26. května 2015

/OUTFIT/ Medicine top

Lehké letní topy mám velmi ráda, takže své místo v šatníku si našel i tento starorůžový, který mám již nějaký čas, ale na sebe jsem si ho poprvé vzala až včera :). Zakoupila jsem jej na Answear.cz, kde mají super nabídku, tak určitě mrkněte! Na můj vkus mohl být malinko delší, ale i tak se mi velmi líbí a cítím se v něm fajn. Dala jsem ho dohromady s bílými kalhotami a černými doplňky. Nevím proč, ale celo-černé boty a bílé kalhoty mi přijdou vždy poměrně tvrdá kombinace, ale nic lepšího jsem v botníku do tohoto počasí nenašla :). 
Poslední dny mám spíše pohodové, kdy jsem s přítelem nebo s kamarádkami.Odpočívám, popřípadě se učím a jsem s Lilly. V poslední době docela i plánujeme menší "rekonstrukci" u přítele doma, kdy by jsme chtěli prosvětlit interiér, tak uvidíme co z toho vznikne nebo možná nevznikne :D. 

Doufám, že se máte skvěle a já se brzy zase ozvu!


IMG_4569 IMG_4578 IMG_4587 IMG_4593 IMG_4595 IMG_4602

KOŽENKOVÁ BUNDA - New Yorker
TOP - Medicine /www.Answear.cz/
KALHOTY - H&M
BOTY- Bershka
HODINKY - Michael Kors /www.Deluxe.cz/

59 komentářů:

  1. to je TOP, strašně ti tento styl sluší, takový ten elegantně-pohodlný :) dnes nemám co vytknout, dokonce i kabelka a boty barevně souhlasí, a na to já vždycky hledím :D moc hezké, i účes..

    OdpovědětVymazat
  2. Jituško, co začít nosit sukýnky? Projela jsem poslední tvé outfity a nemůžu si pomoci, jak to říci elegantně...zkrátka kalhoty ti prostě moc nejdou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já naopak myslím, že kalhoty jí moc sluší. sukně by mohla slušet taky, ale na kalhotách nevidím nic špatného.

      Vymazat
    2. Ono jde, aby někomu neslušely kalhoty? :D to jsem nikdy neslyšela, vždyť kalhoty jsou základní kus oblečení :D ty se třeba v zimě nedají ničím nahradit..

      Vymazat
    3. Já třeba kalhoty naprosto nesnáším, nesluší mi a nesedí...Celou zimu jsem se v pohodě obešla bez kalhot - silný punčochy, podkolenky, šaty ze silnějšího materiálu, kabát - není co řešit :D

      Vymazat
  3. Musim přiznat, že jsi opravdu trošku přibrala, ale mě se to hrozně líbí. Působíc víc uvolněně a v pohodě :) kabelka supr!

    OdpovědětVymazat
  4. Tílko vypadá jak ze sekáče.....to už opravdu nemáš žádný vkus? :O a nacpat takové nohy do bilé barvy? asi ani soudnost už nemáš. Děs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vecech ze sekace je neco spatne? :) A soudnost mam. lezou mi snad nekde spicky, nebo co je na mych nohach a bilych kalhotach zle? Mohla bys to lepe specifikovat nebo je to spatne jen proto, ze jsi ten typ, co odsuzuje normalni zenskou postavu, smeje se normalnim zenskym a mysli si, ze nejlepsi je mit 45kg na 170cm? Zkus se zamyslet nad svym pokrivenym komentarem a nazorem.

      Vymazat
    2. podle fotek mi spíš nohy přijdou svalnaté, jak tlusté :)

      Vymazat
    3. Ja sama nemam idealni postavu ani 45 kg, ale bile kalhoty bych si nevzala. Ta barva na tve nedostatky (vetsi stehna a zadecek) akorat upozornuje. Cerne dziny a bylo by to hned o level vys. Na sekacich neni nic spatneho pouze v pripade ze si nehrajes na fashion blogerku.

      Vymazat
    4. Já to za nedostatky nepovažuji :). A ehm.. víš vůbec proč jsem si založila blog? Proto, protože se jde oblékat i levně. A nevidím na tom nic špatného. Například online sekáč Vinted miluji a přijde mi to mnohem rozumnější, než pořád utrácet v kamenných prodejnách za plné ceny oblečení, které ani nemá takovou hodnotu. Takže by neuškodilo uvědomit si, že není umění obléknout se v luxusních obchodech a vypadat dobře, ale umět se obléknout levně, klidně i ze sekáče a vynést to jako luxusní kousek :).

      Vymazat
    5. Jitka,nic si z toho nerob,ten komentar pisala podla mna nejaka velryba ktora by si biele nohavice v zivote nemohla dovolit,a kedze tebe pekne sedia a vyzeras v nich fakt super,islo ju od nervov roztrhnut preto si musela rypnut a liecit si tak tym svoje komplexy :D

      Vymazat
    6. právě to se mi na tobě líbí, jsi o něco podobnější normálním holkám než blogerky, které mají iphone6, macbook a jsou co měsíc na víkend v paříži. postavu máš krásnou, ženskou, žádné vyžle, zvlášť v kalhotech (legínám moc nefandím). kdo chce vychtliny a drahé značky, je tu dost jiných blogů..

      Vymazat
    7. to tílko si nevynesla jak luxus kousek, ale jak hadr ze sekáče no......

      Vymazat
    8. Mně se líbí jak tričko, tak i kalhoty :) Moc ti to sluší Jiti :) A nechápu proč by blogerka nemohla nakupovat v sekáči :D Taková Marťa z Blondieverse tam nakupuje a je to podle mě jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších českých blogerek.

      Vymazat
  5. Po několika outiftech, tento je parádní <3

    OdpovědětVymazat
  6. Muzu de zeptat kolik meris? Vypadas tady hodne vysoka. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, podpatky! Moc ti sluší <3

    OdpovědětVymazat
  8. obdivujem tvoju odvahu obliect si biele nohavice :D .. ja by som v tomto pocasi vyzerala ako take prasko zaspliechane az niekde ku brade :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvely outfit Jitusko, tento styl ti moc slusii :)) nemuzu si pomoct, ale nejvice se mi na tobe libi bile dziny, fakt ti pristanou a mas v nich super postavu. A vubec si nedelej hlavu z tech "nanynek", co se te tu snazi shazovat a urazet te, musi si sve komplexy resit na jinych lidech :)) Dal delej, co te bavi, at ti zavidi!!! Za me dneska 1 :))

    OdpovědětVymazat
  10. Me se tvoje postava líbí. Mas ji akorát pěkně ženskou. Kalhoty ti sluší. Naopak ted frci ještě plnější tvary a to je dobře. Sama bych brala plnější stehna i zadek ale pribiram skoro všechno na břiše. Takže to neresim. Outfit se mi líbí az na ty botky. Ty me tam trochu rusi. Možná ty bílé conversky by byly lepší. Sylva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se na tom právě moc líbí ty boty..kecky by z toho udělaly zase nesladěný outfit.každý pes jiná ves.

      Vymazat
  11. Tak ta předposlední fotka je fakt boží !!!!!! :-) moc ti to slusi...

    OdpovědětVymazat
  12. Možná bych zapřemýšlela nad barvou kalhot, ale i tak nevypadá to špatně, jenom boty mají takovou velmi divnou špičku, ty bych vyměnila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. boty mají divnou špičku, kabelka široký popruh, kalhoty jsou moc bílé, bunda moc kožená..všechno vyhoď :D tady se fakt řeší úplně nesmyslné detaily

      Vymazat
  13. mne sa taktiež páči tvoja postava a dala by som za ňu veľa :) bohužial ja som z tých, čo môžu zjesť všetko a nepriberú :) a ten outfit je božský! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na první pohled mi k tomu ty boty neseděly, ale čím víc na outfit koukám, tím víc se mi k tomu ty boty líbí :)) A tyhle bílé kalhoty k tobě krásně jdou!

    OdpovědětVymazat
  15. Jak jsi z tolika vlasu udelala tak pidi drdulek? :-D jinak predposledni fotka je fakt prekrasna, jsi jak panenka :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Moooooooc ti to sluší! Za posledních několik outfitů je tento rozhodně nejpoveděněšjí. Tenhle styl k tobě sedne úplně nejvíc a hrozně ti to takhle sluší. U minulých článků jsem byla dost rozpačitá (ale určitě ne na straně těch hejtovacích kraviček) a moc se mi nelíbily, ale takhle jako dnes je to opravdu úžasné! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi ženská! a krásná! <3

    OdpovědětVymazat
  18. Tady na těch fotkách ti to moc sluší :) a ten outfit je fakt skvělý!

    OdpovědětVymazat
  19. Jitko, já fakt nezastávám názor, že nejhezčí je tihgt gap a maximálně 50 kilo... Ale ty fakt nevidíš, že nohy teď prostě trochu silnější máš? Chápu, že třeba nějaký kousek nosíš ráda, ale prostě ty bílé kalhoty ne, ta první fotka, kde jsi z boku, to jsem si myslela, že snad ani nejsi ty.
    Newbo nemáš teď nějaké problémy? Všimla jsem si, že i pleť máš teď horší.

    PS: a nerýpu jenom jako anonym, ale nemám účet, tak nevím, jak jinak ;)

    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám každý den dřepy, běhám, že by následek nebo výsledek? Já jsem spokojená, není to důležitější?
      A i kdybych měla problémy, tak bych je sem rozhodně nepsala a pleť horší nemám. Nevím kde jsi na to přišla :).

      Vymazat
    2. Jity mně se taky zhoršila :(... asi tím střídáním počasí :)

      Vymazat
    3. Nejlepší jsou ty otázky, kterými se ti někdo snaží rádoby pomoci..máš teď nějaké problémy? :D Bohužel pro mnoho lidí je pěkná postava jen kost a kůže. Já mám postavu jakou chci. Celkem na ni pracuji, takže pro některé-ne, nemám důvod žárlit na 45 kilové anorektičky a i přesto mám boky, zadek ve svalech. Není umění vážit málo, ale mít taky nějaký sval, ne každému se chce makat, je jednodušší nejíst. A na Jíti nevidím žádnou celulitidu, špeky a nevím co..takže nevidím důvod ji urážet. Znám lidi co mají velké stehna, ale samý sval tvrdý jako kámen. Nemůžete říct, že velké stehna jsou tlusté stehna...

      Vymazat
    4. No, Jitko, "děkuji" za milý komentář.
      Problémy jsem - logicky - nemyslela nic osobního, ale někomu třeba nedělá dobře časté střídání počasí a podobně. Osobně mi přijde, že i přes makeup ti předtím tak vidět akné na čele nebylo, teď je to znát i z fotografie z dálky.

      A jestli jsi tak moc spokojená, nechápu, proč reaguješ tak podrážděně. Takhle vážně nevypadá, že to máš na háku.

      Vymazat
    5. tak zkus místo dřepů nejíst. Pak už se nebudeš muset hloupě vymlouvat, proč máš obří stehna :)

      Vymazat
    6. holky, vzpamatujte se.. jak víte že ty stehna jsou plné tuku a nejsou svalnatější než máte vy..? jsou lidi, kteří jí jen zeleninu a zdravé jídla, večer nejí a neshodí, pak je opak..jak můžete napsat ať tak nejí, když nevíte, jak jí..to fakt není možné!

      Vymazat
  20. Ježiši, já nevím furt, co máte proti. 150kg snad nemá, aby si to nemohla dovolit.
    Jíto, sluší ti to!
    YOLO,Peace!

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se to teda tentokrát opravdu líbí!!! Ten top je skvělej a boty bych si klidně také pořídila..
    Jituš, tenhle styl ti sluší, jen tak dál..Kašli na hanlivý komentáře o postavě..Vypadáš spokojeně a to je přeci v životě nejdůležitější..:) Naty

    OdpovědětVymazat
  22. Jituš, přesto, že tě znám jen z blogu, tak mě fakt zaráží a zároveň mrzí to, jak tady každý valí do tvé postavy. Dál se mi naopak líbí, že si z toho nic neděláš a nadále si jedeš ve svém stylu! Fakt ti moc fandím a na tvůj blog se vracím ráda a je mi fuk, jestli máš několik nahoře, nebo dole. :-) Sluší ti to tak i tak!

    OdpovědětVymazat
  23. Ty boty fakt hrůza. Promiň, ale poslední dobou mi přijde, že nemáš vůbec vkus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co je na nich tak strašně hrozného? jsou normální a nosí je teď dost lidí..

      Vymazat
  24. mně se outfit líbí moc, naopak mi ty bílé kalhoty přijdou super a plus teda se mi na tobě strašně líbí drdol!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, Jitko, nakukuju k tobě čím dál častěji a moc ráda. Díky za blog:) Za mě outfit fajn, nevidím na něm teda nic, co by ti nějak nesedělo, neslušelo apod. Rýpalům výše jen vzkaz, že máš prostě NORMÁLNÍ postavu, nejsi vychrtlá, ale rozhodně ani tlustá, to mě nejen příšerně štve, ale i mrzí za tebe, jdeš s kůží na trh se zajímavým outfitem, který já třeba beru jako inspirativní pro budoucí ne moc teplé dny a někdo komentuje stehna, jakože ptal se vás někdo na radu, zda si je Jitka může vzít ...? Vy nepotkáváte kolem sebe ženy s normální či plnoštíhlou postavou pěkně oblečené, sladěné, a někdy i v bílých kalhotách? Kde je ta hranice, kdy si ještě může člověk vzít bílé kalhoty? Jity, někdy bych tě viděla ráda i v šatech, abys rýpalům ukázala svůj pas, protože ten mi někdy v outfitech chybí, ale záleží na tobě, co je pro tebe pohodlné a přijatelné. Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  26. TOP postava.. Ne dětská, prostě ženská.. Vše jak má být..NIc neměnn..Mě i mému příteli příjdeš teda sexy.. !!!!

    OdpovědětVymazat
  27. Jůůů, ta kabelka je krásná a hodinky taky :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,
    nedá mi nevyjadriť sa, pýšim sa na 174 cm podobnou postavou a nohy mam skratka krátke a objemnejsie.
    Zo sukni nosím typu pencil skirt, lebo mi najviac pristanú ale čo sa týka nohavíc, nehnevajte sa na mna ale biele alebo farebne nohavice su na jar a v lete nutnost! asi 2 leta dozadu som sa vzdy trapila a chodila len v cierny alebo tmavomodrych obtiahnutych slim rifliach, parila sa v nim a tento rok som si povedla a dost! Predsa ziju naokolo nas aj ludia nad 45 kg a zeny ci mlade baby maju bezne aj 60 65 kg alebo dokonca 70 kg (a su umerne len zenske), skráta nie kazdy ma nohy ako sparadka a tenke stehna..takze hov pohov vestkym aby sa zamysleli.. casto je to vrodena!!! postava - typ postavy a skratka aj my máme právo žiť a nostiť čo sa nám páči. Ja naopak si dovolim tvrdiť, že Jitka pokryje drvivú väčšinu dievčat a svojim prístupom, výzorom (vyzerá spojokne momentálne) by mala ís príkladom mnohým dievčatám a ženám. Takže kostry pohov, neurážam Vás, tiež to máme dedičné..ale nerobte prosím z toho prednosť... a nekritizujte karma je karma :) papa a Jita ps: tesim sa na dalsie napadite posty a modu. Andrea SR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s komentářem, ale já třeba nechápu jak někdo může mít 45 kilo. Ne že bych to odsuzovala, ale příjde mi to nemožné :D mám 63 kilo a 183 cm, takže představa, že někdo váží o 20 kilo míň je zvláštní :D

      Vymazat
    2. ja mám napr. 165cm a 47 kg :) hold behala som aj po doktoroch s váhou, jedla rôzne podpory chutí od doktorky, dokonca aj B12 som mala a nič :) môžem jesť aj každé dve hodiny, kopu jedla a nepriberiem, takže naozaj by som neodsudzovala ľudí podľa váhy :)

      Vymazat
  29. Krásný outfit, obdivuji každého v bílých kalhotách, já jsem totiž strašné prase :D Jinak bundička je parádní a celé to na mě působí velmi harmonicky a sympaticky, stejně jako ty :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  30. Ses tak hrozne hezka, mas oblicejik jak mala holcicka :-) takze tak nejak nechapu proc tolik hnusnych komentaru. Osobne te neznam, ale verim ze jsi urcite mila a fajn. Tvuj blog navstevuju rada a vzdy se tesim na novy post jak mala :-D lidi jsou zly a zavistivy, pro me jsi jedna z mych nej bloggerek. Tak bud prosim porad stejna.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Jitko,
    nikdy články nekomentuji, ale dnes mi to nedá. Nechápu ty negativní reakce. Chtěla bych vidět ostatní slečny jak vyjdou s kůží na trh a nechají si komentovat postavu, pleť a pod. Mám tvůj blog moc ráda, přijdeš mi jako fajn slečna.

    OdpovědětVymazat
  32. Nemate nekteri posunuta meritka? Co kdyz je Jitka normalne stihla a ta raminka - tedy vyzable blogeriny, co jedi pouze salaty a piji kafe jsou prilis hubene? Pravdepodobne to kazdy z nas vidi trochu jinak, presto mam pocit, ze dnesni trend vychrtlosti je mozna pro nektere krasny, pro me osobne ne. Je dulezitejsi se citit dobre a byt zdravy. Proc hlavne nekdo vubec sakra napada, ze by Jitka mohla byt tlusta?! To slovo se hodi pro uplne jinou vahovou kategorii, tlusta vam prijde v porovnani se slecnami, co se snazi byt co nejhubenejsi.

    Co je krasne, je to jiste miry relativni. Ale tloustku si snad kazdy z nas prestavuje trochu jinak.

    Chvalim bile kalhoty, vypada to moc krasne :)

    El

    OdpovědětVymazat
  33. tenhle outfit se mi moc líbí, hlavně kombinace barev :) sluší Ti to!

    OdpovědětVymazat