6. listopadu 2015

/OUTFIT/ Friday look

To už je tu vážně zase pátek? Pffff.... hrozně ty podzimní dny utíkají :D. Každopádně musím letošní podzim pochválit, jelikož je skutečně krásný a doufám, že aspoň ještě 14 dní tak krásný vydrží, protože mě hrozně baví se kochat okolím a popadaným, zbarveným listím. Navozuje  to ve mně jen a jen pozitivní emoce :). Ovšem problém přichází ve chvíli, kdy se mám obléknout, protože jsem ještě  tak úplně nedoplnila nové kousky do šatníku, takže posledních pár dní volím uniformu, kterou můžete vidět níže. Není to nic světoborného ani extra fashion, ale je to něco v čem se cítím dobře. Hlavně na ježdění v autě, venčení Lilly a nebo procházku s přítelem je to super outfit. Jak můžete vidět, tak jsem už také vytáhla své UGG lásky. Skutečně nejteplejší boty jaké jsem kdy měla! A doufám, že mi ještě jedny přibudou tuto zimu do botníku :). Pokud si chcete nějaké pořídit a nechce vyhazovat peníze z okna, tak určitě počkejte na slevy po Vánocích, kdy tyto botky můžete sehnat v Office Shoes se značnou slevou :). 
Dál bych chtěla upozornit ty z vás, které zaujala moje tartan šála v minulém postu, tak na stránkách mají zase doplněné nějaké nové modely  těchto velkých a teplých šál. A další zřejmě ještě přibudou, tak určitě mrkněte :)!
No a to je dneska zřejmě vše. Vím, že dnes to není nijak světoborné, ale věřím, že i tak to bude někoho z vás bavit a zaujme jako inspirace na volnočasový outfit :).

Mějte se krásně a přeji vám krásný víkend! :)

Beze jména IMG_9864 Beze jména2 Beze jména3 IMG_9881 IMG_9871 IMG_9882

KOŽENKOVÁ BUNDA a SVETR - H&M
KABELKA - Deichmann
KOŽEŠINOVÝ PŘÍVĚŠEK - www.Vinted.cz

29 komentářů:

  1. Zase pátek Pff? Já se na pátek vždycky těším nejvíc :D víkend před náma. Jinak podzim je letos fakt krásný, ani mi tak nevadí, že už je pryč léto. A outfit ti moc sluší, i Uggy odpouštím, protože jinak je fakt nesnáším, ale k tomuto se hodí. Pěkné fotky a máš božské vlasy. Já mám sice malinko delší, ale prostě nejsou tak pěkné. Mám je trochu vlnité a nelíbí se mi to, jsou sice poměrně kvalitní, ale takové neforemné. Plánuju to ostřihat (a to jsem vždycky chtěla dlouhé vlasy :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě vůbec nechápu, kde utekl celý ten týden, ačkoliv je super, že bude zase víkend! Tak mi přijde, že jsem nic moc nestihla udělat :D.
      Já je mám taky hrozně neforemné :/. Mě zase vytáčí, že mám vlasy jako dráty :D. A nedávno mě také napadlo, že je razantně ostříhám, ale nemám to srdce to udělat :).

      Vymazat
  2. Sezóna pro Uggs zase začíná, proč toto někdo vymyslel!?! :D Aspoň, že je nemáš zešmatlané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro teplíčko na nohách :D. Ne jako, zešmatlané válenky taky nesnáším, to je hrůza, ale pokud hezky drží tvar, tak je to ok :).

      Vymazat
  3. UGG nesnáším, ale na těhle fotkách ti to fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja se budu opakovat, ale ty jsi fakt nadherna baba, achjo :(..
    Moc ti to slusi a ty svetle vlasy te hrozne prozarily <3

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, moc ti to sluší! Už máš i solidní odrost, jde vidět, že vlásky rostou :) Nicméně barvu vlasů musím stále dokola obdivovat, sedne ti. UGG mám ráda, přesně, jak píšeš, nejteplejší boty. Na slevy v Office čekám :) LAURA

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, tady je fakt vidět jak ta "bambule" na kabelce krásně pozvedne a oživí outfit! Super! :)

    OdpovědětVymazat
  7. já ty tvoje vlasy vážně zbožňuju :) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  8. Tady ti to vazne slusi :) uzasny vlasy, muzu se zeptat, jaka je to barva?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuzel to presne nevim. Kadernice mi ji michala na miru podle toho co jsem si prala :). Kazdopadne barvy by mely byt od znacky Goldwell . Mix odstinu 7 a 6.

      Vymazat
  9. Tobě tenhle styl stejně sluší nejvíc. A jinak máš pravdu. Ten podzim venku je super. Jen já bohužel ležím doma s antibiotiky. :( Tak si ho ještě pořádně užij. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit je sice jednoduchý ale to mi vůbec nevadí. UGG nejsou mým favoritem, spíš jsem v té skupině "nesnáším je" ale nikomu nic nevnucuji, chápu že jsou pohodlné a tak. Tak proč ne :) Mě se nejvíc líbí fotky, moc ti to na nich sluší ! Máš nádherné vlasy :)

    Kačka

    OdpovědětVymazat
  11. Teda ty vlasy jsou úžasný!! :) A celkově Ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jituš, ty světlé vlasy ti fakt hrozně sluší. Úplně jsi prokoukla:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  13. Ano, podzim je teďka úplně super, moje nejoblíbenější období :)

    OdpovědětVymazat
  14. To ráda slyším, že jsou v OS po Vánocích slevy na UGG, jelikož po nich fakt už dlouhooo toužím.. Zatím nosím takový ty levný varianty z NY, ale teda jsme s nimi spokojená, rozhodně se mi nikdy v životě nesešmajdali a nožky mám vždy v kouzelným teplíčku :) .. Vždycky mi zatím bylo líto dát do nich tolik peněz.. Ale možná už do toho fakt půjdu :)) Je mi upřímně fuk, že se takový botky někomu nelíbí-mě se nelíbí věcí-ať si každej nosí co chce, v čem je mu příjemně a v čem se sám cítí fajn celkově.. K tobě konkrétně mi sedí mega a dokonce mi v nich příjdeš sexy :-)) Měj se

    OdpovědětVymazat
  15. Krásny outfit, hoci UGG neznášam :D Ale tak teplo je teplo :D
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
  16. Jednoduchy a pohodlny outfit, super. Tve vlasy jsou bozi!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  17. Co takhle článek o přípravách na Vánoce, dárcích atd.? To by mě celkem zajímalo, hlavně tipy na dárky :D

    OdpovědětVymazat
  18. já se pořád nemohu vynadívat na ty vlasy, ta barva je super :) a tobě to jako vždy sluší :)

    Puntíkatý blog - přečteno: Žítkovské bohyně

    OdpovědětVymazat
  19. Ty boty fakt nesnáším :D takové papuče na ven. Ale jinak ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat