6. května 2015

/OUTFIT/ Mint "coat"

Ahoj! Dnes jsem tu pro vás s dalším outfit postem, kde hraje hlavní roli mint "kabátek", který jsem si vypůjčila od mojí maminky. Je naprosto úžasný a doteď lituji, že jsem si ho nekoupila také. Líbí se jak materiál, tak oversized střih. Navíc na jaro miluji pastelové barvy jako je právě mint, světle růžová a světle modrá s broskvovou. Cítím se v tom vážně skvěle! :) Kabátek jsem doladila šedými slim kalhotami, bílým tílkem a krajkovými botami, které jsou úplně jako bačkůrky! :)
Mimochodem se mi blíží už konec semestru, volejme sláva a třikrát hurá, takže se již začínám učit na zápočty a zkoušky a můj "největší problém" je, že nemám reprezentativní lodičky k ústním zkouškám :D. Haha - kéž by to vážně byl můj největší problém :).

A ještě se s vámi chci poradit. Mám už docela velký odrost a vybledlou barvu vlasů, takže plánuji, že bych si vlasy zesvětlila, co vy na to? :)

IMG_3457 IMG_3450 IMG_3472 IMG_3474 IMG_3475

KABÁTEK - Mohito
KALHOTY - Primark
TÍLKO - New Yorker
HODINKY - Michael Kors /Delux.cz/
BOTY - Deichmann

37 komentářů:

  1. prosimtě ty radši už nic oversized nenos,přidá ti to 20 kilo navíc. a mimochodem ty si holíš ruce? fuj :x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co je na tom fuj ;), chloupky na rukou mám odstraněné depilací a nevidím na tom nic špatného, dělá to poměrně dost holek/žen, pro mě je to mnohem příjemnější, než mít tmavé chloupky na rukou ;).
      A mimochodem by mě zajímalo, kde v tomto outfitu a co přesně mi ty kila přidává :).

      Vymazat
    2. Ja jsem blondyna a chlupy na rukach mam svetle, takze nepotrebuji jejich odstateni. Ale kdyz si vezmes, ze je Jitka bruneta a chlupy tudiz budou tmave, tak je celkem logicke, ze nechce vypadat jako chlap, a neco s tim dela, ne? Tohle je tak zbytecne rypani.

      Vymazat
    3. zajímavý že jsem taky bruneta a mam plno kamarádek brunetek a chlupy tmavý teda nemáme :D

      Vymazat
    4. ja som hnedovláska a chĺpkov na rukách sa tiež zbavujem žiletkou už dosť dlhodobo, príde mi to úplne prirodzené. A komentár, že kamarátky brunety nemajú tmavé chĺpky - ja neviem, či autor žije v tejto dimenzii ale veľa brunetiek má aj chĺpky nad hornou perou a zbavuje sa ich....

      Vymazat
  2. krásný :) už se těším až nám ukážeš nové vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, jsou ty boty Tomsky? :) Mají takovou zvláštní podrážku... Vím, že úplně stejné prodává Deichmann, ale v tomhle případě už to není ani inspirování, ale prostě jen sprostý kopírování. :/
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou z Deichmanna. A takový styl boty nosila už moje babička a Toms na to napsané nebylo, navíc značka Toms vznikla až 2006, ne? Takže to s tím kopírováním zas tak žhavé nebude :).

      Vymazat
    2. Jitko ty jsi tak jednoducha.. Ja te mam svym zpusobem rada ale posledni dobou reagujes jen podrazdene a bohuzel to ne moc dobre poukazuje na tvoji inteligenci. Fakt se musim smat jak jsi to zase napsala. Nadavas na anonymni komentare ze jen ponizuji a urazeji ale podivej se jak odpovidas ty. Mozna ze jaky autor takovy ctenar..

      Vymazat
    3. Nikoho neurážím a ani neponižuji ;). Pouze jsem upozornila na fakt, že značka Toms byla založená až roku 2006 a boty v tomto stylu se nosili už o mnoho dříve. Ale ano, jsem hrozně jednoduchá tím, že na něco poukážu a normálně to napíšu :).

      Vymazat
  4. Tak to je skvělý! Ten "kabátek" je krásnej, taky miluju pastelový barvy a tohle je fakt bomba, no jo, v Mohitu to prostě umí. Já mám naštěstí jenom jednu ústní zkoušku, na kterou si vezmu moje jediný lodičky nebo otevřený boty na klínku. Zbytek písemný, takže to zas tak neřeším. Držím palce u zkoušek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kabátek je nejkrásnější věc, co jsem na tobě za poslední dobu viděla! A ve spojení s bílýma krajkovýma botičkama - TOP!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle outfit je vážně moc povedený, vše se mi líbí :) A kabátek mám podobný v krémové barvě :) P.S nevím kde slečna přišla na to, že ti to přidá 20 kilo navrch, asi zrovna neměla brýle, nebo já nevím.

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu některý lidi nechápu. Kabátek ti kila nepřidává a i kdyby, tak hlavně, že tobě se to líbí! :) A co je na tom, že si holí ruce? Tak si je holí no ;) Outfit se povedl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nic ti kila nepridava naopak vypadas jeste hubenejs nez normalne.. navic ti to moc slusi a jsi hrozne krasna!!
    Petra

    OdpovědětVymazat
  9. Bože Jituš, ty jseš krásná!!!! :) ^^

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle se ti moc povedlo, kabátek je skvělej. Taky se mi líbí, že si dokážeš stát za svým a nerozhodí tě nějaký hloupý komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. Ach jo...:D už se musím jen smát. Jednou vám nevoní, že blogerky ukazují drahé a nedostupné věci jednou, že ukazují levné a dostupné. Dělá vám to dobře kritizovat lidi, co dělají, to co je baví a ještě se tím snaží obohatit jiné? Pak tedy nemáte asi moc vyrovnaný a spokojený život :D A s tím jak se navážíte neustále do postavy, tím narážím na podobný problém... Chcete vychrtlé modelky nebo holky s reálnou, hezkou postavou?..Přemýšlejte než něco napíšete, můžete i pár slovy dost otrávit.

    Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale nějak jsem to už nevydržela :) Jinak naprosto překrásný kabátek a krásný úsměv. Moc děkuji za spoustu inspirace.
    Měj se hezky.

    Katka

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit se Ti moc povedl. Podle mě je jeden z nejpovedenějších, jen já osobně bych dala triko bez nápisu. Ale ten kabátek je perfektní! Můžu se zeptat, kdy byl kupovaný? Jestli je nějaká možnost ho ještě někde najít :( A kila navíc Ti vůbec nepřdává, připadá mi, že právě naopak ubírá. Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ano, Jitka celkem často nosí věci, co jí přidávají kg, ale tady to opravdu není ten případ.
    Kabátek ti sluší! Nevím, přijde mi, že jsi typ na tmavé vlasy, asi bych nezesvětlovala. Přeji hodně štěstí u zkoušet, Isabela.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, povedený outfit. Chci se zeptat, kdy bude v plánu článek o mamčiných vlasech, na kterých si testovala pantene? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi strašně krásná Jiti, top kočka! Přítel musí být pyšný:)

    OdpovědětVymazat
  16. Sluší :* a zesvětlení zkus, přebarvit můžeš vždy O:)

    OdpovědětVymazat
  17. WOW tak tento outfit se ti fakt povedl, úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  18. Super outfit, moc ti to sluší!! :) A ohledně toho zesvětlení jsem PRO, myslím, že ti nějaká světlejší barva (myslím tím středně hnědou) bude slušet mnohem víc a na léto to bude jako stvořené, těším se :)

    OdpovědětVymazat
  19. Konečně po dlouhé době, co ti opravdu moc sluší ! Za mě 1* ! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Tak mě tedy přijde Jitka teď jako krásná holka, která má sexy tvary. Každý nemusí vypadat vychrtle, jako třeba Pavlína Jágrová. :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Hezký outfit, žádná kila nepřidává! Kabátek je super!

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší, jako vždy. :-) Tvoje outfity mě fakt baví. :-) Paráda.

    OdpovědětVymazat
  23. Jituš, za mě teda rozhodně ANO:)
    Outfit a hlavně barevná kombinace ti hrozně sluší:) Uplně tě to rozzářilo. Kecy o tom, jak tě kabát rozšiřuje, neber vážně, není to pravda. Navíc kabáty nejsou od toho, aby z člověka udělaly kostru ;)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  24. Moc se mi líbí botky :)
    Lodičky bych taky hrozně potřebovala, ale je to docela kumšt najít hezké a zároveň s přiměřeným podpatkem na to, aby se na něm člověk nezabil, při chůzi na olomouckých kostkách :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ten modrý kabátik je tak neskutočný! Skvelý úlovok. A ten outfit ti veľmi pristane :)
    Bola by som rada, ak by si sa ty a tvoji čitatelia zapojili do mojej giveaway. Nájdete ju tu: http://baribircak.blogspot.sk/2015/04/bionatural-giveaway-appreciate-your.html

    OdpovědětVymazat
  26. Parádní kabát :). Kdybych byla tebou, půjčovala bych si ho častěj ;).
    V.

    OdpovědětVymazat
  27. Outfit je krásný a ty hodinky nádherný :-)

    OdpovědětVymazat