10. dubna 2015

/NEW IN/ Perfect leather bag

IMG_2700

Nová kabelka =  velká radost! Po delší době jsem si zase pořídila jeden kvalitnější kousek. Pokud si všímáte, dávám na vaše rady a snažím se si sem tam pořídit věc, která bude kvalitní. Z kvalitního materiálu, univerzální a nadčasová! To je i případ této krásky. Kup to byl impulzivní, ale skvělý!
Přišla mi hned na druhý den a to perfektně zabalená, můžete vidět na mém instagramu -> www.instagram.com/jituskaaa :).

Upřímně jsem z ní vážně nadšená! A doufám, že vy budete taky. Brzy vám ji ukážu v outfit článku :).

Přeji krásný zbytek dne!

IMG_2701Beze jména



A pokud vás kabelka zaujala, tak ji seženete na www.novakabelka.cz 
E-shop vám můžu jedině doporučit :).

16 komentářů:

  1. Určitě je super, mít kvalitní kabelku, ale bohužel se mi tahle tvarově vůbec nelíbí. Nemám prostě ráda to klenutí nahoře.

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta se mi tedy nelíví :( Jinak JiItušjen tak pro pořádek - není kůže jako kůže ;) Ne každá je kvalitní a u kabelky za 2 tisíce nebude použita zrovna ta nejkvalitnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boze.. Podle vas je spatna kuze kazda kterou si Jitka koupi. To ji nemuzere nechat at ma z neceho radost.....?

      Vymazat
    2. A kolik by ta kůže asi měla stát?! Bože, debilita a nepřejícnost některých lidí je fakt zarážející!!! Sama máš beztak nějaký šunt za 200 Kč nebo fejk majkla korse/luje vitóna atp. a tady nadáváš na kvalitu kabelky z pravé kůže??

      Vymazat
    3. unfuckingbelievable .. kupis si kozenkovu kabelku, pindaju, ze si si kupila smejd .. kupis si kozenu kabelku, pindaju, ze si si kupila kozeny smejd .. :D radsej si uz nekupuj nic teda

      Vymazat
  3. Vypada hezky, ja se zrovna take chystam objednavat zase jednou nejakou kvalitnejsi :-) Shanela jsem nejakou cernou, prostornou a hlavne aby mela dlouhy popruh a dala se nosit na rameni, noseni kabelek na ruce mi prijde hrozne nepohodlne a zvlast kdyz ja tam mam vzdy milion veci :-D Kazdopadne jsem objevila jednu dle mych predstav na Zootu, tak uz se tesim az si ji objednam :-) Na outfit s ni se tesim :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak at je kabelka stejne skvela jako na fotce! :) A mne noseni v ruce nevadi, jsem asi uz zvykla, kazdopadne tato ma i popruh pres rameno, takze jsem spokojena :).

      Vymazat
  4. Je hezká, klasická, a bude ti slušet! Zorka

    OdpovědětVymazat
  5. ta je vážně krásná, něco podobného sháním, ale zatím se mi nechce investovat takovou částku do kabelky:) těším se na outfity! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To verim, taky se mi nechtelo, tak doufam, ze mi aspon vydrzi :)

      Vymazat
  6. Krásná kabelka, na webu už mám vyhlídnutou tu svou :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat