18. března 2015

/OUTFIT/ Oversized black coat

Ahoj! Doufám, že se máte úžasně. Dneska bylo vážně krásně a já měla skvělý den, jak už dlouho ne :). A protože bylo tak krásně, tak jsme si s přítelem po delší době udělali snad hodinku čas a věnovali se naplno focení, výběru místa a všemu tomu na co v běžně nabitý den nemáme čas. 
V outfitu na mně můžete vidět naprosto nejlepší úlovek letošních slev a to kabát z F&F, který jsem koupila za čtvrtinu původní ceny! (no nevím jak unosím tři kabáty, ale budiž! :D) Je oversized a zamilovala jsem se do něj už v prosinci, kdy jsem jej viděla na kamarádce, ale dát za něj 1300,- se mi tedy nechtělo, jelikož to není žádný extra super materiál. A navíc, když máte světlého psíka, tak jej musíte před ním pořád chránit :D. Zbytek outfitu je už černo bílá klasika s teniskami, která zřejmě u mě nepřekvapí, ale v kombinaci s kabátem mě ohromně baví! :)

Doufám, že se vám budou fotky líbit a jsem zvědavá, zda se vám líbí i kabát :).

1 2 4 5 6 7 8

KABÁT - F&F
KABELKA - Nucelle /JEJ.sk/
LEGÍNY - Marilyn.cz 
TRIČKO - New Yorker
HODINKY - Michael Kors /Delux.cz/
TENISKY - Adidas NEO

47 komentářů:

  1. Joo tak az na ty boty je to parada, ty boty jsou k tomu strasne.. Sice jsou pekne, ale absolutne se k tomu nehodi.. A kabat mi prijde trosku nekvalitni, na to ze je novy, vypada ze ma sulky..

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu promin, ale tohle je hrůza. Kabát te dělá dvakrát tak tlustší. A ty tenistky v kombinaci s leginami a kabátem jsou taky hrůza.. Mivas mnohem lepší outfity viz ten minuly, jsi můj vzor v módě. Ale tohle je tedy opravdu otřes!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vcera jsem se na to divala a rekla jsem si, ze s komentem pockam do dneska..ale i dneska se to k sobe vubec nehodi.. :D

      Vymazat
  3. Ach joo, zase ta jedna vec, ktera ten outfit zabije. Jak si muzes dat sportovni tenisky ke kabatu? Tuto modu fakt nechapu..

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný fotky, vybrali jste super místo a outfit je ťip ťop! Tyhle tenisky jsem ještě neviděla a moc se k tobě hoděj, v kombinaci s kabátek taky pecka, já tohle kombo kabát-tenisky prostě můžu <3

    OdpovědětVymazat
  5. tohle nemá chybičku, jednoduché, čisté, krásné, prostě dokonalé!
    kombo kabát + tenisky se mi taky hrozně líbí ♥ a ty tenisky jsou teda pecka, na to, že nemám moc ráda barvy :D
    no prostě parááááda:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kabat je super, moc ti slusi! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Přiznám se, že ten trend - nosit botasky k elegantnímu oblečení dodnes nechápu. Vypadá to, jako by šel člověk z posilky a nestihl se přezout, protože mu jede šalina. A ten kabát ti dle mého nesluší, tím jak ho nemáš zapnutý, tě rozšiřuje. Jakožto holka krev a mlíko to pro tebe není vhodná volba. Myslím, že oversized věci sluší hubeným slečnám spíše chlapeckých postav. Ale to je můj subjektivní názor. Laura

    OdpovědětVymazat
  8. To je sranda jak kritizujou jen anonymové :D i když zrovna tahle kritika není nijak sprostá, což je dbře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyjádřit svůj názor není kritika! Laura

      Vymazat
    2. Já se klidně podepíšu, nestydím se za to, že se mi společně nelíbí sportovní tenisky a elegantní kabát. Jen nevím jak, nemám blog ani stránku, ani účet na Googlu :)

      Vymazat
  9. Musím přiznat, že kombinace botasek a kabátu se mi moc líbí, bohužel ale ne ve tvém podání. Tyhle botasky na mě působí opravdu jako vyloženě na sport. Samotný kabát a botasky ano, ale dohromady bohužel ne. K.

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi kočka, Jitu. :)) Ještě před rokem mi tenhle trend tenisek vadil a teď ho miluju, takže za mě úplná bomba! :D <3

    OdpovědětVymazat
  11. Bože, proč si někdo dá tu práci a napíše komentář jenom proto, aby ti zkazil náladu a rozesmutnil Tě? Mně se to náhodou hrozně líbí, ten kabátek v kombinace s teniskami je vtipně stylová kombinace. Navíc mám moc ráda Tvojí hru s doplňky. :-)
    Měj se krásně!
    G.
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě je třeba upřímně líto, když si Jíťa obleče něco takového.. Příjde mi přes blog fajn a není jako ostatní blogerky (jsou obyčejným holkám dost vzdálené stylem, povahou...), a mám i celkem radost, když má pěkný outfit..proto to komentuju.

      Vymazat
    2. Já si myslím, že většina negativních komentářů je tady napsaná slušně a opravdu nemají za úkol pouze "zkazit náladu a rozesmutnit" jako spíš říci svůj názor a poradit. Mně se tato kombinace také nelíbí, trend tenisek s kabátem mi nevadí, ale v tomto případě to opravdu nevypadá dobře. Tyhle tenisky jsou vyloženě na sport, k tomu obyčejné legíny a ten kabát u kterého naprosto nechápu neupraveně vyhrnuté rukávy až bůhvíkam. Myslím, že to Jitka umí i lépe.

      Vymazat
    3. Já neříkám, že jsou ty komentáře sprosté nebo tak, ale stejně by mě asi mrzely, když si dám s outfitem a vyfocením tu práci. Snažím se na všem hledat něco hezkého, zajímavého. Je přece jasné, že se všechno nemůže líbit všem. Na jednu stranu to na fashion blozích je z části právě o té kritice no, i když mi to přijde jako škoda. Já mám například blog proto, že a) mě baví b) chci diskutovat s lidmi, které baví móda stejně jako mě ....pozitivní komentáře jsou krásným bonusem a negativní komentáře mě vždy trochu rozesmutní... Obdivuju Jitku, že se jimi ještě nedala položit, protože u některých (ne u všech) mi přijde, že jsou psané jen za účelem, aby to vzdala a blog zrušila :-( ... a to přece nechceme!
      G.

      Vymazat
  12. Právě s těma barevnýma teniskama to má teprve šmrnc, je to veselé a hravé. A jdu kritizovat nekonečnou nudu na blogu Pavlíny J.

    OdpovědětVymazat
  13. kabát s teniskami se mi líbí :) možná bych si vzala jinou barvu tenisek (světlejší barva).
    kabát má hezký střih :)

    OdpovědětVymazat
  14. ten kabát je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kabát se mi moc líbí, až na ten materiál... Ale je pravda, že tě dost rozšiřuje..

    OdpovědětVymazat
  16. ten kabát je vážně otřesný dle mého :/ za a) na mě působí jak od babičky a za b) ten oversized střih by snad neslušel nikomu.

    OdpovědětVymazat
  17. kabát je z jakého materiálu?
    vidím že je kabát rozeplý a tak jak můžete psát, že jí kabát rozšiřuje??

    OdpovědětVymazat
  18. Aha, takže hodinky byly sponzorskej dar.... Jako už pomalu 90% věcí, co tady prezentuješ. to už ani není blog, ale machrování "jaký hodinky si vyberu?!", když za ně neplatíš a cpeš to studentkám.
    Ty jsi ubohá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha a to jsi vydedukoval/a z čeho? :)

      Vymazat
    2. Takže se jinde, než na tom serveru, kterej tady máš odkázanej už podruhý, sehnat nedají?
      Stačí snad napsat typ hodinek, každej si pak vybere, kde koupit.

      Nebo to nebylo sponzorský? Jsi docela průhledná, navíc s každým novým kouskem si říkám, komu jsi zase kejvla na nabídku :D

      Vymazat
    3. Ano, je na hodinky odkázané už podruhé, protože je mám podruhé v outfit postu, to je asi logické, ne? :)

      Nezkoumala jsem kde se dají či nedají sehnat, pouze jsem odkázala na stránku, kde jsem si je zakoupila já :). A ne, není to "sponzorské".

      A pokud tedy sleduješ moje posty, tak sis taky mohl/a všimnou, že třeba odkazuji u UGG a Converse na OfficeShoes.cz, protože jsem tam boty zakoupila, ačkoliv se dají jisto jistě koupit i jinde :).

      Vymazat
    4. To ji ty hodinky tak závidíš nebo co? Nechápu, proč by měla byt Jitka uboha kvůli tomu, ze dostává nabídky od různých eshopu a tak. A navíc, neviděla sem tu nikde napsané MUSÍTE SI KOUPIT TYTO HODINKY, takže to asi těžko někomu cpe. Asi bys měla začít první přemýšlet, než vyplodis hovadinu ve stylu "Ona je tak uboha a namachrovana a leží mi v žaludku, protože nemám nic lepšího na práci". Omg, prober se.

      Vymazat
  19. Tento outfit vypada zcela zajimave. :))
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi docela trapná jak u každého článku napíšeš jen dobré, hezké atd a pak dáš odkaz na svůj blog, který je mimochodem příšerný!!!!! Jsi otravná

      Vymazat
  20. mně se kabátek líbí! já už si zakázala se vůbec chodit na slevy apod. koukat, protože si akorát kupuju zbytečnosti :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  21. Nádherný outfit Jituško, ten kabát je vážně skvělý :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší Jituško. Ostatně jako vždy :). Mně by se ten kabát akorát víc líbil v šedé :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné hodinky,kabelka i botky :) Outfit se mi bohužel nelíbí :/ Dříve se mi Tvůj styl oblékání více líbil. Třeba tady : http://www.francebaby.cz/2013/01/gray-and-burgundy.html#more . Ale je jasné, že styl člověk postupem času mění. Přeji hezký den :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se ten kabát moc líbí, ale vzala bych si k němu jednobarevné boty, třeba ty bílé convresky :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  25. Taky se mi to bohužel nelíbí, nepříjde mi to moc stylové nosit společně sportovní a elegantní oblečení. Jinak jsou boty moc pěkné, ale stejně jako ty růžové se mi asi nebudou líbit tvé kombinace s nimi :) Ta ulice vypadá jako Vinohradská v UH :)

    OdpovědětVymazat
  26. Překrásný hodinkyy♥ A moc ti to sluší.
    Máš super blog!!

    OdpovědětVymazat
  27. to bylo dneska řečí, jak ho nebaví fotit! a teď tady najdu takový poklad.. Tvůj muž je pěkná kecka, vyřiť mu to, protože tohle se vám fakt povedlo! :D <3 prostředí perfektní a outfit taky přesně pro mé oko :)).. miluju kombinaci tenisek a kabátu, o kterém si teda rozhodně nemyslím, že by tě rozšiřoval! a hodinky? pardon, ale nedá mi to a musím se vyjádřit, když čtu komenty nahoře.. to, že na ně dáš odkaz, beru jednoznačně jako plus, bez ohledu na to, jestli to je nebo není sponzorský dar.. vždyť není nad to, jen kliknout na odkaz, pokud se mi něco líbí, místo toho abych si zadala název modelu a hledala, jestli jej někde seženu x))

    OdpovědětVymazat
  28. Super look, totalka parisienne, takle tu chodi vsichni :D v CR to muze byt dost sokujici :D

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  29. nedokážu si zvyknout na ten kabát :/

    OdpovědětVymazat
  30. moc hezký outfit...akorát já bych tomu dala jiné botky no :(,tyhle se mi k tomu nelíbí,ale chápu,že to byl možná záměr :),sto lidí sto chutí,proč ne :)

    OdpovědětVymazat