24. května 2015

/OUTFIT/ Jeans jacket

Ahoj krásky! Dnešní outfit je z pátku, kdy jsem byla celý den v práci a navíc mi nebylo dobře. Když to vezmu zpětně, tak jsem celou středu a čtvrtek proležela v posteli s neuvěřitelnými bolestmi, kdy jsem se modlila pod peřinou, aby to přešlo. Díky bohu bolesti polevily a v pátek už to bylo snesitelnější, takže jsem se konečně i trochu najedla :). Každopádně o mých zdravotních problémech a "výbrcích" se zřejmě nechci bavit a pojďme k něčemu, co se více týká blogu a fashion. 
Dnes tu pro vás mám ukázku nové džínové bundičky, kterou jsem dostala od Modino.cz. Vzala jsem si o číslo větší, protože jsem chtěla vyloženě tuto světlejší variantu. První jsem z ní byla malinko v rozpacích, protože jsem nějak nevěděla, zda se mi tato barva líbí a nebo ne, ale když jsem si ji vzala na sebe, tak se mi poměrně dost zalíbila a věřím, že ji momentálně skvěle vynosím :). 
Jako poprvé jsem s ní nakombinovala tlustý svetr, protože se venku poměrně ochladilo a já nechtěla ani za nic promrznout. Celý outfit je dost uvolněný, vytvořený jen tak, aby mi bylo dobře, nikde nic netáhlo, bylo mi teplo a nemusela jsem se stydět jít mezi lidi :).

IMG_4496 IMG_4498 Beze jména Beze jména1 IMG_4534 IMG_4549 IMG_4551 IMG_4554 IMG_4562

DŽÍNOVÁ BUNDA - www.Modino.cz
SVETR a KABELKA - Orsay
LEGÍNY - Calzedonia
TRIČKO - New Yorker
TENISKY - Converse /www.OfficeShoes.cz/
HODINKY A PRSTEN - DKNY 

48 komentářů:

  1. Osobně se mi tenhle typ vrstevní nelíbí, ale na tobě to vypadá dobře :) ale už prosím nenos legíny. Ještě tak ty z minulého postu by ušly, ale tyhle ne, přijde mi, že vypadají jako na sport či do postel. Klasické černé skinny by byly mnohem lepší. Za dnes tak 3 - vršek fajn, spodek nic moc, umíš to líp :)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je super Jity, oproti tomu minulému postu je to sto a jedna ! Moc ti to sluší tato kombinace :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mám stejnou a je úplně super! :) Já teď riflovou bundu nosím skoro pořád. Úplně jsme se do ní zamilovala a nosím ji jak k šatům a sukním, tak normálně ke kalhotám. Prostě pořád a ještě mě nepřestala bavit.

    OdpovědětVymazat
  4. Vrstveni je super, ale svetr děla z outfitu trochu nevzhledného "hastroše". Bundička je moc krásná, zvolila bych rozhodně černé kalhoty než legíny - přeci jenom stejně jako není sportovní elegance, legíny nejsou kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jitus leginy nie preboha...ja nechapem,ako mozu dievcata v tom vyjst von,niesu to predsa nohavice a tvojej postave vobec nesvedcia :-( s ciernymi skinny by to bolo o 100% lepsie,skoda,ze to sama nevidis...

    OdpovědětVymazat
  6. Na leginy nohy nemas, tak uz je prosim nenos.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám raději upnuté vrstvení, třeba delší triko než bunda, ale na tělo. Ty volné věci jsou takové rozlétané a neúhlední, pokud jich má člověk víc najednou. Je to lepší jak minulé 2 posty. I legíny se mi více líbí, ale stejně ti víc sluší černé slimky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám raději upnuté vrstvení, třeba delší triko než bunda, ale na tělo. Ty volné věci jsou takové rozlétané a neúhlední, pokud jich má člověk víc najednou. Je to lepší jak minulé 2 posty. I legíny se mi více líbí, ale stejně ti víc sluší černé slimky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já osobně moc vrstvit neumím, ale Tobě se to moc povedlo. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadas skvele, miluji takove vrstveni :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký outfit, jen legíny se mi nelíbí, ale to je můj problém, legíny snesu max. pod šaty. Bundička je super, barva se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  12. Jituš ty si těhotná jestli jo tak gratuluji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pockat, jitka, to akoze vazne, ci ironia?:)

      Vymazat
    2. Proč těhotná? :D na břichu nevidím, že by bylo větší nebo vyboulené..nechápu.

      Vymazat
  13. ty kráso ty stehna...jsi fakt macek, legíny nejsou nic pro tebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice ten komentář není úplně pěkně napsaný, ale rozhodně myslím, že kalhoty ti dělají lepší nohy jak legíny. Celkem ti přidávají kila, dle mého. V legínách nevypadáš úplně "fit", přitom v tech modrých kalhotech super postava :)

      Vymazat
  14. Sundala bych tu bundu, moc mi k tomu nejde. Jinak se mi to líbí, ten svetřík je moc pěknej :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mně se líbí, jak ses přidala do konverzace u článku Petry Lovely Hair o tom, jak je to teď všude samá reklama na blozích. Ale jak to sleduju, tak co tvůj článek, to je reklama na nějaký produkt. Zkus si neprotiřečit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si neprotiřečím. Zkus lépe pochopit text :).

      Vymazat
    2. Myslím, že reklama je, pokud uvedeš zdroj a navíc tu věc pochválíš. A jak říká anonym předemnou... Takto to vypadá posledních několik článků.

      Vymazat
    3. Jde spise o to, co se resilo o Petry a co jsem tam napsala :). Tohle je uplne mimo misu co jsi napsala, protoze to s tim vubec nesouvisi.

      Vymazat
    4. Já jsem reagovala spíš na Jitčin komentář, když píše ať líp pochopíme text..tak píšu, že to je reklama.

      Vymazat
    5. Ale první anonym se baví úplně o něčem jiném. Tudíž se tu bavíme o koze a zároveň o voze :).

      Vymazat
  16. Ten svetřík je super, vypadá tak pohodlně...škoda že není vidět celý. Takové kousky Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  17. Pohodlny outfit, super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Za mě zase špatně. Posledních cca 5 outfitů je jedna katastrofa za druhou.....dřív ti slušelo všechno, ale ted si jak hastroš. Už to není uplně fashion blog. škoda

    OdpovědětVymazat
  19. Tim svetříkem jsi asi chtěla zakrýt větší zadeček a stehýnka, ale bohužel se stala přesně ta věc, který ses chtěla vyvarovat a to, že ti to pár kilo spíš přidalo a vypadáš tak nějak neforemě. Příště bych zkusila něco víc přiléhavého, v tomhle vypadáš jak cvalda. Promin za kritiku.

    OdpovědětVymazat
  20. Můžu se zeptat, jak snášíš tu kritiku? Mě by to teda dost vadilo, kdyby do mě takhle jeli lidi který mě ani neznaj :( za to tě obdivuju.....

    OdpovědětVymazat
  21. Hey Jitko prosim stop! Kdyby tohle videla Ejvi Freedom a ostatni blogerky, tak z tech tvych outfitu tyden nespi.. Kam se podel tvuj vkus? Je mi to lito, ale byt tebou tak ten blog zabalim, jestli tohle je fashion, tak tomu asi vazne nerozumim..

    OdpovědětVymazat
  22. Osobně si myslím, že všechny komentáře, které musí upozornit blogerku na to, jak je tlustá/nehezká apod. jsou mimo. Je naprosto, ale naprosto jedno, jak kdo vypadá. Každý člověk si MŮŽE nosit co chce. Lidi už by si to měli uvědomit a posunout se v životě trochu dál. Když se mi nelíbí nějaká kombinace ok - napíšu to, popř. hodím link na něco co bych doporučila místo toho apod., ale psát někomu, že je tlustý ... To je vážně mimo. Měli byste ocenit, že někdo se s vámi dělí o své "soukromí", vystaví svůj obličej na internetu, je v podstatě vaší zábavou zadarmo, a jestli blogerku sleduji, ptž jí mám ráda, tak jí normálně sdělit, že se mi to nelíbí. Ale tyhle blafy co tu člověk čte ... To je vážně mimo. Jíťo, já tě neznám, ale na tvůj blog se pravidelně vracím už pár let. Jsi mi sympatická, působíš jako moc milý a hodný člověk. A já na tebe víc než apeluju, aby sis hlavně z těhle pitomých komentářů vůbec, ale vůbec nic nedělala (a jestli si z nich hlavu neděláš, tak jen dobře) !!! Je mi líto, že se lidé neumí trochu víc ocenit mezi sebou a pro ty negativní slova se jde vždyck blíž než vymyslet v hlavě něco hezkýho. Jak jsem napsala na začátku je naprosto jedno, jak člověk vypadá, ikdyž se nás média kolem snaží v posledních letech přesvědčovat o opaku. Ale já jsem tedy proti !!! Kdo se přidá? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postava je ve většině případů naše volba.. Neříkám, že každý může být jak modelka, ale skoro každý může vypadat líp. A to jakou má člověk postavu vypovídá o něm samotném..takže není jedno, jak člověk vypadá.

      Vymazat
  23. Mně se vrchní část outfitu líbí, vrstvení mám ráda. Ale legíny nejsou kalhoty!

    OdpovědětVymazat
  24. bože můj.. na jednu stranu bych se chtěla hrozně vyjádřit k těm všem komentářům směřujícím k Jitčině postavě, ale s tím, jaký jsem neuvěřitelný rapl, na to asi vážně nemám.. všude se bude psát, jak holky nemají jen slepě následovat módní časopisy a být kost a kůže, ale když holka kost a kůže není, přitom NENÍ ANI TLUSTÁ, ale vypadá jen normálně, už budete psát, jak si se svou postavou nemůže dovolit legíny, jestli není těhotná.. a nevím co ještě.. a co hůř - nepřestane mě pobavovat, že 90% komentářů, jež Jitku kritizují, je anonymních, což na mě bohužel působí tak, že si pár "statečných" potřebuje touto cestou léčit své komplexy ;))

    OdpovědětVymazat
  25. Jiti viac ti svedci jednoduchsi styl ako toto, vypada to velmi lacno a leginy naozaj nie su ono, ved nohavice ti tak krasne sedia! dufam, ze v buducich clankoch uvidime nejake nohavice a nie leginy, si krasna slecna tak to nezabijaj takymito kombinaciami ...

    OdpovědětVymazat
  26. Kdyby jste jí potkali na ulici, tak si jí ani nevšimnete, ale jakmile to zveřejní na blogu, všichni tu jsou najednou chytrý, jak je všechno špatně ;) mě se Jitka i její styl líbí. Krásná normální holka, na který není co vytknout,

    OdpovědětVymazat
  27. Jitu, doufám, že si z těch anonymních komentářů o tom, jak jsi tlustá, nic neděláš. Vůbec nejsi tlustá, prostě normální holka s úplně normální postavou. Ale protože ostatní jsou úplně Twiggy určitě, tak to holt viděj jinak :D
    A to, že ti tu někdo píše, abys nenosila legíny, že to nejsou kalhoty, je taky trošku mimo. Ano sice legíny nejsou kalhoty, ale vždyť Jíťa k nim nemá krátké tričko a nečumí jí z nich celý zadek. A co si pamatuji tak Jítka v žádném outfitu ještě neudělala z legín kalhoty.

    OdpovědětVymazat
  28. Fakt zírám na tady ty komentáře. Ten, kdo tady Jitce píše, že je tlustá by se měl jít nejlépe proplesknout. Nechtěla bych vyrůstat v této době, žádným náctiletým holkám to dneska nezávidím a vůbec už se nedivím, že je momentálně taková posedlost vypadat perfektně - protože když pak normální, hezká holka musí číst takové komentáře....vážně smutné.

    OdpovědětVymazat
  29. Samá kritika koukam. Jsi pěkná holka a postavu máš fajnovou :) z anonymních blbů si nic nedělej

    OdpovědětVymazat
  30. 10 kilo dolů a je to super!

    OdpovědětVymazat
  31. Fashion blog ale není o postavě, děvčata. Je o módě, oblečení a ne o tom, na jaké tělo ho navlečete. Ačkoli musím podotknout, že mít legíny, ať s odhaleným předkem nebo zadkem, je dost provar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jste normální ? Tohle je podle vás tlustý ?! Boze chce se mi z vás brecet !! Proboha

      Vymazat
    2. Já ale vůbec neřekla, že je Jitka tlustá, ba naopak! Má naprosto normální postavu.

      Vymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  33. A , nosit leginy s krátkým tilkem nebo trikem je každého věc snad ne ? Když ji jsou leginy příjemný ať jsi je přece nosi jak chce !!

    OdpovědětVymazat