28. května 2015

/OUTFIT/ Floral top

Venku sice panuje zima a neústupný déšť, ale já si to vynahrazuji aspoň květinovým potiskem na topu. Taky jsem vytáhla tento svůj obrovský cardigan v úžasné světle růžové barvě a poprvé tu také vidíte i moje slip-on, které mám už pár týdnů, ale ještě nebyla příležitost s nimi nafotit outfit :). Co na ně říkáte? Mně jejich riflový vzhled hrozně moc baví, jen je škoda, že se nehodí ke všemu. 
Bohužel pro dnešek je to vše, jelikož mám asi miliardu dalších povinností, ale věřím, že brzy tu bude zase nový příspěvek, který vás snad potěší :). Mějte se krásně.
IMG_4769 IMG_4697 IMG_4760 Beze jména IMG_4748 IMG_4743 IMG_4765

CARDIGAN a TOP - New Yorker
KALHOTY - F&F
KABELKA - Nucelle /www.JEJ.sk/
SLIP ON - Deichmann
HODINKY -  Michael Kors /www.Delux.cz/

52 komentářů:

  1. Dneska ti to opět moc sluší, třetí i poslední fotky jsou úúžasné, jsi moc krásná. Hlavně si nedělej hlavu z lidí, kteří nejspíš závidí a píšou sem nesmysly (jinak si to neumím vysvětlit), protože jsi moc hezká a milá.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, moc ti to na těch fotkách sluší! Takové jemné pastelové barvy ti svědčí. Cardigan je super! Isabela

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi to líbí, Jituš. Takovéhle světlé velké svetry miluju <3

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi nějak neobvykle nalíčená? Vypadáš uplně mega nádherně :O moc sluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si všimla. vypadáš uplně jinak, ale krásně :)

      Vymazat
    2. Akorát mám udělané linky a trochu stíny :).

      Vymazat
  6. Dnes moc hezký outfit, jsi krásně namalovaná, má to takový šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je super! Tenhle něžnej styl ti sluší nejvíc :) a zase ty dokonalý vlasy......závidim :(

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle top mam taky a uplne ho miluju :) moc ti to slusi, ten cardigan je nadhernej.

    OdpovědětVymazat
  9. v tychto jemnych farbach najviac vyniknes, nasla si si aj krasne tmavsie prostredie na fotenie, k tomu ten kontrast s vlasmi a tvarou, topka

    OdpovědětVymazat
  10. Jíťo, si jak panenka :-) moc ti to sluší, máš krásné vlasy!! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. asi nikdy nepochopím proč si tak libuješ ve věcech, které z tebe dělají 80kg matronu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se pletu, ale když už..tak se tlustějším ženám doporučují volné věci. Takže nechápu komentář, protože mi Jitka nepřipadá vůbec tlustá a navíc i kdyby byla, zakryla by to víc volnějším oblečením.

      Vymazat
    2. ... a kdyby naopak mela uplejsi veci, opet by nekdo chytry napsal, proc bosi uple veci, kdyz je "macata" (coz si nemyslim, proto ty uvozovky). Hold nikdy se nikdo nezavdeci vsem, takze ja zase nepochppim tento komentar.

      Vymazat
    3. Ale opravdu? to vás to furt baví nadávat holkám do matron? ;) u Jitky je tohle nařčení trochu mimo nemyslíte? když má normální krásnou postavu. Začíná to být trapné.

      Vymazat
  12. Krása! Moc Ti to sluší a ten cardigan asi nutně potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem ráda, že nemáš legíny. Kalhoty se k tobě víc hodí, moc hezké :) za poslední dobu ses strašně zlepšila v místech, kde fotíš. Pokaždé se těším na nový outfit, fotky, článek, ale taky na nové místa focení :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super outfit Jituško, ty slip-ony se mi moc líbí, také uvažuju o jejich pořízení :) Jinak květinová halenka je dokonalá :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  15. Neskutečný jaká ty jsi krásná baba! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezke :) Podle me mnohem lepsi nez minuly outfit ;) A krasne vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jituš, seš opravdu moc krásná, uplně mi spadla brada :) tohle ti neskutečně sluší! komentáře o tvém nevkuse jsou 100% vyvráceny :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nemáš jinak udělané obočí? hrozně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásna jsi ;) Mužů se Prosím zeptat kdy jsi kupovala ten top ? Jestli tam ještě bude děkuju :)

      Vymazat
    2. Mám ho taky, je z New Yorkru a kupovala jsem ho minulý rok ve slevách a myslím, že Jituš taky :)

      Vymazat
  19. Ahoj moc se mi líbí tvoje vlasy, jsou krásně zdravé, prosím jakou barvu používáš na vlasy? A outfit ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, L´oreal Sublime mousse a odstín ryzí tmavá hnědá, ale už se zřejmě nevyrábí :(

      Vymazat
  20. Moc povedený outfit, vypadáš jako obrázek :)

    OdpovědětVymazat
  21. Fotim "like a boss" 8-)):DD nee, vtipek! Moc Ti to sluší mici, to líčení je vazne pecka <3

    OdpovědětVymazat
  22. Ten cardigan je opravdu božský! Jsi kočka, Jituš :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc povedený outfit.:-) Jsi kóča. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Já vážně nechápu, proč ty anonymní komentáře nezakážeš !! Jde ti tolik o ten počet komentářů, pod příspěvkem ? Jiný pádný důvod teda nevidím.. celkem to kazí celou úroveň blogu. Člověk se podívá na pěkné fotky a sjede níž a vidí tu bandu stupidity. Nejvíc mě teda uráží, to že tě někdo nazve tlustou a tak podobně, z toho musí mít deprese každá normální holka co tenhle blog sleduje. Doporučovala bych ti nad tím se zamyslet a zvážit to..co je ti přednější zda čísla či úroveň .. měj se T.

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravím tě Jíťo, ty linky ti moc sluší, úplně jsi prokoukla :) Jinak bych řekla, že negativní komentáře jsou úplně mimo, nemají tu co dělat, ačkoliv se už nejedná o konstruktivní kritiku, ale o opakované útoky na tvou osobu. Vůbec si to neber osobně, jsi totiž kočka. Zdá se mi, že ti poslední dobou dost porostly vlasy :) Neříkala si něco o zesvětlení? :) A na závěr jsem se tě chtěla zeptat, proč jsou tvé články k recenzím či outfitům někdy tak krátké. Vždy se těším až vyjde nový post a pak mě mrzí, že měl jen pár řádků. Nebaví tě psát nebo je to jen nedostatkem času? Fotky jsou ale čím dál lepší, takže to trochu kompenzují. Pěkný den a mnoho úspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkala, ale nakonec jsem to nechala tak, ačkoliv možná si na malé prosvětlení zajdu, ještě nevím, přijde mi, že mi nejvíce asi sedí tmavé vlasy :).
      Mám poměrně málo času, ale dělá to i fakt, že v poslední době nějak nevím o čem psát. Občas je období, kdy to jde lehko a jindy u toho můžu člověk sedět i hodinu a nic pořádného z něj bohužel nevypadne :(.
      Moc děkuji!!!

      Vymazat
  26. Úúúúžasný, tohle se mi moc líbí! Chtěla jsem se zeptat na kabelku. Jak jsi s ní spokojená? Co kvalita materiálu, mám namysli, zda je to jen "genuine leather" a nebo opravdový kus hovězí kůže, nevíš prosím, je to tam někde uvedené? Docela by se mi taková hodila tak o ni uvažuji. A při nošení na rameno, ty krátké uši do ruky jsou "nahoru" a nebo jsou ohýbací a padají dolů? Vejde se dost věcí? Např. (peněženka, 2 taštičky s drobnostma, velký hřeben, složený šátek atd. ?
    Budu hrozně ráda za odpověď. Děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S kabelkou jsem spokojená moc, myslím, že to jde znát i z blogu, když se tu objevuje tak často :). Není na ní jediného škrábance a je pořád jako nová a taktéž je dost variabilní. Je na ní uvedené pouze hovězí kůže.
      Uši drží stále nahoře https://farm9.staticflickr.com/8566/16469293239_bfe235023c_o.jpg i když je kabelka jako crossbody :). A vejde se toho do ní podstatně dost. Já v ní nosím klidně peněženku, A5 diář, pouzdro, krabičku od brýlí, krabičku od slunečních brýlí, malou láhev na pití, tangle teezer, jednu menší kosmetickou taštičku, když je potřeba, tak do ní narvu i zrcadlovku a nebo obyčejný A4 sešit:).

      Vymazat
  27. Ahoj. Tvůj blog miluju. Nechtěla bys někdy napsat článek o kosmetice? jakou používáš, jak nejlépe vybrat odstín makeupu, jak si líčit obočí a tak? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já se v kosmetice příliš nevyžívám, jak se líčím a co používám tu bylo několikrát, stačí projet několik článků zpět :). Myslím, že od takových článků tu jsou převážně jiné blogy :).

      Vymazat
  28. Sluší ti to!! Ten svetřík je boží!

    OdpovědětVymazat
  29. Tak tohle ti moc sluší!:) Také si myslím, že ti mnohem víc sedí takový ten "dívčí" styl, pastelové barvy. :) A prosím tě, opravdu si nic nedělej z těch ošklivých komentářů navažujících se do tvé postavy - máš krásnou ženskou postavu, chtěla bych vidět ty, co píší něco o "macatých" stehnech a těhotenským břichu :-D Dobře, legíny se mi na tobě také nelíbí, ale to je spíš tím, že se mi nelíbí na nikom, podle mě to patří pouze na cvičení.. A moc se těším na letní outfity v sukních a šatech! Měj se pěkně, K.:)

    OdpovědětVymazat
  30. Jitu proč sis uzavřela Insta? :/ chodila jsem se k tobě dívat a nechce se mi kvůli tomu zakládat profil... :) ale jistým způsobem to chápu, jen jsem myslela, že když máš stejně fotky na blogu, že bude veřejný :)

    OdpovědětVymazat
  31. Juuu, jsi krásňoučká :)

    OdpovědětVymazat
  32. Jitus, proc neodepisujes na nektere komenty? tvoje odpoved by me u nekterych zajimala. Treba ta o kosmetice nebo kabelce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skutečně nejsem schopná odepisovat hned. Většinou odepisuji zpětně do několika málo dní :).

      Vymazat
  33. Posledne dva outfity su naozaj vydarene !:-)) si nadherna zena a takyto styl ti sedi najviac :-) konecne ziadne leginy ;D len tak dalej :-))

    OdpovědětVymazat
  34. Krásný outfit, moc ti to sluší :) A ten cardigan mám taky, jen v šedé barvě - nosím ho téměř ke všemu :D

    OdpovědětVymazat
  35. tenhle outfit se moc povedl takový pohodlný ale přesto šmrnovní!

    OdpovědětVymazat