18. července 2015

/OUTFIT/ Maxi šaty zas a znova

Tyto krásné šaty mám už od minulého roku a protože se tu objevily jen jednou, tak si je dovolím přidat znovu. Jsou totiž stále skvělé, velmi příjemné, vzdušné a dokonce v nich zvládám nenosit i podprsenku :). Jediné co mě vždycky trápí při jejich nošení jsou holé záda, které nerada ukazuji skrz jizvy, ale když je tak krásně, tak není důvod řešit takové malichernosti a užívám si toho, že na sobě nemusím mít několik vrstev oblečení. 
Outfit jsem doladila sandálkama a malou kabelkou. Momentálně tyto dvě věci nosím moc ráda dohromady a hodně mě baví. A jelikož je léto a těžké doplňky se v tomto horku nehodí, tak jsem si dala metalickou "tetovačku"! Při lepení jsem se vrátila tak trochu do dětských let, ale moc se mi to líbí! :) Ohledně tohoto tetování bude i nějaký článek, protože mám pro vás přichystanou slevu a poreferuji vám jak dlouho vydrží a jak jsem s nimi spokojená. Mám je z GoldenTats.cz, takže pokud vás zaujaly, můžete tam na ně mrknout :).

Přeji vám pěkný slunečný den!

IMG_7139 IMG_7155 IMG_7156 IMG_7169 IMG_7194 IMG_7196

SANDÁLKY - Baťa
KABELKA - Deichmann
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.Wayfarer.cz
TETOVÁNÍ - www.GoldenTats.cz
HODINKY - DKNY 

13 komentářů:

  1. Ahoj, šaty super, a boty nádherné!! Bohužel už je nemají v mé velikosti ;) Kdy se můžeme těšit na článek o GoldenTats? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jituško, šaty Ti sluší, moc se mi celé tohle combo líbí, od účesu, přes kabelku, až po boty. Jsi krásná.
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  3. Sice jsme skoro stejný outfit už viděli, ale krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty mas taketo prsia bez podrpsenky? .. uhhhh, zavidicko :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný, jak šaty, tak tetování :)

    A s jizvama si nedělej starosti, já mám zase tak odřený nohy plný jizev, modřin a strupů (až mi mamka řekla, ať tohle léto sukně radši nenosím:D), ale je mi to jedno - pokud to někoho pohorší, může být akorát rád, že tolik jizev nemá sám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Saty jsou opravdu nadherne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsou nadherne:) a ty sandalky jsou taky moc hezke;)

    OdpovědětVymazat
  8. takové nějaké šaty stále sháním, protože do toho parného počasí to je nejlepší volba! :) mají krásnou barvu. ty metalické tetovačky jsem si také už pořídila, nemůžu se dočkat až je vytáhnu u moře na opálenou pokožku <3

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to slusi Jitu!

    OdpovědětVymazat