9. září 2015

/OUTFIT/ Midi délka

Konečně! Je sice konec léta -> začátek podzimu, ale já jsem si teprve pořídila svoji první midi sukni. Tak jsem teda zvědavá jak moc ji vynosím. Do této délky sukní jsem se zamilovala už asi před dvěma lety a největší inspirací v nošení tohoto kousku je mi určitě Verča z blogu VeronikaD., které neuvěřitelně sluší a umí ji nosit! Já osobně jsem měla strach především z toho, že v tomto bodycon střihu budu vypadat blbě a vystoupí mi všechny nedokonalosti. Ale jelikož se teď dost snažím, tak myslím, že bříško bude jen a jen lepší a nebudu muset mít z nošení depku! :) Délka pod kolena mě mimochodem moc baví a líbí se mi, že nehrozí, že by vám lezl zadek a ani při chůzi to s vyhrnováním sukně není tak hrozné. A když tak přemýšlím, tak i podzimní outfity s ní budou super! :)
Tak co myslíte vy? Líbí se vám tato délka pod kolena? A myslíte, že si ji mohu dovolit nosit a nebo naopak? 

0 1 2 3 4

SUKNĚ - H&M
KABELKA - Nucelle
TENISKY - Converse /www.OfficeShoes.cz/
SLUNEČNÍ BRÝLE - RayBan /www.MisterOptic.cz
HODINKY - DKNY

70 komentářů:

  1. Boty na podpatku a bylo by to dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  2. No, tu košili bych si asi uvázala spíš kolem pasu, než takhle zastrčenou, zvýrazňuje ti břicho. A jinak by boty mi k tomu taky nesedí... Karrinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkousela jsem snad tri varianty jak k tomu kosili obleknout a doupravit, abych potlacila problemove partie. Prave uvazani kolem pasu a nebo i zavazani kosile na konci do uzliku mi delalo dost vystouple brisko :). Ale treba za par tydnu to bude lepsi :).

      Vymazat
  3. mne sa to páči, len by som dala iné boty :) niečo na opätku a bude to top :))

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je skvělý! perfektně ti to sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Proč tak dokonale elegantní outfit kazíš zase teniskami? :/ nějaké kotníčkové boty na podpatku nebo alespoň balerínky by ten model zvedly o 100% Chválím rudé rty, hrozně ti sluší a je to něco jiného než na co jsme zvyklí. Jinak čím jste fotily? přijdou mi nějak jiné ty fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ho prave jako elegantni nevnimam :). Kotnickove boty k tomu urcite zvolim v nejakem dalsim outfitu v ryze podzimni kombinaci :).
      Fotili jsme normalne canonem 600D a pevnou padesatkou, ale fotky jsem upravila pres filtr na fotor.com :).

      Vymazat
    2. fotky působí dost nekvalitně, jako by je někdo fotil přes mobil. příště raději bez filtru :) ta rudá pusa ti sekne dost, nos jí takhle častěji

      Vymazat
  6. Dala bych si k tomu spíš balerínky nebo lodičky. Jinak supeer :))

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, boty na podpatku, proboha proc ?! V tomhle je to kouzlo a stava - kombinace elegantní ženské sukně doplnena o drzy look klasických conversek! Jito, ses v tom dokonalá kočka !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty na podpatku by prodloužily nohy. Tenisky je akorát zkracují :)

      Vymazat
    2. Mě se líbí i to i to :) tenisky vypadají super a outfit se mi strašně líbí a lodičky by ho povýšily, pokud by Jitka chtěla jen rychle přeběhnout na nějakou večerní akci :)
      za mě super ! Já jsem si midi taky oblíbila a když teď vidím, jak je v ČR tak se mi tam ani nechce, vůbec nevím co budu nosit, asi se celá zabalím do nějaký kombinézy :D

      Vymazat
  8. Opet si nemuzu pomoct a musim pochvalit tu novou barvu vlasu a moc se mi libi odstin rtenky ke kosili. :) Osobne ale nemam rada tuto delku sukni, podle me zkracuje nohy.. Mozna, ze by tomu priste pomohly prave ty zminovane lodicky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ale narozdíl od tebe je Verča hubeňour a může si tu sukni dovolit, tobě to akorát dělá těhotenský pupek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze to slo rici i slusneji a citliveji. Ja samozrejme vim, ze nemam nejidealnejsi postavu do takove sukne, ale zaroven si myslim, ze to neni az tak prilis zle a mohu si to jeste dovolit :).

      Vymazat
    2. Nejideálnější? :D Slovo ideální se snad už nestupňuje, ne? :D Je ideální a nic nad tím není, pitomče ;)

      Vymazat
    3. A jak to muze byt vystupnovane, kdyz slovo ideal je ten NEJ stav a nic uz nemuze byt lepsi. Nejidealnejsi znamena, ze se to trochu blizi k idealu, ale neni to ono, tudiz to vyznamove neni nad slovem ideal :*. Ale chapu, ze ti urcite udelalo dobre rict nekomu pitomce jen tak :).

      Vymazat
    4. Jituš,obvykle se anonymů nezastávám, ale tohle jsme brali na bohemistice, NEJideálnější fakt neexistuje :))

      k.

      Vymazat
    5. možná to neexistuje, ale stejně to používá většina lidí, takže nějaká bohemistika si podle mě může trhnout :D já ten výraz používám běžně a nikdy nikdo za to po mě kameny neházel, takže nechápu proč hned ty nadávky, že je pitomá.

      Vymazat
    6. Taky tento výraz používám, i všichni okolo mě. Člověk, který rýpe skrz takovou hloupost se ve svém životě asi hodně nudí.

      Vymazat
    7. šmarja, bohemistiku si strčte za klobouk :) Mě se sukně moc líbí a řekla bych, že postavě naopak velmi lichotí.

      Vymazat
  10. Já si teda myslím, že ti ta sukně sedne a vůbec se nemusíš bát jí nosit! A v kombinaci s tou košilí je to bezva! A ta rtěnka ti sluší :))

    OdpovědětVymazat
  11. Nahodou je v pohode;) moc ti to slusi!!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné fotky, modelko :)

    OdpovědětVymazat
  13. Božská!!:) a náhodou ti košile sekne a nejsi aspoň vychrtlá ale krásná dospělá žena..:)...a nejdůležitější je, že se líbíš sobě a příteli :)

    OdpovědětVymazat
  14. Za mě jsou fotky moc krásné, jde z nich vidět krásná holka/slečna s krásným úsměvem, co se suprově oblékla. Tenisky se mi moc líbí, podpatky si může vzít každý a vymyslet za ně něco nositelnějšího je mnohdy umění ;).
    PS:některé poznámky zde raději ani nekomentuju, někteří lidé očividně neví co s volným časem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nositeľnejšie by boli skôr balerínky, nemyslíš?
      Neviem si stále zvyknúť na zlozvyk pchať do elegantných outfitov tenisky (vďaka bohu, že Jitka zvolila len neutrálne converse a nie brontofialové airmaxy! :D ), veď to úplne stráca na kvalite :( športová elegancia nie vždy vyzerá elegantne a niekedy je menej viac.. :)

      Vymazat
    2. Mám stejný názor, taky nechápu proč si někdo k pěknému elegantnímu outfitu dá tenisky. Já sama většinou řeším i dát si obyč kabelku (a to ani ne elegantní) k teniskám a riflím aby to nebylo moc jako pěst na oko.

      Vymazat
    3. Tomuhle stylu se říká Urban Sport, když si pročtete některé informace o aktuálních trendech, tak je to, co je teď modni. Měli jsme dresscode v podobném duchu na poslední firemní akci a musím říct, že všichni vypadali skvěle. Ale je pravda, že když mě ráno viděli lidi v teplacich, elegantní halence a vysokých botách, tak koukali divné. Holt v tomhle je český národ hodně pozadu.

      Vymazat
  15. Já ti vždy píšu pozitivní komenty a chválím tě, že máš krásnou ženskou postavu-nicméně dle mne tato sukně pro tebe ne.. Nevypadá to dobře.. Na Verči to s jejími 60kg a fakt super,svalnatou postavou vypadá dobře,ale pro tebe to dle mne není úplně vhodné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A podle mě Jitce moc sluší :) Už koukám, kde si pořídím nějakou další. Jak píšeš, i na podzim bude super :)

      Vymazat
  16. Líbí se mi rtěnka i košile, ale musím uznat, že sukně ti bohužel přidává kila a to i délka i typ sukně. Jinak od pasu na horu je to pecka. A boty bych teda taky vyměnila, protože to dle mého ten outfit hodně poníží. A rozhodně nemyslím, že jsi tlustá, ale musím taky uznat, že ti ta sukně moc nelichotí, a na té třetí fotce (vlevo) to opravdu vypadá jako těhotenské bříško. Možná dát si k ní volnou košili přes boty, nebo delší triko :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty anonymní urejpaný krávy jsou fakt perfektní :) (viz. poznámky o těhotenství). A to sem chodím jenom jako čtenář. Klobouk dolu, Jitko, já bych na tohle neměla nervy.
    Jinak outfit je parádní, vypadáš spokojeně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. některé komentáře jsou fakt nechuťárny, ale myslím (a doufám), že ty slušně napsané Jitka bere.. :)

      Vymazat
  18. Tvoje sebevědomí chci. Narvat tohle panděro do takový sukně ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja by som zasa chcela vedieť, čo si ty za paka, keď niečo takéto napíšeš.. Odkaz na blog nikde, aby si sa pochválil/a svojou dokonalou postavou.. Áno, tiež si myslím, že táto sukňa Jitke moc nejde, ale pre kristove rany, aspoň to napíšem slušne! S vedomím, že aj ja vyzerám v niečom nelichotivo pre cudzie oči!

      Vymazat
  19. Jítko, mě to nedá a musím reagovat. Sleduji Tě skoro od začátku blogování, a musím říct, že jde na blogu vidět ten velký progres a posun vpřed. Od stylu psaní příspěvků, přes fotografie až po Tebe samotnou. Myslím, že jsi pro spoustu holek inspirací nejen v oblékání, ale také co se týče osobnosti. Nejsi "typická blogerína", která má ideální postavu, prezentuje exkluzivní značky, a žije život na hony vzdálený těm naším. Myslím, že většina Tě vnímá jako jednu z nás. Jako holku, která není dokonalá, má své mouchy, a která řeší problémy stejné jako my. Chci říct, že na mě (i když Tě osobně neznám) působíš jako holka do nepohody, naprosto přirozená a svá. Trochu mě mrzí, že v hodně článcích vnímám z Tvé strany nízké sebevědomí, ačkoli není důvod. Jsi krásná, chytrá a máš vkus. To, že někdo neváží 50kg není důvod k tomu, aby se cítil méněcenný, a stal se terčem hloupých poznámek a útoků.
    Takže, určitě máš spoustu důvodů si věřit, protože jsi výjimečný člověk, stejně jako každý z nás, takže si myslím, že ta sukně Ti opravdu sluší. Nevypadáš v ní jako těhotná, ani nijak jinak. Veškeré oblečení, které sahá do pasu, bříško všem stejně zvýrazní. A výrazně rtěnky určitě nos, zvyšují sebevědomí ;)

    P.S. Omlouvám se za tak dlouhý spam :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úžasně napsané, Adrianko! Naprosto souhlasím. Jituš, jsi super :-*

      Vymazat
    2. Adrianko, ty jsi chtela, aby mi ukapla slza ze! :) Moc dekuji za takovy komentar vylozene od srdce. Moc me potesil a tak nejak otevrel oci! Dekuji za nej :*.

      Vymazat
    3. Má pravdu. Nechápu, proč pomalu všichni z Jitky dělají vyžrané prase, vždyť je to kočka s normální postavou, tak co vám sakra je?!..

      Vymazat
  20. Mne se to moc libi, naopak si myslim ze jsi hezky skryla nedostatky a vypadas krasne a zensky.. Ale ty boty mi tam taky nesedi.. Asi by se mi to vic libilo s cernyma converskama :-)

    OdpovědětVymazat
  21. midi sukne sú skvelé, ale k tvojmu typu postavy by som volila určite skôr sukne nad kolená so zvýšeným pásom, táto midi ti hrozne skracuje nohy a pridáva nejaké kilá navyše :/ a keď máš trošku vystúplejšie bruško, určite sa ho nesnaž zakryť navoľno zastrčenou košeľou, to ho ešte viac podtrhne!
    Neber to prosím ako zlú kritiku, ako blogerku ťa mám veľmi rada, aj tvoje outfity (tie, ktoré nie sú príliš street :D ), je to len môj názor a ty si z neho nemusíš vôbec, vôbec nič robiť :)
    A viem, že dnes je v móde brať ku všetkému tenisky, nech to potom vyzerá ako z cirkusu, ale predsa len, musím súhlasiť s niektorými komentármi, že lodičky/ balerínky/ poltopánky by vyzerali stokrát lepšie, než tenisky. Elegancia je elegancia a športová elegancia je (pre mňa) zlo :(

    OdpovědětVymazat
  22. Jíťo nebereš doufam některý komenty våžně . Vykašli se na to jsou pitomý

    OdpovědětVymazat
  23. me se to libi :) jinak doporucuji stahovaci kalhotky, pod takoveto sukne to je super vec :)

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymové, moc dobře víte, že se Jíťa trápí se svojí postavou, což naznačila svým čtenářkám i na Instagramu, a vy ji budete psát, že je těhotná a podobný kecy? Docela upřímně zrovna vaši postavu bych chtěla vidět. Kdyby se Jitka napresovala do nějakých legínů nebo něčeho podobného, ale sukně je naprosto v pořádku a moc jí tato kombinace sluší..:) Já si troufám říct, že nemám žádné kilo navíc, ale sebevědomí u mě také značně pokulhává, takže tě Jituš moc dobře chápu..Na všechny prď, ta rtěnka ti neskutečně sluší..:)
    PS: Chtěla jsem se zeptat, jak se oblékáš do školy? Teď nastupuji na VŠ a nějakých "extravagancí" se bojím, aby si učitelé "nezasedli". Např. výrazné rtěnky, stylové oblečení atd...U nás na malém městě se to hodně řeší a hodně lidí tu kvůli tomu pomlouvá. Ale na VŠ jdu do města většího, ale stejně se radši ptám..:) Děkuji, Natálie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Natalie, uplne stejne, jako vidis tady na blogu :). Akorat treba do skoly bych si nedala tu rudou rtenku, to je na me do skoly az prilis, takze bez rtenky bych si takto vyrazila i do skoly :).

      Vymazat
  25. Sluší Ti to, máš hezkou postavu a anonymové ať si trhnou nohou! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi taky v podstatě anonym ;-) lidí se jménem Veronika je v ČR hafo..

      Vymazat
    2. tvoje starosti bych chtěla mít...

      Vymazat
  26. Nechápu (!!!), jak můžete někomu nadávat kvůli postavě, když nemáme nejmenší tušení, co za změnami Jitky postavy je. Kdybyste sami měli cukrovku, zvýšenou hladinou některého z hormonů nebo jiné choroby, přibrali jste a nemohli s tím nic dělat, jak by vám bylo? To se děje dnes a denně. Člověk má 120 kg, ale třeba velká část z toho je voda, protože je ten člověk nemocný. Copak vy víte, co Jitce je?

    Ubližujete psychice, která se už tak bere s přijetím změny své postavy. Jsem hrozně ráda, že se Jíťa netrápí hlady, uvědomuje si, že chce se svou postavou nějak dál pracovat a zvládá to. Dneska prostě letí kult hubenosti, holky bez křivek apod.

    Jíťo, já Tvůj blog sleduji už hodně dlouho a jsi mi hrozně sympatická tím, že si na nic nehraješ. Moc Ti fandím. Stejně je nejdůležitější se cítit dobře, ať má člověk 50 kg nebo 80 kg. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk, který je nemocný to má s postavou těžší, ale i to jde. Já sama se už delší dobu léčím se štítnou žlázou a máme v rodině širší boky a břicho, třeba mamka má 90 kilo při normální výšce, ale dala jsem se na fitness, bylo to těžké, ale shodila jsem a mám postavu, jakou bych chtěla. Takže výmluvy na nemoci a geny neberu, protože vím že to jde..! ;-)

      Vymazat
  27. Jitu, doufám, že si tady z těch anonymů nic neděláš! Chtěla bych všechny ty nádhery a jejich plochá břicha vidět. Podle mě ho teda nemáš vystouplé, jen normální nepropadlé břicho. Mě se outfit moc líbí, sekne ti to. Rudá rtěnka, světlé vlásky, prostě kočka :)

    OdpovědětVymazat
  28. Máš to super i přes tvojí plnější postavu!!! takové "hejty" si vůbec neber.
    Vážně to máš super :-)
    J.

    OdpovědětVymazat
  29. jeden outfit je s teniskami, druhý outfit bude s lodičkami...v každém outfitu bude postava vypadat jinak!
    hezká sukně :)

    OdpovědětVymazat
  30. Máš uplně normální krásnou postavu, takže já opravdu nechápu, jak tu na tebe může někdo útočit a tvrdit, že jsi těhotná. Tady je vidět, jak je naše země plná blbejch zakomplexovanejch nanynek, co se snaží úmyslně jen někomu ublížit. Na takové komentáře kašli, neni to od nich objektivní kritika ani názor, jsou to jen urážky. A věř, že žádná z těch nanyn ti nesahá ani po kotníky a jsou si toho moc dobře vědomi :) za mě ti to hrozně moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  31. Jituš tohle je super outfit. Sama bych volila sice jiné boty, ale jinak pecka. :)

    OdpovědětVymazat
  32. do midi sukní jsem se zamilovala také díky Verče, teď jen hledám takovou, která mi sedne, jsem totiž co se týká výšky také menší ;) já bych v tvém outfitu asi vyměnila jen tenisky za podpatky, ale na druhou stranu chápu, že kdybys chtěla si vzít podpatky tak si je vezmeš :D

    Puntíkatý blog - dnes nosím 10.9.

    OdpovědětVymazat
  33. Tobe to tak slusi, co jsi trosku pribrala, pusobis ted na me strasne zensky, kdyz jsi byla vychrtla, byla jsi hezka, ale ted jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  34. Jiti podle mě je tohle naprostá pecka ! Máš uplně sexy krásnou postavu a ta sukně to ještě podtrhne, vůbec nic ti nezvýrazňuje, jak někdo píše.. poslední dobou se mi tvé outfity líbí čím dál tím víc a světlé vlasy tě uplně rozzářily. jsi kočka ♥

    OdpovědětVymazat
  35. Podľa mňa ti tá sukňa veľmi pristane :) s tou košeľou je to skvelá kombinácia ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  36. Ty seš jedna z těch holek, který by slušel i pytel od brambor a to jen proto, že jsi krásná i uvnitř a vyzařuje z tebe neskutečná energie. Za mě si jedna z nejlepších blogerek, protože si na nic nehraješ a neděláš ze sebe něco extra :) s postavou bych se netrápila. jestli chceš zhubnout sama pro sebe, tak zhubni. Za mě seš ale krásná takhle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji!! :) je to moc mile takove komentare cist, vazim si toho :).

      Vymazat
  37. Mám tě jako blogerku moc ráda, sleduju v podstatě jen tebe, a většinou ti outfity moc chválím, ale tohle za mě opravdu ne. Zbytečně ti ta sukně zvětšuje objem těla a zakryté kolena zkracují nohy, to si mohou dovolit bohužel opravdu jen hubené a hlavně vysoké holky. A tenisky bych taky vyměnila za lodičky, které by outfit hodně nadzvedly :) souhlasím, že od pasu nahoru je to pecka, rtěnka tě rozzářila.

    OdpovědětVymazat
  38. Odpovědi
    1. jsi fajn, že přijímáš i negativní komentáře (myslím ty slušné). já bych asi někdy kritiku nezvládla :D

      Vymazat