3. dubna 2015

/BEAUTY/ Pantene Pro-V vyzva!

Ahoj krasky! Dnesni post bude takovym mensim "vlasopostem". Venku je totiz aprilove pocasi jako vysite, takze na foceni outfitu neni moc nalada a proto vam dnes predstavim novou radu samponu. Navic par z vas si bude moci vyzkouset "bloggerskou praci" a sampony otestovat :).

O co tedy jde?! Pantene uvedlo na trh novou kolekci samponu s antioxidanty. Sampony maji klinicky overene slozeni s  EDDS, jenz pomaha branit poskozeni vlasu pred oxidacnimi mineraly, ktere jsou obsazeny ve vode.
00pantzene
Jednoduse jde o to, ze ve vsech vlasech se hromadi oxidacni mineraly a predevsim med, ktere vlasy vystavuji negativnimu pusobeni volnych radikalu. Tim dochazi k oslabeni, lamani, trepeni, krepatosti atd... To uz je jak na hodine chemie! :D

Kazdopadne Pantene tomu chce predchazet a snazi se, aby nase vlasy byly pred temito nepriznivymi vlivy chraneny a tak vyvinula kolekci samponu, ktere nam maji tento boj usnadnit. Vase vlasy diky tomu budou zdravejsi a krasnejsi :).

IMG_2507

A ted uz k tomu nejpodstatnejsimu! 

Hledam 15 slecen/holek/divek/zen, ktere by se rady testovani kolekce na poskozene vlasy zucastnily :). Bude vam zaslan sampon a balzam na vlasy, ktery po dobu 4 tydnu budete pouzivat. Jedine co se po vas bude chtit, tak je foto vasich vlasu pred pouzivanim a po ukonceni testovani, plus vyplneni dotazniku, ktery by vam byl zaslan na e-mail :).

Pokud tedy mate zajem se do testovani zapojit, kontaktujte me na e-mail francebaby@seznam.cz a do predmetu zpravy uvedte: PANTENE VYZVA!

Ps: clanek je psan na tabletu, proto prosim omluvte chybejici diakritiku.

Krasny den! :)

6 komentářů:

  1. Musím říct, že jsem si koupila týdenní zkušební kůru a po prvním umytí, jsem byla unešená, jak jsou vlasy krásně hebké. Určitě přemýšlím o koupi celého balení. :) Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to zní opravdu zajímavě, email jsem napsala, tak uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pantene neberu od té doby, co byla v Americe aféra s tím, že po použití jejich šamponu to spálilo holce vlasy. A to si nevymýšlím. Sestra tam zrovna byla na výměnném pobytu a prý se to řešilo ve velkém několik týdnů. Je to sice jeden případ, ale radši si koupím něco jiného :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si taky pamatuju, že se o tom mluvilo :-)

      Vymazat
  4. proti spolupracim, ani tomu, ze blogerky dostanou produkty/pozvani nekde za svou praci nic nemam, ale teda v tvem pripade uz se to vymyka kontrole...nechces treba hazet vice clanky, nez porad tohle? Je to tu jak jeden velky (zoufaly) banner :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nez porad tohle? Promin, ale prijde mi fajn, ze se spolecne s ctenarkami muzu podilet na nejakem zajimavem projektu, ze ktereho vyjde i nejaky vysledek :).

      Vymazat