20. prosince 2015

/OUTFIT/ Feathers

Ahoj! Doufám, že si v naprostém klidu užíváte poslední zlatou neděli a už vás nic nikam nežene. Dárky máte zabalené a teď už pomalu vychutnáváte zaslouženého klidu a skvělé společnosti těch nejbližších :). Pokud některé z vás ještě čeká práce, tak přeji hodně nervů, jelikož vím jak je to těžké pracovat s lidmi v těchto dnech před Vánocemi, takže posílám mnoho sil ať už fyzických, tak především těch psychických, které jsou potřeba víc :). 
Co se týče mě, tak já jsem skoro už fit a cítím se dobře. Díky bohu mám dárky už vyřešené, tak stačí koupit už jen papír a hezky všechno zabalit :). Outfit, který vidíte jsem měla právě na nákup posledního dárku. Původně jsem si chtěla dat k čelence, pouze klasický culík, ale měla jsem vlasy už hodně zplihlé a vypadalo to, jako kdybych měla na hlavě pět chlupů, tak jsem zvolila masivní drdol, který jsem docela dlouho neměla :). Taky jsem vytáhla kožešinovou vestu, jelikož bylo příjemně teplo a novou mikču s pírky z e-shopu šmrncovní.cz . Zbytek outfitu už moc dobře znáte, až na náramek OPS!Chérie Stardust, má podstatně menší přívěsek a je doplněný kamínky, což tentokrát na fotkách nejde vidět, ale pěkný detail mám na svém instagramu @jituskaaa, tak mrkněte :). 

A na závěr, pokud jste se ještě nezapojili do mé vánoční soutěže, tak se určitě zapojte. Soutěž trvá už jen do zítřka a můžete vyhrát moc hezké dárky - veškeré informace najdete TADY

Mějte se krásně!

IMG_0932 Beze jména IMG_0977 Beze jména1 IMG_0979

ČELENKA - Lindex 
KOŽEŠINOVÁ VESTA - www.Vinted.cz 
KALHOTY - Adidas NEO
KOZAČKY - House 
NÁRAMKY - OPS!Objects 
HODINKY - Michael Kors /www.Delux.cz/
KABELKA - Nucelle /www.Jej.sk/

32 komentářů:

  1. Čelenka s těmi staženými vlasy Ti podle mě hodně zvýrazňuje kulatý obličej a dělá ho "papulatým", což je škoda. Co se mi ale hodně líbí je šátek. Takový bych také brala. A co se týká eshopu Šmrncovní přijde mi tedy dost předražený, některé věci jsem v Hradišti viděla za polovinu ceny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím eshopem souhlasím, je to fakt zbytečně drahé. A s čelenkou mám taky stejný názor. Ani nechápu smysl, taková zima ještě podle mě není a vypadá to celkem blbě.

      Vymazat
  2. :DDDDDDDDDDDDD Ne tak tohle je na mě trochu moc. Viděla jsem první fotku a bohužel jsem se neubránila cuknutí v koutku. Ale chápu, že někomu se to třeba může líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes se mi to moc líbí, taky hlavně šátek. Mám podobný jen v jiných barvách a nosím ho teď dost často :) toto ti moc sluší, jen teda nemusím tyto vysoké kozačky, ale to je na tobě. A čelenku bych asi odložila. Jinak fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak mi ty jednotlivé kousky k sobě nejdou, přijde mi to jako takový mišmaš všeho. Vrstvení mám ráda, ale tohle se mi teda moc nelíbí. Jinak musím pochválit šálu, ta je moc hezká a kozačky taky !:-)) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to přijde jedno přes druhé. Mám raději jednoduché outfity. Tyto překombinované, to už pak jedno nejde k druhému. I tento výrazný náramek k sobě nepotřebuje hodinky a hodinky zase nepotřebují takový náramek a už vůbec ne 2..zbytečně přeplácené, ale lepší jak minule, to zase jo..

      Vymazat
  5. Ten tvůj šátek naprosto zbožňuju :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně se mi nelíbí kozačky, respektive způsob, jakým se krčí u kotníků, což nevypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  7. Nediv se že jsi nemocná když chodíš vyletněná :D já mrznu v kabátu a ty jdeš ve vestičce :D jinak outfit ok ale ta čelenka je s tím drdolem fakt hrozná :/ zkus to s rozpuštěnejma ale takhle fakt ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprijdu si a ani nechodim nijak vyletnena. Ale pokud tu mame pres den skoro deset stupnu a jeste travim vetsinu casu v aute, tak se urcite nebudu balit do kabatu, abych nahodou nezmrzla. To bych se driv rozpustila :). Myslim, ze dve vrstvy obleceni a kozesinova vesta do takoveho pocasi bohate staci. Mne rozhodne zima nebyla :).

      Vymazat
  8. Líbí se mi vestička a šátek! Hezky zkombinovaný outfit, ale musím se přidat k některým, že ten šátek na hlavě se opravdu nepovedl!

    OdpovědětVymazat
  9. Ta čelenka se vážně nepovedla. Vypadá to trochu jako obvaz kolem hlavy!
    Ale kozačky chválím teda - o hodně lepší než ty šmajdy!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty jsou lepší, ale zkracují moc nohy. Čelenka je opravdu jak obvaz :D jinak pěkný šátek i kalhoty. I účes je super, ale bez té čelenky.

      Vymazat
  10. Ta celenka mi k tomu nejde, ale zbytek je celkem fajn. Kozesinovou vestu bych si take rada poridila.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  11. já z tebe umřu, jak jsi krásná <3

    OdpovědětVymazat
  12. Taky se připojím k ostatním názorům, ta čelenka vypadá zvláštně. Možná s těmi rozpuštěnými vlasy by to bylo fajn. Jina zbytek outfitu pecka, moc se mi líbí ta krásná šála :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dnes musím opět komentovat. Celý outfit je naprosto povedený, už dlouho jsem neviděla tak pěkně sladěný outfit. Fotka č. 3 na mě působí velice pohodově a pozitivně. Za čelenku dávám velkou pochvalu, protože se mi moc líbí, ale přiznám se, že na ní nemám odvahu. Čepici si na hlavu dokáže narazit asi každý. Co se týká vrstvení k hodinkám, tak já v tom nevidím nic špatně, já sama osobně mám na ruce na pevno dva náramky - červený a karma náramek. K nim nosím stříbrné hodinky od MK model MK5076 a k tomu si beru ještě další tři náramky. A ten drdol ach... už se těším, až budu mít delší vlasy a budu ho moci také nosit. Zu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, tak karma je teňounký náramek. Tady byly řešené tyto 2 široké a výrazné.

      Vymazat
    2. Nepíšu jen o něm... ;) Někdo si tu stěžoval na vrstvení a přeplácanost...
      Přijde mi ubohé řešit jak se má kdo oblékat nebo co si má kdo vzít a nevzít ;)

      Vymazat
  14. mne se taky moc nelibi ta celenka a ten uces, vypadas jak dort nebo ten dezert indianek na piskote.. ale od hlavy dolu je tvuj outfit naprosta pecka :) moc krasne jsi nakombinovala barvy a navrstvila obleceni :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nelíbi se mi to. Vypadáš v tom neprirozene a nesva jak kdyby jsi to oblikla jen na fotku ale mezi lidi bys to normalne nenosila.. působí to preplacane a ty v tom jako kulička

    OdpovědětVymazat
  16. outfit je krásný, ale čelenka s drdolem vypadá jako když si chceš dát na obličej masku v koupelně.

    OdpovědětVymazat
  17. Ta mikina je naprosto boži:) a strasne se mi libi i ty hodinky:)
    A i tobě přeju ať si vanoce užiješ a jsi s těma nejbližšima:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle za mě ne, promiň... líbí se mi jednotlivé kousky odděleně, třeba ten šátek a vesta jsou úplně super, ale v tomhle outfitu vůbec nevyniknou a působí to na mě strašně přeplácaně. Mix materiálů mi k sobě vůbec nejde a i těch šperků je zbytečně moc. Kdyby sis vzala třeba obyčejné černé kalhoty, nechala kozačky, dala jednobarevnou mikinu nebo svetr a celý outfit postavila třeba na tom šálu (nebo vestě, ale ne obojí), bylo by to luxusní, ale takhle mi to fakt bije do očí. A ten drdol s čelenkou, upřímně, máš v tom strašně velkou hlavu, rozpuštěné vlasy by byly určitě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Proti outfitu prakticky nic nemám, ale ta čelenka? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Uf no neviem, toto sa ti podľa mňa veľmi nevydarilo :-/ Tričko s potlačou a lemom, do toho náhrdelník, chlpatá vesta, výrazne vzorovaný šál, čelenka...je toho na mňa priveľa, kebyže aspoň nohavice ponecháš v čiernej farbe :-/ podľa mňa vyzerajú jednotlivé kúsky veľmi pekne, ale dokopy mi to vôbec nejde, škoda, že sa neriadiš heslom jednoduchosti a nepreplácanosti, veď si krásna žena, prečo to nevyužiješ a nevyberáš si iné kúsky..kedysi si to vedela skvele! chodila som sa k tebe inšpirovať, ale neviem, čím to je, no teraz mi to príde tak, že kombinuješ jedno cez druhé :/ tu by som rada vyzdvihla VeronikuD, tá je tiež prekrásna žena a vie to skvele podčiarknuť jednoduchými, no efektnými outfitmi. Neber to v zlom, tvoj blog už sledujem od tvojich začiatkov a jednoducho som chcela napísať aj svoj pohľad.. :)
    Anička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, dřív mi byl Jitčin styl velmi blízký a nosila jsem velmi podobné kombinace, ale poslední dobou je to opravdu jedno přes druhé-mix stylů, barev.. Teď je mi bližší styl VeronikyD, jak píšeš.. Ale stejně mám tento blog raději :D

      Vymazat
  21. tyhle čelenky všem tak sluší a já v nich vypadám přinejmenším divně :D svetřík i šála se mi moc líbí, ale k sobě se mi moc nehodí.

    OdpovědětVymazat
  22. každý kousek se mi moc líbí ale dohromady to moc neladí. ale já sama někdy ulítnu a zkombinuju nezkombinované :D přijde mi, že sem píšou samé odbornice na módu, které chodí i s košem v top hadříkách za stotisíce :D

    OdpovědětVymazat