31. ledna 2016

/OUTFIT/ Maxi sweater

Krásnou neděli přeji. Doufám, že se máte odpočatě a spadl z vás veškerý stres, který jste během ledna nasbírali. Ať už ze zkoušek, pololetního vysvědčení a nebo práce. Já už od úterního odpoledne užívám volna, proto tady bylo pár přednastavených článků a mám nohy "nahoře" :D. S poslední úspěšně splněnou zkouškou ze mě spadl veškerý stres a já dva dny skoro celé prospala, další celý den uklízela, jelikož během zkouškového jsem nebyla schopná nic uklidit, tak aby to skutečně uklizeno bylo (určitě to znáte!)  a další den jsem zase vařila, aby mi moje láska neumřela hlady :D. A  až dnes byl konečně chvíli čas něco nafotit. Takže se moc, moc omlouvám, ale ten odpočinek jsem potřebovala :).
A jelikož je dnes neděle a v neděli se nic nedělá, tak jsme s přítelem vyrazili akorát tak do obchodu a uvařili si vynikající rajskou. A tomu odpovídá i outfit. Protože bylo dneska poměrně krásně, tak jsem se zachumlala do tlustého a moc, moc teplého svetru, který je vyroben z  ovčí, mohérové a alpaka vlny, takže teplo je zaručeno. A aby to nebyla taková nuda, celé jsem to doplnila novou červenou kabelkou, kterou mám teď také nově. Mohli jste ji vidět v mém wishlistu :). Jediné co mě mrzí, že mi kabelka dorazila trochu pokrčená, tož je obrovská škoda, ale věřím, že se snad ještě trošku vytvaruje :).
A jak se máte vy? Máte už splněné všechny zkoušky? :)

IMG_0462 Beze jména IMG_0484 Beze jména2 IMG_0532

SVETR - Jenny&Co / www.NejLeginy.cz/
KALHOTY - Orsay
VÁLENKY - UGG 
KABELKA - Nucelle /www.Jej.sk/
HODINKY - DKNY 
NÁRAMEK - OPS!Objects 

43 komentářů:

  1. Kabelka a chlupatý pompon <3 <3 <3

    OdpovědětVymazat
  2. kabelka i svetr jsou supr! sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  3. To se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím zhubni. Vypadáš jako kulička a outfity na tobě jsou spíše k smíchu, jelikož od té doby,co jsi přibrala jdeš s úrovní razantně dolů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci byt zla, ale podobne pripominky si prosim nech pro sebe a starej se o svoji postavu a vahu.

      Vymazat
    2. myslím, že tím autor příspěvku chtěl říci, že prostě nejsi ok a soukáš se do oblečení, aby ti bylo pohodlné.Vím z vlastní zkušenosti, když jsem nabrala 7 kilo, tak jsem nosila veci typu dobře schovat a netlačit. Což mi teď přijde u tebe. Když se kouknu na tvé 2 roky staré příspěvky, tak je to úplně o něčem jiném. Neřešila bych váhu, ale bohužel ty máš zřejmě outfity a váhu nějak propojenou a pak to dělá ten výsledek jaký je. Možná by bylo lepší se na chvíli se zamyslet a přestat cokoli zveřejňovat a až budeš ok, tak zase začít. Přeju hodně štěstí Lení

      Vymazat
  5. Slusi ti to. Fajn outfit, libi se mi oziveni, ze to neni jen cerna a seda, sice fake kabelky neuznavam, ale hezke :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jako bloggerka bys měla mit vhodnou postavu, na nejaky baculky nejsme zvědavý, zhubni prosimte opravdu je to až nechutný, ty tvoje outfity... To je rovnou navlíkni na tuleně a foť tuleně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baculky? Prosim te, udelej mi laskavost a uz nikdy na muj blog nechod, dekuji.

      Vymazat
  7. Na jeji blog chodime prave proto ze je normalni...jako vsechny ostatni... Je lidska a ne umela :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu proč máte pořád potřebu řešit váhu, copak vy všichni máte postavu modelky s mírami 90-60-90? Copak jste všichni se sebou maximálně spokojené, že musíte kritizovat, urážet a ubližovat ostatním? Jak by se to líbilo vám, kdyby vám pořád někdo předhazoval jak vypadáte a zesměšňoval vás? Asi moc ne, že? Zkuste se na to podívat i jinýma očima, že tomu dotyčnému těmito jedovatými řečmi, které ničemu nepomůžou, akorát kazíte den nebo mu tím dokonce ubližujete a ten dotyčný se tím trápí. Copak si neuvědomujete, že na světě jsou daleko důležitější věci, než jestli má někdo pár kilo navíc? Co takhle, zdraví, rodina, spokojenost a mnoho dalších věcí, které jsou daleko důležitější a podstatnější pro spokojený život? Ona není povinna být hubená jako modelka, jen proto, že má blok? Vždyť právě většina holek co čtou blogy tak jsou úplně normální holky a né nějaké vyumělkované figuríny, na které se dobře věší šaty! Já naopak oceňuji, že v záplavě blogů je právě tento úplně normální, který si na nic nehraje a je daleko blíž svým čtenářkám než jiní :-) Zkuste se prosím povznést nad takovými malichernostmi jako je váha. Každý jsme nějaký a hlavní je, aby každý byl spokojený a je jedno jestli bude mít 50 nebo 90 kilo! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tady je smutné, že musím pochválit i průměrný outfit, který mi nic nedá, jen protože je lepší, jak některé katastrofální. Na jiném blogu bych napsala, že dneska se to moc nepovedlo, ale tady-jo fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smutne je, ze musis chvalit neco, co se ti nelibi. Proc bys musela, nekdo te nuti?

      Vymazat
  10. Tady ti to strašně moc sluší :) a máme stejnou růžovou kuličku :D <3
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  11. já spíš nechápu proč se Jitka souká se svou postavou do těchto neforemných šílených svetrů, které jí přidávají +20 kg. Chápu, že je venku zima, ale jde to i s vkusem.

    OdpovědětVymazat
  12. No ale to uz snad nemyslite vazne s tymi urazkami na Jitkinu postavu.. Baby, viete si predstavit ze by niekto vam napisal ze ste nechutne? Ako by ste sa vy citili? Mna napriklad toto celkom fascinuje, neviem si predstavit co moze viest niekoho k tomu aby si sadol za pocitac a niekomu napisal takyto odporny komentar plny zlosti, ktory vypoveda tak akurat o nom samotnom..

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný svetr! Ty komentáře jsou tady fakt odporné, vypadáš v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  14. Jitu, ty jsi strašně zlatá a ráda sem chodím, ale to oblečení ti nelichotí :( Když už, tak bych ten svetr a tričko zkusila v tmavé barvě, ale v té světlé opravdu ne. V kombinaci s těma válenkama tě to všechno moc kulatí. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc ti dekuji za uprimmny a slusny komentar. Vazim si ho a priste to snad bude zase o chlup lepsi :).

      Vymazat
    2. Nikdy nebylo mým cílem někoho ponižovat, kritiku lze vyjádřit i slušně. Nicméně , i když ti to oblečení nelichotí, v obličeji prostě jsi a budeš vždycky hezká. Vlasy máš čím dál hezčí, pamatuji si ještě fotky, když jsi byla štěňátko s clip in. Jen tak dál :) Eva

      Vymazat
  15. Za ty komentáře by někdo zasloužil leda tak facku!!! Vůbec je neposlouchej moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jee kabelka je moc krásná, vypadás moc spokojeně a šťastné :) outfit je povedený - takový pohodlný,a ta kabelka tomu dává šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nemyslím si, že má Jitka nadváhu. Vypadá jako zdravá pěkná příjemná holka! Bylo by zajímavé podívat se někdy na to, jak ve skutečnosti vypadají všechny ty anonymky hýřící urážkami...
    Ale tenhle svetr... proč? J. T.

    OdpovědětVymazat
  18. No ty kráso.. Některé komentáře opravdu stojí za to.. :/ že Vám není ze sebe samotný hanba.. Jak by Vám asi bylo, kdyby jste někde dali svoji fotku a lidi by Vám pod ni psali, že vypadáte nechutně? Je to hnus a hlavně strašně smutné... zamyslete se, prosím, nad sebou.. ! A jinak Jíťo - stejně Ti to nejvíc slušelo v kimonu :P A nic si z toho nedělej, jednoduše na ně ser..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anooo Lenicko! Kimono je snad nejhezci obleceni, hned bych se do tech casu vratila! :)

      Vymazat
  19. Skoda ze nereagujes na nektere komentare, mozna by ti opravdu prospela nekolikamesicni pauza. Tento blog bohuzel ztraci smrnc a styl. Je to cele bez napadu a inspirace. Celkem nuda. Promin, tento outfit je fajn, ale opravdu mas nejaky duvod uverejnovat takove outfity, kde mas boty, svetr a kabelku (a to jeste tento je pomerne povedeny)... Musis prece videt, ze to pise cim dal vic holek, drive se to tu objevilo obcas, ted je to kazdy treti komentar. Myslim ze holky te maji rady (ja taky), ale je to o nicem. Driv jsem chodila skoro jen sem a ted uz mam jine, oblibenejsi blogy. Zda se mi, ze takovy pocit ma bohuzel vice holek. At se dari a tesim se na kvalitnejsi clanky :) Misa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neni na co reagovat. Bohuzel zivot neni jenom ruzovy a doprovazeji jen vrcholy a pady, at uz se to tyka cehokoliv. Je to jako sport, jen kvuli tomu, ze ted nevyhravam s jidlem, vahou, cvicenim to preci nevzdam a neuklidim se do ustrani. Takova nejsem. Blog me bavi. Bavi me, ze foceni je spolecna aktivita s pritelem. Bavi me, ze se muzu aspon nekde malilinko vypsat. Bavi me se probirat fotkami a vse kolem toho. Psat blog me bavi, akorat proste ted v tuto chvili nejsem na svem vrcholu. Ano pribrala jsem a ano chapu, ze v dnesni pokrivene dobe, kde je touha po dokonalosti to neni prilis pripustne. Ale rekneme si to uprimne... S moji postavou tu zacali mit nekteri problem jiz v dobe, kdy jsem z 50kg pribrala na 55kg a uz me nazyvali tlustoskou a buhvi cim. Zivot neni jen o vzhledu a o tom vazit 50kg i s botama. Pokud blogu necham, tak to uz nebude jen pauza, ale bude to definitivni, jelikoz mam pomerne jiny nazor na zivotni hodnoty a vyjadrovani a chovani vucim druhym. Blogy zacinaji byt na hlavu. Nejsou odrazem uzivatelek, ale pouze dokonalym otiskem toho jaky zivot kazda z nas chce zit, ackoliv pro valnou vetsinu to neni realne. Jsou take silnym reklamnim nastrojem a vetsina ctenarek je uz tak zblbla, ze za vsim vidi reklamu a to je dost smutne. Vsechno souvisi se vsim... Blog je mym odrazem, mym skutecny odrazem toho jaka jsem a co prozivam. Nejsem dokonala tudiz je jasne, ze ani tento blog dokonaly nebude.

      Vymazat
    2. Já jsem ale neřekla o váze a reklamě ani slovo :) o váhu mi nejde, jsou holky, které umí nosit i 80 kilo a i mně přijdou sexy a šmrncovní, jenže tobě se bohužel (dle mého) trochu vytratil i styl. Poslední dobou jsou outfity jen o pohodlnosti, jo ta je fajn, ale ne vždy. Promiň, ale opravdu nepotřebuju sledovat módní blog, abych si dokázala obléct svetr a dát kabelku. Dříve jsem u každého outfitu sledovala co jak kombinuješ a několik věcí sama zkusila, to mi tu teď chybí. Články mě pořád baví, je z nich vidět tvoje přátelskost, jen ten styl a móda mě celkem mrzí. Za poslední rok jsem se tady bohužel ničím neinspirovala, je to teď styl pohodlné holky, které se už nechce se líp oblékat.

      Vymazat
  20. Tento blog máš už jen kvůli reklamě a profitům ze spolupráce a neříkej že za reklamy ti neplatí protože je to lež a aspon nelži . Outfit naprosto o ničem a to jsem si ještě řekla že to není taková tragédie jako normálně. Bud to dělej dobře a dej si na tom záležet nebo to nedělej . Nechápu ten mega propad za poslední rok. Ostatní blogerky rostou ty klesáš. Promin už jsem to napsat musela protože to šlo dolu opravdu hodně a myslím že je to škoda . Vlastně nechápu proč sem chodím a píši tento komentář a nejsem zdaleka jediná kdo si to myslí. Furt doufám že půjdeš nahoru ale po roce už mi došla energie. Měj se Jíťo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvuli tomu to skutecne nedelam. Na muj ucet mi skutecne nechodi zadne zavratne castky, ktere by mi aspon zaplatily vydaje za jidlo ci jizdne do skoly. Blog nedelam pro penize a za tim si stojim. Mej se.

      Vymazat
    2. A jeste bych rada podotkla, ze veskere investice do blogu me jiz za ty roky staly vice jak 30tisic, takze o nejakem profitu tu nemuze byt rec. Neni to ma prace, nezivi me to. Od toho tu jsou jini :).

      Vymazat
  21. Ahoj, myslím, že se tu většina uživatelek/lů snaží říci (i když někteří poměrně nešťastným způsobem), že některé věci ti nelichotí a zbytečně ti ubírají na kráse. Bohužel jsou mezi námi i tací, kterým nevadí být ke druhým nepříjemní a jsou určitým způsobem hloupí, ale s tím musíš počítat, když se veřejně prezentuješ, a musíš být připravená se s tím umět vyrovnat. Konkrétně tenhle svetr ti opravdu nesedí. Ztrácíš v něm veškerý šmrnc, vypadáš díky barvě unaveně a střih ti zbytečně opticky přidává. Myslím, že by jsi se měla momentálně vyvarovat béžové barvě. Místo ní radši zvol šedou. Každému z nás se líbí určité věci, které ale nemůže mít, protože mu nesluší. Tohle mi ve tvém věku říkávala moje maminka... dnes už vím, že na sebe nemůžu cpát lososovou :-). Jsi kus ženské, tak se neboj to prodat a vytřískej ze svých předností co nejvíc. Vše ale s nápadem a vkusem. Určité skupině lidí se to bude zatraceně líbit a ocení to. Určité zase ne, protože mají jiný vkus a líbí se jim něco jiného. Kolem nás je takových krásných ženských, ale zbytečně si ubližují tím, co na sebe natáhnou, obarví si vlasy, apod. Ale víš co? Někdo to řeší, někdo to neřeší. Na stupidní komentáře nereaguj a ze smysluplných se pouč, pokud chceš dělat tuhle činnost. Jsi hezká a pohodová ženská, tak toho využij :-). Šťastnou ruku při výběru outfitů. S přáním hezkého dne, Anet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju! Moc ti dekuju Anet. Mam duvod k zamysleni! :) takze dekuji za vsechny ty slova co jsi napsala! :)

      Vymazat
    2. Jsem moc ráda :-). Zase na druhou stranu, nemůžeme se líbit každému. A snažit se o to by bylo v mých oči určité sebetrýznění. Spoustu ženských není krásných dle aktuálních měřítek, ale když se na ně podíváš, nečím tě upoutají a jsou něčím zajímavé. To něco musí každý u sebe najít a nebát se ho dát na obdiv :-)

      Vymazat
  22. Myslím, že by stačilo vyměnit ten svetr za vypasovaný pěkný černý kabát a nikdo by tu ani necekl o kilech navíc, nudě či dokonce ztrátě stylu. Svetr sám o sobě je hezký, ale nechala bych ho na doma, nebo když ven tak s podpatky ve šmrncovnějším stylu ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Pro "milé" anonymní komentátorky, že VÁM NENÍ HANBA! DÁ SE TO ŘÍCI I SLUŠNĚ SAKRIŠ!
    Jitka se snaží a samo ju to trápí a věřte mi, že žádný vaše hnusný kecy o tom, že by měla zhubnout ji fakt nepomůžou, jsem vážně zvědavá jakou figurou se pyšníte vy.
    Opravdu jste stále tak slepé a najivní? ne všichni jsou, budou nb mohou být hubení, někdo má holt nějaké to kilčo navíc někdo je obézní, ale je to především Jitčina záležitost.
    Ale o to jde, nechcete vidět skutečnost, líbí se Vám co nejvíc fake věci a myslíte si, že je to skutečnost, vidíte jen co chcete vidět.
    Jitka přibrala to vídíme všechni, ale je to její věc a už několikrát nás prosila at to neřešíme, jak psala neemá zrovna moc štastné období, a místo toho aby jste si napsali pěkný motivační komentář nb email, tak jí jen píšete, že at se sebou začne něco dělat. Vědomě jí odháníte od blogu a srážíte jí úmyslně sebevědomí. Pokud se Vám nelíbí nečí postava tak sem nechodte, na ulici byste taky nepřišli k cizí slečně a neotevřeli si hubu se slovy "měla by si zhubnout, nedá se na to koukat" - v reálném světě by vám jedna přiletěla, a osobně si myslím, že nějaké malé proplesknutí by vám neuškodilo a možná byste se probudili do reality.
    Jitka je jiná, každý se mění tak se s tím smiřte už laskavě a bud ji mějte rádi taková jaká je, nb si sbalte pár švestek a táhněte pryč. Nikdo na ty zlostný komentáře není zvědavý.

    OdpovědětVymazat
  24. Jituško, tohle si vůbec nezasloužíš. Osobně Tě samozřejmě neznám, ale už z toho, jak píšeš, vím, že jsi fajn holka, která si nezaslouží, aby ji druzí uráželi a psali ji tak odporné komentáře.

    Nic si z toho nedělej a hlavu vzhůru!

    OdpovědětVymazat
  25. Mně se ten svetr na tobě hrozně líbí, vůbec nechápu některé ty komentáře tady. Prosím pokračuj v tom, co děláš, protože jako jediná blogerka mě bavíš. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta kabelka je krásná! :) Škoda, že ti přišla poničená, to bych asi požadovala výměnu, za ty peníze :( Přála bych si podobnou, ale stále si nejsem jistá, jestli bych červenou unosila... snad na nějakou podobnou časem narazím a třeba mě přesvědčí :) V této tvojí kombinaci je totiž super! :)

    OdpovědětVymazat
  27. ta kabelka celý outfit krásně prozářila. líbí se mi vše, Jituš, sluší ti to...

    OdpovědětVymazat