16. září 2015

/OUTFIT/ Školní outfit

Tak už jsem musela i já! Od tohoto týdne mi začal další semestr a já se znova snažím soustředit na školu, dávat pozor a být v klidu - ačkoliv ten rozvrh tomu moc nepomáhá :D. Jediné co vnímám jako plus je fakt, že dobíhání na vlak či autobus mi snad pomůže se snahou trochu zhubnout a cítit se lépe, už teď si uvědomuji, že mi delší chůze chyběla a moje tělo ji vnímá dost pozitivně :). 
Co se týče mého outfitu, tak dnes je zas a znovu velmi pohodlný, tak jak jste už u mě zvyklí. Můžete na mně vidět "novou" modrou halenku, kterou jsem pořídila na Votoči za pár korun a také tenisky z botovo.cz, které jsou takové jakoby chlupaté a je to podle mě must-have kousek na podzim v jakémkoliv provedení :). Máte i vy nějaké své podzimní must-have?  

IMG_8858 Beze jména IMG_8862 IMG_8863 IMG_8864 IMG_8865

DŽÍNOVÁ BUNDA a TOP - Zara /www.Vinted.cz/
KALHOTY - New Yorker
KABELKA - Orsay
TENISKY - www.Botovo.cz
ČELENKA - H&M
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.MisterOptic.cz
NÁUŠNICE - Happinessboutique.com

51 komentářů:

  1. Outfit tragédie, nic nejde k ničemu :(

    OdpovědětVymazat
  2. Slušííí, mně se to moc líbí. Sice některé věci by šly i více sladit, ale nedivím se, že nechceš trávit hodiny u skříně :) já třeba beru vždycky boty a kabelku v (alespoň hodně) podobné barvě a stylu, to je můj základ, ale tady mi to vůbec nevadí. Vlasy super, škoda, že mně to takto drží max půl hodiny a pak se to začne bortit, protože tyto volné, lehce rozlétané účesy se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. tohle se tedy nepovedlo. od všeho něco a dohromady tragédie. kam zmizel tvůj vkus :O chápu, že tepláky jsou pohodlné a asi tě to oblékání tolik nebaví jako dřív, ale proč to vůbec fotíš na blog? vždyt ti musí být jasné, že to bude jen a jen kritika :/ seš krásná sympatická holka, ale oblékání poslední dobou hrozné......dřív si měla neskutečný styl a byla jsi pro mě největší inspirace v oblékání, ale ted si říkám, jestli máte doma vůbec zrcadlo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já teda vidím kalhoty a ne tepláky :)

      Vymazat
    2. Me oblekani bavi velmi :), tak jako blog, ktery delam hlavne pro radost a relax :). Problem je spise asi to, ze jsem prehodnotila urcity postoj. Nechci zit na fotku a umele se stylovat. Priznavam, ze drive jsem to trochu delala a uz nechci. Jsem takova jaka jsem, mam rada tento pohodovy styl a driv bylo trosku jednodussi se obleknout, kdyz jsem byla vyrazne hubenejsi - vse mi sedelo a vypadalo dobre. Ted prochazim jistou zmenou, at uz dusevni, kdy se vyrovnavam s tim jaka jsem, tak take fyzickou :). Proto se muj styl zrejme posunul trosku nekam jinam. Kazdopadne si stojim za tim, ze v tom co nosim je mi moc fajn a velmi se mi to libi :).

      Vymazat
  4. Právě mně se moc líbí! a pro mě palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty boty jsou skvělé, osobně bych si je asi nepořídila, ale takhle jak si to zkombinovala je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta halenka tě zbytečně rozšiřuje, džíny bych ohrnula, nelíbí se mi to divné roztřepení, boty se mi nelíbí a kabelka se k tomuhle outfitu moc nehodí :/

    OdpovědětVymazat
  7. Měla bych k tomu pár věcí. Zaujal mě účes, moc se mi líbí, ta nová barva je prostě hezká. Kalhoty ti dělají hezký zadek. Ale! Promiň, ta bunda je ti malá, opravdu, nevypadá to pěkně, jsi v ní strašně narvaná. Tím na břichu volným modrým tričkem sis taky nepomohla. Boty se mi nelíbí. Isabela

    OdpovědětVymazat
  8. Možná bych vyměnila top za např. hnědý - ke kabelce. Ale jinak se mi tento outift líbí, moc ti to sluší, hlavně ty usměvavé fotky.

    OdpovědětVymazat
  9. vždyt to vůbec neladí.....ani se to nijak k sobě nehodí :( posledních pár outfitů je opravdu průšvih.

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš moc ti to sluší, můžu se zeptat kdy sis ty rifle kupovala? Jsou fakt super a zajímalo by mě jestli bych je ještě sehnala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mam hrozne moc dlouho a uz jsem si je i upravovalo a malinko presivala :(.

      Vymazat
  11. Moc ti to sluší, můžu se jen zeptat kdy sis ty rifle kupovala? Jsou fakt moc pěkné a zajímalo by mě jestli bych je ještě sehnala :D

    OdpovědětVymazat
  12. Musím taky uznat, že poslední dobou mi tvůj styl nic moc neříká a moc mě neinspiruje. Sleduji tě od začátku blogování, kdy jsi byla opravdu velice hubená, ale stejně se mi nejvíce líbila ta postava před 1-2 roky. V té době jsem se podle tebe občas i oblékala a pozorovala co a jak kombinuješ. Měla jsi trošku zajímavější a šmrncovější styl :) tady ti to neskutečně slušelo (myslím tuto dobu i cca rok předtím :)) http://3.bp.blogspot.com/-rYwj31YGkao/VASfWunJXEI/AAAAAAAAKh8/hj2hOlDj4QY/s1600/DSCN9427.jpg

    Ale i tak sem moc ráda chodím, žádná jiná blogerka mě tak nechytla, takže určitě pokračuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na té fotce jsi fakt kočka, souhlas v té době jsi byla velká inspirace. Teď sem moc ráda chodím, ale už ani tak nesleduju sladění oblečení. Poslední dobou jsou tvé outfity bohužel takové, které zvládne každá holka co ani nesleduje módu. Prostě obyč..kalhoty, triko džiska..

      Vymazat
    2. na tenhle outfit si pamatuji, vim že mi z něj kdysy spadla brada a nadávala jsem, jak může bejt někdo tak překrásnej a stylovej :D je vidět, že jsi prošla velkou změnou......bohužel jsi ale ztratila ten ůžasný styl, který jsi kdysy měla. také jsem se tebou dost inspirovala (musim přiznt, že mám i nějaké uplně stejné kousky oblečení a boty, které si zde prezentovala :D) a nedávala bych to za vinu tvým kilogramům. podle mě máš postavu naprosto v pořádku. i dívky se 100 kg se dokážou obléct hezky :)

      Vymazat
    3. Tady na té fotce jsi neuvěřitelná kočka, i ten výraz, vlasy..všechno. Souhlasím s holkami.

      Vymazat
    4. Soouhlasim ze ta fotka je nadherna, taky si to pamatuju. Bohuzel tve posledni outfity jsou slatanina vseho a ty lepsi jsou neco, co si oblecuju kdyz nemam cas nebo se mi nechce nic vymyslet. Takze inspirace nikde a driv tu byla. Posledni dobou se vetsina holek z nasi skoly oblika lip nez ty, driv to tak nebylo. To je vazne skoda..mam tvuj blog moc rada a je zajimave holik holek to ma stejne. Ne kazda blogerka ctenare tak uchyti.

      Vymazat
  13. Jíťo prosím co ti teď napíšu ber opravdu jako pozitivní kritiku , ale musim říct že na chlup stejný outfit nosím každý den a musím uznat že ho dokážu zkombinovat a vylepšit mnohem lépe než ty. Tak mi to bohužel přijde u drtivé většiny tvých outfitů. Ztratilo to štávu a to dost. Nevím co jsi udělala s těmi super kousky co jsi nosila před rokem, ale většinou byly v jednom příspěvku a pak už ne. Asi opravdu funguje jednou na sebe a poslat dál. To že píšeš že procházíš něakou duševní a fyzickou přeměnou to je blbost. Narážíš zřejmě na svojí váhu. Podle mě by ses na to měla vykašlat. Může na ulici projít holka s 20 kily i s postelí a nikdo se za ní neotočí a pak projde holka se 75 a kluci se můžou zbláznit, protože s tím umí pracovat a má šmrnc. Nestid se za to. Většina holek co tě čte, a to i já mám stejnou váhu a cítím se dobře. Pravda, nenosím uplé věci které to podtrhnou ( viz ta tvoje černá sukně ) ale nosím volnější super halenky s náhrdelníkem. Nenech se tím ovlivnit protože minimálně blog už je ovlivněný už ted. Znovu si dodej šmrnc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blbost to skutecne neni. On je pro me docela problem vyrovnat se s tim, ze jsem behem 3 mesicu pribrala 10kilo a jednoduse 60% sveho satniku neoblecu a trapi me, ze si nemuzu vzit svoje oblibene kousky, ktere mam rada. Nerikam, ze moje vaha nebo postava je spatne. Spatne je to, ze se nevlezu do toho co mam a fakt nejsem schopna utratit x tisic za novy satnik.

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat proč jsi tak přibrala, pokud teda chceš odpovědět. To přece není běžné během 3 měsíců přibrat 10 kilo. Já přibrala za půl roku 4 kila a i tak mě to stresuje, protože to na sobě vidím, ale makám na tom :D

      Vymazat
    3. To bohuzel nevim. Je pravda, ze jsem min chodila pesky a trochu vic jezdila autem, ale spis je problem nekde uvnitr :/. A makam taky, mam uz dve kg dole a dela mi to obrovskou radost :).

      Vymazat
    4. To věřím, každé kilo potěší :)

      Vymazat
    5. Nezačala si brat nahodou HA ? :-)

      Vymazat
    6. Musim se zastat Jitky. To se asi lehce rekne "kasli na vahu, o tom to neni" a bla bla ... Samozrejme ze to neni jen o vaze, ale taky o proporcich. Ale je evidentni, ze urcite kousky budou vzdycky vypadat lepe na stihlejsi postave (slimky, elasticka tricka, atd.), pojdme si to priznat narovinu. A asi to neni jen tak, srovnat se s faktem, ze behem kratke doby mate napr. o 15 kg vic, vypadate jinak a musite se taky zacit jinak oblekat. Kterou zenskou by tohle nestvalo? Obvykle nerikame "juchu, pribrala jsem, konecne nedopnu sve oblibene dziny!".

      Vymazat
    7. Jity, v klidu, mám kamarádku, která přibrala 20 kilo za půl roku jako jojo efekt jedné super diety. Takže když jsi to u 10 kg po třech měsících zastavila a snažíš se a jde to dolů, tak jsi hvězda a držím moc palce! Ale musím říct, že se mi takto líbíš moc. Ale nenech se tím otrávit, už jsem to viděla v pár postech, že o tom píšeš, zbytečně to tolik nezdůrazňuj, nech si to víc jako svou osobní záležitost, každému jinému je do tvé váhy víš co. :-) Krásný den!

      Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

      Vymazat
  14. Zvolila bych tričko v jiné barvě, ale jinak se mi outfit líbí a zaujaly mne tvé boty!

    OdpovědětVymazat
  15. Ja bych misto teto bundicky zvolila treba krivak. Ale i tak je to fajn.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  16. 10 kilo se dá přibrat za 2 měsíce :D já tolik přibrala když jsem jedla denně sušenky, čokolády a jiné podobné
    dobroty :) úplně bych to nesváděla na něaký problém. Je to hned když člověk jí nezdravě a podle fotek na instagramu jíš hodně nezdravé věci. Ono plakat že jsi přibral a pak přidávat takové prasárny....to mi přijde směšné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muzu vedet jake prasarny? To ze jim denne ovoce a zeleninu, prevazne ryzi a maso je prasarna? Samozrejme, ze si jednou za cas neco nezdraveho dam, ale je to jednou za cas a rozhodne nejim 7 dni v tydnu smazane, sladke a tucne. To snad vim nejlepe ja, ne? Jedinou prasarnu, kterou jsem na svem instagramu nasla za posledni mesice byla opecena sunka s kecupem a chlebem, kterou jsem navic mela k snidani a mozna coca cola, kterou si dam tak jednou za mesic. Jimak tam vidim normalni jidlo a dokonce ovoce. Ale jasne sud podle peti fotek z instagramu :D. Fakt zasnu....Smesny je tu maximalne tvuj komentar s pripominkami, ktere jsou uplne zcestne.

      Vymazat
    2. Pane bože! to že si vyfotí sušenku a sendvič hned neznamená, že to jí každej den pětkrát. to spíš ty "fitness blbky na instagramu" co si dávají každej den fotky ovesných vloček a kdejakým "heathly" vychytávek a přitom jí uplně stejný prasárny jako všichni okolo. A na inta to cpou jen naoko. Myslim si, že Jitka by si taky mohla vyfotit kýbl ovoce a tvrdit jak jí hrozně zdravě a žije fitness a blabla, ale proč si hrát na něco co neni......seš hezká holka a sluší ti to. jestli chceš hubnout dělej to jen a jen pro sebe.....né aby ses líbila někomu jinýmu kdo o tobě stejně nic neví

      Vymazat
    3. Jíťo, promiň, že ti zase spamuju tento článek dalším komentářem, ale musím.. :D Lidi by si měli uvědomit, že ne každý má stejný metabolismus, já jsem před pár lety žrala čokolády v noci a měla jsem 54 kilo, ale po pár letech si musím dávat trochu pozor, abych nepřibrala. Tchýně má 56 let a jí v noci tučné, smažené jídla a sladké a nepřibere nad 50 kilo..stejně jako celá rodina. To co ona spořádá na oběd, já nesním za celý den a je jak palička.. Pak jsou naopak lidi, co si dají normální netučný oběd a přiberou. To, že ty jíš čokolády neznamená, že je může jíst každý.. Zase jeden inteligentní komentář od chytráka, opravdu.. A anonyme, v takových případech jde váha nahoru HLAVNĚ ze stresu a podobného, může jít o nějaký problém..

      Vymazat
    4. Každý to má hold jinak..já se přiznám, že jím skoro obden smažené nebo tučné a skoro denně něco sladkého a nepřiberu. Při výšce 180 mám 63 kilo a skoro vůbec necvičím a piju skoro nonstop sladké vody. Ale toto jsou geny, znám moc lidí co přibere i z rajčete a nic s tím bohužel neudělá a nikdy bych tyto lidi nesoudila jen protože, že já s tím problém nemám. Nechápu, jak může někdo hodnotit jídelníček člověka, kterého zná z blogu a Instagramu..

      Vymazat
  17. Věřim, že to musí být těžké se smířit s takovým velkým přírůstkem váhy. Já sama jsem v 7mém měsící těhotenství a taky mi to neni nejpříjemnější, že mám už 9 kilo nahoře i když vím, že je to naprosto v pořádku a určitě bych si z toho neměla dělat hlavu :) těším se až miminko bude na světě a já se budu moct postupně vracet ke své předešlé váze. I když už ted vím, že to asi zadarmo nebude, ale těším se na to :D takže držim palečky, aby jsi našla v čem je chyba a hlavně se kvůli tomu netrap. Když budeš ve stresu, tak se můžeš snažit hubnout sebevíc a kila se ani nehnou. Nedělej si nic z hnusných komentářů, protože ono je opravdu lehké člověka odsoudit na základě prvního pohledu i když o něm nic nevíme. Vim o čem mluvim, dost lidí mě ted odsuzuje a pomlouvá za to, že v jednadvaceti dokážu hrdě chodit s bříškem. Myslí, že jsem na to moc mladá, hloupá, sama atd.....přitom o mě také nic neví :) Mam tvůj blog i tebe ráda a přeju jen to nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z 9 kil si nic nedělej, kamarádka přibrala při prvním mimču 19 a při druhém JEN 16 :D to dáš dolů lehce, přeju ať je mimčo zdravé a krásné :)

      Vymazat
  18. Já mám asi nějaký pokřivený pohled, jak by měla vypadat krásná ženská postava, když tu čtu ty haty.. Já si nemůžu pomoct, ale dle mě máš báječnou postavu, skvělej zadek a vůbec. Jednoduše se mi nelíbí postavy,,,ala jsem 12-ti letý hoch" já na tom nevidim nic sexy prostě, když ženská nemá tvary.. Já bych třeba na tvojí postavě vůbec nic neměnila a hrdě bych se nosila.. A lidi mi příjdou fakt zlý, nepřející, závistivý-prostě ste hnusáci!!!! Čistě upřímně by mne zajímal váš vzhled, vaše pleť, vaše perfektní těla, vše dokonalé.. A taky to, jak kritiku sdělujete jen anonymně na netu někde v komentářích... Když jde po ulici ženská, která má 100kg hned k ní běžíte a říkáte jí jak je tlustá,hnusná,že by se měla obléknout jinak? Ne? Tak nemachrujte tady.. Je to fakt smutný si takhle vybíjet svoje komplexy, jste směšný!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že v tomto článku jsou racionální komentáře, takže nechápu kdo je tu hnusák. právě myslím, že tady zrovna všechny komentáře jitku podporují, 'radí' a soucití s ní. nikdo ji tu myslím neuráží, takže proč jsme zlí a hnusáci?

      Vymazat
    2. Spousta těch komentářu si hraje na takovýto ,,neber to zle" , ,,nemyslim, to špatně" a přitom to vyznívá přesně tak, že to špatně myslej. Kdyby to mysleli dobře, tak neupozorňují na to, že něco není v pořádku. A nevím, jak dlouho Jitku sleduješ, ale spousta komentářů pod jejíma fotkama jsou fakt odporný haty!!!!

      Vymazat
    3. Sleduji ji od začátku. Na druhou stranu je lepší, když se holky trochu decentně ozvou co se jim líbí, než aby tento blog klekl. Samozřejmě to musí být normálně řečeno. A sama Jitka sem kolikrát píše co si o článku myslíme a že se těší na naše komentáře. Já to třeba špatně nemyslím rozhodně, jen bych byla ráda za ten originálnější styl co dřív měla. Občas tu jsou nechuťárny, ale zrovna tady jsou myslím "lidské" komentáře. Zase nemyslím, že je potřeba jen chválit, když si to člověk ani nemyslí a neříct svůj názor.

      Vymazat
    4. Nezlob se, ale podle mě se pořád opakuješ. Říct svůj názor je zajisté v pořádku a já nepíšu nic o tom, že by se na Jitku mělo jen šišlat a chválit.. Řikám, že haty, které tu čtu pod každým článkem bych nepublikovala anonymně v komentářích, ale řekla bych to Jítce z očí do očí-takhle to ztrácí význam. A pokud čtu dobře, NAPROSTO NIKDE jsem nepsala, že se vyjadřuji pouze ke komentářům pod tímto článkem. Tímto bych diskuzi z mé strany ukončila, protože mi příjde lehce bezvýznamná-co myslíš? Měj se fajn

      Vymazat
  19. Tohle se mi take moc nelibi, prijde mi to kazdy pes jina ves...to triko neee, takova pridavaji kila. Vim to, ptz mam pdoobnou postavu jako ty ;)

    Ale hlavne je dulezite se z toho nezblaznit. Urcite delas dobre, ze se snazis, ale zkus se nad tim trosku povznest. Chapu, ze se necitis dobre, takze ti asi nepomuze kdyz ti reknu, ze i tak jsi kocka ;) preju hodne uspechu a budu se tesit na dalsi outfit...

    OdpovědětVymazat
  20. mě se ty botky teda vůbec nelíbí, nějak těmhle zvýšeným podrážkám nemůžu přijít na chuť. a ten chlupatý povrch taky nebyl uplně nejlepší nápad. ale bundička a vlasy supr ;)

    OdpovědětVymazat
  21. už si ani nevzpomínám jaký tvůj poslední outfit se mi líbil. je to jedna hrůza za druhou :(

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím, že je škoda na váhu pořád upozorňovat, pak se zbytečně všichni v komentářích vyjadřují k tomu a článek jako takový je zazděn. Nechávej si to víc pro sebe, je to tvoje tělo, tvoje váha, tvoje strava, tvůj cíl, a co se týče mně, tak se mi takto líbíš moc :-)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovědětVymazat
  23. Já jsem kdysi v 18 -ti pribrala 10kg za dva měsíce. Odjela jsem studovat do zahraničí a hned za první dva měsíce jsem to měla nahoře. A jídlem ani pohybem to rozhodne nebylo. Podle mě jak se necitis dobře mas problémy stresy apod. tak si tělo prostě dělá co chce. Po roce jsem se vrátila domů a během prázdnin byla váha zpět. A nemusela jsem proto delat vůbec nic. Prostě jsem jen byla v pohode. Jsi moc hezka a mas pěkně ženské křivky. Dodala bych si odvahy a víc to prodala. Držím palce Sisa

    OdpovědětVymazat
  24. líbí se mi jaké máš vlasy udělané, ale to je bohužel všechno :/ nechápu, jak sis tohle na sebe mohla vzít....vůbec ti to nesluší

    OdpovědětVymazat
  25. Me se to celkem líbí, ale fakt aý na tu bundu, ta vypada jak po mladsi sestre.. Tu bych zatim schovala a až se dostaneš na svou váhu, tak ti bude moc slušet :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Dnes jsem si udělala příjemný oddechový den a rozhodla jsem se, že u tebe mrknu na nějakou outfitovou inspiraci, tak projíždím tvůj blog hezky zpátky a nedá mi, abych ti nenapsala, že největší kočku z tebe dělají hlavně podpatky a elegance :)

    OdpovědětVymazat
  27. tričko s mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  28. že má pořád někdo zapotřebí řešit, kdo má jakou postavu... upřímně mě tohle šílenství už pěkně - s prominutím - sere. já si myslím, že Jitušce to pořád moc sluší, ano, přibrala, ale opravdu to není taková trága, jak tu všichni děláte. občas se zamyslete, než něco vypustíte do světa... jak by bylo vám, kdyby vám to pořád někdo cpal? asi moc super ne co?
    já svojí postavu taky pořád řeším, takže úplně chápu, jak se teď cítíš. držím palce Jitu ;)

    OdpovědětVymazat