8. května 2015

/OUTFIT/ All in white + narozeniny!

Bílá barva nepatří mezi mé favority, ale občas mám na ni náladu. Třeba jako dnes, kdy za mnou dojela Anettka a já měla menší krizi co si obléknout. Jednoduše jsem sáhla právě po této kombinaci, jelikož si myslím, že s ní vážně nejde nic zkazit :). Co vy na to?

Mimochodem zítra blog oslaví už 4.narozeniny! Wau! Jsem malinko v šoku a taktéž mile překvapena, že už bloguji tak dlouho a vás to stále baví. Jak jistě víte, já osobně jsem se za ty čtyři roky velmi změnila. Ať už co se týká psaní, vzhledu, myšlení, ale třeba i fotek. V posledním roce jsem si pořídila zrcadlovku a dávám si více práce s úpravou fotek. Včera jsem si dokonce projela celý blog a upřímně se zasmála tomu, co jsem jsem si občas oblékla (:D). Každopádně jsem moc ráda, že se blog i já neustále zlepšujeme. Chci vám říci, že to dělám hlavně pro mé pobavení a také pro vás. A moc vám všem děkuji za to, že tu jste stále se mnou a blog vás snad stále baví :). Doufám, že jsem po celé ty čtyři roky udržela hlavní myšlenku tohoto blogu a to tu, že obléknout se jde hezky a přitom levně! :) 

Pokud máte něco na srdci, co by mohlo přispět k zlepšení blogu a také k dalším krásným čtyřem letem blogování, tak budu jedině ráda, když mi to napíšete! :)

Mějte se krásně.

2 1 3 4 5 6 7

TRIČKO - YesStyle.cz
KALHOTY - New Yorker (DIY)
TENISKY - Converse /SnowBitch.cz/
KABELKA - Nucelle /JEJ.sk/
HODINKY A PRSTEN - DKNY

15 komentářů:

  1. Jitu, jsi kočka. Opět se mi outfit líbí. :-) Gratuluji ke čtyřem letům. Tvůj blog byl jeden z prvních kam jsem vůbec kdy vlezla a stále se ráda vracím. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujaly mě ty čtyři lety, jak píšeš, tak jsem přečetla text celý, kam že to Jitka po čtvrté letěla. A asi myslíš spíš čtyři roky co?

      Vymazat
  2. Bílou barvu nemám ráda ani ji nevyhledávám, ale tobě sluší :) Co se týká tvého blogu, tak již rok ho navštěvuji pravidelně. Občas je to paráda, občas ne, ale to záleží čistě na vkusu. Jinak se nechávám často inspirovat. A hlavně POKRAČUJ :))))

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit vypada skvele a jinak vsechno nejlepsi ke ctyrem letum blogu, je to krasne cislo, tak at se ti i dal dari! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) blog sleduju už něco přes rok a stále mě velice baví. Outfity máš jednoduché a moc pěkné. Jen tak dál a hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! A vlastně ani nevím, jak dlouho už tě "znám" - ale řekla bych, že tři a půl roku už určitě!:)

    OdpovědětVymazat
  6. call me fotograf :3.. jsem fakt třída! :D néé, jen kecám únavou - to Tobě to moc sluší! ale ty vlasy Ti asi brzo ze závisti ušmiknu! :D :3

    OdpovědětVymazat
  7. Na té první fotce jsi nádherná. Fotka jako z magazínu! A bílá ti moc sluší, vypadáš jako děvčátko. :) A s tou úpravou fotek to moc dobře znám, kolikrát nad tím sedím i 5 hodin než jsem spokojená. :s

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí čtvrtá fotka, strašně ti to tam sluší!! :) Můžu se zeptat co používáš na obočí?
    Gratuluji ke 4. narozeninám blogu a přeju mnoho úspěšných a zajímavých článku:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi kráska Jituško. Všechno nejlepšíííí!! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Jako první bych chtěla poblahopřát ke 4 rokům blogování! :) Nejdříve jsem komentář psát nechtěla, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Tvůj blog sleduji už nějakou tu dobu sleduji, některé články byly lepší, některé slabší, ale tak to je u každého, s tím si nemusíš lámat hlavu :) Jak si psala v článku, změnila si se. Nevím, jestli chováním k lepšímu nebo horšímu, neznám tě osobně, jen tady z blogu. Tvůj styl oblékání se mi moc líbil, proto jsem tě začala sledovat, nosila si sukně, podpatky, šaty.. byla si celkem taková dámička (to nemyslím ve zlém) a mně se to líbilo. Uměla si se obléknout, ale poslední dobou jsou tvoje outfity docela nudné. Občas se ti povede něco dobře zkombinovat, ale to není bohužel tak často. Nechci se tě dotknout, ani ti nechci ublížit, nebo tě hejtovat a ani nevím, ke kterým článkům ses dostala, ale podle mě ses předtím oblékala mnohem lépe než teď.. Myslím si, že by ses měla při nakupování rozhodovat lépe a nekupovat si oversized věci, protože tě celkem rozšiřují a nelichotí ti. Kdybych ti mohla něco doporučit, možná bych zkusila sledovat zahraniční blogy, inspirovat se třeba na weheartit, apod. :) Mohla bys třeba přidávat i jiné články než jen outfitové a různé recenze na produkty, co máš od sponzorů. Mohla bys třeba přidávat nějaké random fotky, fotky z výletů, new in, apod. Podívej se, co přidávají ostatní blogerky. Mně se třeba líbily články o sportu, které si přidávala, když si cvičila. Byla jsi i taková pozitivní, zářila si a slušelo ti to. Chápu, že abys mohla přidávat takové články, tak bys musela pravidelně cvičit a věnovat se tomu, ale zkus něčím svůj blog oživit :) Snad to, co jsem napsala, nebudeš brát nějak špatně, chtěla jsem ti napsat už dříve, ale nějak jsem se k tomu nedokopala. Ještě jednou tedy gratuluju ke 4 rokům, měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tady ti to opravdu moc sluší, jinak gratuluji k blogování :)


    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jituško, čtyři roky je už pořádná doba, takže moc gratuluji a přeji ti mnoho takových dalších let, kdy tě bude blogování bavit a čtenářů jen přibývat. Jinak pokud jde o outfity z minula, tak musím říct, že dnes je mi tvůj styl mnohem bližší a bez problémů se s ním identifikuji, což před lety nebylo takovou samozřejmostí :) Je opravdu hodně vidět, jak jsi dozrála a posunula ses dopředu. Prostě jsi se ve všem zdokonalila a já se u tebe vždy ráda inspiruji :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  13. Jity, moc ti to sluší :-) A jsem ráda, že nosíš tričko, umíš ho krásně zkombinovat do celého outfitu :-)

    OdpovědětVymazat