18. listopadu 2015

/OUTFIT/ Marshmallow

Ahoj! Nevím jak ve vás, ale ve mně tento svetr evokuje sladké bonbony nebo marshmallow :D. Takže jsem si dnes celý den připadala jako chodící cukroví a bylo mi fajn! Ve větru mě zahřál a budil ve mně dobrou náladu a úsměv "jen tak"..
Jinak na mně také můžete po delší době vidět dioptrické brýle. Je to moje každodenní součást života, tak myslím, že není na škodu se vám v nich někdy ukázat. Navíc ty co vidíte na fotkách mám teď nové. Jsou to Rayban 5279 a sedí mi skvěle, jelikož mám kulatý obličej, tak širší obroučky jsou pro mě to pravé :). Nosíte také dioptrické brýle? Pokud ano, tak jaké? :)
A vůbec, jak vám vyhovuje letošní podzim? Já myslím, že je parádní a jsem moc, moc ráda, že jsme neskočili přímo do zimy, jak tomu bylo v minulosti :). Také si toto počasí užíváte?

To je pro dnešek vše. Mějte se krásně :)

IMG_0076 Beze jména IMG_0077 IMG_0095 IMG_0102 IMG_0108 IMG_0112 IMG_0114

SVETR a KŘIVÁK - H&M
KALHOTY - Terranova
DIOPTRICKÉ BRÝLE - www.MistecOptic.cz
HODINKY- www.DanielWellington.com /-15% při zadání kódu Jituskaaa/
NÁRAMEK - www.Eppi.cz

22 komentářů:

  1. Vlasy a brýle jsou TOP. Konečně jsi i tuhle kabelku ukázala v outfitu :)
    Jenom by mě zajímalo, jak tenhle outfit vypadal i zezadu, protože mi nepřijde, že by ten prodloužený svetr a krátký křivák udělali dohromady dobrou službu jakékoliv velikosti pozadí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dala bych si k tomu dlouhému svetru spíš kabát ve zhruba stejné délce, takto mi to příjde takové moc na silu vrstvené. A zezadu to asi opravdu nevypadá nejlíp :D Jinak se mi to líbí, brýle ti sluší a boty mám skoro stejné :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit patří dle mého názoru k těm méně podařeným. Kalhoty bych vyměnila za bílé a křivák třeba za kabát ze Zary :) Ale svetr je krásný, přijde mi, že tato barva Ti sedí. Nedávno jsem si pro inspiraci prohlížela tvoje staré outfity a dřív jsi docela často nosila kabelku Paul´s Boutique, máš ji ještě? Je škoda, že už se tu sní dlouho neobjevil žádný post. Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ma ji moje sestra :). Mne uz se tolik nelibi a ani se mi nehodi k memu stylu, proto ji nenosim a uz ani nosit nebudu :).

      Vymazat
    2. Tu kabelku si pamatuju, pokud je to ta béžová. Tyto lesklé věci mi připomínají vietnamce :D Tato černá je mnohem hezčí :)

      Vymazat
    3. Jojo, to je ona :). Ja prave uz take nemusim tento druh materialu, ne vzdy to vypada dobre, takze preferuji spis matnejsi verze :).

      Vymazat
  6. moc ti to sluší, ale nejsou ty odrosty už trošku moc? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někom to nevadí, dokonce se to i líbí, ale mně taky odrosty vadí. Sama si nebarvím vlasy, abych nemusela chodit často na dobarvení.

      Vymazat
  7. Bohužel tohle pro mě není inspirace... dokážeš se obléct mnohem lépe, škoda. Mám poslední dobou z tebe pocit, že tě ten blog vůbec nebaví.

    OdpovědětVymazat
  8. Mě moc zaujala bunda a hodinky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kriste pane, co mají lidi nademnou za problém? Mě se to líbí a neříkám to jen tak :-) Barvička svetrových šatů je boží a myslím, že i zbytek oblečení je zvolen skvěle! :-)

    http://mnerad.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám vůbec žádný problém :) uplně slušně jsem vyjádřila názor, stejně jako ty :)

      Vymazat
  10. nevím co máte, ale líbí se mi to :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten svetr mi k tomu přijde zbytečně dlouhý, máš krásné nohy a v tomhle jsi celá taková utopená. Jinak se mi to líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší, ale tobě to sluší vždycky! :)) A pokaždé, když vidím nějaký outfit článek, tak se kochám tvými vlasy. Strašně ti ta světlá sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Sluší ti to! Já mám dvoje brýle. Jedny od Roxy a jedny od Ralph Laurena. Nicméně, už rok je nenosím. Jednoduše jsem je odložila :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  14. moc ti to sluší Jituško! Mám ty samé brýle cca půl roku a jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Opet ti to moc slusi. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat