5. srpna 2015

/OUTFIT/ Happy girl!

Konečně píši první článek v tomto měsíci. Tento měsíc mě čekají narozeniny mého přítele, mé narozeniny a snad ještě nějaký festival :). Ale ještě bych se ráda vrátila k minulému víkendu, kdy jsem byla s přítelem a pár dalšími lidmi na mini charitativním festiválku v Dubňanech (DJ´s 4 Charity), který jsem si užila na 220%! Byla to bomba a nejlepší zážitek za poslední dobu a to i přesto, že se nám nechtělo :). Každopádně úplně největší zážitek mám z toho, když mě přítel vzal za koňmi, kteří se pásli hned vedle kempu a já si je mohla pohladit a nakrmit je. Naprosto neuvěřitelný zážitek !!! - moji "happy fotku" najdete na mém instagramu @jituskaaa! Ani se nedivím, že terapie s nimi tak pomáhá :). Byli krásně vykartáčovaní, přátelští a neměla jsem z nich vůbec strach. Další mé zážitky moc publikovatelné nejsou, tak si je raději nechám pro sebe :D.

Co se týče outfitu, tak jelikož je venku zase šílené horko, tak toho volím na sebe co nejmíň. Šaty co na mě vidíte jsem si koupila včera v Lidlu za 199,- a je docela nezvyk se vidět v tak krátkých šatičkách. Co mě u nich překvapilo je jejich kvalitní materiál, nejsou nijak průsvitné, ale hezky pevné a akorát dlouhé. Navíc tento tričkový střih mi přijde super. Vím, že ho spousta z vás nemusí, ale berte to tak, že vás nikde nic netáhne, můžete je nosit i ke kalhotám či legínám a je to podle mě dost univerzální kousek :).

Užívejte sluníčka, mějte se krásně a těším se na vaše komentáře! :)

IMG_7563 IMG_7560 Beze jména IMG_7597 IMG_7609 IMG_7615

ŠATY - Lidl
TENISKY - Converse www.Officeshoes.cz
TAŠKA - časopis Harper´s Bazaar
NÁRAMEK - OPS Object´s
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.Wayfarer.cz

30 komentářů:

  1. Podle mého gusta to není, ale brýle super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná kabelka :O <3
    Jediný co můžu vytknout tak jsou to ty šaty. Já bych na ně odvahu neměla, ale líbí se mi jak ty fotky působí. Vypadáš tam šťastně, takže ve finále to, že se mi ty šaty nelíbí je úplně jedno :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle tričkové jsou lepší, než tamty černé, asi proto, že je máš trochu uplejší, tak to nevypadá jak hadr :) Navíc ty tenisky jsou k tomu dost dobré, červená barva tašky outfit rozzářila :) Takže celkově jsem spokojená :D
    K tomu "berte to tak, že vás nikde nic netáhne"... Jasně, ale kdybych v něčem vypadala blbě, tak takový argument by mě neuklidnil, a radši bych si dala něco byť trochu méně pohodlného, ale slušivého :)
    Isabela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) hlavně s tou kabelkou a porovnání s minulými šaty.

      Vymazat
  4. Úžasná první fotka <3 Ty šaty jsou super, asi se na ně skočím podívat!:) Jinak by se mi k nim líbil nějaký výrazný náhrdelník, a brýle ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, Jíti krásný šaty, jakou prosím máš velikost? Není materiál příliš umělý? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  6. Ty saty jsou celkem pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ty saty by byly super, kdyby byly delsi, takto to trochu vypada jako delsi triko. Ale tobe stejne slusi, mas do nich krasnou postavu. A bozske vlasy, ani nevim jedtli jsem te s patkou nekdy videla. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Koně jsou nádherná zvířata. :-) Šaty jsou skvělé. Taky se mi ten tričkový střih moc líbí. Velmi pěkný outfit, sluší ti.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně ti to sluší, nejen ty šaty, ale celkově <3 jsi úžasná!

    OdpovědětVymazat
  10. Co se dělo že je to nepublikovatelený? :D

    OdpovědětVymazat
  11. Sluší ti to moooc, krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  12. Strašně ti to sluší :) uplně záříš takže je vlastně jedno, co máš na sobě :) nejvíc krásný ty tvoje vlasy!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vlasy máš božské, vyžaduji si článek o vlasech!! :D

      Vymazat
    2. Rada bych, ale nemela bych tam co napsat :). Nic specialniho na ne nepouzivam. Jaky sampon mame zrovna doma, ten pouziji a nijak vic se o ne nestaram :).

      Vymazat
  13. Lídl jede :) bohužel mi často ani jejich XSko nesedí ale takovéhle šaty by se mi hodily :)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za tip na šaty, jsou bezva! Lidl je bezva! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, v jednoduchosti je vážně krása, ty šatičky jsou úžasné a hlavně ti neskutečně sluší :) Jinak je fajn, že sis akci užila a máš na co vzpomínat :) Já mám z koňů respekt, ale také bych si ráda zkusila nějakého nakrmit :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  16. Šaty jsou skvělé, utíkala jsem do Lidlu a taky jsem si je musela koupit =) Měli už jen velikost M, ale potěšilo mě, že mi sedí, i když normálně se cítím dobře v L! Začnu to v Lidlu více obhlížet, díky ta TIP... Užívej léta! J. T.

    OdpovědětVymazat
  17. Musim říct, že ty šaty vypadají, jako dlouhé triko na spaní .. vůbec se mi to nelíbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky v tom vidím triko na doma nebo něco podobného, ale líbí se mi barevná kombinace.

      Vymazat
  18. Šaty ti sluší a krásná kabelka :)

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat