6. prosince 2015

/OUTFIT/ Black&Gray&Pink

Dlouho jsem přemýšlela, zda mám tento outfit publikovat. Z nějaké důvodu si na fotkách přijdu smutná, bez energie a jako bych to ani nebyla já. A já nejsem zrovna ten typ co rád šíří negativní náladu. Ale zase mi bylo líto je na druhou stranu neuveřejnit, když už jsme fotkám obětovali nějaký ten volný čas co se naskytl. Ono celkově s přicházející zimou je pro mě vše malinko pošmourné. Ačkoliv se blíží Vánoce, tak mě nejvíce trápí fakt, že je venku "neustále tma". Pro někoho to může být banalita, ale já jsem znamením lev a sluníčko je pro mě něco, co ovládá mé dny i náladu a dodává mi energii. Když svítí a dny jsou dlouhé, tak mi přijde, že není důvod k tomu se nesmát a nebýt v pohodě. Proč taky si kazit krásný den, že? :) Ale jakmile je tohle počasí, kdy pominul i krásný a barevný podzim a venku je tak nějak "nijak". Je to pro mě utrpení... Teď pevně věřím, že nejsem jediná a aspoň někdo z vás to cítí stejně, protože si jinak budu připadat divná :D. 
No a co se týká outfitu, tak na sobě mám krásnou novou halenku, která tedy nijak v outfitu nevynikla, což mě mrzí :(. Ale její lepší fotky najdete tady, tak mrkněte jak vypadá pořádně :). Halenka je ze stránky intimia.cz , kde kromě spodního prádla najdete i sekci s módou a především elegantnější a poměrně kvalitní kousky :). Celé jsem to pak doplnila koženkou, protože některé dny ještě bylo přes den poměrně teplo. A dále novými džínami a kozačkami, které jsem vám ukazovala v článku ohledně Black Friday :). Celý outfit je zřejmě dost obyčejný, ale naprosto mě vystihuje a je to přesně to, co nosím moc ráda :)

Mějte krásný den!

1 5 3 4 6

KOŽENKOVÁ BUNDA -New Yorker
KALHOTY a KOZAČKY - House 
HALENKA - www.Intimia.cz
KOŽEŠINOVÝ PŘÍVĚŠEK - www.Vinted.cz
ŠÁLA - ???

PS: Velmi moc se omlouvám, že fotky nejsou tolik kvalitní, ale fotili jsme skoro ve tmě :(.Snad mi to prominete a já se pokusím do příště polepšit :).

17 komentářů:

  1. Boty jsou supeeer :-) jen mne prijde, ze te zbytecne ta halenka rozsirije, ale celkove se mne to moc libi :-) mam rada taky takove jednoduche kousky, ktere se daji kombinovat s vice vecmi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, jen mi trochu vadí jak jsi v té koženkové bundě "napraná". Jinak pohodový outfit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se to líbí, je to uvolněné a k tobě to prostě jde :). Co se týče nálady, tak ne vždy je všechno "sluníčkové" :). Ty kozačky jsou supr, na tvůj tip jsem se šla podívat do House, kde jsem je navíc pořídila ještě ze 40% slevou, která byla na úplně všechno, včetně zlevněného zboží :). A jak koukám na fotky, tak to byla parádní koupě :)

    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. super, a mimochodem taky nenávidím zimu ;))

    OdpovědětVymazat
  5. To by byla skoda nezverejnit, kdyz Ti to na fotkach tolik slusi, halenka se mi nelibi, ale nic te nerozsiruje, dela ti to hezkou siluetu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit je takova zajimavy, ale pekny. Libi se mi kozacky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasim ze bunda by mohla byt o cislo vetsi ;) jinak neni ti zima ? :D ja mrznu v zimni bunde a ty jsi vzdy vyletnena :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jitu, je to moc pěkný, seš číča! Krásný týden! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jituško, tak tohle se ti moc moc povedlo. Fakt tleskám! Super outfit.

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Toto se mi po delší době vůbec nelíbí. Tričko ti zvětšuje břicho, bunda je ti malá, kalhoty vypadají jak vybledlé, alespoň v porovnání s botama.. A boty mě taky moc neoslnily. Moc se mi k tvé postavě nehodí.

    OdpovědětVymazat
  11. Už tu byly i lepší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Podle mě ti vůbec nelichotí teda ty kozačky a tričko. KOzačky nad koleny jedině na vysoké slečny, tobě zbytečně zkracují nohy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, tyto boty si nemůže obout každý..

      Vymazat
  13. Návod jak se blbě obléct ? Já fakt nevim nevypadá to dobře

    OdpovědětVymazat
  14. mne se outfit libi, hlavne teda boty jsou moc pekny, ale prijde mi, ze v bunde jsi hrozne narvana

    OdpovědětVymazat