1. května 2015

/OUTFIT/ Baby pink jacket

Že jsem milovnicí koženkových křiváků jistě víte. Měla jsem jich již několik a bohužel mi jich už i několik odešlo do "křivákového nebe" :D.  Proto jsem tuto sezónu hledala nějaký nový, který by se mi hodil do šatníku. Volba tedy padla na tuto krásnou dětskou růžovou, která se mi hodí k většině mých věcí a myslím, že mi i taková barva sedne :). Jak jsem vám již psala v new-in, koupila jsem ho na vinted.cz, ale původně je z Primarku, moje kamarádka jej má v červené, tak třeba někdy uvidíte na blogu i tuto verzi :).

Zbytek outfitu jsem pak pojala v klasických a mnou oblíbených barvách - černá, bílá, šedá. Je to klasika, která vypadá společně vždy dobře :). Navíc jsem si dneska vzala i nové conversky, které jsem si pořídila o číslo menší, než je moje klasická velikost, protože jejich kožená varianta je mi v mé velikosti velká a došla jsem na to, že by pro mě bylo ideální půl číslo. Takže pokud plánujete koupi conversek, tak si je běžte raději první zkusit :).

Doufám, že se vám outfit bude líbit a bude pro vás inspirací jak například do školy, tak třeba na procházku nebo výlet :).

Krásný den

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

KOŽENKOVÝ KŘIVÁK - Primark /Vinted.cz/
TRIČKO - H&M /Second hand/
KALHOTY -Adidas NEO
KABELKA - Nucelle /JEJ.sk/
TENISKY - Converse /SnowBitch.cz/
ŘETÍZEK - Fossil 

25 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit. Jednoduchý a pěkný. Hezky vyniká ta bunda, která je top! Jediné co mi tam trošku vadí je řemínek hodenek. Hodila by se mi k tomu ta trikolora modrá, bílá, růžová. Ale to je jen detail ;)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, a tá farba je neskutočná! Mne prvé conversy kupoval bracho v usa a našťastie sadli ako uliate, druhé už som teda mohla kľudne z netu objednať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten křivák je teda parádní:) taky v téhle barvě sháním, ale zatím jsem nenašla žádný, který by mě zaujal :(
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je tedy opravdu luxus, parádní fotky a hlavně ten křivák. Já žádný nemám ale kdybych měla, byl by to takový, nebo ještě možná i v baby blue barvě :-)

    OdpovědětVymazat
  5. obuješ 36? to je malunká nožka :) já mám 42 :D jinak pěkný jednoduchý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně se to k Tobě hodí, moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  7. jojo, já si takhle koupila 35 a byly mi super, dokud jsem v nich nebyla aspoň pul hodinku - samozřejmě mi málem upadl malíček. teď mám 36 a sice jsou mi celkem velké. ale zas jsou pohodlné:). jinak křivák je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne je jedna bota dobra a druha mensi, takze doufam, ze malinko povoli, snad :D.

      Vymazat
  8. Skvely outfit, ta bundicka je krasna a moc ti slusi :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je moc hezký outfit a sedne ti! Světlerůžová barva je hezky dívčí.Hodně se mi líbí i kalhoty. Isabela

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký look, moc ti to sluší!! Bundička je moc pěkná!

    OdpovědětVymazat
  11. tak tenhle styl miluju, v jednoduchosti je krása :)

    OdpovědětVymazat
  12. u bundičky se mi líbí barva, ale vůbec se mi nelíbí ten střih jak je rovný - kdyby byla vzadu kratší a vepředu delší (jako tvoje černá z NY) tak by vypadala o dost lépe.

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle křivák to byla teda suprová koupě. Je nádherný a moc Ti sluší. Mám pocit, že jsem ho v Primarku viděla i ve světle modré, ale tenhle je hezčí. Conversky jsou super, univerzální. Také už nějakou dobu uvažuji, že si k mým tmavě modrým pořídím ještě černé a nebo naopak bílou klasiku :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. moc hezká bundička, taková by se mi také libila :) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  15. Presne na tenhle krivak jsem v Primarku koukala, ale jeden ruzovej uz doma mam, tak jsem se snazila byt rozumna. Je ale bozi!


    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  16. Nadherny outfit! Chci se zeptat, nemas ted nejake problemy s vahou, psychikou.. ? Zda se mi, ze jsi trosku pribrala, ale ne, ze by ti to nesluselo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D to je debilni komentar. Taky je mi tolik jak Jitce a nejsem stihlounka jako driv. Uz to neni mlada divka, ale mlada ZENA ;))

      Vymazat
    2. Tzn., ze kdyz uz neni mlada divka, musi byt pri tele?

      Vymazat
    3. Pri tele? Ted naproti Jitky sedím a pri tele rozhodne neni :)) mit ženské křivky a byt pri tele jsou totiz dve dost rozdílné veci.. Mozna bys mela min sledovat casopisy s vyhublima modelkama..

      Vymazat
  17. kdybys bundičku náhodou prodávala, určitě se mi ozvi na nikusha.k@seznam.cz, brala bych ji všema deseti a už nikde není:( Díky, Nikola

    OdpovědětVymazat