19. října 2015

/OUTFIT/ První podzimní

Hrozně moc bych si teď přála, aby měl den aspoň 48 hodin a já vše stíhala. Momentálně "stepuji" neustále ve škole, jelikož jsem si pořád nějak nezvykla na ten školní režim a když nedávám pozor ve škole, tak jednoduše spím a piji čaj, protože to prostě k podzimu patří. Taky milujete být zachumlané v dece, popíjet horký čaj a koukat na film? Já moc, moc, moc, ale většinou dřív usnu - že by podzimní únava? A abych si ještě trochu postěžovala, tak mi zas přijde, že je tma hrozně nebo spíš hrůzostrašně brzy a když je celý den neustále šero, tak mi přijde, že vlastně ani není pořádně den :D. Chápete mě? Doufám, že ano, jelikož já už se malinko ztrácím... :D Každopádně od tohoto všeho chaosu se odvíjí i to, že nebyl dlouho outfit post, jelikož jsme nebyli schopní se s přítelem "sladit" a naladit na vlnu focení a tak to nakonec dopadlo tak, že jsme se dnes v šest večer zvedli a šli s tím něco udělat. Takže pevně věřím v to, že po tomto prvním pokusu to bude zase jen a jen lepší! :) 

Co se musí tomuto podzimu nechat, tak je fakt, že přišel poněkud zhurta a já jsem na něj malinko "nevybavena". Přijde mi, že mi chybí tak tisíc věci, které bych do šatníku chtěla, ale jet na nákupy mě děsí. Už jsem totiž jako chlapi a nakupování a chození po obchodech mě moc nebaví :D. Když si představím jak balancuji v kabince, jsem zpocená, zadýchaná a napruzená, tak mě opouští veškerá chuť! 

Každopádně tento podzim jsem si velmi oblíbila šedou barvu a tak tyto kalhoty nosím "skoro" pořád. Jejich jedinou nevýhodou je, že se hrozně rychle zašpiní. A jelikož jsem občas tak trochu šmudla, tak mi přijde, že jsou víc v pračce, než na mně :D. A taky mě baví kombinace hnědé a šedé, kterou bych si dřív neoblékla, ale tento podzim je tak trochu všechno jinak. Každopádně tyto boty nosím moc, moc ráda a upřímně lituji, že jsem si je nevzala i v černé, jak jste mi radily na instagramu -> @jituskaaa.

Máte tento podzim také nějakou novou oblíbenou barvu či kombinaci, kterou rády nosíte? 

A pokud by se vám chtělo mě podpořit v soutěži Blogerka Roku, tak můžete zde.
Předem moc děkuji za veškerou podporu!

1_1 2 3 4

KOŽEŠINOVÁ VESTA - Ebay
KOŽENKOVÁ BUNDA - New Yorker
KOŠILE - Guess
KALHOTY - F&F
KABELKA - Deichmann
NÁRAMEK - OPS! Objects
HODINKY - DKNY

| PS: fotky byly focené už v pořádném šeru, skoro tmě, tudíž jsem se z nich snažila vytáhnout maximum, což se odrazilo na jejich kvalitě, ale snad mi to pro jednou odpustíte :) | 

Mějte krásný zbytek večera! 

38 komentářů:

  1. Ta bunda s vestou ti nějak divně rozšiřuje ramena, ale jinak celkem v pohodě článek. Až na ty hrubky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Promin ale takovy chyby nenapise ani dite na zakladni skole...

    OdpovědětVymazat
  3. Je vidět, že je oblečení z levných obchodů, vypadá lacině

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, a proto má Jituš košily Guess :D v tom případě vypadá lacině uplně každej, protože v New Yorkeru nebo Deichmanu nakupují skoro všichni :)

      Vymazat
    2. A tobě připadá Guess jako nějaká známka kvality? Názor vkusu, ale tato značka je horší než "italská móda"

      Vymazat
  4. Achjo,hlavně anonymně viďte? Nepřijde Vám to už celkem trapné kritizovat každou maličkost. Pokud se Vám Jitky blog nelíbí,tak ne hápu proč ho navštěvujete a obtěžujete nás ostatní svými dětinskými názory. A pokud vím tak spisovné také není psaní bez diakritiky. Petra

    OdpovědětVymazat
  5. áááách, ty jsi tak krásná :) hrozně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. koukám, že už se ti docela dělají odrosty. Budeš zase zesvětlovat? myslím, že nějaký ten odstín by sis ještě mohla dovolit :) jinak krásná vesta, naprostá pecka v tomhle počasí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delaji! A prijde mi, ze jsou zase tak tmave, ze to neni ani mozne :D. Ale momentalne zesvetleni neplanuji, mozna az zase na jaro :).

      Vymazat
    2. zrovna u tebe ty odrosty nevypadají tak hrozně. většinou jsem na to uplně alergická ale tobě to dokonce s nima sluší :) neuvažovala jsi nad tím, že by ses vrátila k tmavé barvě?

      Vymazat
    3. Taky nesnáším odrosty a proto se ani nebarvím. V podstatě hned je to vidět, když si dá člověk uplnutý culík, a co tak za měsíc a více :) a tmavá se mi taky líbila víc. Toto je taková nepoutavá klasika.

      Vymazat
  7. jsem asi divná, ale hrozně se mi líbí tvoje nohy :D botičky jsou super, podobné sháním. jsou z letošní kolekce? :) díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem polichocena! :D ja je vnimam jak dva burty! :D
      A boty jsou letosni kolekce, ale meli je ted na strankach vyprodane :(.

      Vymazat
  8. boty a vlasy jsou super! :) tenhle outfit se mi celkově moc líbí! Více než jeden z předchozích, sportovních na to moc nejsem :D škoda toho světla, ale vím že s tím nejde nic dělat a občas se to prostě stane no :)

    OdpovědětVymazat
  9. Táto farba vlasov sa ti hodí :) outfit sa mi páči!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tohle se vážně povedlo, moc ti to sluší :) Já jsem na podzim taky nevybavená, furt nosím parku a jedny džíny, protože jsem před rokem neuvažovala a klasicky modré k té bundě nejdou :D Ale včera jsem si koupila zimní boty a tím s nákupy končím, taky nerada běhám po obchodech a zkouším :D

    OdpovědětVymazat
  11. super outfit i účes k tomu sedí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jituš, čím sis dělala vlasy? vypadá to peckově :)

    OdpovědětVymazat
  13. Prostě ti to hrozně sluší a asi si tyhle botky taky objednám protože sháním nějaké podzimní a tyhle asi vyhraly:) věděla jsem ze na inspiraci bot musím k tobě :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tento outfit se ti povedl, libi se mi vse.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tento outfit se ti moc povedl! Ta první dvojfotka, tam jsi hrozně cute :)

    OdpovědětVymazat
  16. Stránku časnaboty.cz jsem vůbec neznala. Koukám, že tam mají botky za celkem fajn ceny. Jak jsi spokojená s kvalitou? už jsi tam dřív nakupovala, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, mam odtud asi 3-4 boty, ani uz nevim :D a vsechny fajn, pomer cena/kvalita odpovida :). Mam od nich slip ony, v kterych jsem toho nachodila pozehnane, pak spicate lodicky, ktere jsou uplne super prijemne a tyto boty jsou take top, top! :)

      Vymazat
  17. Kromě toho, že ti to tady neskutečně sluší, si v článku přesně zachytila veškeré mé pocity a to úplně přesně :D

    OdpovědětVymazat
  18. Sluší ti to! :* Já si teď ku podivu oblíbila křivák + dlouhý svetřík který vyčuhuje, respektive cardigany a to jsem dřív úplně nesnášela :D a taky jsem se konečně odhodlala nosit dlouhé, takové ty "dekové" šálky, dřív mi to připadalo moc a pak jsem objevila tu správnou a bylo to! :D Jen teď koumám právě boty, v obchodech kamenných nic moc, tak zkusím mrknout na tu stránku! :D :) A jsem ráda že sis vzala tyhle hnědý, líbily se mi víc, i když jsem psala, že i ty černý by se hodily a je to tu :D Těhlech barviček u bot není nikdy dost:D

    OdpovědětVymazat
  19. Toto je Jitka, ktora mi chybala! Velmi ti to pristane, nie je to prekombinovane a takyto styl ti najviac pristane..drz sa toho :-)) si krasna zena! A to, ze si v nejakom outfite nevyzerala mozno tak dobre ako v tomto, tak si nemyslim ze by to bolo tvojou postavou,podla mna vyzeras velmi dobre a zensky :-) ale skor to bolo tymi kombinaciami. Tesim sa na dalsi clanok, si skvela:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty boty a kabelka jsou skvělý! :)) moc ti to sluší :-))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  21. Souhlasím s čtenářkou přede mnou, že ses vrátila k "bývalému" stylu, toto ti moc sluší :) jinak zachumlat se do peřin s čajem a filmem mám taky ráda, ale asi mě to za chvíli omrzí a budu chtít bazén a slunko :D

    OdpovědětVymazat
  22. Jituš, ten účes ti moc sluší a tahle barva vlasů je teď hodně trend :)

    OdpovědětVymazat