1. března 2015

/OUTFIT/ Prague

Výlet do Prahy byl skvělý. Málem jsem zapomněla na to, abych vám ukázala aspoň trochu z mého pohodlného outfitu, který jsem na tento výlet zvolila. Jeli jsme sice na tři dny, ale odmítala jsem sebou tahat spoustu věcí a nakonec jsem si stejně vystačila s jedněmi legínami, kalhotami a dvěma svetry :). 
S přítelem jsme po Praze nachodili několik kilometrů, prošli si křížem krážem Pařížskou ulici, a všechny postranní uličky kolem centra. Skvěle si popovídali a já se cítila báječně :). Společně jsme navštívili jak koncert Katy Perry, tak představení nové kolekce New Yorkeru, ale i showroom Orsay. Vše bylo skvělé :).

Aby se mi tedy pohodlně cestovalo zvolila jsem (už zase)  koženkové legíny, volnější svetr ze Zary, který jste ještě bohužel neměli možnost vidět, vlněný kabát a moje fosforové Nike Oceania. Kabelku jsem zvolila střední velikosti od značky Nucelle. Je kožená a stále mě překvapuje, kolik se toho do ní vejde :). No a kolem krku si uvázala šátek z New Yorkeru. Sluneční brýle mám poté koupené ve slevě v Reserved :).

Co na můj "cestovatelský" outfit říkáte vy? :)

OUTFIT 1 OUTFIT 2

KABÁT - Zara /Vinted.cz/
LEGÍNY - Leginy.cz
ŠÁLA - New Yorker
KABELKA - Nucelle /Jej.sk/
TENISKY - Nike
SLUNEČNÍ BRÝLE - Reserved

26 komentářů:

  1. Skvělý! Přesně takhle se oblékám na "sightseeing" - hořejšek elegantní a boty pohodlné :)) palec nahoru))

    OdpovědětVymazat
  2. Neni to špatné, i když já bych vyměnila legíny a boty :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nemůžu pomoct, vždycky ti to moc slušelo, ale ty kožené legíny se mi na tobě prostě nelíbí :( džíny jsou na tobě TOP!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty mi stylem moc nejdou k legínám a tomu šátku..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ne všem blogerkám, tak jako theczechchicks sluší všechno. Bohužel kabát robustní, šátek a boty se bijí..promiň zklamání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor. Každý musí nosit to co mu sluší a ne tak úplně co se komu líbí...

      Vymazat
  6. Libi se mi tvuj outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ty boty jsou v tomhle outfitu úplně mimo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je mimo někdo jiný, asi moc necestuejš, viď? Kdyby jo, věděla bys, že teď to ve světě fakt frčí ;)

      Vymazat
    2. Co frci a co komu slusi je velky rozdil. Jitce tento styl moc neslusi. Spis se mi a asi i vetsine libi v jinych outfitech. Napr. nedavno s tim snehem :)

      Vymazat
  8. mně se to teda líbí :) hezká inspirace :) koupila jsi si něco na Pařížské?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDDD Ty si asi v Pařížské nikdy očividně nebyla.

      Vymazat
    2. vím jaké tam jsou ceny :DDD třeba si tam něco koupila, co ty víš :D

      Vymazat
  9. Pohodlí je jedna věc, ale dát si tyto sportovní "běžecké" boty ke kabátu je uplně vedle. Vždycky jsem tě brala za stylovou holkou, která umí hezky sladit kusy oblečení, ale poslední dobou to tak není. Vždycky supr outfit a ty to zabiješ většinou jedním kouskem.... :-/

    OdpovědětVymazat
  10. Když jsem četla článek viděla jsem jen část fotky a říkala jsem si: hezky sladěné. Ale jak jsem přečetla fosforové Nike, tak jsem se docela zděsila, úplně mimo... Legíny se mi taky nelíbí..ke kabátu se vůbec nehodí.

    OdpovědětVymazat
  11. Boty a šála nejdou dohromady, legíny by byly hezčí, kdyby byly přiléhavější :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak třeba u Mii v článku vypadá Jitka úplně skvěle http://www.kissbook.cz/2015/02/new-yorker-ss2015.html !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se podiv na ostatní holky, jak jsou tady vystajlované. Třeba Mia, Leona i Nicole mají všechno hezky sladěné..

      Vymazat
  13. Tak mě se tohle moc moc líbí ...jsi koča a ty vlasy...:) já teda nejsem fanda kožených legínů vubec...myslím si ze je děsně moc inspirativní to když vidíš jak se kdo obléká milju to a vezmu si s toho co chci...legíny by ti mohly dole více přiléhat to je jediný nedostatek ale přijde mi že přece nikdo není dokonalej ale vím určitě že ne ulici ti toho nikdo nevšiml...je to videt na fotce muzes se soustředit zakoukat atd... to se to pak kritizuje :D líbí se mi koukakt na druhé jak se oblíkají ...baví mě to a tahle kritika co tady poslední dobou čtu je podle mě hrozná a mimo já nevím lidi ti asi závidí nebo nevím ale hledaji blbosti a komentují kraviny ...................NENÍ ČLOVĚK TEN ABY SE ZALÍBIL VŠEM!!!!!!!!!!!!!!! A tak to prostě je a bude strašně bych chtěla vidět jak se oblíkají ty lidi co komentujou kraviny...atd..můj nazor je ten oblíkej si to v čem se cítíš dobře a jsi to ty ....a ně ty kecy tady dřív jsi tole a tamto....není to můj blog a děsně mě to rozčiluje už :D nejdřív mi to přišlo i legrační jako s nadsázkou ....ale ted už to opravdu nechápu...hlavně komenty např že psaníčko a tenosky ne...a nebo elegance hore a tenisky ne..tak to uz opravdu vidíš jaký mají asi přehled o modě stylu atd o tom co se dneska nosí...vhápu že se to nemusí líbit každému ale uplně takpvéhle kecy ach jo je mi tě líto ...opravdu ...musí to bejt opruz neco vymýšlet fotit a pak prijde tohle ...možná sí to přitahuješ nějakou negativní energgí :D už to čekáš tak to máš...:D nevím no každopadně ráda tě sleduju mám ráda že nejsi ta kdo nosí LV a podobně za mě je to povrchní značka a to samé MK mám na to už alergii opravdu kdi nám LV neverfull jako by nebyl...:D Já uznávam v životě i modě jiné hodnoty mám ráda kvalitu u nečeho a u nečeho je mi to fuk ....rozhodně to nepíšu o LV ze závisti ..nejsem taková :D ( mám vše co chci :D) ale tohle mě prostě v modě nebaví ...mám rada nápad mám rada outfit který je poskladaný z levných věcí a třeba kvalitní kabelka a boty potom rozhodně tleskám..miluju nápad a LV není nápad .....proto tě tak moc ráda sleduju...bavíš mě tímhle ...tím jsem se chtěla vyjádřit i ke krittice že máš vse levné nebo z Vinted apod...proc ne v tom je umení...takže jen tak dále...To jsem se ale rozvášnila omlouvám se ale už mi to nedalo :D Jitka

    OdpovědětVymazat
  14. To se nám to tady sešlo odborníků na módu -_- Kecy, kecy... Chtěla bych vidět, v čem chodí oni ;) Za mě super! A že jsou leginy naspodu široké ? No a ? Kdo může vědět, že pod kabátem nejsou kalhoty ? Opravdu neskutečný problém.. A boty celý outfit příjemně oživily.. :) Nenechej si do toho kecat. Každý má přece svůj jedinečný styl a není třeba kritizovat vyjádření stylu někoho jiného.. Navíc, na co tolik blogů, kdyby měli všichni chodit v tom samém ?

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tentokrát je to skutečně mimo. Já kombinuju tenisky s kabáty pořád, ale tohle... to nevidíš, jak se to k sobě nehodí?
    A ty legíny, proboha, vyhod, vždyť ti absolutně nesluší a vypadají hrozně...

    OdpovědětVymazat
  16. Já tedy k elegantním věcem botasky nenosim, ale vim, že je to teď v módě a je to urco pohodlne. Ty tvé nové valenky by asi taky k tomu sly :-) Mne se jinak outfit libi a kozenkove leginy se mi líbí moc.

    OdpovědětVymazat
  17. super outfit na pohodu :) moc ti to sluší tady, Pecka!!

    OdpovědětVymazat
  18. ještě, než jsem komentáře rozklikla, tipovala jsem, že bude určitě problém v kombinaci tenisek a kabátu.. a přesně tak! :D každopádně já tuhle kombinaci miluju a moc se mi na Tobě líbí.. stejně jako kožené legíny! :)) :*

    OdpovědětVymazat