13. února 2016

Wishlist na únor/březen

Jak jsem slíbila, tak také plním. Jsem tu s dalším reálným wishlistem, který si chci během následujících týdnů splnit. K mému štěstí, jsem si z toho lednového, který jsem vám ukazovala zde, splnila skoro vše - ještě čekám na kožešinovou vestu, která by mi během dvou týdnů měla přijít :).

Co se pak týče toho co si přeji pořídit teď v nejbližší době, tak jsou to především dvě bomber bundičky v růžové a khaki barvě. Různé bomber bundy a baseballové bundy jsem nosila vždy a moc ráda. Proto mě těší, že se zase vracejí v jarních kolekcích a to v mnoha krásných variantách a barvách :). 
Co je pro mě momentálně takové must-have je dlouhá camel vesta. Přemýšlela jsem, zda se mi líbí víc taková ta ve stylu watterfall a nebo spíše klasičtější střih a zřejmě se přikloním spíše k tomu klasickému, nejlépe se zavazováním. Podle mě je to super kousek, tak snad se mi poštěstí a někde ji najdu. Vždycky si ji totiž na nějaké stránce vyhlédnu a když ji chci koupit, tak je fuč :D. 
Před pár dny jsem se rozhodla, že pošlu dál svoje hodinky MK v růžovém zlatě. Nosila jsem je dost málo a to mi přijde na tak drahé hodinky škoda, proto teď docela přemýšlí, že bych si pořídila spíše nějaké v stříbrno-zlatém provedení, zaujaly mě tyto od Esprit na Otto shopu a nebo normálně další zlaté, ale bez kamínků a ozdob. Ale u této položky si nejsem úplně tak jistá, takže si ji ještě nechám rozležet v hlavě :). 
U čeho si ale jistá jsem je kšiltovka. Ale za boha nevím jakou variantu... Černou/červenou nebo šedou? Klasickou anebo truckerku? Budu tedy moc ráda, když mi poradíte :).

Mějte krásný víkend a určitě mi napište co si plánujete v nejbližší době pořídit vy, popřípadě jaké je vaše jarní must-have? 

Beze jména1

12 komentářů:

  1. Super vyber. Ja premyslim take o bomber bunde, i kdyz se uz nenosi tolik jako driv. Plus poradnou kabelku. Napriklad Coccinelle ma skvele kousky :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  2. Ty bundy jsou moc pěkné. Kde jsi si je vyhledla? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty bundičky teď nosím hrozně ráda, nejlepší by bylo mít od každé barvy jednu.:D Hezký wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  4. koči, tu béžovou vestu jsem si včera koupila v C&A. Je ze svetroviny, ale jak měkké, že to ani popsat neumím. Cena 350Kč!!! Jako zírala jsem, vypadá draze. Tak utíkej :-D Jo a já (174 cm žirafa :-D) ji mám skoro až ke kolenům. Dnes jsem ji měla úplně přesně v té kombinace jako ji máš na fotce, tak mě to pobavilo :-D #notbadatstyling :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že ty staré hodinky jsou mnohem hezčí. A takovou kšiltovku mám šedo-modrou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ksiltovku neeee :) bomber chci taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krása :) Bombery miluju a vesty ještě víc! :D doufám, že se mi na jaro podaří sehnat něco podobného i na eshop :)

    OdpovědětVymazat
  8. Podobnou khaki bundičku bych si taky chtěla koupit, ale nikde jsem zatím žádnou pořádnou nenašla:/ Ty hodinky vypadají moc hezky:)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat