21. března 2016

/OUTFIT/ Boyfriend shirt

Ahoj! Dnes tu mám pro vás jeden outfit z teplejších dnů, kdy jsem poprvé letos vytáhla balerínky. Tento trend zavazování se mi moc líbí, takže přemýšlím, že udělám i nějaký menší inspirativní post :). Líbí se vám tento trend?
Já osobně jsem se napoprvé držela střídmější varianty, ale plánuji ještě jedny s výraznějším šněrováním a asi v černé barvě - mimochodem k černé barvě se v poslední době zase vracím a zjišťuji, že je to skutečně barva, ve které se cítím nejlépe ze všech. Navíc jsem si teď i za pár korun koupila nový černý svetr na vinted, který čekám každým dnem, takže doufám, že mi skvěle padne :). Outfit jsem pak doladila naprosto jednoduše, přesně tak, jak mám ráda.
A co se týče tohoto týdne, tak ten mám příjemně naplněný. Čeká mě kontrola u plastického chirurga, jelikož se chystám na další odstranění znamínek, protože jsem nabyla dojmu, že se mi určitá znamínka mění a nenechává mě to rozhodně klidnou. Pokud něco podobného na sobě pozorujete, tak to určitě řešte! :) A pak mě čeká jedna totálně holčičí záležitost a to vybírání svatebních šatů pro moji sestru! No moc se těším :)!

IMG_1370 Beze jména IMG_1343 IMG_1393 IMG_1398 IMG_1404 IMG_1412

KOŠILE - www.Modino.cz
KOŽENKOVÁ BUNDA - New Yorker 
BALERÍNY - www.ČasNaBoty.cz
KABELKA - www.LadyLove.cz
HODINKY - DKNY
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.MisterOptic.cz

35 komentářů:

  1. Ahoj,
    taky se na znamínka chystám..no tedy už to "plánuju" několik let. ehm... Mohla bys mi dát tip na plastického chirurga? Nechci tam mít po vyřezání/laserování větší jizvu než znamínko...
    Děkuju.
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam zkusenost s panem doktorem Mrnou ze Zlina, kazdopadne ti da vzdycky tvoje kozni, ke ktere musis prvni zajit, nejaky tip :).

      Vymazat
  2. Nepostřehla jsem teplý den na baleríny :D ty jsi blázen na ty nohy :D holý nohy ve sněhu v teniskach a baleríny v 5 stupních :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No... Napriklad 18.3.2016 byla venkovni teplota az 15°C, tudiz normalni teplota na balerinky :). Nekolik slunecnych a velmi teplych dnu jiz tento rok bylo. Baleriny v 5°C opravdu nenosim.

      Vymazat
  3. Až na tu košilku ok :) ze strany vypadá jak těhotenská :) možná by pásek pomohl :) ale za mě v ní z boku vypadáš jak těhule :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bych chtěla vidět tvoje feelings, kdyby jsi měla svůj vlastní blog a přibyl by pod příspěvkem takový stupidní komentář.. Dámy zamyslete se!

      Vymazat
  4. Krásné, Jituško! Košile je parádní a boty taktéž :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento outfit bych publikovala tak za měsíc. Ted je z teplotního hlediska nepublikovatelný :) pokud se tedy nechce někdo inspirovat baleríny v tomto období a odepsat si ledviny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono je ted pocasi kazdy den jine, ze :). Jeden den zima, dalsi 15°C, takze to je tezko :).

      Vymazat
  6. Tyjoo už balerínky jo? Moc ti to sluší, takové košile mám nejradši. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz bylo krasne teplo a slunicko, tak neslo odolat :).

      Vymazat
  7. Ta košile ti nějak nesedí :(

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě celkem pecka, po dlouhé době!
    Košile, kalhoty, bundička! Super! Jenom ta kabelka mi tam nesedí, zvolila bych barvu.
    Baleríny se mi nelíbí, takže bych volali jinou obuv :)

    OdpovědětVymazat
  9. trend šněrování se mi líbí, a proto jsem si koupila na Botovo černé baleríny na šněrování.
    outfit je hezký a baleríny mají hezkou barvu.

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ti to, ta košile sice trochu plandá, ale jinak se mi líbí. Jen teda ty baleríny taky nechápu, já pořád nosím kozačky a pokud jen přes den, když svítí, někam vyběhnu tak aspoň tenisky a to jen krátce :D vždyť je furt zima :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nevím proč ale ta košile je hrozně odstátá. Vážně trochu simuluje těhotenské břicho

    OdpovědětVymazat
  12. Z té košile jsem trochu v rozpacích, jak vzor tak ta její délka v porovnání s vypasovanou koženkovou bundou zezadu nevypadají moc dobře :(
    Vybírání šatů ti závidím, nechceš udělat nějaký post o tom, které šaty z aktuálních kolekcí by se hodily pro družičky nebo svatební hosty? Uvítala bych inspiraci :)
    Hezký týden :)

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to na fotkách sluší :) jen se bavím nad komenty, jednou máš vše až moc na tělo a nemáš soudnost a dneska už rodíš :D. Fotky se mi líbí, vypadáš na nich spokojeně. Beleríny se mi nelíbí, nenosím je kvůli své obr velikosti 41, kdy už nevypadají tak hezky.

    OdpovědětVymazat
  14. Já březen - zimní bunda a kozačky, Jitka - baleríny a bundička :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, bydlím 15 km od UB a dneska jsem měla kozačky, šálu a zimní budu a navečer už mi byla i tak zima :D

      Vymazat
    2. Holky, tohle je uz vazne smesne. Ja se oblekam podle toho jake je aktualne pocasi. Predstavte si, ze vcera jsem kotnikove boty a kabat mela i ja. Ale outfit je foceny jiz par dni zpet,kdy bylo okolo 12-15°C a slunicko ;).

      Vymazat
  15. Outfit se mi libi, slusi ti to.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem naopak těch teplejších dnů na balerínky postřehla docela dost :D Nějak nevidím problém vzít si balerínky ven, i když je pět stupňů, na těch pár kroků z auta do školy nebo do práce se to přežít dá :) Jinak ty boty vypadají super, taky si plánuju koupit podobné v černé :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  17. Na tieto šnurovacie baleríny si už tiež brúsim zuby. Len musím nájsť tie vyvolené. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  18. :D Já z těch komentářů o balerínkách nemůžu - holky, něco vám řeknu - 5.3. jsem šla taky v balerínkách a dneska, 23.3. stále ještě žiju, moje ledviny se mají hezky a nemocná nejsem.
    Kozačky jsou fajn věc, ale když je 15°C a svítí slunko, tak nikomu nepřeju pak čuchat "tu vůni" zapařených noh (po celodenní procházce) ze zimních kozaček, které nosíme v -15°C :D

    Myslím, že českou blogovou scénou hýbe nový trend - otázka "a nebyla ti zima"? :D Sama ji mám už taky dost :D Kdyby mi byla zima, tak to do článku napíšu...kdyby mi bylo teplo, tak to do článku napíšu - nemějte strach, děvčata :D

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný outfit! :) Ta košile ti sluší. :))
    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Pane bože! Hod sem nějaké fotky z léta v plavkách, napiš, že to je teď! Lidi, kritiku ve smyslu, že outfit je nedomyšlený, přeplácaný apod beru. Ale podle mě po dlouhé době fakt vydařený outfit a vy řešíte, že je zima na baleríny :-D Navíc, když se teď oteplí, tak proč ne? Nebo třeba jenom přejíždí v autě a lépe se jí řídí, no co. Dle mě hledáte chyby až moc. Hodnoťte outfit, ne vhodnost zvoleného oblečení k počasí :D

    OdpovědětVymazat
  21. Mně spis prijde směšné, když ještě teď potkám někoho v kozackach. Na tom, že mas baleríny nevidím nic špatného. Každý vnímá teplo a zimu jinak, asi tak jako má každý jiný práh bolesti. Akorát některé slečny tady to maji tak, že podle sebe soudím tebe. Ovsem z jejich "inteligentnich" komentaru si nic nedelej. :) Jinak baleríny vypadají super, taky si je budu muset koupit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to stejné, jak kritizovat baleríny :) nevím proč by někdo nemohl nosit kozačky, když vyjde třeba z domu v 6 ráno, kdy je sotva na 0. Já třeba bydlím nedaleko Brodu a poslední 2 dny jsem ráno škrábala okna na autě. Přes den je hezky, teplo..to beru. Ale ráno a navečer je pořád zima, tak proč ne kozačky? Mně se outfit líbí, a pokud Jitka neměla baleríny, když mrzne, tak proč ne, je to její věc.

      Vymazat
  22. Tohle vůbec nechápu. Před zimou, kdy by lidi měli vytáhnout teplý oblečení, tak chodí úplně vyletnění. Koženku nosej až skoro do prosince a po zimě, při tom samém počasí jsou nabalený a kritizujou.... achjo achjo

    OdpovědětVymazat
  23. Nic si z toho nedělej.. Ja nosím aj přes zimu natelniky a teď už nic jiného a všichni se na mě ve škole dívají jak na blázna s každý se mě tak 5x zeptá jestli mi není zima.. Ne není :D kdybych si dala triko s trictvrtecnim rukávem tak sem spocena až na prdeli celá červená a umiram jak by mě bylo horko takže tak:D já měla baleriny už někdy v únoru takže bych se nevzrusovala

    OdpovědětVymazat
  24. Moc Ti to sluší! Kašli na chytrý komentáře, těch vždy bude nejvíc. A nejlíp ještě anonymních! :D

    OdpovědětVymazat
  25. Přiznávám, že mě taky napadlo, jestli je v těch balerínách zima. Ale víc mě trápí ta barevná kombinace modelu jako celku; kromě těch bot mají všechny elementy (kabelka, kalhoty, košile, bunda) výrazně syté barvy. A baleríny pak zaujmou svou vybledlostí, která se v daném kontextu nechá interpretovat jako omšelost, lacinost a opotřebení, což určitě nejsou atributy, které bychom u bot požadovali.

    fashiondisclosed.blogspot.com

    OdpovědětVymazat