28. července 2015

/OUTFIT/ New Jeans

Kupovat si rifle je peklo. Bylo to peklo, když jsem měla padesát kilo a je to peklo i teď :D. Ale když jsem se po delší době dostala do Zlína do pár obchodů, tak jsem to jednoduše musela podstoupit a aspoň jedny obstojné si koupit. V žádné normálním obchodě mi nic nesedělo. V H&M jsem se málem rozbrečela, jelikož mi přijdou jejich kalhoty horší a horší a poté co jsem viděla dokument jak se přímo jejich rifle šiji, tak by mi bylo i líto za ně dát tisícovku :/. Takže jsem po několika letech zabrousila do Terranovi, kde měly slevy a našla jsem tam tyto obyčejné rifle za tři stovky, které mi úplně stačí a myslím, že mi i docela sedí :). 
A protože je venku tak nějak "nijak" vzala jsem si jen obyčejné tričko, které mám už chvíli ze slev z F&F za pár korun a doplnila to celé mými dvěma oblíbenými kousky v podobě maličké kabelky a sandálků :). 
Mimochodem bych se vám ještě chtěla omluvit za to, že jsem dlouho nepřispěla žádným postem, ale byla jsem myšlenkami trošku mimo a nebyla schopná se dokopat k tomu, abych zasedla k notebooku a napsala článek, tak mi to snad odpustíte a já slibuji, že vám to vynahradím :).

Těším se na komentáře a přeji vám krásný den!

Beze jména IMG_7436 IMG_7413 IMG_7491 IMG_7496 IMG_7504

TRIČKO - F&F
KALHOTY - Terranova 
SANDÁLKY - Baťa
KABELKA - Deichmann

32 komentářů:

  1. Sluší ti to, pohodový outfit ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jituš, vypadáš bezvadně. A musím říct, že se mi líbíš víc, než padesátikilová hubeňourka. Džíny mají dobrý odstín, vůbec bych neřekla, že jsou z Terranovy. Já kalhoty kupuji nejraději v Reserved, kde mi nejlépe sedí. Dokonce i v Lindexu jsou fajn, některé mají vyšší pas, takže dokáží vytvarovat i pěknou siluetu :).
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samé jsem chtěla napsat. Mnohem víc se mi líbíš teď, než když jsi byla uplný hubeňour ! :-) Opravdu ti to moc sluší :-)

      Vymazat
  3. Do Terranovy už nechodím, slyšela jsem poslední dobou jen samá negativa...ale Tvoje kalhoty vypadají moc fajn a mají hezkou barvu. Sandálky taky hezké, měla jsem kdysi podobné, totálně mi podrápaly palec, ale tyhle jsou asi v poho...
    Jen si myslím, že se nemáš za co omlouvat - je to Tvá věc, jak často stihneš nachystat článek. Všichni máme svůj osobní život, práci, brigádu, povinnosti, ale samozřejmě i čas na zábavu...Moc ráda chodím na Tvůj blog a přeju Ti jen pohodové a vstřícné čtenářky a léto plné inspirace, Dana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krome tech dzinu me tam nic jineho nezaujalo, to je fakt. Materialy hrozne nekvalitni a je to spis takova hadrarna - ale uz moc velka :/.

      Vymazat
  4. máš nádhernú postavu Jitka ;) veľmi sa mi páči tvoj štýl obliekania, ako vkusne dokážeš nakúpiť v "dostupných" obchodoch za rozumné ceny, plus takéto jemné kučery ti naozaj pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty boty jsou nádherný :))

    Jinak s riflama to mám stejně. Nemám zrovna modelkovskou postavu, ale nejsem ani matrona. Podle mě prostě normální postava. Ale když vidím tu cenu riflí... Kdyby aspoň byla cena úměrná kvalitě, tak bych za rifle klidně i tisícovku dala, ale už jsem si ověřila, že to opravdu za ty peníze nestojí. Shodou okolností jsem si své poslední rifle koupila také v Terranově. Stály necelé tři stovky a pokud se mi roztrhají, ani mě to nebude tak mrzet :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja to mam s vybiranim riflí uplně stejne;) a na to že v terranově už skoro vubec nenakupuju tak ty rifle jsou naprosto skvělee!:))

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit Jituško, džíny jsi ulovila skvělé, také mám vždycky s jejich sháněním problém. Jinak tričko z F&F je super, zkusím se po něm ještě podívat :) A sandálky od Bati jsou dokonalé :)

    Se sluncem v zádech + VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Hezky ulovek :) Mas pravdu, ze vybirani rifli je zlo :D Taky mi je casto do place :D

    http://curyinthecity.blogspot.it/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  9. sexy body!!! Hlavně nohy ti záávidíímmmmm <3

    OdpovědětVymazat
  10. Já už normální džíny ani nemám, také je nerada nakupuji a necítím se v nich poslední dobou moc pohodlně! Mám jen jedny zelené. Já teda nejraději nakupuji kalhoty v CA, v Terranově je mi všechno malé. A to mám taky normální postavu :-D. Jde asi spíš o to, že větší velikosti jsou hned fuč a zbyde samé XS... Ale možná zkusím i Reserved, tak si kupuje kalhoty přítel a taky je spokojený =)
    Outfit je podle mě moc pěkný, vyvážený, sluší ti! J. T.

    OdpovědětVymazat
  11. Sluší ti to, pěkné věci. Od trika až po boty :) Já jsem v Terranově nebyla tak 3 roky, ale rifle pěkné.. Mám podobné z Camaieu, kde teď nejvíc nakupuji kalhoty, jelikož jen tam mají moji velikost 29/32 nebo 34 :D v Reserved si zase furt kupuje kalhoty přítel.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jitko, když ti teď tak kolísá váha, máš problém i se strii? Já jsem za 2 roky přibrala 20 kg (teď je mi 17) a s narustající vájhou se mi objevily i strie. Popřípadě, jak je řešíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne. A i kdyby, tak ja jsem na to dost flegmaticka a neresim to :).

      Vymazat
  13. Outfit pěkný, ale když už fotíš detail noh, mohla sis víc upravit nehty :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kalhoty vypadají vážně skvěle a skvěle ti i padnou, takže i s tou cenou dohromady je to super! Já jsem si asi před třemi lety koupila v HM černé kalhoty a musím říct, že mi vydržely až doteď a byly fakt super. Myslím, že je to o tom, které zrovna zkoušíš. Jednou tam narazíš na fakt suprový kalhoty a jindy se sama sebe ptám jestli to myslí vážně. Jinak s tím utrpením při vybírání riflí to mám stejně, mám takovou zajímavou nesymetrickou postavu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ma zas sama pro sebe "novou" postavu, takze oncas neodhadnu co mi jak sedne! :D V mem pripade nesedne :D.

      Vymazat
  15. Pohodlny outfit. Rifle jsou pekne, ja si tedka kupovala v Lidlu dvoje. Stejna velikost a jedny jsou mi velke. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Jitu, sekne ti to. :) Rifle jsou moc pěkné a sednou skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  17. To je parádní, Jituš! Ty rifle ti skvěle sednout, na triku se mi moc líbí ten zlatej detail a kombinaci těchlech botek a kabelky uplně miluju <3

    OdpovědětVymazat
  18. když jdu nakupovat kalhoty, je to pro mě za trest, takže ti rozumím :D vždycky vezmu první dobře padnoucí a víc to neřeším :D

    OdpovědětVymazat
  19. kupovat džíny je peklo i pro mě a většinou nějaké dobré najdu když žádné nesháním, takže to je vždycky musím koupit, protože když pak přijde okamžik, že musím koupit džíny, tak mi žádné nesedí :/ poslední dobou si právě kupuji džíny v Terranově, kvalita jako všude jinde, ale vyhovuje mi, že nejsou tak dlouhé jako např. v Tally Weijl

    jinak moc hezký outfit, líbí se mi kombinace zlatých nápisů na tričku s botami :)

    OdpovědětVymazat
  20. Naprosto souhlasím, že HM a džíny/kalhoty je poslední dobou katastrofa... před lety jsem si koupila černé za skvělou cenu a vydržely mi dlouho v super stavu, skvělé bylo, že se na ně záhadně nelapaly chlupy. Letos jsem si koupila, dle všeho, ty samé, ale rychlost jakou na ně sedají všechny chlupy, i jenom při pohybu ve městě, by předhonila snad i světlo. A to je jenom jeden příklad za všechny. A navíc, když už někde člověk najde nějaké sedící, tak mají "in" délku nad kotníky, což je pro někoho, komu věčně otékají nohy fakt výhra ... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to ja mela vsechny hrozne dlouhe! A tto nejsem zadny trpaslik :D.

      Vymazat