevný tón ve vlasech lehce vymyl a vlasy vypadají hned lépe! Takže malý tip pro vás :). 

To je ode mě pro dnešek vše, užívejte zbytek víkendu a mějte se krásně!

IMG_1293 IMG_1256 Beze jména IMG_1265 IMG_1271 IMG_1281 IMG_1288 IMG_1292 IMG_1300

KŠILTOVKA - New Era /www.Brands24.cz/
CARDIGAN  - Orsay 
TRIČKO - Boom Bap /www.Brands24.eu/
KALHOTY - F&F 
TENISKY - Nike Oceania 
KABELKA - www.Ladylove.cz
HODINKY - DKNY

31 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, jako vždy :) Ty tenisky zbožňuji, mám je taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Když už sportovně tak v celku :) čapka je pěkná ale k ležérnímu svetru a kabelce se to prostě nehodí :) béžový svetr , modrá cepice, červené boty a hnědá kabelka.... proč?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna je to tak, ze ja jednotlive kousky vnimam jinak. Svetr i kabelka se dle meho hodi jak k elegantnimu, tak k sportovnimu looku. A take si myslim, ze cely outfit je v barvach, ktere se vzajemne nijak netlucou, ale jdou spolu hezky dohromady -tmave nodra, cerna a odstiny hnede jsou neutralni. Boty jsou pote neonove oranzove a outfit maji za ukol ozivit, aby nezapadl v nevyraznych odstinech :).

      Vymazat
  3. Já nevím ale je to zvláštně namíchané. Sportovní mikina by byla mnohem lepší :) moc mi to dohromady nejde

    OdpovědětVymazat
  4. Ten svetr k tomu opravdu nejde :) Já bych přes to vzala tu bundu co jsi k tomu měla na instagramu a vypadalo by to mnohem líp :) jinak co trochu nechápu a nosí to lidi jsou holé nohy v teniskách :) bože to už jsi v dnešní době lidé neváží zdraví :) vidím to na hodně tvých outfitech :) je to jistě pouze tvoje věc ale možná by ses nad tím mohla aspon zamyslet :) my mladé holky nastydnem hned :) když je venku hezky ano ale když teploměr ukazuje 5 stupnů už to beru jako hazard :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nosim ty nizoucke. Jinak co se toho tyce, tak uz jsem to jednou zminovala, ja na to netrpim, nemam s tim problem, pokud nikde neletam cely den, tak si vysoke ponozky neberu. Musi kazdy vedet co jeho telo snese ze jo :).

      Vymazat
  5. Jíťo ten šev na tom tričku je zvláštně šmrncovní :D dlouho jsem koukala jestli to fakt je šev a né od žehlení :D je ten šev až nahoru ke krku ? :) co mě trošku vadí jsou ty nohy bez ponožek :) na jaro ok :) ale ted fakt nedoporučuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty svy jsou ta ruzne po tricku :D. A nosim uplne ti nizke kotnickove ponozky :).

      Vymazat
  6. moc ti to sluší :-) krásný jednoduchý outfit!

    OdpovědětVymazat
  7. Nepřijde mi, že by se to k sobě nehodilo. Naopak se mi to líbí. Jednoduché trochu sportovní na běžné nošení, nic neoficiálního. Za mě fajn ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Me se outfit líbí! Je takový jednoduchy

    OdpovědětVymazat
  9. Podle me se nehodi k tomu hlavne ten svetr, zbytek ok. Nebo naopak vymenit boty a sundat cepku. Spolu se to celkem tluce, kazdy ma jiny styl, ale ja bych si toto neoblekla. Ty boty se mi celkove nelibi v zadnem outfitu. Takove boty se mi libi pouze na behani a podobne sporty, nechapu proc je nosit do mesta. A ksiltovka mi prijde dost klucici, mam radeji zensky, elegantni styl, ale tak proc ne.. :) kazdy je jiny

    OdpovědětVymazat
  10. Jednoduchý nenásilný outfit. Sluší :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  11. Kšiltovka ti náhodou moc sluší a úsměv taktéž :)

    OdpovědětVymazat
  12. Je to fajn Outfit :) ale ksiltovku bych dala třeba krémovou nebo v barvě bot :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nike Oceania už máš celkem dlouho a vypadají pořád jako nové! Jsem ráda, že si ještě nějaká bloggerka umí vážit věcí, stará se o ně, aby vydržely a nefotí boty jen jednou, když jsou sněhově bílé zrovna přinesené z obchodu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se to líbí. :) Takový víkendový outfit ideální třeba na procházku.

    OdpovědětVymazat
  15. tá radosť a spokojnosť ti dodáva svieži vzhľad a úplny sexappeal!

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem si na tebe s těmito vlasy stále ještě nezvykla, myslím, že ta tmavá ti víc seděla a byla originálnější. Přece jen, tuto barvu má každá druhá. A outfit fajn, ale svetr mi k tomu opravdu nesedí, je stylově trochu mimo :)

    OdpovědětVymazat
  17. Outfit celkove vypada pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  18. mně se to celkově líbí, je pravda, že svetr a kšilovka je trošku zvláštní, ale proč ne :) neřeknu, kdyby to byla s rovným kšiltem, nebo nějáká hodně výrazná :) ale tahle jednoduchá v modré barvě je za mě k tomu ok :) Vlásky máš krásné :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Milujem tvoje posty! Inšpiruješ ma stále!

    SYDNEYSLEEK

    OdpovědětVymazat
  20. Šiltovka tomu jednoduchému športovému outfitu dala šmrnc (spolu s vlasmi a úsmevom). :)

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  21. Taky mám jednu v šedé a zamilovala jsem si jí :) kupodivu jde dost dobře kombinovat i s nesportovními věcmi jako máš i třeba ty. Za mě super inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Jituš. Můžu se zeptat, co máš na rtech? Hrozně supr barvička, sedí ti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tutooo -> http://www.francebaby.cz/2016/02/beauty-matte-lip-cream.html?m=1
      Sleek matte lip cream odstin Birthday suit 436 <3

      Vymazat
    2. Děkuju mockrát. Snad se nebudeš zlobit, ale hned objednávám :)

      Vymazat
    3. Nemad zac! Jsem rada, ze jsi se inspirovala! :)

      Vymazat