16. prosince 2015

♥ VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ ♥

Doufám, že jste si nemysleli, že jsem na vás zapomněla! Ježíšek na vás tento rok čeká i u mě a já doufám, že někomu z vás udělám velkou radost a vybrané dárečky jej potěší :).

Ale než se dostaneme k pravidlům, tak vám chci moc, moc, moc ukázat co jsem pro vás vybrala!
Rozhodla jsem se, že do soutěže chci věnovat kabelku, která bude plná milých dárečků, které věřím, že vás potěší a udělají radost :). Co tedy v krásné béžové kabelce najdete?

IMG_0836

Najdete v ní tři produkty od značky BIODERMA. Vybrala jsem pro vás Sébium Global, jelikož menší akné se v zimě může udělat každému :). Atoderm Gel douche, aby vaše pokožka byla i v mrazech jemná a Atoderm Nutritive, což je nejlepší pleťový krém do zimy  :).

IMG_0839

Kdo mě sleduje, tak ví, že mám ráda různé láhve na pití. A jelikož je pitný režim důležitý a doplňovací láhev do kabelky prostě patří, tak v ní najdete i tuto krásnou tyrkysovo-šedou láhev od značky Equa, kterou jinak seženete na stránkách Labeloo.cz :).

Beze jména

Perfektní linky? Stále hledáte a zkoušíte? Já už jedny spolehlivé našla od značky Avril na stránce Nuspring.cz, takže je v kabelce najdete také i s kopou voňavých vzorečků :)!

IMG_0850

Co by to bylo za Vánoce bez dárkové sady? A za Silvestra bez glittrového laku? Ani tyto drobnosti od Rimmelu v kabelce nechybí :). 

IMG_0844

Když už je v soutěži kabelka, tak k ní jsem vám přibalila i tuto krásnou a především teplou a velkou tartan šálu ze stránky ŠátkyLevně.cz :). A věřím, že jednu z vás v zimě krásně zahřeje. 

A jelikož je po - vánoční období plné předsevzetí, tak vás třeba tyto sportovní legíny nakopnou k tomu něco dělat a pustit se třeba do nějaké výzvy! 
Pokud by vás zaujaly a nebo ještě nějaký dáreček sháníte, tak na nejleginy.cz jich najdete spoustu :).

Beze jména3

Vítr a písek ve vlasech, běhání po pláži, romantické západy slunce... No dobře, na to si asi do léta ještě počkáme, ale není důvod proč si neudělat plážové vlny po celý rok! S jedním mým oblíbence od Aussie to zvládnete jakoby nic :). 

Beze jména1
IMG_0874

PRAVIDLA - soutěž bude probíhat pouze na instagramu !!!

1. Sleduj můj profil @jituskaaa a stáhni si úvodní fotku se všemi výherními produkty a sdílej ji na svém profilu  (účet musíš mít veřejný, jinak ji neuvidím).

2. Přidej hashtag #VANOCESFRANCEBABY a napiš s kým a hlavně proč by ses o výhru podělil/a :). Plus označ jednu svoji instagramovou kamarádku o které si myslíš, že by se jí soutěž líbila :). 

3. Nezapomeň označit i mě, ať mi tvůj příspěvek neunikne! :)

Soutěž potrvá do 21.12.2015 a druhý den prostřednictvím directu kontaktuji výherce!

Přeji krásný den a těším se na vaše příspěvky na instagramu :)).

MÁM VÁS RÁDA ♥

4 komentáře:

  1. instagram nemám, ale to nevadí pořád budu chodit na tvůj blog, protože jsi úžasná bloggerka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mile, dekuji! Priste bude zase soutez treba na facebooku a nebo tady az nashromazdim nejake dalsi pekne veci :).

      Vymazat
    2. taky nemám instagram..škoda

      Vymazat