25. února 2016

/OUTFIT/ Pink Bomber

Ahoooj, je ještě vůbec někdo kdo tento bomber nemá? Přijde mi, že je teď všude, ať už na blozích, tak na instagramu a upřímně mě to trochu štve.... :D. Ale musí se nechat, že jsem ohledně jeho koupě měla velké štěstí, jelikož jsem ho zahlédla na vinted, jenže slečna už tam měla tak xy zájemců o koupi a získala jsem ho jáá!! Juchuuu <3. Jak už asi víte, tak je ze Stradivarius a poprvé jsem ho viděla na Verunce a moc si ho přála, takže mám obrovskou radost, že je můj i přesto, že ho má každý :). Máte ho také některá?
Jak už asi víte, tak právě bomber bundy se teď dost vrací a najdete je asi snad v každé kolekci. Mně osobně se líbí ještě jeden z H&M a ten si doufám také brzy pořídím. 
Co vy a tyhle bundy líbí/nelíbí?

IMG_0896 Beze jména IMG_0836 IMG_0856 IMG_0860 IMG_0901

BOMBER - Stradivarius /www.Vinted.cz
TRIČKO - www.Sasoo.cz 
KALHOTY - Terranova 
TENISKY - Converse
HODINKY - DKNY 
NÁRAMEK - OPS!Objects 
ŠÁTEK - www.Vinted.cz 
KABELKA - Nucelle 

35 komentářů:

  1. Bunda ti sluší! Mně se bomber bundy docela líbí, ale přijde mi, že mi nesedí! Já jednu měla takovou prošívanou černou, ovšem nechala jsem ji v baru. Dost mě to tehdy mrzelo, ještě, že stála pár stovek..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky sladěné, to se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si túto ružovú krásku skúšala, no vôbec mi nesedela, vyzerala som úplne smiešne, takže závidím! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mně osobně bombery nic neříkají, ale na tobě se mi moc líbí a sluší ti takovýto styl. Laura

    OdpovědětVymazat
  5. Já si tuhle koupila v khaki, ale taky jsem ji na vinted poslala dále, protože doma mi přišlo, že mi nesedí. V bomberech vypadám jak rambo :D Tobě ale sluší!
    Jen nechápu, proč ti vadí, že ji má každý když sama si se nechala inspirovat od jiné blogerky... tak když něco opravdu chci, tak je mi jedno kolik lidí to má, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, ta bunda ti vážně sekne! Na všech fotkách vypadáš moc dobře. :-) bunda se mi moc líbí, ale zatím jsem žádnou podobnou nikde nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Bundy jsou moc hezké, barevně je moc hezká, ale nekoupila bych si ji. Absolutně nelichotí postavě, které mají nedostatky a hodně je ukazují (teda mluvím přímo o tomto materiálu a barvě).
    Nejsem majitelem dokonale postavy na tuto bundu, takže nekoupila bych si ji. Psát, že ti nelichotí postavě ti ani nebudu, jelikož se tu strhne smrž komentářů úplně mimo jako v min.článku.

    OdpovědětVymazat
  8. krásny bomber, musím priznať, že ja ho ešte nemám :D túto jar sa chcem po ňom porozhliadnuť
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  9. Juj bombera je krásna a hneď by som ju brala! :) Ty vždy na vinted ulovíš také skvelé kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sice ho má už skoro každý, ale líbí se mi to :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  11. Já na tyhle módní výstřelky moc nejsem, jednu dobu to mají všichni a za chvíli je pomalu trapné si to obléct. Ale fajn sladěné.

    OdpovědětVymazat
  12. Jíťo, ty fotky jsou skvělý! A starorůžová ti moc sluší, krásně podtrhuje tvou barvu vlasů. :)

    OdpovědětVymazat
  13. No jasný, bomber musí být :) Zrovna jsem podobnou bundičku zmínila ve svém jarním wishlistu.

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  14. Já v těchto bundičkách vypadám s prominutím jako blbec. Hlavně co si pamatuji, tak se nosily tak před 7 lety? Je sranda, jak se to všechno vždycky jednou za čas vrací :) Nicméně tobě bundička moc sluší, a jestli tu někdo zase napíše, že jsi tlustá, tak už fakt nevím, protože na těchto fotkách vůbec tlustá nejsi.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Jíťo, já tydle bundy moc nemusim, nemám ideální postavu a zbytečně mi ještě zvětšují ramena a břicho, musela bych to nosit jedine rozepnuté a to pak ztrácí smysl. Jinak mi přijde, že jsi zhubla, nebo tedy alespoň nohy mi přijde, že máš hubenější. Já už cvičim od září a bez výsledků. Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus se zaměřit na stravu - je to i můj kámen úrazu, a doporučuji si párkrát zaplatil soukromou hodinu s trenérem poví ti co a jak správně :)

      Vymazat
    2. Právě s trenérem cvicim od toho září 2x týdne.

      Vymazat
    3. Tak ta strava, a u me bývá blok ještě v hlavě :)

      Vymazat
  16. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  17. bomber je hezkej :)
    nějak nechápu bomber je ze Stradivarius, a je asi z nové kolekce a to si ho slečna koupila a doma zjistila že ho pošle dál?

    OdpovědětVymazat
  18. Já bych si ho nekoupila, ale tobě sluší =)
    Jinak přesně tuhle 'smůlu' mám s bundami. Jakmile si nějakou koupím, hned v ní potkám hromadu lidí. Takže už si radši kupuju jednobarevné bundy, aby to nebylo tak do očí-bijící :-D J. T.

    OdpovědětVymazat
  19. Ta barva bombera je krásná, jinak já už jsem spíš na kabáty přeorientovaná, ale na jiných se mi tyhle bundičky vždycky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  20. Bomber ti moc slusi i celkove outfit je super. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  21. Moc ti to sluší, máš krásnou postavu :) Je to hlavně o tom, jak se člověk obleče.. :) Ty kalhoty si dělají moc pěkné nohy, bunda se mi nezdá, že by tě rozšiřovala či cokoli :) Naopak - po dlouhé době dávám palec nahoru :)) Kamila

    OdpovědětVymazat
  22. Bomber je super, momentálně ho nosím pořád. Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  23. tá bomberka vyzerá naozaj úžasne!:)

    P.S: Bola by som veľmi rada, keby si zašla na blog mojej sesternice. Je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve alebo komentáru. :)
    www.partofnicol.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. já ho nemám, ale tenhle růžvý se mi teda strašně líbí! :) hned bych si ho přidala do šatníku! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc Ti to sluší :-) krásná bundička a líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky, tobě strašně moc sluší a ta barva je suprová, já mám podobnou jen v khaki barvě a přijde mi, že mi nesluší a mám pocit, že mě rozšiřuje. Jediné, co se mi na tomto outfitu neoíbí je ten šátek, jinak z tebe jde neskjutečný optimismus. Moc ráda, sleduji tvé přípěvky. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Bomber je fakt krasny, doufam, ze si taky letos nejaky poridim. Sluší ti to. :-)

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj môžem sa prosím ťa opýtať aké číslo bundy (s,m,l) máš ? :) ďakujem

    OdpovědětVymazat
  29. nezlob se, ale musím Ti napsat, že ke Tvé postavě se v žádném případě nehodí, sundej ho a vybírej jiným směrem.Ne každá novinka sluší každé postavě, chtělo by to více přemýšlet, než jen slepě následovat trendy :-)

    OdpovědětVymazat