25. září 2015

/OUTFIT/ Košile 3x jinak

Tento typ článku jsem měla vymyšlený již delší dobu, ale nikdy jsem nebyla schopná jej zrealizovat, protože jsem na sobě neměla ten pravý outfit s kterým by to šlo. Ale při poslední focením jsem si vzala tuto jednoduchou kombinaci a nebyla jsem si jistá, jak k tomu košili obléknout, aby vypadala nejlépe a tak jsme se s přítelem shodly, že to můžeme nafotit a vy si poté vyberete, co se vám bude zamlouvat nejvíce. Jelikož takový formát outfitu zkouším poprvé, tak doufám, že vás zaujme a třeba se do budoucna i uchytí :).
Za co se chci omluvit je kvalita fotek, jelikož jsme fotili už později, takže si z nás světlo dělalo pěknou srandu, ale snažila jsem se z toho vytáhnout maximum, tak mi to snad pro dnešek odpustíte. 
V outfitu na mě můžete vidět skoro všechno co mám již delší dobu a aspoň jednou se každá věc na blogu objevila -> kromě bílého trička s dlouhým rukávem. To mám nové. Koupila jsem si ho na internetu v reportershop společně s černým tričkem a světle šedou midi sukní  - tu vám ukážu v co nejbližší době :). 
Ačkoliv je to hloupé, tak právě takový basic kousek jako je obyčejné tričko s dlouhým rukávem mi v šatníku hodně, ale hodně dlouho chybělo a i přesto, že jsem měla z nákupy obavy, tak nelituji. Je krásně na tělo, elastické a nevytahuje se. Jde nosit samostatně nebo pod nějaký svršek, popřípadě v zimě pod svetry. Určitě víte, že já takové střihy na tělo příliš v lásce nemám a jindy bych si zřejmě pořídila volnější variantu, ale kvůli lepšímu kombinování jsem zvolila právě střih na tělo, který se mi bude hodit pod všechno a ke všemu :).

Jsem tedy zvědavá co na článek řeknete a zda se Vám bude tato menší obměna líbit :).
Mějte se krásně!

0 1 1_1 2 3 4 5 IMG_9030 IMG_9045 IMG_9062

KOŠILE - www.Wayfarer.cz
LEGÍNY - www,NejLeginy.cz
KABELKA - Deichmann
TENISKY - Converse /www.SnowBitch.cz/
HODINKY a PRSTÝNEK - DKNY

51 komentářů:

  1. Nemůžu se rozhodnout, která varianta je nejlepší :D každopádně sluši ti to všude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obycejne tricko, ktere ti strasne pasuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jitusko pecka, tady ti to strasne ale strasne moc slusiii!!! :))) Za me rozhodne uvazana kolem pasu, to ti moc sedne. 1* !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi to, jen teda ty legíny bych si moc nedávala. Nemyslím ani tak kvůli postavě, ale protože ta lesklá látka je taková laciná. Jinak fajn :) vlasy máš moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych jen vymenila ty leginy za mene leskle, jinak super! Kosile okolo pasu je nejhezci a musim opet pochvalit vlasy, svetlejsi barva je velka zmena k lepsimu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Po tomto článku už vůbec nechápu narážky na tvojí postavu z minulých článků! Asi jsem divná nebo co, ale podle mě jsi hubeňour! To tričko, ač obyčejné ti strašně moc moc sluší!! Co se týče košile - nejvíc se mi líbí uvázaná v pase, ale žádná z variant nevypadá špatně. Měj hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvely članek:) krasna košile!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow skvely outfit, strasne moc ti to slusi ! :) a libi se mi vsechny varianty, najmin mozna ta oblecena :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super!moc by se mi líbilo i košile 3 krat jinak i s jiným spodkem

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. hrozně ti to sluší. já osobně bych vyměnila kalhoty buď za obyčejné legíny nebo černé skinny, nějak těmhle lesklým materiálům neholduji :) nejvíc se mi líbí košile uvázaná okolo pasu. Nezhubla jsi? vážně ti to sekne, seš kočka :)

    OdpovědětVymazat
  12. seš jako panenka :) nemohla jsem si nevšimnout, že už máš zase krátké nehtíky.....necháváš si své nebo zase půjdeš na umělé?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chci jit zase na gelove, ale jeste jsem nebyla schopna se objednat :D. I kdyz jsem premyslela, ze se na to vykaslu a koupim si nejakou sadu domu a budu se o nehty starat sama :).

      Vymazat
    2. já se ted taky po dvou letech rozhodla, že s gelovými nehty skončím. tak jsem zvědavá a docela se děsim toho v jaký kvalitě moje nehty budou :D o sadě jsem také přemýšlela, ale neměla bych na to čas, takže vyzkoušim nějaké gel laky z drogerky a uvidí se :)

      Vymazat
  13. Líbí se mi to, jen jsem podle článku myslela, že bude outfit úplně jiný, jen košile bude u všech stejná. Ale i tak je to zajímavé. Jen teda ty legíny jsou podle mě hodně mimo. Ty by se mi nelíbily vůbec k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  14. Dle meho je skoda ze ti ty leginy jak jsou leskle zbytecne zvyraznuji a zesiluji kolena a stehna. Takove kousky si muzou dovolit jen hodne hubene holky, aby to zbytecne nepridavalo kila. Jinak pekna kombinace, jen mi teda prijde ze kolem pasu a pres ramena je to jen na fotku, cely den se to nosit neda a neni to moc prakticke na behani po meste atd. :) vlasy super krasne ucesane.

    OdpovědětVymazat
  15. Mně jsou pořád líto ty tmavé vlasy :D takové jak máš teď mám taky, když si je nebarvím a přijde mi to o ničem, takové bledé. Jinak outfit pěkný, dělej takové častěji. Legíny bych taky vyměnila a nejspíš i vyhodila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ty legíny jsou opravdu otřesné, promiň Jity ale fakt né ! Působí hrozně lacině a nevkusně ! Od pasu nahoru naprosto top ! Tričko ti moc sluší, košile a vlasy paráda ! :) K.

    OdpovědětVymazat
  17. Nedáš sem prosím odkaz konkrétně na to tričko ? Nemůžu ho najít :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.reportershop.cz/catalog.htm?category_id=&product_id=1004476758&variation=16600 je to tohle, ale momentalne je bohuzel nedostupne :(.

      Vymazat
  18. Máš skvělou postavu, moc se mi líbí! A za mě varianta č.2 :)

    OdpovědětVymazat
  19. kalhoty mi přijdou jak ze sexshopu :D jinak si krásná jako vždy. miluju ty tvoje vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  20. ty seš tak krásná. to neni ani možný :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tyto legíny jsou omylem módy, nikdy se ani neměly začít vyrábět :D v kurzu byly asi měsíc :) Jituš, to není žádná narážka na Tebe :) košile je super, kabelka i tričko taky..hodily by se k tomu třeba ty černé kalhoty s dírami na kolenou :) Hanka

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Jituško, nechtěla bys někdy udělat líčící video? :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty kožené kalhoty jsou úplně perfektní! Vypadají na tobě fakt krásně :) A ta kabelka! och.

    Zvu tě na Dior giveaway! :)

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ty legíny jsou náhodou super, těch komentářů bych si moc nevšímala, hold někdo na trošku výstřednější kousek není a bojí se pohledů okolí :) Ty se toho neboj a nos ještě i výstřednější kousky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty legíny ale nejsou jen výstřední, ale opravdu laciné. Poníží ten outfit na úplně jinou úroveň, směrem dolů, bohužel. Na blogu o módě toto nemá co dělat..možná tak mezi módní peklo.

      Vymazat
    2. Mezi módní peklo to patří pro někoho, kdo se v módě neorientuje.

      Vymazat
  25. Jiruš, souhlasím s většinou - hrozně ti to sluší:) Nejenom outfit, ale i ty vlasy :) Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že tě ta světlá barva dělá daleko jemnější a víc se mi na tobě líbí:) Za mě palec nahoru :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  26. Moc se mi tvůj outfit líbí a barva vlasů ti moc prospěla!:) můžu tě poprosit přímo o odkaz na to bílé tričko, prosím? Nedaří se mi na stránkách najít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je bohuzel uz nedostupne :(. Odkaz najdes o par komentaru vyse :).

      Vymazat
  27. Ta kosile je nadherna a libi se mivto na vsechny zpusoby, ale asi bych jen zvolila neleskle leginy. Ty se mi k tomu moc nehodi, jinak super.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  28. Nejvíce se mi na tobě líbí košile kolem pasu..:)

    OdpovědětVymazat
  29. ty kalhoty bych okamžitě vyhodila. psala jsem ti to už k jednomu outfitu kde jsi měla stejné nebo podobné. není to kousek pro tebe, opravdu ne. jinak ti to jako vždy sluší, seš krásně nalíčená. nenapadlo tě někdy přidat nějaké makeup video? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi i napadlo, ale myslim, ze od toho tu jsou mnohem lepsi :).

      Vymazat
  30. Jituš, kecá ti někdy přítel do oblékání? Jako tohle si neber, v tom tě fotit nebudu :D nebo je mu to prostě jedno a líbíš se mu ve všem? :) ještě se chci zeptat jestli nemáš účet na vinted? nějaké tvé starší kousky co jsi nosívala kdysy bych vykupovala po kilech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo hrozne :D. Obcas si mi dela i stylistu a radi mi, kdyz nevim :). Ale jinak me ma rad ve vsem asi jako kazdx chlap svoji pritelkyni :). Na vinted jsem jako francebaby, ale nic moc tam nemam. Vetsina mych starsich kousku byla uz skutecne velmi stara, takze skoncila v kosi, nez aby jeste k nekomu putovaly :).

      Vymazat
  31. Ahojky, klasická barevná kombinace a prostě dokonalá! Já mám koženkové kalhoty a taky se to někomu nelíbí, ale co, mě se líbí :-) Takže se mi líbí i ty legíny, jen teda osobně legíny nosím jen s delšími vrchními díly, ale tohle jsou "tak trochu jiné" legíny :-) Chtěla jsem se zeptat, nemůžu na http://www.wayfarer.cz/ najít tu košili, vlastně tam vůbec nevidím dámské košile...:-( Přesně takovou už dlouho sháním, poradíš? Díky moc!

    OdpovědětVymazat
  32. http://www.francebaby.cz/2014/04/214-vyrazne-nausnice.html#more
    v tomhle období jsi byla uplně nejvíc top. vlasy, postava, oblečení.....vyzařovalo z tebe sebevědomí a byla si prostě hrozně sexy :) to jsem tvůj blog hltala jak blázen a strašně se u tebe inspirovala. moc mi mrzí, že už to tak neni :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz me moc nebavi, jak se stale vracite k tomu jaka jsem byla a jak jsem vypadala. Lide se meni. Od te doby jsem pribrala 15 kg, zmenila se a uz me moc nebavi to resit, ze jsem byla takova a makova :).

      Vymazat
    2. já na tvůj blog dříve chodila taky rači než dnes. člověk se mění to je pravda, ale pro blog to podle mě moc dobré nebylo...

      Vymazat
    3. Každej se za rok a půl změní,ne? Mě občas nějaké komentáře přijdou jak z jiné země.. :D

      Vymazat
  33. krásné vlasy! musíš teď chodit na nějaké odbarvování odrostů? a jaká je tvoje přírodní barva? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Momentalne to nechavam tak a uvidim jak to bude vypadat, az mi vlasy vic odrostou :). Moje prirodni barva je malinko tmavsi a nevyraznejsi :).

      Vymazat
  34. Super outfit, moc ti to sluší Jituš. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Dekuju za vsechny nazory a komentare :).

    OdpovědětVymazat