22. února 2016

/OUTFIT/ Funny Kiss

Ahoj všem! Doufám, že i po týdnu mojí neaktivity jste se těšili na nový článek :). Outfit je tentokrát složený hlavně ze super vtipné mikiny, kterou jsem si naprosto zamilovala. To značí i fakt, že ji mám na sobě během týdně již poněkolikáté a pořád mě nepřestává nudit :D. Co na ni říkáte vy? 

Jinak co se týče toho, že jsem tak dlouho nic nepřispěla, tak jsme hodně přemýšlela nad tímto vším - sociálními sítěmi, blogy, internetem a vlastně nad tím vším co s tím souvisí. Uvědomila jsem si, že mě dost mrzí, že ve vás nedokážu vyvolat zpětnou vazbu. Často se vás v článcích ptám, jak se máte, co plánujete na víkend, jak se vám vede v práci či u zkoušek nebo ve škole. Popřípadě jaký máte názor na tu a tamtu věc. Upřímně od vás velmi ráda slýchávám jak se máte, vše na co se vás ptám mě zajímá. Nevysílám to jen tak do prázdna a nebo to nejsou řečnické otázky. Odpověď očekávám a proto mě mrzí, že jich je tak málo. Proto se ptám, jak ve vás onu zpětnou vazbu povzbudit/vyvolat? 
Myslím, že dnes to nebudu nijak více rozvíjet, ale pokud by vás zajímal můj názor ohledně tohoto tématu - sociální sítě, blogy, internet, atd.. Tak mi dejte vědět dole v komentářích :). 

Mějte krásný den!
IMG_0773 Beze jména IMG_0749 IMG_0795 IMG_0819 IMG_0804 IMG_0815

MIKINA - www.Wayfarer.cz
KALHOTY - F&F 
KABELKA - Nucelle 
HODINKY - DKNY

44 komentářů:

  1. Jituš promiň, klidně mi to zkritizujte, ale první co vidím je, že jsi v té mikině šíleně vypasená. Na té první fotce to vypadá, jako bys měla mega břicho (přitom nemáš). Jinak sladěné pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu je hodně vypasená :) dělá ti pupek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jituško promiň ale mě přijde že se svojí postavou neumíš pracovat :) máš trochu vypoukle bříško a ještě to podporis takovou mikcou :) možná že o číslo větší by bylo lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidis si ty vubec do pusy? Fakt by me zajimala tva reakce na to, kdyby ti nekdo rekl, ze mas pandero a potrebujes o cislo vetsi vec (kterou Jitka rozhodne nepotrebuje), zkus si to rict prvni pred zrcadlem, nez napises neco takoveho. A.

      Vymazat
  4. Tak sem rada, ze zase poukazujete na me nedokonalosti, kterych jsem si vedoma a k clanku ani slovo. Vidim, ze je uplne zbytecne k fotkam psat nejaky text a ocekavat reakci.

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, jste tak sebekritické i k sobě? Jak by vám bylo, kdyby vás takhle někdo pořád kritizoval? Naopak jsem ráda, že Jíťa bloguje, i přesto, že není hubeňoučká jako ostatní blogerky (to nemyslím zle). Mikina je vážně vtipná a střih mi přijde dobrý, nevím co zas ostatní vidí. Jen se mi moc nelíbí barva tenisek, ale to už je o vkusu každého z nás:) Jinak tvůj pohled jako blogerky na sociální média by mě hodně zajímal!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jitu, jsi krásná ženská a je na Tobě vidět, že jsi spokojená. V mikině se cítíš skvěle a umíš to i prodat. V dnešní době se bohužel klade důraz na dokonalost a pokud jenom trošku vybočuješ, už jsi terčem hejtrů. Jaké máš plány na víkend? My s přítelem jedeme na pár dní do Prahy a moc se těšíme. Měj se hezky, buď pozitivní a uvidíme se u dalšího příspěvku :) Janča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prahu si uzijte, snad vam vyjde pocasi :). Ja jeste plany nemam, tak uvidim :)).

      Vymazat
  7. Me se to moc libi, kabelka mi tam sice moc nesedi, ale jinak pecka :-) a ty hodinky jsou bozii :-)
    uz nejaky ten mesic ctu skarede komentare typu jak jsi tlusta a absolutne to nechapu.. Mas naprosto normalni a zdravou postavu, nikde zadny speky nevidim. A nechapu, proc maji nekteri lide potrebu neustale komentovat temito stejnymi komentari. Asi to bude tim, ze vsechny ostatni blogerky jsou nezdrave vyhuble a kdo v teto dobe necvici, nema velikost xxxxs, neposiluje a nesnida moji ovesnou, tak je out...
    Prosimte, nenech se temi komentari odradit od blogovani, bluguj dal pro nas normalni, co te mame radi a myslim, ze nas je daleko vic nez tech hateru, jen treba tak casto nekomentujeme..
    Ja treba sleduji mnoho blogu, ale nejak nemam potrebu moc komentovat, ve me tu reakci asi nevyvola nic. :-) jen jsem mela potrebu reagovat na ty tupce, co se te snazi vydeptat. Jsi krasna a sik zena, mej se rada a opatruj se! :-)
    Verca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tvym komentarem se dost ztotoznuji :). Moc dekuji, ty take! :))

      Vymazat
  8. Vyvolat zpetnou reakci? Tezko rici, jak .
    Ráda reaguji, ale ne vždy. Občas mě spíš zaujem jak pozitivně či negativně spíše fotky:)

    jinak mikina je fakt pěkná, ale velké vzory dělají prostě špatnou postavu. Hned bych do ní šla, ale nejsem až tak dokonala :(/

    OdpovědětVymazat
  9. Jitu, vůbec si z toho nic nedělej, tohle už je k smíchu, že budou pořád dokola řešit tvoji postavu. Přitom jsi tak krásná slečna a mooc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta mikina je fakt stylová, klidne bych ji dala i treba k pouzdrove sukni ;) jinak co se tyce zpětné vazby, myslim ze ctenari reagují jen na konkretni veci, tedy otázky jak se mate vy, co plánujete, nikoho asi moc nerozhybou, ale kdyz se zeptas jaka je vaše oblíbena řasenka, co jste si naposledy koupili atd, uz jsou ostatní zvedavi i na reakce ostatních a diskuze se snadno rozjede :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Jitka :) co sa tyka tej spatnej vazby, ono je to asi tym, ze ludia na to tak nejako nie su zvyknuti. Povedala by som, ze v tejto dobe je skor pravidlom, ze sa ludia staraju sami o seba a nepytaju sa tych druhych ako sa maju s uprimnym zaujmom a teda tuto otazku beru skutocne len ako recnicku. No a teda k tvojej dnesnej otazke. :) Ku tebe mi ta mikina tak nejako pasuje, je taka mila a vesela, napriklad viem ze k mojmu stylu by teda nepasovala ani omylom. :D Co ma vsak prilis neoslovilo je tvoja kabelka, mozno sa mylim, ale takto na pohlad nevyzera prilis kvalitne.. Aky si mala inak den? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ted jsem ji moc nenosila, tak ji musim dat do pucu, je to kuze, takze se na ni projevi, kdyz se o ni clovek nestara :).
      A ja jej mela skvely! Moc dekuji za optani :). Doufam, ze ty jsi se mela take tak! :)

      Vymazat
  12. Nejsem žádný módní guru, ale myslím si, že každý člověk by měl mít vlastní soudnost :) Jitka je krásná holka :) No a co, že má třeba pár kilo navíc... kdo nemá?? Ty mikina je naprosto senzační :))) Vy anonymové, co neumíte nic jiného, než urážet... Projděte se někdy po ulici a až potkáte holku v legínách, ve kterých se jí třepe zadek, zkuste jí říct do očí to, co tady píšete Jíti. Myslím, že tahle mikina není taková hrůza, jako ony legíny, nebo třeba bílá tílka o 2 čísla menší, atp....

    Jituš, na fotkách jde vidět krásný upřímný úsměv :)
    Jinak k článku... myslím, že sociální sítě jsou hrozným zlozvykem nejen dospívajících ale i dospělých... Nedávno, při setkání s kamarádkami, seděla vedle u stolu skupinka žen, jedna měla narozeniny... asi po půl hodině, co tam seděly, co chvíli každá začala kontrolovat mobil... Přišlo mi to hrozné... Když jsem přece s někým, s kým chci být, tak nevím, proč by měly být pořád zapnuté telefony... je to smutné... Myslím, že díky sociálním sítím si nejsme blíž.. ale naopak, mnohem dál :(
    Jinak by mě velice zajímal Tvůj názor Jíťo :)

    Moc mě těší, že svůj blog stále píšeš :) Ráda ho čtu. Líbí se mi, jak se tvůj styl změnil, ale přitom jsi to pořád ty :) Je to úžasný:) Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti dekuji Kacenko za komentar, moc,moc,moc! :). To s temi soc.sitemu citim stejne :/.

      Vymazat
  13. Jitusko fotky jsou naprosto bozii, moc ti to na nich slusii! :)) A slecny, ktere opet mile rady kritizuji a zesmesnuji, by se mely nejprve podivat do zrcadla a potom neco rikat :)) Sice Jituu osobne neznam, jenom ji obcas potkavam, ale rozhodne pusobi jako mila slecna, casto ji potkavam s usmevem na tvari a ktera se umi obleknout! Neni ani oplacana, ani nema pandero, jak tomu rikate, bohuzel fotky obcas zkresluji a mne to absolutne nevadi, protoze se za to nestydi a dokonce ji to slusi :) Takze se proberte, zamyslete se, jak by bylo asi Vam, kdyby Vam nekdo rikal, jake mate pandero a nebo se priste ani nevyjadrujte! :)) Misa

    OdpovědětVymazat
  14. Ono nejde jen o oblečení, články apod. ale i o umění se oblíknout ke své postavě. Hodně holek jsou tlustější, ale umí to nosit a to ty neumíš. Ty nejen že nezakryješ nedokonalosti, ale ještě je vystavíš. Se pak nemůžeš bohužel divit, je to první čeho si člověk všimne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muzu se tedy jen tak mimochodem zeptat, kde ty nedokonalosti vystavuji? Pokud tedy nenarazis na to, ze mam otekly oblicej s tim clovek casto moc neudela :).

      Vymazat
    2. Mám na mysli to břicho, které ti ta mikina zbytečně zvětšuje.

      Vymazat
    3. To mi skutecne neprijde jako nejake vystavovani nedokonalosti. Nereknu, kdyby mi lezly spicky z kalhot, rysovaly se tzv.pneumatiky vyrazne pod trickem, slo jasne videt, ze mam na sobe malou velikost, ale toto? Nezlob se, ale to je jen neustale hledani nedokonalosti na lidech okolo.

      Vymazat
    4. Normální muži, ne 18leté paka mají stejně nejraději holky jako jsi ty. Jsi nádherná :)

      Vymazat
    5. Asi bych mela reklamovat prohlidku u ocni, sem totiz asi uplne slepa.. Protoze zadne nedokonalosti nevidim.. Fakt demence uz..

      Vymazat
    6. To je koment, jak kdyby Jíťa nosila Crop topy :D :D .. to stejný s neustále kritickým pohledem na její styl, blog píše nějakou tu dobu a s tím logicky souvisí, že se změní styl oblékání i sama ona! :)

      Vymazat
    7. Svým způsobem má slečna pravdu, akorát to nešťastně napsala. Jitka má pěknou postavu, tlustá opravdu není, akorát prostě konkrétně toto oblečení jí dělá nepěknou postavu. Mikina by podle mě slušela opravdu někomu hodně štíhlému, já osobně bych si jí taky nevzala, protože vím, že mi tento střih prostě nesluší a to je podle mě i případ Jitky. Dále mi přijde že v kalhotách je moc nacpaná a dělají jí tlustější nohy, ikdyž je vůbec tlusté nemá a v jiných kalhotech vypadá naopak skvěle. Taky mi přijde že takto vyčesaný culík ještě více podporuje její kulatý obličej, víc jí podle mě sluší rozpuštěné vlasy. Není to žádná kritika Jitky, jenom můj subjektivní názor. Osobně musím říct, že Jitka má podle mě moc hezkou sexy postavu, jde jenom o to, jak se obleče. Přeju hezky den :)

      Vymazat
  15. Ahoj,moc ti to sluší ,akorát já bych na takovou výraznou mikinu neměla odvahu,ale na ostatních takové kousky vždy ocením:) a vyvolala si ji právě teď,protože normálně to opravdu jenom přečtu a odpovím si tak nějak v hlavě,ale ráda ti to sem napíšu ,když ti to udělá radost,ani jsem si to dřív neuvědomila:) měj se hezky :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, ta mikča je boží. Vůbec se ti nedivím, že ji máš na sobě několikrát v týdnu..já bych v ní i spala :D

    OdpovědětVymazat
  17. celkově hezký, akorát bych zvolila jinou kabelku,např. kabelku typu černá nákupní taška. A boty se mi vzhledově nelíbí, ale to je otázka vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Jitu :) obvykle nepíši nikde žádné komentáře.. No, můj názor na sociální sítě? Je to dost smutné.. Všude jen závist, nenávist a "skryté" reklamy na blogu. Lidé nepřejí nic dobrého druhému a nedej bože, když se mu daří. Opravdu smutné. Tato doba spíš lidi od sebe oddaluje než je sbližuje.
    A teď odbočím - neznám tě osobně, ale občas tě někde potkám a musím říct, že máš naprosto normální postavu (podobnou jako já). I když mi občas někde něco trčí a není to prostě ideální, tak se mám ráda. A co jako? Je to moje tělo. Musíš se na to povznést a říct si: "Nasral Franta na trabanta a hotovo." :D Až mě občas udivuje, jak snadno holky dokážou druhé soudit a mají radost, když druhá přibere. To mi opravdu hlava nebere..
    Tvůj blog mám ráda a přeji ti pevné nervy v této uspěchané době, ve které je každý "nejlepší" a vidí jen chyby a nedostatky ostatních a své už ne.
    Měj se, B. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vtipná dámská "pranice" .. Z pohledu muže :-D.. Nejdiskutovanější zde - postava. Ok asi by mohla být o kousek lepší, ale myslím, že máš postavu, kterou má 70% českých žen. A proto bych si z toho nic nedělal a bral to jako výhodu oproti ostatním. Na hubené a vypracované holce vypadá vše hezky, ale holka s "normální" postavou si to bohužel nevezme. Tak hledá přesně to co zde dáváš ty a to kombinace pro "běžené" slečny, které třeba nemají čas trávit půl dne v posilovně a jíst jen zdravě.
    To že si stačí někdy jen trochu jinak stoupnout a hned to vypadá jinak je pravda, což zrovna u první fotky úplně dobře nestojíš a mikina ti dělá zbytečně břicho.
    Jinak mikina je fajn, je vtipná a líbí se mi.

    Co ke komentování a tak. Přijde mi, že spousta lidí dokáže napsat super, ale jen pro to, aby mohli napsat adresu svého blogu. Ale vyjádřit se nechtějí, nebo potom jako zde "anonymní". Ale nedokážu posoudit, protože jsem začal psát před nedávnem a nikdo mi nic nekomentuje :-D. Já se snažím psát něco co alespoň něco řekne. Možná ne vždy dobře ale jen chválit, když se mi něco nelíbí nemám rád.

    K FB tak tam se nesmíš podle mě divit, spousta blogerů má velké množství fanoušků jen kvůli soutěžím a dárečkům. Takže to vlastně ani nečtou jen by mohli něco vyhrát, poté je složité s nimi komunikovat když oni to ani nechtějí a stránka se jim líbí například jen pro to aby něco dostali a věděli, že se soutěž děje.

    Tak to bylo asi dlouhé, ale krátce psát neumím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, konečně to někdo takhle napsal :) nevím proč všichni tak kritizují, že mikina přibírá kila. Vždyť to není Jitky vina, v podstatě to není ani přímá kritika.

      Vymazat
  20. Ahoj =) tak ta mikča je fakt božííí! strašně moc mě baví jak se měníš styly (jednou pohodlný,jednou ženský). Jinak tvůj blog sleduji pravidelně, ale bohužel jsem taky tichý pozorovatel. Doufám že tě alespoň těší sledovanost blogu i když většina z nás články nekomentuje. Co se týká sociálních sítí, tak mi přijde, že nám víc berou než dávají. Je hezký, že můžeme kdykoliv napsat komukoliv, ale přeci to ztrácí ten osobní kontakt, nebo anonymita ( viz zde) vyvolává hnusný komentáře co by ti do očí neřekl nikdo. Já osobně si udržuju velký nadhled nad tímto sociálním životem. Měj se krásně =)

    OdpovědětVymazat
  21. normální ženská postava :) mikina je originální :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojky moc Ti to sluší :-) a nějaký pitomí komentáře na postavu bych asi neřešila, prsa a zadek je to co dělá ženu ženou, takže nechápu tu kritiku :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Hola! Figura je naprosto oukej a i kdyby nebyla, nikde jsem nepostřehla, že by se Jituš doptávala na náš názor ohledně její postavy:-) Mikina je fajn, ale popravdě, trochu to ve mě evokuje pyžamko (vrchní díl). Možná jsem kdysi něco podobného měla, tak proto:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Tvá postava se řeší snad v každém článku s outfitem, který přidáš a už mi to přijde tak trochu trapné :D Nechápu, že to ještě někoho baví. Jako kdyby ti chytráci zastavovali lidi na ulici a cpali jim, jakou má kdo postavu a ať s tím jde něco dělat. Jasně, nemáš postavu XS, ale do tlusté holky máš opravdu daleko, takže tohle celé mi přijde úplně zbytečné. A i kdybys tlustá byla, tak co. Blog máš o módě, ne o zdravém stravování, každému je do toho velké h....
    Co se týče té zpětné vazby, tak nad tím dost často přemýšlím také. Podle mě dneska musíš umět hodně zaujmout, aby čtenáři měli chuť nějak reagovat a psát komentáře. Většinou nejlépe vzhledem nebo tím, co máš, kam jezdíš atd. Všimni si, že například takové ty princezny a slečny s drahými kabelkami se o nějakou zpětnou vazbu prosit nemusí :) A číst články v dnešní době, kdy frčí youtube, taky málokoho baví. Smutná realita...

    OdpovědětVymazat
  25. Celkem se mi to líbí, hlavně ta červená to hezky oživila. Kabelku bych vyměnila za nějakou sportovní. To břicho jde trošku vidět na té první fotce, ale z minulých článků vím, že takové břicho nemáš. Je to mikinou. Bohužel, takové vzory nejsou pro postavu moc lichotivé. A zpětná vazba? Je to asi tím, jak už někdo psal, že ty se ptáš na "nudné" otázky-jak se máme? Možná kdyby ses zeptala na něco, s čím se chtějí lidi "pochlubit" tak by to bylo jinak. Ale-mám se fajn..to ti asi nikdo neodpoví :)

    OdpovědětVymazat
  26. Také se občas snažím o takovou zpětnou vazbu na blogu a moc to nefunguje :D
    já často projíždím článka jen přes mobil, v rychlosti za chodu a nestíhám moc komentovat cž mě mrzí :(
    Já jsem momentálně na erasmu :) mám se dobře :D haha :) nevím, jak vyvolat takovou reakci :) mě se mikina moc líbí, a co že třeba nedělá nejlepší postavu. Prostě mikiny se krčí a je to normální věc .. s tím se nedá nic dělat :D co víc k tomuto tématu říct asi nic :)
    Měj se krásně!
    Kačka
    http://katiebutterfly.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Ty rifle ti moc sluší, mně naopak přijde že jsi pohubla a máš pěkné nožky, ale ta mikča za mě ne, vůbec se mi na tebe nehodí :( navíc takhle se obleču když jdu do obchodu na chleba, tohle není nic zajímavého na blog Jity :(

    OdpovědětVymazat
  28. K outfitu, já bych to na sebe nedala, možná mi nejvíc vadí ta kombinace. Kdyby sis k té mikině vzala například světlé roztrhané boyfriend rifle, z mikiny nechala trčet riflovou košili nebo aspoň něco, co má límec, tenisky nechala a místo kabelky vzala batoh a třeba nějakou čepku na hlavu, tak je to super. Takhle je to moc násilné a nejde mi to k sobě. Ale jde především o to, jak se v tom cítíš ty. Pokud je ti v tom fajn, tak to nos jak chceš a neřeš :)
    K článku - mi se líbí, že jsi normální holka. Že chodíš obyčejně oblíkaná, na nic si nehraješ, sem tam se někde odfotíš a dáš to na blog, ale není to středobod tvého bytí a nebereš se vážně. Blogerský svět je pro mě falešný. Všechno se točí jenom kolem dokonalých fotek na Instagramu, honby za likama a lákání čtenářů. To mě nebaví, vlastně mě to sere. Vážně, bylo by mi stokrát sympatičtější, kdyby si někdo na Instagram vyfotil třeba chleba s máslem anebo svíčkovou, než dokonale naaranžovaný salát z restaurace. Nikdo není dokonalý, všichni občas vypadáme hrozně, jíme nefotogenické věci, občas proválíme celý den... a co jako. Jsme všichni jen lidi. A dnešní generace puberťáků holt má ty vzory někde jinde. Ale ber to tak, že až těm lidem bude třeba pětadvacet, třicet...tak si na nějaké sociální sítě ani nevzpomenou. Protože budou mít jiné věci na starost. Je to jen boom, fenomén. Já jsem prací zavalená pětadvacítka a nahlížet na svět přes displej mě nebaví...i když jsem šmírák a občas to dělám asi jako všichni.
    A pokud lidi baví furt ti psát, jak jsi tlustá a že ti to nesluší a kdesi cosi, prď na to. Jsi to ty a tvoje osobnost a oproti nim máš obrovskou výhodu - žiješ reálný život. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Moc ti to sluší! Ta mikina je super! No já se mám celkem dobře, ale především pracovně a víkend? To zatím nevím, možná budu muset do práce.

    OdpovědětVymazat
  30. ja som tá zo štíhlych, ten typ, čo veľa zje, avšak bez šance pribrať. Postava je chválená, ale mne sa vždy viac páčili také ženskejšie postavy ako máš ty...a myslím, že aj muži to majú radšej..inak mikina super, nápaditá

    OdpovědětVymazat