4. února 2016

/OUTFIT/ I am not a morning person

Ahoj! Myslím, že dnešní název článku vypovídá za vše. Jste ranní ptáčata a nebo naopak sovy? Já jednoznačně sova, nejvíc práce udělám po večerech, za to přes den nejsem schopná ničeho. Takže je jasné, že tuto mikinu jsem prostě musela mít! :D
Vlastně oba dva s přítelem jsme spíše takové sovy, takže se není čemu divit, že outfit který jsme plánovali vyfotit ve tři odpoledne jsme přesunuli na čas, kdy už byla tma. Ale musí se nechat, že tentokrát přítel vymyslel super místo na fotky a tímto mu moc děkuji! A tomu vlaku co projížděl vlastně taky :D.

Jinak dlouho jsem přemýšlela o tom, zda se mám nějak vyjádřit k připomínkám v komentářích u minulému článku a chtěla bych vám říci toto. Pokud si někdo z vás myslí, že blog dělám pro peníze, tak to tak skutečně není. Já z blogu nijak neprofituji, pokud to beru v poměru k tomu, kolik peněz mě už blog stál, tak se veškerý můj dosavadní výdělek nuluje. I třeba když mám nějakou lepší spolupráci finančně ohodnocenou, tak kolikrát musím cestovat do Prahy na osobní schůzku a to nejsou zrovna nejmenší finanční položky, takže ve výsledku z toho nemám nic. Taky si je potřeba uvědomit, že oblečení a kosmetika mi ledničku nenaplní, účty nezaplatí a to, že si můžu někdy vybrat něco zadarmo je pro mě moc fajn, jelikož aspoň můžu vytvořit více outfitu :). Nejsem blogerka na plný úvazek :). Co se týče toho co se tam zmiňovalo dále, tak ano, změnil se mi styl. Je to hodně i tím, že dost řídím, takže podpatky pro mě nejsou příliš přijatelné a i z toho důvodu je můj styl spíše sportovní a uvolnění. Dál také přiznávám, že se musí nechat, že jsem se třeba ještě stále nesžila s kily navíc a neumím to prodat. Ale cítím se skvěle :). Jenom bych byla ráda, kdyby si každý z vás promyslel to co píše a položil si otázku : Jak by bylo mě kdybych si něco podobného přečetl/a? A zkusit to napsat nějak více s citem. Objevili se tam totiž i moc milé komentáře, které mi pomohli se zamyslet a zanechali ve mně "stopu" :). Tímto děkuji vlastně i všem, kteří mě přijalo takovou jaká momentálně jsem. Děkuji! :)

A teď už si užijte outfit! Mám v něm několik nových věcí. Kabelku jsem dostala jako odměnu za zkoušky a přemýšlím, že si ji pořídím ještě v bílé, co myslíte? :)


IMG_0550 Beze jména IMG_0545 IMG_0562 IMG_0563 IMG_0578 IMG_0584

MIKINA - www.Wayfarer.cz
KOŠILE - New Yorker
KALHOTY - Terranova 
KABELKA - www.LadyLove.cz

24 komentářů:

  1. Ta bunda se mi moc líbí a ta barva Ti sluší. Dohromady mi to bohužel moc neladí a nesedí. Hlavně ta kabelka mi tam nesedí. Nika

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Moc ti to sluší všechno dohromady. Krásný outfit Jity :). Kdy jsi si kupovala ty kalhoty? Jsou moc pěkné :). Jinak si s postavou nedělej starosti. Každý je originál a nebude pořád stejný. Vím o čem mluvím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle look je naprosto super! Jednoznačně jsem sova, ovšem tento týden jsem třikrát dobrovolně vstávala v 5 hodin a šla brzo do práce.

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosta parada, ty boty, kosile, bunda a tvuj usmev z toho delaji asi nejlepsi outfit za posledni dobu, vypadas skvele :). Alice

    OdpovědětVymazat
  5. Zas ty holý nohy .... holka ty si koleduješ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Venku bylo sedm stupnu. Ja nevim, ale mne zima vubec nebyla :).

      Vymazat
  6. Hezky to v Brodě na nádraží prokouklo! :D
    Moc ti to sluší, hlavně ta první fotka je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Celý červený tenisky se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jituško, možná nevážíš tolik, co před pár lety, ale jsi stale krásná a máš naprosto normální postavu:) Holku s kily navic si teda představuju jinak. Jsi strašně přirozená a vyzařuje z tebe pozitivni energie. Sleduju tě už od tvých začátků a mám tě moc ráda! Zustan taková jaká jsi. A k outiftu, moc se mi libi tahle kombinace, dlouhé košile miluju a ty rifle jsou važně pekny:) Měj se pěkne! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dnesni outfit se mi moc libi. Konecne neco, kde je kombinovano vice veci, a ne jenom kalhoty-svetr. Jen teda kabelka se mi k tomu moc nehodi, ale jinak je hezka. Zbytek outfitu super a fotky jsou paradni-i to ze je tma. A taky jaem nocni clovek :) nedela mi problem jit spat ve 3 v noci, ale vstat v 7 je horsi.

    OdpovědětVymazat
  10. Jíťo, tady ti to moc sluší ! Kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jitu, krásně jsi to všechno sepsala a doufám, že už ti hloupí lidé, co ti tu pořád píšou ty hnusné věci, si už dají pokoj. Já si třeba nemyslím, že bys byla jak kulička, máš normální postavu. Holt jen oblečení, úhel postavení a fotka ti prostě přidá pár kil navíc. Schválně jsem koukla i na nějaké minulé posty a na jednom vypadáš na 55 kilo, a za týden na fotkách v jiném oblečení jsi trošku objemnější. Ale tak to určitě má každý, já taky v každém oblečení vypadám úplně jinak. Jednou jsem hubená laňka, podruhé buřtíček :D Jinak co se týče outfitu, tak já bych k tomu nedala tuhle elegantní kabelku, ale spíš nějakou sportovnější, třeba crossbody a sundala bych bundu, ale to je vzhledem k počasí nemožné :) Jo a pěkně mě s těma červenýma botaskama štveš, protože teď nedělám nic jiného než že čumim po červených air maxech a asi je nutně potřebuju! :D :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jituš, vždyť jsi nádherná ženská! Jsi spokojená sama se sebou a co je víc? Nic! Ignoruj tyhle nenávistné komentáře, ikdyž je to těžké. V zahraničí jsou polulární blogerky, které mají opravdu velkou velkou nadváhu a ty jsi hubená, máš ženské tvary, a líbíš se mi takhle daleko více než dříve :) Pevné nervy s nepřejícími "čtenářkami" :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také sleduji blogerky (v podstatě) s nadváhou, ale holka musí ty kila umět nosit. Jsou takové kterým to sluší a nedovedu si je představit hubené. Pak jsou holky, kterým váha ubírá na kráse... Taky je rozdíl pár kilo navrch a ženské tvary ;)

      Vymazat
  13. Já třeba ještě stále nepochopila o jakých že to kilech navíc se tu bavíme/bavíte? Tak jsem asi slepá či jaká.. Mě tvoje postava příjde naprosto ok a vůbec nic bych na ní neměnila.. Mě teda příjde určitě sexy postava, kde je vidno boků, nějakého zadku a prostě je evidentní, že se jedná o postavu ženy, ne dítka... Za mě jsi krásná s krásnou postavou a hrozněěě mooccc moooccc symatická :-*

    OdpovědětVymazat
  14. Myslim, ze posledni dobou se tu uz vaha tak neobjevuje, jako spise ten styl, ktery jsi jaksi ztratila. A na tom, ze toto nekdo rekne, nevidim nic spatneho. Ve vetsine clanku se ptas, jak se nam to libi apod, tak se pak nezlob kdyz reknem, ze se nam to nelibi :) tento outfit je pekny, jen kabelka se tam vubec nehodi. Celkem krok vpred, tak snad to vydrzi :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta kabelka je příšerná, úplně křičí "jsem laciná koženka", nechápu proč pořád sbíráš ty šmejdy nejen kabelky, ale i oblečení, ale nekoupíš si něco pořádného, jak jsi sama několikrát psala, že chceš kvalitnější věci. Nikde je stále nevidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak otevri oci :). Navic kabelka byla darek od rodicu a mne se velmi libi. Chtela jsem nejakou velkou do skoly, ktera bude plnit svuj ucel :).

      Vymazat
  16. Outfit je hravý a vypadas spokojene, krasny úsměv a rtenka ! Botky vypadají opravdu dobre, i přesto ze se jedna o uplne levný kousek, takze to byl fajn vyber :) ale co se tyce kozenkove kabelky, rozhodne bych nekupovala takovy kousek jeste v jakékoliv jiné barve, i tuto by bylo lepší nahradit nejakou pěknou kozenou kvalitnější, ktera by kazdy outfit dokázala pozvednout na uplne jinou úroveň ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty jsou levný kousek.. :D jo, neříkám, že stály majlant, ale co by na to asi řekly mé oblíbené hadráky za 129 Kč :D a koženou kabelku, hm..nevím jak vy slečny, ale já studuju stejně jak Jitka, jsem jen o ročník víš (tuším), sice ve volném čase si přivydělávám, ale za to skutečně nemám na TOP kvalitu a všechno z pravé kůže, a hlavně ani nemám zájem mít všechno z kůže ;) toto jsou opravdu 'logické' rady.

      Vymazat
  17. 1.) je jasne ze pokud to Jite takto vyhovuje, at si koupi tuto umělou kabelku klidne v dalších 5 barvách, ptala se ovšem na názor a muj nazor je, ze ne. Je lepší si chvíli nekoupit nic a našetřit na kabelku kterou ma na svém vysnenem wishlistu. 2.) boty za 129,- proc ne, kdyz se ti libi, to sem jako nejake tve srovnání přece vubec nepatří a nema to nic společného s mým komentářem. 3.) take studuji :)

    OdpovědětVymazat
  18. Outfit se mi libi.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  19. Super outfit, podobnou kosili si planuju koupit co nejdriv, strasne se mi libi :)

    www.poshlife.cz

    OdpovědětVymazat