22. května 2015

/OUTFIT/ Just Cavalli dress

Ahoj krásky! Dnes tu máme po dlouhé době lodičky. A překvapivě takové, které mi skvěle sedí, nedřou a nijak extra z nich nebolí nohy - sama jsem z toho v úžasu :). Lodičky ale dneska nejsou hlavním bodem outfitu. Tím jsou pro tentokrát tyto bavlněné šaty - v mém případě tunika - od Just Cavalli, které jsem našla na Brands24! Navíc jsou tam věci Just Cavalli za zvýhodněnou cenu, tak mrkněte :). Šaty jsou ze 100% bavlny, takže jsou maximálně příjemné na těle. Prostřihy jim dodávají pořádný šmrnc a líbí se mi také jejich styl. Lze je vzít jak k teniskám, tak k leginám anebo je můžete zastrčit do kalhot, či sukně a budou vypadat skvěle. Kdybych v létě jela k moři, tak věřím, že společně s nějakým dlouhým cardiganem by byly mými favoritkami na večerní procházky podél pobřeží. Ach.. <3 Co mě potěšilo, tak mi je pochválil i přítel.. A kamarádka byla zase v úžasu z toho jak efektně prostřihy vypadají. Měla jsem tělovou podprsenku a na oko to vypadalo, jako bych byla "nahá" :).
Celý outfit bych pak popsala jako takový "městský look". A proč? Protože nejsem přehnaně elegantní, v lodičkách jde chodit po kočičích hlavách a kabelka pojme celodenní nálož! :) Oblečení nikde netáhne a vlasy mi nepadají do obličeje. Jednoduše ideální :). 
Osobně doufám, že vás dnešním outfitem potěším a jste rádi, že zase nemám tenisky. Když už je hezky, tak se pokusím nosit takové botky častěji!

Přeji vám krásný den.


ŠATY - Just Cavalli /www.Brands24.cz/
DŽÍNOVÁ BUNDIČKA - Zara
LODIČKY - www.ČasNaBoty.cz
HODINKY - DKNY
KABELKA - Orsay

45 komentářů:

  1. jezisi to je neco strasneho...

    OdpovědětVymazat
  2. Celej outfit naprosto nesourodej, někdy si říkam jestli máš vůbec vkus a soudnost.

    OdpovědětVymazat
  3. Toto neee:( to je preslap

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi nelíbí lodičky s tou tunikou, ale kabelka je krásná, bundička se mi taky moc líbí a hodinky bych taky brala hned :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  5. Ehm a kde ty šaty máš? :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzdyt pise, ze v jejim pripade je to spis tunika, tak je snad jasny, ze jsou ji kratke. Staci cist ne???

      Vymazat
    2. Ale, ale :-)

      Vymazat
  6. Ja mam tve outfity rada, jen me mrzi, ze vzdycky kazdy outfit zabijes nejakou veci - dnes treba leginy. Jitko, sama jsi uznala, ze mas problem s postavou, tak by me zajimalo, proc na ni takovym zpusobem upozornujes. Citis se v techto leginach dobre? ps. Ani to neni z me strany rypani, spis jen letmy dotaz. :-) Ja te mam jako blogerku hrozne rada, ba naopak jsi ma nejoblibenejsi a krasna a sympaticka i ve skutecnosti (videla jsem te v UH), ale tohle by me proste zajimalo.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle outfit Ti náramně sluší, moc hezké! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle fakt ne, promin. Ta tunika na me pusobi spis jako tricko "na doma"... Jedine co se mi libi jsou ty lodicky, ty jsou opravdu moc krasne ! Denisa.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento outfit mi přijde celkem směšný, upřímně.. Možná kdyby jsi neměla ty legíny, které jsou při každé kombinaci oblečení laciné a zničí celý outifit. Připomíná mi to styl 13ti letých holek. Ale vlasy máš úžasné a moc krásně učesané.

    OdpovědětVymazat
  10. Nevidím na té tunice nic zvláštního. Nezdá se mi moc moderní. Ty prostřihané trika jsem nosila na ZŠ :D

    OdpovědětVymazat
  11. posledni 3 outfity - jeden horsi nez druhy :-( doufam, ze ty pristi se mi uz budou libit

    OdpovědětVymazat
  12. Ty boty jsou moc krasne :) jsou pohodlne ? moc se mi libi,ale nejsem zvykla na vysoke podpatky :-D a navic, casnaboty ma tento vikend 20% slevu..tak ze bych se nechala inspirovat :)
    Nat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé a překvapivě velmi pohodlné :). Bála jsem se, že se v nich bude dát chodit, ale jde to úplně v pohodě, nohy mě začaly pobolívat až po třech hodinách, což není nic hrozného :).

      Vymazat
  13. Lodičky jsou tvarově pěkné, ale mě by vadilo že jsou syntetické. Jinak zbytek pro mě prostě hrůza - hlavně ty šaty hadr, to se nosilo tak 10 let zpátky ne? K legínám netřeba nic dodávat...vůbec nevím kam se poděl tvůj vkus dva roky zpátky :(

    OdpovědětVymazat
  14. Nechapu jak se muzes oznacovat za modni blogerku outfit strasnej, ale hlavne ze je zase neco zadarmo zejo

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímavé, že kritika přichází pouze od anonymů. Mně osobně se tunika a leginy také nelíbí, není to šálek mé kávy..:) Ale lodičky jsou úžasné!! Kabelka a bundička se mi také líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak pokud mi poradíš, jak se mám podepsat, když nemám gmail, ani blog a podobné stránky, tak to klidně napíšu pod jménem :)

      Vymazat
  16. Za mě tohle ne:( Trochu ty barvy mě k sobě nejdou.

    OdpovědětVymazat
  17. to se snad nestalo :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Takhle to zkombinovat? vrazda. Boty a kabelka za me super, zbytek bych vzala a hodila do kose. Pritom ses tak krasna holka. A chvalim uces :-) priste vic premyslet, je to prekombinovane a jak uz tu padlo i dost lacine....skoda

    OdpovědětVymazat
  19. Chapu ze za to asi nemuzes, ale ty zilnate nohy nevypadaji nejlip :-( boticky ale fakt krasny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně třeba žilnaté nohy připadají sexy :D

      jinak k outfitu - dle mého nevkusný mišmaš :( to tričko je strašný, přítel ti ho asi pochválil kvůli tomu, že ti vidí mezi prsa? ale lodičky jsou nádherné... jen u té jejich fotky je zvláštní, jak ti u kotníků legíny odstávají... ale vlasy vážně krásný :) pamatuji si, jak si říkala,že ti vůbec nerostou... mně za tu dobu povyrostly asi o 1cm :D

      Vymazat
  20. Dle meho tvuj nejhorsi outfit tady na blogu! K.

    OdpovědětVymazat
  21. nedá mi to, abych se nevyjádřila.. nejsem člověk, který by soudil ostatní podle toho, jak se oblékají, zastávám názor, že je věcí každého, v čem se promenáduje po ulicích.. ale když vidím tyhle urážlivé komentáře, zvedá mě to ze židle! ještě jsem snad nezažila den, kdy bych nepotkala v legínách slečnu, která si je nemůže dovolit a když říkám že nemůže, tak opravdu nemůže - zařezané, snad o x velikostí menší a o krátkých topech k nim už ani nemluvím.. ale nikdy jsem to nešeřila, každý má míru soudnosti někde jinde.. teď to každopádně vytáhnout musím, protože ať se snažím na Jitku/ fotky dívat sebevíc kriticky, prostě jí ty legíny zatraceně sluší - nejsou jí malé, nedělají jí tlustší nohy a rozhodně nepůsobí ani lacině! mám pocit, že velká část lidí chodí na Jitčin blog jen proto, aby jí ublížili, našli si něco, čím ji urazí.. a to podle mě postrádá podstatu.. pokud se vám nelíbí, jak se Jitra obléká, tak sem prostě nechoďte, běžně na nějakou dokonalou americkou krásku, která má všechny fotky projeté photoshopem a k ruce x stylistů.. vážně nemám slov..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že módní blog je od toho, aby se tu komentovaly outfity.. ta holka v legínách takový blog asi nemá, ale člověk co se považuje za módní blogerku by měl mít trochu vkus a pěkně se oblékat. a nemyslím, že se tu jen kritizuje, je tu spousta článků se samou chválou :)

      Vymazat
    2. Souhlasím, ze blog je od toho, aby se l outfitu mohli lidé vyjádřit, ale mam pocit, ze ve většině případu se jedna o obyčejné urážení, ktere ma ke konstruktivní kritice na mile daleko.. A rozhodne si nemyslim, ze by se Jitka neoblekala pekne, jak píšeš v předposlední větě.. Proste mi reakce na tento outfit prijdou přemrštěné..

      Vymazat
    3. Promin, ale co si tady čtu většinou ty komentáře, tak jsou konstruktivní.. nikdo tady Jitku neuráží. A jak píše anonym předemnou, je hodně článků, kde je kritiky minimálně, protože se prostě daný outfit většině líbí.. tak jako se tenhle prostě většině nelíbí..sto lití, sto chutí ...D.

      Vymazat
    4. Spíše sto lidí, jedna chuť :D ale právě... to, že se mi tento outfit nelíbí, neznamená, že Jitku nesleduji ráda, to ano :) a v reálu bych si nikdy nedovolila něčí outfit komentovat nahlas, pokud by to osoba nechtěla slyšet... ale Jita se vystavuje na internetu a musí s tím počítat.. každopadně obdivuji, že schvaluje každý komentář

      Vymazat
    5. Osobně tu nevidím, že by Jitku nějak urážel apod. - teda až na tlustý nohy apod. Většinou všichni říkají svůj názor, že jim tato kombinace oblečení nelíbí a je jim proti srsti. Pokud by sama autorka nechtěla - nemá komentáře zveřejňovat.
      Prostě šlápla vedle ve vkusu jejich čtenářů, třeba do dalším zas vylepší - především se sem chodí lidi inspirovat a tohle nesourodé házení barev, materiálů prostě tluče do oči.

      Vymazat
    6. "Osobně tu nevidím, že by Jitku nějak urážel apod. - teda až na tlustý nohy apod." :D To je tak vtipný! Tolik kontrastu.. :))

      Vymazat
  22. Máš moc hezké vlasy :) jak to děláš? :D

    OdpovědětVymazat
  23. Krásne lodičky :) Veľmi ti to pristane :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  24. Mě se hrozně líbí kombinace legín, lodiček a bundičky s kabelkou. Jen bych místo těch šatů zvolila klasické jednobarevné tričko :)
    PS: Krásné vlasy :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  25. Máš nádherné vlasy! Boty i budníčka ti sluší, kabelka není můj šálek kávy, ale je ok. Co se týče legín, nejsem jejích zastánce a ani žádné nevlastním. Celkem negativním dojmem na mě působí právě ta tunika, přijde mi taková bez šmrncu... mám pocit, že si zasloužíš něco "mladistvějšího". Tím vším ale nechci říct, že se neumíš obleknout. Myslím si, že to umíš a máš svůj styl...někdy to prostě vyjde víc, jindy o něco míň

    OdpovědětVymazat
  26. oooooooh, jitka, toto je taky krok vedla, ze azzzzzzzzzz .. to si sa obliekala po tme? dala si si nejaky spodok, tieto znackove "saty", ktore su zrejme kupovane len kvoli tomu, ze ide o slavne meno (pochybujem, ze v nejakom klasickom obchode by si si ich vybrala, vyzera to ako handra spred 15 rokov), k tomu random vrch, ktory je jedna komedia .. o uplne odveci lodickach ani nehovorim, a kabelka .. zbytocne komentovat :D .. ty fakt nevidis, ako proporcionalne nap... ta to rozhodilo? .. kratucky vrsok, potom nieco medzi na bruchu a napasovane leginy? .. toto myslis vazne? ak je toto mestsky look, tak do ziadneho mesta radsej ani nechod .. treba trosku prisposobovat taketo kratke bundicky tomu, co mas oblecene .. mas sek pod bundou, sek pod trickom a sek pod koncom legin, kde lodicky vyzeraju neviditelne a vyzera to, ako keby si bola preseknutana tri casti .. a zdvihnuty golier na bunde ako nosili chlapi pred 20 rokmi je ceresnicka :D .. len tak dalej

    inak nie som ziadny vyryvacsky hejter, ja ti tu pravidelne pisem slohy o tom, aka si sympaticka blogerka a aka si zlata a normalna, ale toto sa nedalo okomentovat inak ako takto, naozaj

    #tragedia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se spíš bojím, že ten Top dostala zadarmo a hold už nešlo ho nesdílem :( ale já kdybych ho dostala, tak by slušelo maximálně méhu ramínku

      Vymazat
  27. Toho zvedleho limce jsem si vubec nevsimla :D ale musim rict ze Jiti vsechnu cest ze tyto komenty zverejni. Nevim jestli bych na to mela, ikdyz nejsou vylozene urazlive. Ale jista kritika tam je. Obdivuju..

    OdpovědětVymazat
  28. Mně se outfit líbí, jen tu tuniku bych vyměnila. A ty vlasy takhle Ti strašně sluší!
    Jinak ke komentářům - názory se cení, ale občas je to trochu přehnaný. Bych chtěla vidět, kdo z vás umí něco zkritizovat z očí do očí. Tady to nějak moc nadnášíte. (Možná nespokojenost se sebou?) Kdo ví. . :)

    OdpovědětVymazat
  29. Jitus, ty vlasy jsou dokonalý, fakt moc super :) o zbytku se nebudu vyjadřovat, myslím že kritiky je tu už dost......příště se to snad povede lépe :)

    OdpovědětVymazat
  30. Promiň, ale poslední dobou mi přijde, že už nevíš co bys vymyslela. Velmi ráda sem tě sledovala, ale tvoje outfityjsou čím dál horší a horší. Tohle je katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  31. já tě tedy taky vždy chválím, ale dneska ne.. šaty vypadaj lacině, ty prostřihy se mi nelíbí, píšeš, že jsi měla podprdu, která vůbec nebyla vidět, já jí tam vidím... lesklé boty, lesklé kalhoty, působí to lacině..ty boty samy o sobě nejsou špatné, kalhoty taky ne, ale spolu to nejde dohromady... lodičky si dovedu představit k roztrhaným "boyfriendům ":)
    tvůj vkus se mi asi přestává líbit, zkus se někdy podívat aspoň na google, jak se co nosí :)
    doporučuju třeba: nude heels outfit,

    OdpovědětVymazat