8. června 2015

/OUTFIT/ Curso D'agua Superstar

Ahoj zlatíčka! Dneska vám ukážu dva skvělé kousky, které mám nově ve svém šatníku! Vím, že venku panují tropy, ale jelikož jsem pátek trávila v práci, kde máme poměrně chládek, tak mikina pro mě byla naprostá nutnost a bylo mi líto vám ji neukázat i v outfit post! :) A proč? Protože je naprosto úžasná! Jedná se o mikinu Adidas Curso D'agua Superstar. A  potisk s lekníny mě naprosto okouzlil a líbí se mi, že ačkoliv se jedná o sportovní mikinu, tak ji právě tento potisk krásně zjemňuje a dodává jí malinko ženskosti. Jelikož je mikina sama o sobě dost výrazná, tak jsem si říkala, že ji doplním raději jednoduššími kousky a odvážnější variace si pro vás nechám na později, protože se tu objeví jistě ještě mnohokrát. Ripped džíny jsem s vytvořila sama doma ze starých kalhot, které mi už tak dobře neseděly a cami top s krajkou mám již rok, kdy jsem jej koupila v NY za pár korun. 

Další věcí, kterou mám nově je Longchamp taška/kabelka. Při slovech "to je ta drahá nákupní taška?" jdu smíchem do kolen, ale je to pravda! I já si pamatuji, když mě jako malou posílala mamka v sobotu ráno do jednoty na rohlíky, popřípadě šunku a do ruky mi přitom dávala nylonovou tašku s koženými uchy, která se dala složit. A teď po x letech  podobnou tašku hrdě nosím s tím, že je to fakt bezedná taška, do které se vejde naprosto všechno a přitom působí v outfitu tak skvěle! :)

Takže co vy dneska na to? Líbí se vám můj outfit? Při prvním pohledu jsem si říkala, že to dohromady nepůjde, ale výsledek se mi líbí velmi! :)

IMG_5466 IMG_5471 IMG_5493 IMG_5496IMG_5498 IMG_5508

MIKINA - Adidas Originals /www.Ringit.cz/
KABELKA - Longchamp /www.Vinted.cz/
TOP  a KALHOTY  - New Yorker + DIY
BOTY - Deichmann
SLUNEČNÍ BRÝLE - Reserved
HODINKY - Michael Kors /www.Delux.cz/

30 komentářů:

  1. Celkem pěkné, ale na té tašce teda nevidím nic pěkného..opravdu asi patří do dob, kdy jsi byla malá.. Měla jsem podobné 2 a obě jsem vyhodila, protože mi to přijde jako laciná kabelka z časopisu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja asi nerozumim tomu.. Ze kdyz ti kalhoty nesedi a roztrhnes je na koleni, tak uz sedi..?

    OdpovědětVymazat
  3. Já tě ráda sleduji, protože se obléķáš doatupným zbožím a to je nám všem asi blízké. :) Ale mám doma 4 longchampky a myslim, ze tohle rozhodne neni prava.. Dvě mam z Beltissima a dvě z votoče, ale všechny maji na kožené části jiný vzor. Originál by měl mít takový pravidelný vzor..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to napodobebina, longchampky mají jiný vzor na kůži, no...nevím, jestli o tom Jitka ví, pokud ano, nemám ráda, když někdo napodobeninu vydává za origo. Jinak je mi úplně jedno, co kdo nosí, jestli originál nebo napodobeninu - ale ať o ní neříká, že jde o originál :). Dlouho hledám padnoucí ripped jeans a s nůžkama si na ty svoje nějak netroufám :D.

      Adéla

      Vymazat
  4. Mně se naopak kabelka líbí moc!! Ale nesedí mi kombinace jednotlivých věcí..sportovní mikča a k tomu dle mého názoru elegantní topík a kabelka...I když je fakt. že kabelka je taková univerzální ke všemu..:)
    Já bych tuto mikču nosila třeba ke converskám a tílku..N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám stejný názor :) nemíchat styly oblečení..to stejné kombinace elegantní kabelka - kecky (v jiných článcích)

      Vymazat
  5. Juuu super! Ta mikina je fakt parádní a nad tou taškou taky uvažuji, akorát jsem přemýšlela spíš nad malinovou či tyrkysovou :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadas v tom jak od kolotocu...

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit je hezký, ale tu kabelku radši ne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jak cigna, ještě ti chybí zlato na krku :-D

    OdpovědětVymazat
  9. no ja nevim.....zase mi to prijde trosku mimo. Mikca je sama o sobe moc pekna ale ta kombinace vseho dohromady je desna :-( kabelku bych prenechala mamce na rohliky, protoze to opravdu neni zrovna in modni kousek,a je jedno kolik stala nebo jestli si ji dostala zadarmo. Opravdu si se v oblekanani dost zhorsila a jakoby soupla tak o pet let zpet.

    OdpovědětVymazat
  10. Upřímně moc nerozumím tomu, co poslední dobou nosíš.

    OdpovědětVymazat
  11. Mikina super, bohužel mi nesedí k outfitu zvolená kabelka :), která je jinak velice univerzální.

    OdpovědětVymazat
  12. Bud clovek ma styl a nebo se o to jen snazi. Ty ses bohuzel ten druhej pripad.

    OdpovědětVymazat
  13. Přestaňte sem psát ty potupné komentáře, zakompexované slepice. Jak vidíte, Jitka se z toho nezhroutí, což je zřejmě Váš účel, tudíž není potřeba dál se takto zesměšňovat. Přesměrujte se k nějaké blogerce, která postuje opravdu ošklivé outfity, tam to Vaše rýpání alespoň bude dávat smysl.

    A ty, Jíťo, vypadáš skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tomto blogu jsem napsala pár komentářů. Všechny byly více méně kladné, nikoho jsem nikdy neurazila, ani neponížila atd..Ale teda vadí mi, když tu "Anonymy"(všichni účet google atd..nemají) někdo nazývá slepicemi..
      Ano, někdo to opravdu přehání a většina věcí se dá napsat slušně, ale je pravda, že Jíťa poslední dobou nemá o vkusu co moc říkat..Většina posledních článků je trochu mimo mísu, ale každý má svůj styl. Dle mého názoru se levně dá oblékat také vkusně a né namíchaně a nepřekombinovaně. Když je někdo modní blogger, má to nějak vypadat. Potom je kritika na místě!

      Vymazat
    2. Taky se musím přidat k Anonymu. Občas přidám svůj komentář s názorem. Dle mě urážlivé kecy byly, pokud někdo řešil postavu. Diskuze je taky k SLUŠNÉMU vyjádření, co se jim líbí, nelíbí, co by změnili atd. Takže když se Jitce sem tam nějaký outfit nepovede a lidi vyjádří SLUŠNĚ svůj názor, tak nemá proč se hroutit. Navíc věřím, že to je silná žena jinak by blogerku nedělala (věřím že většina žen by kritiku neustála).

      Vymazat
    3. Slepicemi jsem nazvala ty osoby, ktere Jitce pisi komentare typu "cigna". Pokud pisi konstruktivni kritiku (podanou slusne!), nikdy bych tohle nenapsala.Tudiz je mi zcela jedno jestli ti to vadi nebo ne, jelikoz to nebylo podano tobe.

      A jak se rika - sto lidi, sto chuti. Kdyby se J. oblekala nevkusne, nema pres 2K prav. ctenaru. Pokud se Vam nelibi jeji styl, nelezte sem, a nebo alespon podejte kritiku inteligentne.


      Ti kteri napisi konstruktivni kritiku, ok, ale aby sem nekdo psal neco o "cigne"

      Vymazat
  14. tohle už mi fakt nedá...pokud vám Jitky styl tak vadí, proč sem hodíte a sledujete to? a co víc..proč máte tu chuť sem něco psát?
    asi se budu opakovat, ale mě se tvůj styl fakt moc líbí, ráda si čtu tvoje články a baví mě fotky...proto sem každý den mrknu, co je nového. ale neskutečně mě štvou některé komentáře a obdivuji tvoji odvahu "jít s kůží na trh" a dávat sem svoje fotky a názory. Prosím, kašli na ty nepěkné komentáře a dělej to dál, jak to děláš. Určitě je nás tu víc, kteří si rádi počtou. Smekám před blogerkami...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to je za nesmysl, že pokud se nám styl Jitky nelíbí, tak ji nemáme sledovat? Jitku sleduji už dva roky a poslední dobou ty outfity za moc nestojí, tak nevím, proč by někdo nemohl vyjádřit, že se mu to nelíbí. Sama se na konci článku ptá, jestli se nám to líbí. Není to jen o tom, že ji tady všichni budeme vychvalovat do nebe za každý článek, když se to prostě někomu nelíbí, tak proč by to nenapsal?? Přece o tom to je, ne? Okomentovat, poradit, ale i kritizovat (to sou podle tebe asi ty nepěkné komentáře). Alice

      Vymazat
  15. By me zajimalo, co je na tomto outfitu spatne? Vyraznym prvkem je mikina, ktera se s nicim dalsim netluce. Je doplnena cernym outfitem, ktery nijak nekrici. Bike boty ladi s bilymi aplikacemi ma mikine a hneda kabelka je naprosto neutralnim doplnkem celeho outfitu, ktery na sebe nijak neupozornuje. Myslim, ze Jitka zvolika vse s citem a o nevkusu tu nemuze byt rec. Protoze je to sladejo velmi vkusne s citem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě špatného není vyloženě nic, až na kabelku která se mi fakt vůbec nelíbí a přiřadila bych ji starší generaci. Jen to asi není úplná inspirace dát si všechno černé a k tomu mikinu.. Stejně tak cami top a sportovní mikina, nic moc.

      Vymazat
  16. podle mě by si Jitka měla přestat říkat fashion bloggerka. Takhle chodím oblékaná se psem.....a určitě bych se tím nikde nechlubila. Mikina pěkná, ale člověk musí mít trošku styl, aby takové věci mohl nosit. A kebelka je pro mě totálně mimo, kde jsi jí vyhrabala? :O

    OdpovědětVymazat
  17. Moc super outfit. Líbí se mi a i článkek :) špatných komentářů si nevšimej, sleduji te od začátku a stále si super. Chápu kolik času dokáže zabrat článek a obdivuji te. Klára

    OdpovědětVymazat
  18. mě se líbí moc a řekla bych, že jednotlivé kousky nakonec tvoří perfektní celek. ta bundička je dokonale oživení celého outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  19. ta mikina je naprosto úžasná :) líbí se mi :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat