23. července 2015

/OUTFIT/ Skutečná holka

Tyto fotky vznikly v pondělí, kdy jsme se zcela spontánně rozhodli s přítelem nafotit fotky v poli. Prostě jen tak. Bez toho aniž by byl outfit nějak super a nebo měl nějaký hlubší význam. Jednoduše jsme se rozhodli, že máme hlad a že si zajedeme na bagetu bez větších výčitek. A přesně to mám ráda. Miluji chvíle kdy jsem prostě sama sebou, válu se v pooraném poli a nebo prostě jím bagetu z benzínky. K tomu abych byla šťastná nepotřebuji drahé věci a jídlo z luxusní restaurace. Stačí mi jen dobrý pocit u srdce a úsměv a spokojenost někoho blízkého. A věřím, že to tak má spousta z vás. Jsem totiž moc ráda, že můžu nosit obyčejné věci a přesto je mezi vámi hodně z těch, které to inspiruje a baví. Jsem ráda, že nemusím stát hodiny před zrcadlem a vybírat outfit a nebo se trápit nad jedním pupínkem na tváři. Vlastně jsem moc ráda, že jsem jednou z vás a nemusím si hrát na něco co nejsem a nikdy nebudu. A doufám, že vy to cítíte a vidíte stejně :).

Co se týče outfitu, tak to skutečně není nic světoborného, ale pohodlné to bylo velmi. Bílé kalhoty mám teď v létě moc ráda, k tomu jsem vzala vzdušný top a džínovou bundičku, protože bylo navečer už chladněji a jako boty jsem zvolila Adidas Originals z kolekce #Supercolor od Pharrella Williamse. Jsou to klasické "superstary", které jsou v prodeji již několik let a osobně si myslím, že jsou stále dost trendy, což značí i fakt, že se v různých obměnách nosí již několik let! :) Konkrétně kolekce Supercolor byla v prodeji od března tohoto roku a je mi moc líto, že jsem je neukořistila v té krásné růžové a nebo bledě modré! <3

Beze jména IMG_7338 IMG_7347 IMG_7381 IMG_7387 IMG_7393

TOP - New Yorker
KALHOTY - H&M + DIY /www.Vinted.cz/
DŽÍNOVÁ BUNDA - www.Modino.cz
TENISKY - Adidas Superstar /www.Brands24.cz/
HODINKY - Michael Kors /www.Delux.cz/

56 komentářů:

  1. Ty bagetky z benzínek bys měla omezit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty svoje stupidni nazory a pokrivene mysleni. Bylo mi uplne jasne, ze to sem nejaky primitiv napise :D.

      Vymazat
    2. Úplně jsem čekala, kdy se tu něco takového objeví :D :D :D bože! -_- ....tohle fakt nezná mezí, uvědomte si, že to tu nikoho nezajímá a navíc každým negativním komentářem akorát zvyšujete sledovanost, takže jen tak dá! :*

      Vymazat
  2. Hmm, tak jako......Outfit pěkný, ale ty boty...ty mi tam prostě přijdou jako pěst na oko. Nějaké sandálky nebo bílé tenisky bych si k tomu dala já. Isabela

    OdpovědětVymazat
  3. Já si myslím, že právě proto, že jsi "normální holka", schytáváš tolik kritiky a chudinky si na tobě vybíjejí komplexy, protože mají samy pocit, že být normální obyčejná holka je špatně. Na druhých se totiž nejvíc zaměřujeme na to, co samy nejvíce řešíme...rozhodně to nemá být klišé typu "oni ti závidí" nebo "samy mají mindráky", ale spíš mi přijde trošku až vtipný, jak si někteří lidé neuvědomují, že komentář vypovídá daleko více o jich samých než o autorce blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Bílé kalhoty šíleně rozšiřují, to si mohou dovolit jenom hubeňourky :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A prave proto se pak silnejsi holky boji nosit cokoliv pekneho, jen aby je nahodou nekdo nezkritizovat :). A nemyslim si, ze bile kalhoty jsou jen pro hubenourky. Vypadaji skvele i na holkach co maji par kilo nahoru a nebo zenske krivky :).

      Vymazat
    2. Čo je toto za hlúpy názor? Biele nohavice môže nosiť kto chce! A Jitka tebe podľa mňa super sedia nechápem prečo vkuse niekto rýpe...

      Vymazat
    3. Ty bláho, vždyť právě Jitce strašně moc slušej! Dokonce víc než kdejaký hubeňource! Mají super střih a dělají jí moc hezkej zadek :D mě se to líbí! Boty bych sice asi taky dala světlejší, ale fotky jsou moc pěkný :)

      Vymazat
    4. Já teda nevim.....nikde ti nečumí špeky ani nemáš megaobří zadek, tak mi nějak nejde do hlavy, proč tě tu někteří pořád tolik uráží. Máš uplně normální průměrnou postavu. Když vám to tak vadí, tak proč sem chodíte a koukáte jí na fotky? Asi problémy v hlavě ;)

      Vymazat
    5. Moc dekuju kocky! Jste zlaticka ❤

      Vymazat
  5. Jituško,v ničem se neomezuj, život je moc krátký na to, abychom si furt něco odpírali :) Postavu máš parádní a tyhle bílé kalhoty ti moc sluší! Měj se krásně, a všem nepřejícím anonymům posílám pozitivní energii! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě se na ty kecy všude kolem vykašli. Je to zbytečný. Většinou jen zavideji, protože to mit nemohou. Zijes jen jednou, tak proč se nějak moc omezovat? Samozřejmě je něco jinyho, kdyby jsi mela přes 100 kilo, ale ty máš normální postavu, kterou by ti mohl každý závidět. Vim, že se mi to lehko řekne, taky to někdy moc resim, ale je mi pak vždycky ještě hůř. Vykašli se na to, přítele máš uzasnyho, hlavně, aby jsi byla šťastná ty, je to tvůj život, hodně štěstí. T

    OdpovědětVymazat
  7. ty fotky jsou nádherný! a moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se ty Superstary líbily hrozně ve světle modré! Jinak outfit je fajn, jen ty černé boty to ruší, působí to tvrdě, taky to dost dělá ta černá.

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit se mi moc líbí :) jedinou věc, kterou bych pozměnila jsou boty :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Ti to sluší Jituško! :) Já osobně mám takové momenty úplně nejraději, kdy na všechno kašlu a jdu si jak chci, hlavně, že je mi dobře. Neříkám, že se ráda nenastrojím, ale někdy je potřeba pohodlí.

    Pro mě třeba to, že jsi úplně normální holka je důvod, proč tě sleduji už takovou dobu. Ráda se tebou nechám inspirovat, protože dokážeš kombinovat dražší kousky s věcmi z Vinted a vypadáš v tom sakra dobře! A móda je pro tebe skutečně vášeň a ne honba za značkovými věcmi. :)
    Takže prosím, zůstaň svá! :)

    Beautyfull

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi krásná, a vypadá to, že i šťastná a to je to, co Tě dělá ještě krásnější :).

    OdpovědětVymazat
  12. Ježiši Kriste, tí anonymi sú tu fakt dosť "dobrí"! :-D Kašli prosím ťa na nich, beztak sú to nejakí zakomplexovanci s nulovým spoločenským vyžitím, tak si to kompenzujú týmto.. :-D Toto nikdy nepochopím, čo z toho tí ľudia majú.. :-D Podľa mňa ti to pristane, jedine tie topánky by som dala v bledšej farbe, ale keď si ty v tom spokojná, tak čo komu do toho...

    OdpovědětVymazat
  13. Je to skvělé :) Je vidět, že jsi spokojená a o tom to je! :))

    OdpovědětVymazat
  14. ked som docitala, cakala som, ze hned budu komenty typu "bagetky uz nie" alebo "valat sa v poli v bielych nohaviciach?" alebo "bielu si si na tie speky davat nemala" a podobne :D - nesklamali.

    ale tie tenisky su tam naozaj mimo, chapem, ze si sa z nich tesila natolko, ze si si ich hned musela obut, poznam to :D ale k takymto lahkym letnym outfitom nie :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tahle kolekce superstaru mě nějak neoslovila. Líbí se mi asi jen takové ty bledě modré a růžové, ale že bych si je koupila to ne. Mám takové ty klasické bílé s černými pruhy a do těch jsem úplný blázen :D Přítel má ty samé, takže když je máme oba, tak jsme pro někoho buď perfektně sladění a nebo na opak uplný mimoni, co nosí stejný boty :D
    btw. jak jsi psala o té kabelce z Dejchmanna, šla jsem se na ni kouknout a... nemohla jsem odolat!

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný, svěží outfit. Jediné, co se mi nelíbí, jsou ty boty, které jsou podle mého uplně z jiného soudku a ke zbytku se nehodí :/ Bílé tenisky, nebo sandálky by vypadaly, myslím, lépe :) Jinak suprr!

    OdpovědětVymazat
  17. V jednoduchosti je krása :) Jedny z nejlepších fotek <3

    OdpovědětVymazat
  18. Krása, bílé džíny taky miluju a nosím je i přesto, že nejsem žádná modelka. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Spolu s A cup of style, jsi moje nejoblíbenější blogerka. Proč?
    Protože si na nic nehraješ. Jíš úplně normální jídlo z úplně normálních restaurací (bagetky z benzínky jsou nejlepší! :D )
    Přiznáváš, že nejseš dokonalá a máš se ráda takovou, jaká jsi. Velikost XXS není středem vesmíru. Která normální holka má nohy násady od koštěte a ruky hubené jak větve? Žádná! (teda minimálně já, žádnou takovou neznám :D )
    A asi dalších milion důvodů, který mě prostě zrovna nenapadají :D
    Myslím, že nejsem sama, kdo tě miluje, takovou jaká jsi. A právě proto, si myslím, že jsi trnům v oku haterům, rozmlsaným vyfotošopaným parátkům z We heart it, Born to die skupiny a podobným hipsterským stránkám. Kašli na ně, nestojí ti za to a radši si dej nohy na stůl a k tomu dortík. Však jsou dobrý a odpírat si je, jen kvůli tomu, aby ses zavděčila někomu, koho ani neznáš, ti za to nestojí :)
    Můj komentář, asi nemá ani hlavu, ani patu, ale snad jsi mě pochopila :D
    P.S. Tenhle styl ti vážně sluší a outfit je dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Kdybych byla kluk, tak teda bych v posteli mela radsi tebe nez nejakou vychrtlinu! Mas nadhernou zenskou postavu, uprimne ti ji zavidim! A to jsem te videla nekolikrat i nazivo ve Zline :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, diky! Ale kdyz jsem jezdivala do Zlina, tak jsem byla o kus hubenejsi :D

      Vymazat
  21. Outfit je moc pěkný a k létu (i místu focení) se perfektně hodí, ale ty boty se k tomu vážně vůbec nehodí. Celé stylové, letní oblečení jsi tím podle mě úplně zazdila. Upřímně, tyto boty se mi nelíbí ani do města, do posilovny ani na pole. A k tomuto outfitu už vůbec ne. Jinak krásné fotky. Na postavě nevidím nic divného..takže některé komentáře nechápu.

    OdpovědětVymazat
  22. Skvelé fotky a tie boty ti celkom závidím, sú super! :)

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  23. Ty boty byly strašné už před 7 lety, kdy u nás byly chvílí velice moderní a jsou strašné i teď. Divím se, že se zrovna tobě něco takového líbí. Nehledě na to, že se ke zbytku oblečení vůbec nehodí. Zbytek je moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  24. Jituško strašně Ti to sluší :) !

    OdpovědětVymazat
  25. Přesně tak to mám ráda i já Jituško, jíst na co mám chuť a ne s odříkáním:) Jinak se mi moc líbí top a kalhoty!:)

    OdpovědětVymazat
  26. Palec nahoru za to, jaka jsi :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc se mi líbí fotky, vybrala si hezké prostředí a moc ti to na nich sluší :)
    Outfit se mi taky moc líbí, ale spíš než černé tenisky, bych zvolila sandálky z Bati, které sis nedávno pořídila, úplně je k tomuto outfitu vidím :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nevim teda, ale já ač 100% heteračka mám i přes fotky chuť plácnout tě po zadku :-))) Protože mi příjde tvoje postava fakt mega sexy! Já bych někdy fakt ráda pochopila myšlení těch co napíšou, že jsi tlustá .. Já vidím fakt super, ženskou postavu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý máme asi jiný ideál ženské postavy :) mně osobně Jitka tlustá rozhodně nepřijde, nemá 120 kilo, ani celulitidu viditelnou pře kalhoty.. Postavu má rozhodně pěknou, ale ženskou postavu si taky představuji jinak :) ženskou postavu má dle mého třeba Katy Mixon. To ale nic nemění na tom, že Jíťa nemusí mít potřebu držet dietu a už nikdy se nepodívat na bagetu.

      Vymazat
    2. Katy Mixon jsem doposud neznala, tak jsem si ji vyhledala.. A ženskou postavu? To fakt? Ta už mi přijde teda normálně tlustá...

      Vymazat
    3. Proc by byla tlusta? Je cela svalnata, ma boky a prsa (zenske partie) ;-) naproti tomu lytka nebo paze tluste nema.

      Vymazat
    4. Znovu jsem si prohlédla spoustu jejích fotek, abych nebyla kritická z pár fotek na které jsem koukla a ano, tlustá.. Svaly teda nějak nikde nevidím :-))) Vidím opravdu už skoro obrovskoou ženu.. Co člověk-to názor.. :) Každej máme svoje měřítka a pohled na věc naprosto odlišnou.. Jako je postava Kim Kardashian pro někoho ženská a obdivují jí- pro mě je to naprosto odporná žena na kterou se nedá téměř dívat-tlusťoška, které by v mhd taktak stačila dvojsedačka..

      Vymazat
  29. Škoda, že není fotka i zepředu, ale jinak pěkný outfit. Jen bych vyměnila boty za sandály nebo baleríny. Tyto bych už nejspíš odložila na práci kolem domu apod. ;-)

    OdpovědětVymazat
  30. To jsou nádherný fotky, povedly se :)

    OdpovědětVymazat
  31. Jituško, musím fotky pochválit, neskutečně se povedly, jednak se mi líbí ten nápad a taky ty barvy, prostě nádhera :) A navíc ti to na nich moc sluší :)

    VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Jitu, kdy bude další post ?Poslední dobou nepřidáváš moc často :( a je to škoda.

    OdpovědětVymazat
  33. Jsi kocka Jity! A velka inspirace, tvuj blog sleduju uz nejaky rok a je skvely. Ocenuju hlavne to ze si na nic nehrajes.Hlavne Instagram se stava posledni dobou vystavkou vseho umeleho. 14lete slecny na sobe maji tunu make upu a vypadaji na 25. Jinak outfit je kraaasny. Miluju bile obleceni ale ja jsem vetsinou hned jako prase 😸

    OdpovědětVymazat