1. října 2015

/OUTFIT/ Levně se Zootem

Ahoj! Dneska tu mám pro vás zase jednu novinku! Doufám, že se vám bude líbit, zaujme vás a do budoucna ji zopakujeme. Společně se Zootem jsme vymysleli, že by bylo super poukázat na to, že i s tímto e-shopem se dá obléct pěkně a levně. Jak jistě víte mají široký výběr úplně všeho, takže není problém se tam obléknout od hlavy po paty :).
Já jsem si pro začátek dala za úkol vymyslet outfit do 1500,- a myslím, že se mi to i poměrně povedlo - kabelka a boty jsou moje, každopádně základ outfitu seženete celý právě na Zootu! Jako hlavní bod tohoto looku je určitě tmavě modrý svetr s rozparky po stranách a rolákem. Teď jsem byla delší dobu nemocná a stále ještě jsem, takže mi v tomto období byl nejlepším společníkem do chladnějších dnů, které venku panují a určitě bych brala nějaký podobný svetr i v dalších barvách! Tato tmavě modrá je už sice vyprodaná, ale najdete tam ještě růžový, meruňkový, šedý a mnoho dalších podobných :).
Svetr jsem pak doplnila bílými džínami s vysokým pasem od značky New Look, které jsou příjemně strečové a hezky se přizpůsobí postavě a ten vysoký pas je teď na podzim jednoznačně velké plus! A celé jsem to doladila doplňky v podobně náušnic a obyčejného delšího řetízku - přesně takový mi v bižutérii chyběl a určitě jde vynosit k mnoha outfitům.
Osobně jsem zvědavá co na tento formát řeknete a zda je pro vás pozitivem a také inspirací k tomu, hledat levnější kousky i na e-shopech. Mimochodem na zootu máte poštovné zdarma a to úplně na vše a od jakékoliv částky a pokud byste chtěli, tak můžete využít 10% slevu s kódem FRANCEBABY na nezlevněné zboží :).

Přeji pěkný zbytek dne!
a Beze jména IMG_9100 IMG_9112 IMG_9139 IMG_9145 IMG_9155

SVETR - Vero Moda /www.Zoot.cz/
KALHOTY - New Look /www.Zoot.cz/
NÁUŠNICE - Pieces /www.Zoot.cz/
ŘETÍZEK - Pieces /www.Zoot.cz/
KABELKA - Nucelle
TENISKY - Adidas Originals /www.Brands24.cz/

42 komentářů:

  1. Líbí si mi ten nápad, jak se obléct do nějaké ceny.Tyto rubriky mám ráda v časopisech, tkž. za mě je to dobrý nápad a určitě bych něco podobného znovu udělala :)) Ovšem outfit je katastrofa. Promiň ale tohle ti vůbec nelichotí a roláky nemám ráda. Je to škoda :( Občas máš krásné outfity a občas prostě.. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit do pěti set by to byl v případě, že by ses do té sumy vešla se vším všudy.Takhle je to jen nedomyšlený reklamní tah. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty hodinky jsou super! seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. škoda, že jsi tu slevu nezveřejnila dříve, 28.9. jsem si tam objednala bundu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja uz ji mela zverejnenou u giveaway, skoda, treba priste :).

      Vymazat
  5. já ty tenisky už prostě nemůžu vidět. máš je skoro v každém outfitu a pokáždé se k tomu hrozně nehodí a kazí to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako nápad dobré, jen teda nevím, jestli je svetr, kalhoty a 2 kusy bižuterie za 1500 bráno jako levné. Drahé to taky v dnešní době není, ale rozhodně se dá nakoupit levněji, když už o tom píšeš článek. Spíš mi to přide normální než levné.

      Vymazat
    2. Pardón překlikla jsem se, to mělo být mezi ostatní komentáře :)

      Vymazat
    3. Naposled jsem je tady mela koncem srpna, coz uz chvilka je a od te doby bylo spoustu jinych outfitu. Kazdopadne ja mam ty boty velmi rada. Libi se mi jejich tvar i barva a moc prijemne se nosi :).

      Vymazat
  6. Osobně si taky myslím, že by to byl skutečně outfit do určitě částky, kdyby tam byly započítané všechny položky... Takže to mohlo být klidně bez kabelky a bez botek, nafocené třeba u domácího krbu ;-)
    Na roláku se mi nelíbí ty rozparky, vypadá vytahaně a to je škoda, protože má moc pěkný vzor...
    A nemůžu si pomoct, ale kdybych nenosila do bot ponožky, tak jsem taky pořád nemocná... J. T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vetsinou ponozky do bot nemam jen kdyz jedu autem, popripade aby nekazily fotku a nebo jednoduse nosim takove ty balerinkove, ktere nikde necouhaji :).

      Vymazat
  7. to je uplně super nápad :) a strašně se mi líbí ten svetr! Tolik, že si ho snad objednám! Taky jsem teď nemocná a bojuju se zimou jak se dá jdu na něj kouknout jestli ještě je :) škoda té modré ta se mi taky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nee fakt promiň, ale zbytečně ti ten svetr přidává kila :/ Vendy

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je po hodně dlouhé době outfit, který se mi vůbec nelíbí :( Přijde mi, že by se hodil na někoho, komu je třeba 40, ale rozhodně ne na tebe...

    OdpovědětVymazat
  10. svetr se mi tentokrát sice moc nelíbí, ale do tohoto počasí je naprosto ideální :) naopak jsem se zamilovala do zvolených šperků!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podzim a zimu je uplny must-have, krasne hreje :).

      Vymazat
  11. Tento outfit vypada zajimave.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Jeee no tak toto je ale průšvih. Fakt ti to nelichotí vůbec, ty botky taky dáváš ke všemu a skoro nikdy se k tomu nehodí a přijde mi i, že jsi na tom Jity čím dál hůř i co se týče tebe samotné, postava, pleť. Napadá mě, nechceš si dát od stresu s blogem pauzu a soustředit se chvíli jen na sebe? Všimla jsem si, že se i hodně často obhajuješ a omlouváš za váhu apod a tím si pod sebou akorát sama podrezavas větev a je to pak horší, i reakce jsou horší a obávám se, že k takovému člověku už nemohou čtenářky pomyslně vzhlizet a inspirovat se. Myslím to dobře... Hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U té pleti jsem se taky trošku zasekla, nemáš ji moc kvalitní, ani obočí není moc tip ťop, takže bych takový detail obličeje asi moc nefotila. Jinak musím souhlasit s anonymem.

      Vymazat
    2. Mohu vedet, co je s moji pleti spatne? Mam pomerne dost aknozni plet, ktera trpi na vykyvy pocasi a na podzim a v zime, kdy uz tolik nesviti slunicko se mi dela akne a po lete se plet prirozene malinko meni, aspon u me. Nikdy jsem plet nemela nejakou krasnou ci extra kvalitni, jen mozna v lete, kdyz je opalena :). K oboci jsem se zde uz vyjadrovala, je mozne, ze uz bylo malinko rozmazane po celem dni a nebylo tak tip top jako rano, ale ani tak mi na fotce neprijde nic spatneho a detail se mi libi :).

      Vymazat
    3. mě tvoje plet nepřijde nijak extra hrozná. sice se na té fotce trošku divně culíš, ale sluší ti to :) :D proč se hned vyhejbat detailům nebo fotky retušovat?

      Vymazat
  13. Ten napad je super, ale jinak nepovazuji Zoot jako portal, kde se levne oblecu ;) Na kteremkoli jinem webu jsou ceny nizsi :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tato rubrika je dobry napad, ale myslim, ze podobne veci, bych sehnala i levneji :) kazdy narazi na tvou postavu, ano nejsi hubena, ale nemyslim si, ze se musis zahalovat do nevzhlednych a neforemnych habitu jako je tento svetr, a kdyz uz ano, stahni to v pase nejakym paskem. Obcas nechapu tyhle priserny experimenty, ktere sem davas, ze skrine vyhod bile kalhoty, ty proste delaj velkej zadek vetsine holek, pokud nemas vel. 34 a ty kozenkovy kalhoty, tj katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  15. Mne sa outfit páči, ale preboha, dať za rifle a sveter 55€? uff.. rozhodne sa teda viem obliecť aj lacnejšie a lepšie zároveň, ale ako som povedala, daný outfit sa mi páči.. :) zoot osobne považujem za dosť drahý na kvalitu vecí, ale 100 ľudí, 100 chutí :)

    OdpovědětVymazat
  16. Kde je to krasne oboci co jsi mela ?:( obleceni pekne, jen ty zvohle nohavice tomu vůbec nesedi, ne ke každým kalhotum se to bouzel hodí, na takovéto módní vychytavky to chce vážně cit pro modu, ten ty bouzel ztracis, tak preji hodne stesti v hubnuti a najiti sama sebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oboci mam stale stejne, jen je mozne, ze uz po celem.dni nebyla v tak ok stavu jako rano :). Dekuji.

      Vymazat
    2. http://www.francebaby.cz/2012/03/recenze-garnier-bb-cream.html
      tohle obočí bylo top !

      Vymazat
    3. To je me skoro prirozene oboci, ktere ma naprosto spatny tvar. Ve predu tenke, pak tluste, coz zrovna neni dvakrat esteticke, zrovna v tomto obdobi mi bylo oboci pomerne dost vytykano, takze si myslim, ze zde jsem udelala krok kupredu a myslim, ze neni takova hruza, kdyz se stane, ze na nektere fotce nemam oboci uplne tip top :).

      Vymazat
    4. Krok do predu je si oboci ostrihat a nasledne dobarvit rozpijejicim se stinem ? I kdyz tvar nebyl podle tebe esteticky, byl minimalne prirozeny a to bude vzdy lepsi :)

      Vymazat
    5. Ostrihat? Ja mam oboci stale stejne jako na fotce co jsi sem vlozila. Akorat si jej jinak dokresluji, nijak si jej nedokresluji necim co by se rozpijelo ci bylo nekvalitni. Jako nezlobte se na me, ale to je jak s malyma detma. Z jedne fotky, kde nemam neco tip top delate naprosto prehnane zavery. Abych byla uprimna, tak prave takove rypani do me mi bere veskerou chut blogovat, jelikoz moc dobre vim, ze v realnem svete byste nerekli ani bu a ani be. Uz to odmitam dale resit. Pokud ty ano, tak to prosim res nekde jinde a ne zde.

      Vymazat
  17. tohle ti opravdu nesluší. neni to vůbec ženské, takové nijaké.....opravdu nejsi tlustá, tak se neoblíkej jako by jsi měla 160 kilo. seš hezká holka, jen by to chtělo zase vrátit sebevědomí do toho oblékání :)

    OdpovědětVymazat
  18. ááááááááááá zase ty boty. já se z nich už vážně zvláznim. proč proč proč? k džínům a mikině dobrý ale proč tim kazit každý outfit? :/ vždyt je to tak nemódní

    OdpovědětVymazat
  19. jituš, nenapadlo tě, že by sis dala na chvíli s blogem pauzu? opravdu mi přijde (a koukám že nejen mě) že tě blog v poslední době nebaví. vše na mě působí, jako že rychle sesmolit cokoliv a šup s tim na blog, hlavně aby čtenáři nic neříkali. pak také tvoje absolutní ignorace komentářů a podle mě nulová komunikace s fanoušky a čtenáři. chápu, že máš možná hodně práce a osobní problémy, ale strašně moc se to odráží na blogu a není to vůbec hezké :/ čtení článků mě opravdu nebaví a jsem z toho pokaždé dost sklamaná. ráda bych zpět jitušku plnou energie a vyčerpávající dlouhé, zajímavé články.nechci se tě nijak dotknout, jen že seš jedna z mých nej bloggerek a bohužel jediná, která s blogováním klesá dolů a dolů :( a moc mě to mrzí. i přes to tě mám ráda a přeju ti jen to nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me blog bavi a ackolov se to asi nyni nezda, tak kazdy clanek mi dava spoustu prace a neni to jen tak sesmolene, mrzi me, ze to tak vyzniva.
      Co se tyce komunikace, to jsem zde jiz nekolikrat zminovala. Na komentare, zde na blogu obcas reaguji az zpet s prodlevou a bohuzel neni v mych silach odpovidat na kazdy komentar zvlast, ale vzdy kdyz je polozena otazka nebo dotaz, tak se snazim odpovedet :). Na instagramu ci facebooku, odepisuji vzdy ihned, bohuzel tady na blogu mi to malinko nejde. Mrzi me to, ale jak pisi, tak snazim se vse zodpovedet zpetne :). Dekuji.

      Vymazat
  20. jituš? nemáš nějakou novou barvu na vlasech? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jitko, to co poslední dobou nosíš je katastrofa. Ty boty sem už nikdy nedávej, byly moderní před 5ti lety a nehodí se absolutně k ničemu, tohle vůbec nepatří na blog o modě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro informaci. Adidas Originals Superstar jsou stale moderni a letosni rok byly dokonce predstaveny v nekolika novych provedenich a dokonce se kolem nich tykalo mnoho spolupraci s ruznymi umelci. Takze skutecne to neni nejaky out kousek, ale vec, ktera je svym designem nadcasova a aktualne se nosi :).

      Vymazat
    2. Jitko,že adidas superstar vyšly teď nově neznamená že jsou in,spíš nimi kazíš každý tvůj outfit. Nemáš cit pro kombinaci věcí tak jak dřív, botám které vypadají totálně vybledlé nemůžeš snad říkat že jsou in. Nejvíc mě u tebe mrzí že ty sama to nevidíš.

      Vymazat
    3. Protoze mne samotne se asi libi, ne? Jinak bych je nenosila :). A uz mi to prijde vazne smesne tyto komentare. Jo a na ktere fotce vypadaji vybledle? Ja vidim pomerne sytou tmave modrou barvicku :). A nevim po kolikate to mam psat, ale superstary jsou skutecnou klasikou jiz nekolik let :).

      Vymazat
  22. Hezký den přeji, co se týče náušnic, mám doma stejné, akorát za daleko nižší cenu (asi 20 Kč :D )...doporučuji se po cetkách dívat na aliexpress.com , je to Čína, ale nedělám si iluze, že by Pieces měl nějaké vyloženě kvalitnější. A moc teda nerozumím těm komentářům ohledně pleti či co je in a co není, někdy si říkám, že Vás baví odpovídat všem kritikům, kteří jsou neustále anonymní :D budu ráda, když zůstanete u toho, co se Vám líbí (a fotit se budete přirozeně, žádné retuše prosím!), pro mě je inspirace hlavně to, že si obléknete, co chcete a nepodléháte striktně módním diktátům. Česko potřebuje uvolnit, a ne aby všeci chodili přes kopírák. Lidé potřebují dodat odvahu, aby nebyli za ovce a mohli se projevit i právě oblečením.

    OdpovědětVymazat