30. července 2015

/OUTFIT/ Relax day

Vždycky, když momentálně v tomto období nevím co na sebe a chci pohodlíčko, tak beru maxi šaty. Jaká už klasika u mě, že? :) Osobně si myslím, že by tento kousek neměl chybět v šatníku žádné z vás. Zakryjí nedokonalosti, nemusíte si v nich hlídat zda vám něco neleze, můžete si v nich ohnout/dřepnout a nemáte žádné starosti navíc. Docela příjemné :). Džínová bundička je poté další věc, kterou doporučuji každé z vás. Nikdy jsem si nemyslela, že ji tak moc dokáži vynosit, ale pokud je okolo dvaceti stupňů, tak ji mám vždy sebou :).
Dneska jsem jezdila sem a tam, ale i přesto můžu říct, že to byl spíš takový pohodový den, takže tento outfit byl na to všechno jako dělaný. Navíc myslím, že oproti minulé prezentaci těchto šatů více vyniknou a vy si je můžete lépe prohlédnout. 
Zítra s přítelem zřejmě vyrazíme na takový menší charitativní festiválek do Dubňan u Hodonína, tak mi třeba dejte vědět, zda se tam někdo chystáte :).

To je pro dnešek vše. Mějte se moc krásně a pěkný zbytek dne! :)

IMG_7510 Beze jména IMG_7515 IMG_7524 IMG_7527¨ IMG_7534 IMG_7538

DŽÍNOVÁ BUNDA - www.Modino.cz
ŠATY - Lidl
SANDÁLKY - Baťa
NÁRAMEK - OPS Objects
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.WayFarer.cz
TETOVANI - www.GoldenTats.cz -10% sleva s kodem DIKYFRANCEBABY

26 komentářů:

  1. Hezké a ty boty tomu daly šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, tak tohle je super! Džínová bundička k šatům vypadá fakt dobře, a s těma botama....super! Isabela

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi kóča. :) Tenhle outfit se ti moc povedl. Paráda.

    OdpovědětVymazat
  4. nic v zlom, ale ten vyhrnuty golier na bunde vyzera fakt nevkusne a otrasne

    OdpovědětVymazat
  5. Ty sandálky jsou prostě parádní, obdivuji je v každém outfitu!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezky outfit, kombinace maxisatu a dzinove bundicky je pecka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý outfit, jen ten drdol ti podle mě moc nesluší, máš docela kulatý obličej na takové účesy. Ten límec se podle mě taky už vůbec nenosí. Jinak parááda, krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obličej na takové účesy opravdu nemáš, stačilo by přitom jen pustit pár pramínků kolem obličeje a hned by to působilo jemněji :) jinak ten límeček taky moc nechápu, jestli to je schválně nebo omylem :D nezačala sis víc malovat obočí? máš ho nějaké tmavé....

      Vymazat
    2. Tmave? Ja mam sve oboci prirozene tmave, dokreslene ho mam svetle hnedym stinem, takze ne, fakt tmave neni ;).

      Vymazat
    3. http://4.bp.blogspot.com/-BXvm3FoBp10/UAqE0-cmwZI/AAAAAAAACQQ/3tfLucRHUkU/s1600/IMG_3452.jpg promin, ale to jako fakt?

      Vymazat
    4. sorry, ale to jako fakt si mi poslala fotku, kde to vypada jako kdybych nemela ani rasy?:D :D prijde ti to jako adekvatni kvalita jo? :D mozu ti sem naposilat stovky kvalitnich fotek, kde jde me oboci uplne normalne videt : D

      Vymazat
    5. já určitě nechtěla vybrat to nejméně výrazný :D ale akorát jsem projížděla starý články a četla tenhle komentář (nejsem autorka úplně prvního), a přišlo mi to jako nejlepší příklad... ty to nevidíš, že ti to sluší na té fotce 100x víc?

      Vymazat
    6. Myslím, že tím autorka myslela, že máš ve skutečnosti světlejší obočí :) a ne že je fotka nekvalitní, a že obočí není vidět ;-)

      Vymazat
    7. Ono diky svetlu na fotce nejde videt skoro nic, ale pokud toto beres jako ze by mohlo nekomu sluset, tak s tim nesouhlasim. Oboci jd soucast obliceje a doplnuje vyraz tvare. Pokud nekdo nosi dve nevyrazne carky nebo svetlejsi oboci, kters zanika k tmavsim vlasum, tak prosim, ale ja uprednostnuji to, aby bylo oboci videt a aby mi "dokreslil" vyraz tvare. Nepotrebuji byt jen maska s vyraznyma ocima. A ne, fakt nevidim, ze by mi to na te fotce sluselk 100x vic, kdyz tam mam akorat vyrazne oci jak dve cmouhy ;).

      Vymazat
  8. Mně se líbí ten odstín denimové bundičky. Přesně takovou sháním, mrknu na stránky, jenom nevím, jak to mají s velikostmi, odpovídají?
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mam tuto ve vel. M a snesla bych ji v Sku. takze bych rekla, ze jsou malinko vetsi :)

      Vymazat
  9. Tebe bych na Dj´s charity v Dubnanech teda nečekala :D ! Možná se tam uvidíme. Jinak šaty se mi líbí, jen se mi moc barevně nehodí s bundou. Ale jinak ti to sluší, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obcas je potreba si vycistit hlavu i na takovych akcich :D.

      Vymazat
  10. já nevim, ty botky jsou pěkné, ale nelíbí se mi ta kombinace barev - přijdou mi s tou zlatou dost kýčové a kolotočářské. Viděla jsem je v kombinaci šedá+černá a ta působila mnohem luxusněji a vkusně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jitko, prosimte, co to mas na te nove Deichacove kabelce na ouskach? Mas na fotkach sepnute necim hnedym, co je drzi pekne nahore. Tak zkoumam, co to je, pac jsem si tadku dneska koupila v modrym a potrebuju nejak poresit ty usi. Dekuji predem za odpoved!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. puvodne je to na sluchatka, aby se nezamotavaly :) tak hledej neco jako uchyt/drzak na sluchatka :).

      Vymazat
  12. Povedeny outfit, zvolila jsi dobre. Dzinovou bundu ja miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Připadá mi, že ti to strašně přidává kila, takže žádné schování nedostatků se moc nekoná :) proužky, světlá barva, rozvolněný střih šatů, myslím, že na toto bohužel nejsi správný typ. Ale džínovou bundičku závidím, to je pravda :) Jinak si moc krásná holka , ale tohle za mě fakt ne, promin :)

    OdpovědětVymazat