9. února 2015

/OUTFIT/ Všude bílo

Přijde mi, že od té doby co jsem ráno odešla z domu, venku napadlo snad půl metru sněhu. Všude je úžasně bílo, prašan a dýchá na mě ta úžasná zimní nálada. Dívám se na malé děti jak sáňkuji a vzpomínám, jak jsem jako malá jezdívala na sáňkách také. V mém případě tedy spíše na skibobech! Víte co to je? Nejlepší věc na světě, plánujeme je s přítelem vytáhnou z garáže a jít si zablbout! :)

Ovšem na druhou stranu mi přijde, že silničáři spí a tudíž cesty jsou hrozné, tak na sebe dávejte pozor ať se vám něco nestane a nedostanete smyk jako já a  nebo"nezapadnete" při parkování! :D Dneska jsem měla vážně svůj den, co se řízení týkalo :/ :D.

A teď k tomu lepšímu! Nevím proč, ale měla jsem hroznou chuť si obléknou bílé kalhoty a vytáhnout svůj šedý kabát! Takže jsem to ve výsledku nakombinovala dohromady. Do outfitu jsem si půjčila ještě šálu od sestry, kterou jsem jí koupila k svátku a sladila jsem ji s válenkami. Lituji, že jsem si ji nepořídila také, když vidím jak krásně k valenkám ladí :). 

Doufám, že se vám fotky budou líbit a napište mi, zda nosíte bílé kalhoty i v zimě a nebo je to pro vás pouze letní kousek :). 

Krásný den! 
1 8 3 4 2 5 7 KABÁT - Mohito
KALHOTY  a MIKINA - H&M
TRIČKO - New Yorker
VÁLENKY - UGG /OfficeShoes.cz/
TAŠKA - Harper´s Bazaar
ŠÁLA - F&F

43 komentářů:

  1. Dneska konečně supr outfit, dokonce mi nevadí ani válenky. Sice moc nefandím kombinacím hnědá-šedá, ale celkově se mi to líbí.. Takový styl ti sedí, a mě moc baví :) i ten kabát se mi líbí, a na tobě podle mě sluší víc, jak ten hnědý. Fotky krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky nemám běžně ráda tuto kombinaci - obě barvy jsou takové mdlé, ale celkově se mi taktéž líbí a šátek má i jiné barvy, takže pohodička :-)

      Vymazat
  2. Úžasný outfit, opravdu ti to moc sluší! :) A fotky jsou vážně perfektní ♥
    - Marťa

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou kouzelný ♥ a konečně je tenhle outfit starý, známý na jaký jsme byli vždycky zvyklí, suprový! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas! tvé nové věci mě vůbec nezaujaly (třeba hnědý kabát), ale toto je to, kvůli čemu sem většina chodí :)

      Vymazat
  4. Náádherný fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To me se zrovna kombinace hneda- seda moc libi!krasne fotky moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný fotky, super kombinace a moc ti to sluší! Super inspirace, jak nosit bílé kalhoty. Děkuji!
    PS: Také se těším, až se zase uvidíme! :-*

    OdpovědětVymazat
  7. pěkné :) bílé kalhoty v zimě nenosím, né že by se mi to nelíbilo, ale vadí mi, když je břečka, že jsou dole kalhoty špinavé - jak cáká voda, jsou klidně až po kolena zezadu. musí se na ně dávat pozor, jinak to vypadá hrozně...

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi veľmi veľmi sa ti to hodí :) a fotky sú úplne úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  9. tady ti to moc sluší, vypadáš šťastně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jitu, tak tady ti to moc sluší! :) Já bílé kalhoty v šatníku ani nemám.. Ale na léto třeba koupím. Jsem si jistá, že kdybych je nosila v zimě, tak jsem hned jako pjasátko.. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Dneska se mi tvůj outfit moc líbí a hlavně je skvěle nafocený :) Kombinaci hnědá-šedá moc nefandím, ale tentokrát se mi docela líbí a ani válenky úplně neodsuzuji. I šála je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hezký outfit a dnešní foto moc povedené! :-) A bílé kalhoty jsem dnes zrovna měla na sobě a nosím je i v létě i v zimě, ale vždy v zimě jen pokud vím že nemá pršet nebo není bláto ze sněhu apod.,protože to pak stačí když vylezu z domu a jsou hned špinavé :D

    OdpovědětVymazat
  13. Kde bydlis? :O
    Já jsem tolik sněhu celou zimu neviděla, dneska i ten centimetr namrzlyho sněhu roztál ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlínsko je pod sněhem, čím níž od Zlína, tím víc sněhu :D

      Vymazat
  14. Ten šedej kabátek je skvělej, hrozně moc Ti to sluší Jity :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Teda čumím! Ty fotky jsou úžasné a kombinace kousků je více než TOP!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Boží design, Jituš. A outfit také moc pěkný, u nás je také všudebílo ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Toto ti nejvíc sluší :) i takové fotky mi k tobě sluší více, jak v minulém outfitpostu.. :) víc ti to takto sedí, jak modelkovské pozice, stejně tak tento "sportovnější" styl oproti tomu elegantnějšímu (např. v článku Zara coat), kabátek lepší jak hnědý, škoda že ho tak nenosíš (alespoň podle fotek).

    OdpovědětVymazat
  18. Sluší ti to mnohem víc, jak v předchozích postech. Tady vypadáš jako roztomilá holka, taková přátelská... :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jiti toto je presne to, čo sa ti hodí ! :-) takéto farby ti naozaj veľmi pristanú :-) len tak ďalej + chválim nový design <3

    OdpovědětVymazat
  20. Úžasné fotky!!! Tenhle styl Ti hrozně sluší a ta šála je k UGG vážně perfektní :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Tleskám :) Tohle ti moc sluší a na fotkách vypadáš moc spokojeně :) Paráda!
    Jinak u nás je to podobně- jenom bílo :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ale jako - wowwwwwwwwwwwww <3!!!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Ja jsem pěkný prase, proto radši bílý kalhoty snad ani nemám. Ale ty vypadáš krásně, moc ti to sluší a líbi se mi to moc!!!:)

    OdpovědětVymazat
  24. Tohle se opravdu povedlo Jíťo!:) fotky jsou nádherný a hrozně ti to takhle sluší jak se přirozeně směješ.

    OdpovědětVymazat
  25. Teda naprosto TOP - moc Ti to sluší a outfit vypadá skvěle, tak "svěže" a nejvíc se mi líbí poslední 2 fotky.

    OdpovědětVymazat
  26. Normalne te spis kritizuju, opravdu nejsi muj salek kavy, ale tohle je moc hezky. outfit je prirozeny, sedi ti, neni to krecovite ani prvoplanove a fotky jsou moc mile jako bonus...hezke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proc sem chodis, kdyz neni tvuj salek kavy?

      Vymazat
    2. Zajima me vice blogu, i kdyz to pro me neni nic inspirativniho. Jitku sleduju uz dlouho a tak nejak jsem si navykla rozkliknout i jeji blog. Driv se mi libila vice, asi to bylo ji i mnou zaroven...ted se to zmenilo, ale proste zvyk a tak nejak ji tim "znam", tak proste sem tam kouknu :)

      Vymazat
  27. ty kalhoty a šála jsou naprosto bombový :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc krásne fotky, biele nohavice sa nehodia každému ale tebe neskutočne pristanú ♥
    U nás teda svieti slniečko, sneh už pomaly mizne :/

    Fairytale Tea♥

    OdpovědětVymazat
  29. Jituš, směkám! :) Tentokrát si mě svým outfitem naprosto úchvátila. Bílé kalhoty si neskutečně sednou a ten kabát - radost pohledět:)
    Toto je přesně ten styl, který se mi na tobě líbí nejvíce:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  30. Moc se mi to líbí a bílé kalhoty miluju nosím ale také k válenkám jinak ke kozačkám mi to přijde laciné....super fotky a kabátek je užasný....užasný užasný,,,,,Jitka

    OdpovědětVymazat
  31. Pre mňa biele nohavice len v lete. Ale ten kabát je úžasný! <3

    OdpovědětVymazat
  32. Kabát je dokonalý. Líbil se mi hned, jak jsi v něm přidala první outfit post. ☺ Šála je taky nádherná, měla jsem podobnou vyhlídlou už minulý rok v GAPu ale zaváhala jsem a pak už nebyla...

    Jinak musím říct, že bílé kalhoty zrovna můj šálek kávy nejsou ale Tobě moc sedí. Hlavně jsem si vždy myslela, že rozšiřují nohy ('zejména stehna) ale ty v nich máš nožky jako laňka. ☺

    A UGG... UGG jsou krásné boty, nicméně mně se líbí jen vystavené nebo jen tak na fotkách ale neobuté... Jakmile jsem se u Tebe dočetla, že na ně mají v Office Shoes slevu, šla jsem si je tam zkusit. Konkrétně ty s mašlemi ale byla to hrůza. Na noze mi vůbec neseděly, byly to takové papučkovité důchodky a hrozně mi tu nohu zkracovaly. A ještě aby toho nebylo málo, tak mi dělaly takové "kopýtka" na noze. ☺ Škoda, moc jsem po nich taky toužila ale jakmile jsem je viděla na sobě obuté, bylo mi jasné že tohle nikdy. Ještě jsem dala šanci jedněm nízkým, kotníkovým válenkám z Kenvela. Měly tam parádní s kožíškem, v hnědé se zlatou přezkou ve slevě za 249,-- ale výsledek byl stejný jako u UGG... Přijde mi, že sluší jen holkám s dlouhýma nohama a i tak je trochu deformují... Ale co, proti gustu žádný dišputát! ☺ ☺ Hlavně, že se líbí Tobě a je ti v nich příjemně. ☺

    OdpovědětVymazat
  33. tyhle fotky jsou fantastický, Jituš :) nesmírně Ti to sluší a fotky na mě působí velmi pozitivně. ten kabát je dokonalej!

    OdpovědětVymazat