13. srpna 2015

/LIFESTYLE/ Chci změnu!!

Dneska od vás potřebuji radu. A to dost zásadní! Představte si, že byste měli vlasy jako já - tmavé, pod prsa, už docela neforemné, tvrdé a rovné jako hřebíky. Co byste s nimi provedli, pokud byste chtěli změnu?
Já se rozhodla, že si svoje vlasy nechám zesvětlit více k své původní barvě. Víte vůbec jaká je moje přirozená barva vlasů? Buďte v pohodě, já sama jsem to už také nevěděla! Ale po nahlédnutí do albumu jsem byla velice mile překvapená. Je to taková ta myší hnědá - nevýrazná barva, kterou kdybych měla, tak by ji stačilo prosvětlit pár pramínky a byla by perfektní! Ale bohužel... Tuto barvu už pár let nemám, takže se momentálně musím spokojit se svým odrostem a trojbarevnou barvou, protože jsem v poslední době na svoje vlasy pěkně kašlala. A kdy jindy je ta ideální doba na změnu, než když už vás nebaví se o vlasy ani starat?
Takže už stop mému proslovu a pojďme se podívat na to, co mě zaujalo :).

Beze jména
U Ashley se mi líbí jak barva tak střih. Barva je pro mě už asi docela mimo - příliš světlá a taková dost zvláštní. Na každé fotce vypadá jinak, každopádně mě víc zaujal střih. Když jsem se radila s kamarádkou, tak mi řekla, že si myslím, že taková délka je už moc krátká. Každopádně bych si přála, abych měla všechny vlasy ve stejné délce a toto mi přijde hrozně moc chic! Ale nedokážu posoudit, zda by mi to slušelo, co myslíte?

3
Ariana tu má naprosto perfektní barvu, takovou krásně medovou :) ! Mimochodem, hrozně moc jí to tady sluší a něco podobného by se mi líbilo taky. 

Na druhé fotce je pak přesně barva vlasů, kterou bych jistojistě měla, kdybych se nikdy neobarvila! :D Sakryš...

11897102_10204315318995130_1250881225_n (1)

A nakonec pár inspo fotek barvy vlasů, které mě dost zaujaly. 

Tak co, jaký na to máte názor? Schvalujete mi tuto změnu? Poradili byste mi něco? Máte nějaký tip na to co by mi mohlo slušet a prospělo by mi to? Mám si nechat svoji délku a nebo vlasy zkrátit?

Vaši radu potřebuji víc než kdy jindy, tak se těší na vaše názory!

Mějte se krásně :).

32 komentářů:

  1. ježiš dej si na tu palici co chceš, nikoho to nezajímá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha :D zas chytrej anonym. Chce jen radu, tak zalez a nepruď, chytráku!!

      Vymazat
    2. Pry ze to nikoho nezajima :D a proc to teda ctes a komentujes, tim davas akorat najevo to, ze tebe to zajima :D inteligence hadra

      Vymazat
  2. Anonym je dost hrdý na svůj názor, ze se ani neumí představit.
    A když uz to někdo čte, tak no to přece zajímá :)
    Barva je super, ta světlejší na tobě bude zajímavá. A střih ten na té první fotce se teď hodně nosí.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky chtěla zesvětlovat, ale bohužel mám stejně tmavé vlasy, takže to moc nepůjde, jelikož nechci, aby se mi kvalita vlasů ještě více zhoršila. Ale jsem taky pro změny a takováhle se mi líbí! :) Sice si tě nedokážu moc představit se světlejší barvou, protože jsem zvyklá na tmavou, ale myslím, že by ti to slušelo. Každopádně vlasy Ashley mě taky zaujaly, jak barvou tak střihem. A jestli si zvyklá na delší vlasy, tak zkrátit je by určitě byla taky příjemná změna. Takže za mě: vlasy bych o něco zesvětlila, ale ne o moc a klidně zkrátila o deset čísel! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jdi do toho Jituš! Změna je život a každého změny baví :) Taky se konečně vracíme ke své původní barvě a všichni mi to chválí, hlavně přítel :D Bude ti to slušet :) Marky

    OdpovědětVymazat
  5. Jity moc se mi líbí i ta co máš teď, ale prosvetleni a zkraceni by byla prijemna zmena, jestli chces tip, tak v Hradisti kadernictvi TANDEM a pani kadernice Klara. Je naprosto bombasticka a z mych hokus pokusu cervena-zrz.blond-cerna-hneda vystridanych v prubehu pul roku udelala krasnou prirozenou barvu ktera se vymyla do me prirodni a byla uplne skvela, cenove to vyslo asi na 1200. Zkus se na to podivat, nebo celkove poradit se s kadernici, kdyz nevis, tak skvela kadernice ti poradi :)

    OdpovědětVymazat
  6. ,,Ashley délka" je skvělá!!! Je to hrozně šikézní!!! A co se týče barvy, tak bych být tebou nedělala nějaký extra rozdíl, ať to není takový šok. Vybrala bych si cíl, ke kterému by ses dostala třeba po třetím barvení. Já takhle šla z tmavší hnědé do zrz a musím říct, že mě to i moc baví, že jsem po dlouhé době, kdy jsem měla stejný účes, po každé návštěvě kadeřníka trochu jiná.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja sem mela vlasy jeste delsi nez ty, cerne a loni jsem se po dlouhe dobre rozhodla pro zmenu a ted mam vlasy trochu pod ramena, z pulky uz mam svoji barvu, druha pulka je hnedomahagonova, odbarvila sem to, aby prechod z cerne na svetle hnedou nebyl tak vyrazny. Jsem hrozne spokojena a nemuzu se dockat az mi to cele odroste. Bez do toho! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě bych taky zkracovala . Vlasy mas priplaclé k hlave a klidne bych sla do neakeho kratkeho ucesu. Dlouhe ma kazda a je to nuda. Mikadko nebo pixie to by ti sluselo a byla by si jina .

    OdpovědětVymazat
  9. určitě by ti to hrozně slušelo, tyhle světlé barvičky jsou krásné. Za mě do toho na 100 % jdi. A k tomu střihu, nedělala bych zas tak razantní zkracování, možná jen tak 20 cm. Dlouhé ti prostě sluší a tak nějak to k tobě patří :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jo zkratit jak to ma Ashley a zesvetlit aspon na stredni hnedou ne uplne svetlou;-) Ja uz mela na hlave vselijake barvy a strihy hlavne kratke vlasy,takze ted bude pro me zmena nechat si dlouhe a nebarvit:-D kazdy by si mel zkusit zaexperimentovat,hlavne kdyz je mlady:Dprinejhorsim zas pujdes na tmavo a vlasy dorostou ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, já myslím že délka jako má Ashley by ti slušela. Jinak z barvou to budeš mít trošku horší, budete muset zesvětlovat postupně, aby se ti vlasy nezničily, máš je totiž dost tmavé. Mám s tím vlastní zkušenost. Ale ta světle hnědá ti bude určitě slušet :-) přeji ať se vše vydaří podle tvých představ.

    OdpovědětVymazat
  12. Já si myslím, že trošku světlejší vlasy by ti slušely, ale o moc bych je nezkracovala, dlouhé se mi na tobě líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. světlejší vlasy ti budou slušet a budeš úplně jiná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych rozhodně nezkracovala, už jsem hodněkrát slyšela-zkrátím, to doroste.. A už nedorostlo. Takové vlasy, se ne každému podaří a nemusí ti znovu narůst. Barvu si nejsem jistá, nedokážu si ji na tobě vůbec představit, já osobně mám zhruba takové vlasy jak slečna co je na fotce otočená. Mně k tobě prostě sedí tmavá, ale změna je život :) Ovšem asi ne moc světlé, raději pomalu :D

    OdpovědětVymazat
  15. do toho bych šla hned, nebát se zničených vlasů :( nechala bych délku jakou máš teď, zkrátit to můžeš vždycky....myslim, že by to byl najednou docela šok, jak v barvě tak v délce.

    OdpovědětVymazat
  16. určitě jdi do té přirozené světlejší barvy! už v jednom postu ses nás kdysi ptala a já ti radila to samé :D a ohledně té délky, možná bych volila o něco delší, než má ashley, sice se mi to na ní líbí, ale prostě - zkátit ještě dodatečně můžeš vždy :)

    OdpovědětVymazat
  17. No, po pravdě si tě tak představit neumím. Dle mého ti sluší ta tmavší. Sama mám přirozenou barvu jako ty, chci ji zpět už 2roky. Bohužel to nikdy nedopadne. Už přes 12 let si dávám světlý melír. Zrovna včera jsme byla u kadeřnice a přemýšlela nad hnědou, jenže mě by to za a, chytlo do zrz a za b, prý teď v létě ta brava hnedka sleze z toho sluníčka, tak nevím. A určitě nezkracovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem před lety chtěla změnu z mé blond do hnědé a chytlo to pěkně, dokonce jsem měla vlasy stále ve stejné kvalitě i po pravidelném barvení. Jenže po 5 ti letech chci stejně zpět do blond :) Ale je pravda, že mi barva šla z mé blond barvy rychle dolů, po roku se to víc ustálilo.

      Vymazat
  18. Zkrať! Myslím si, že mít dlouhé vlasy v jedné lajně už je celkem nuda. Kratší vlasy ti přidají švih :) Taky jsem svoje megadlouhý vlasy na jaře zkracovala a byla to úleva. Akorát mi přes léto opět narostla hříva , hned jak se vrátí kadeřnice, půjde to všechno zase dolů. Není nad pocit lehkých, nadýchaných vlasů. Nemáš se čeho obávat.

    OdpovědětVymazat
  19. Myslím si, že vlasy si pokojne môžeš dať o dosť skrátiť. ja som tak spravila ešte pred mesiacom a vôbec neľutujem (hlavne v tomto teple). :) a vlasy dorastú.

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím, že vlasy jako má Ariana by ti sekly :) A možná bych je trochu zkrátila, tak do poloviny prsou :)

    OdpovědětVymazat
  21. s vlasy je to těžké, neumím poradit sobě natož někomu dalšímu, ale mám ráda změny a tak se budu těšit co sama vymyslíš :)

    OdpovědětVymazat
  22. ja som rozmýšľala, či na tých fotkách je ashley t., no nespoznala som ju! :).
    ak už len uvažuješ nad zmenou, tak choď do toho, bez toho, aby si nad tým rozmýšľala, či to urobiť alebo nie... inak ti to búde vŕtať v hlave, až kým to konečne nespravíš, aj keď to možno bola chyba (čo si v tomto prípade určite nemyslím), a aj keď nie. vlastná skúsenosť :D. a vlasy stále dorastú, či si ich opäť môžeš nafarbiť na tmavo :).
    čo sa týka zosvetlenia, určite by som zašla k dobrej kaderníčke. aj by si to chcela skúsiť sama, Sayoss má zosvetľovače, ktoré dokážu zosvetliť až o 9 odtieňov - mám extra-tmavohnedé vlasy a veľmi som chcela ombré, ktoré by bolo blnod, tak som si kúpila túto platinovú a síce platinové to nie je, ale je to naozaj veľmi blond, takže funguje to :).
    každopádne, teším sa na tvoje rozhodnutie!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  23. Já měla vlasy dlouhé jako ty a postupně jsem je zkracovala, teď jsem u délky nad prsa (o něco delší než Ashley) a jsem strašně spokojená! Podle mně sluší skoro každé slečně taková ta střední délka víc, než dlouhatánské vlasy. Já se sice stříhám málo- 2x ročně, vždy nad prsa a postupně nechám dorůst a pak zase zastřihnu, a po každém sestřihu jsem šťastná a říkám si, proč jsem nezastřihla dříve, prostě to vypadá lépe. Co se týče barvy, určitě by ti světlá slušela, máš docela světlou pleť i oči.

    OdpovědětVymazat
  24. Určitě do toho jdi! A ani bych se nebála vlasy zkrátit o víc než jen pár centimetrů. Jsou to jen vlasy, který časem dorostou a tobe stejně rostou rychle. :-) já bych na tobě viděla střih, který je na prvním obrázku a barvu, která se nachází na předposlední fotce. Už se nemůžu dočkat, jak bude vypadat výsledná změna :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Měla jsem stejně dlouhé vlasy jako ty a před rokem jsem si nechala ostříhat stejný účes, jako má slečna na první fotce a můžu říct, že jsem nesmírně spokojená a cítím se v něm zajímavější :) A nad medovou barvou také už delší dobu uvažuji, jelikož je prostě boží :) Takže určitě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  26. Rozhodně ano a co nejdřív! Máš vlasy sice krásné, ale obarvit na černo to můžeš kdykoliv na zpátek. Tahle změna by ti neskutečně sedla (podle Ashley) :)

    OdpovědětVymazat
  27. Já bych šla klidně do té délky, co má "Ashley! myslím, že to bude ok.

    OdpovědětVymazat
  28. hodně se mi líbí ta varianta vlasů podle Ashley (šíleně jí to sekne!) - ty fakt nemají chybu a je to něco neokoukaného v porovnání s těmi ostatními fotkami. držím palce, abys dobře vybrala a byla s výsledkem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  29. kdy se můžem těšit na změnu? určitě do toho jdi ;) krásná budeš se všim na hlavě!

    OdpovědětVymazat