5. února 2015

/OUTFIT/ Coat&Converse

Ahoj! Vítám vás u nového outfit postu :). Mám poslední dny volna a proto je maximálně využívám k tomu, abych si odpočinula a načerpala síly do dalších týdnů. Dnešek je poměrně zvláštní, jelikož jsem měla skvělý telefonát se skvělou zprávou, kterou vám sdělím za pár dní - pokud vše vyjde jak má :). Ovšem, ale i na dnešku je značné negativum a to to, že mi přestala fungovat žehlička na vlasy a moje vlasy vypadají v poslední době vážně katastrofálně :D. Toť k mému stěžování vše! 

Dnešní outfit jsme fotily společně s Anettkou z FashionLadyAn a tímto jí ještě děkuju za krásné fotky které vznikly! 

Hlavně se neděste toho, že mám conversky v takové zimě, ale poslední dny trávím především v autě, takže takové menší pobíhání na lehko si můžu dovolit. A taktéž jsem vás nechtěla otravovat válenkami, které většině z vás "lezou krkem":).

Doufám, že se vám outfit i fotky budou líbit s budu se těšit na vaše komentáře!
Mějte se skvěle :).z 2 z 5 z 4 z 6 z 3 z 1 z 7 z 8 KABÁT - Zara /Vinted.cz/
DŽÍNY - H&M /Vinted.cz/
KABELKA - Nucelle /JEJ.sk/
TENISKY - Converse /OfficeShoes.cz/
SVETR - New Yorker
HODINKY - Daniel Wellington / Při zadání kódu 1501francebaby máte slevu 15% do 15.2.2015/

70 komentářů:

  1. ty hodinky jsou božííí! máš pánskou nebo dámskou variantu? :) celý outfit je pecka.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to krásně, ale v těch teniskách bych asi zmrzla. Ani se mi tak nějak do toho zimního outfitu prostě nehodí. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dnesni fotky jsou kouzelne, Anettce se povedly! A tobe to hrozne slusi, ty vlasy mas uz opravdu jaksi dlouhe. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jee krásné:) uz se tesim na tvé jarní outfity!;)

    OdpovědětVymazat
  5. Conversky v tom sněhu vypadají vážně komicky :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Docela fajn, jen nějak nechápu ten drdol. vypadá, jak kdyby sis ho zapomněla sundat po úpravě vlasů :D jinak ok...

    OdpovědětVymazat
  7. poslední fotka je krásná, ale jinak ty modelkovské pózy a výrazy ti nesedí ;) mnohem lepší je, když se směješ :) a taky už chcem vidět kabát zapásnutý! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Anet ty fotky i upravovala? Mají hezké "soft" barvy. :) Jinak musím říct, že ten kabát se mi na Tobě zprvu moc nelíbil, ale dnes s těmi Converskami a světlými džíny vypadá moc hezky, líbí se mi tento casual styl, ve kterém působíš moc uvolněně a příjemně. :) Jinak ty dny, co jezdím v autě si kolikrát též jedu jen v teniskách, když jdu jen do obchodu nebo tak, prostě sáhnu po těch botách, ve kterých se mi nejlépe řídí a hotovo. :)
    Ještě jsem nepřišla na chuť moc tomuhle účesu ale zase na těch fotkách jde poznat, jak husté a krásné zdravé vlasy máš!

    OdpovědětVymazat
  9. Jitu outfit je krásný! A než jsem dočetla text, zrovna jsem si říkala, jestli nemrzneš :D. Ale taky na takové popojížďky, nebo chvilky vytáhnu něco méně teplého. A mě ty válenky teda krkem nelezou :D. Sama po nich toužím, ale jelikož nejsou nejlevnější a teď mám jiné věci, které jsou potřeba koupit, ráda se pokochám alespoň u tebe :). Užívej poslední chvilky volna :)*

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě účes super! V zahraničí frčí už teď!

    OdpovědětVymazat
  11. Božské. Moc Ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super, jen ty conversky mě děsí:-D brr, jaký telefonát? Týká se to blogu? Coco? Pochlub se;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tohle si asi na hlavu nedám i kdyby to nosil celý svět, je to trošku směšné.. Jinak celkem OK a k botám..no nevím, mně je teď zima i v kozačkách s tlustými ponožkami a to taky jezdím autem, ale jak vylezu jsem promrzlá za 2 minuty :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný outfit, a conversky jsou skvělé, nejde je nemilovat :)

    Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo, Jituš, to je naprosto dokonalý <3 strašně se mi líbí ta barva kalhot v kombinaci s kabátem a sněhem v pozadí! Fakt strašně super barvy, fotky jsou krásně nafocený i upravený a vůbec prostě paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Povedeny outfit.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Jito krasa!:) ja jsem te chtela poprosit, nechceš udělat nějaký článek s pár tipy na to koho sledovat na instagramu? Nemusí to být blogerky. Hlavně nějaké češky, které nejsou moc profláklé třeba? :) Myslím, že by to mohl být super článek, který spoustu lidí uvítá a nemusíš kvůli tomu fotit a tak :) Já bych byla šííííleně ráda!! Poslední dobou nevím koho sledovat. Děkuju:)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Popřemýšlím nad takovým článkem, ale mám obavy, že žádné "neznáme" nesleduji :(. Ale mrkni do seznamu lidí co na insta mám, třeba tě někdo zaujme :).

      Vymazat
  18. Šestá fotka dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  19. conversky se vubec nehodí ke kabátu to je děs. a to cosi co máš na hlavě je ještě horší

    OdpovědětVymazat
  20. příjde mi to takové nesladěné, boty, kabelka..každý pes jiná ves..ne jen styl, ale i barva. a účes za mě ne, mně se v tomhle líbí a cup of style, klidně denně vlasy rozpuštěné, ale vždy paráda a ne takové experimenty..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zaprvé, každý máme vlasy jiné. Já je mám rovné jako dráty a ještě dost hrubé a přes den mi hodně vadí, není to experiment, ale účes, který je pro mě velmi pohodlný a příjemný :).

      Vymazat
    2. Nevím samozřejmě, jaké máš vlasy. Ale drdol, rozpuštěné nebo culík ti sluší mnóóóhem víc :)

      Vymazat
    3. S tím A Cup Of Style souhlasím velice, vždy perfektně sladěné a není co vytknout. Z toho by si měly vzít příklad i blogerky, třeba i ty Jitko ;-) nejsem rozhodně žádný rýpal, ale na každém tvém outfitu mě něco zděsí :-D

      Vymazat
    4. Já si hlavně myslím, že každý by měl být svým způsobem "svůj". Pokud se na něco cítí, měl by do toho jít :).
      Mě různé účesy a nezvyklé kombinace baví. Je mi dvacet a podle mě je ten pravý čas zkoušet :).

      Vymazat
    5. upřímně? poslední dobou sem chodím jen číst komentáře, je to svým způsobem docela zábava..tolik negativních zpráv a ignor ze strany blogerky jsem nikde jinde neviděla.. :-D komentuješ jen pozitiva a negativ si evidentně vůbec nevšímáš, kromě tech válenek, které jsi konečně vypustila..

      Vymazat
    6. Kdybych si nevšímala negativních komentářů, tak bych se nesnažila zapracovat na kvalitě fotek a prostředí, které mi bylo vyčteno. Taktéž jsem změnila i boty, které jste mi v komentářích vytkli, že se vám nelíbí a nebaví vás :). Snažím se vzít z každého rozumného komentáře něco, nejde o ignor, jen nemám potřebu se k úplně všemu vyjadřovat :).

      Vymazat
  21. Máš nádhernou kabelku, včera jsem zrovna viděla holku s converskama, já bych teda zmrzla :D... Ale ten účes se mi fakt nelíbí, jsem pro každou kravinu ale tohle mi fakt přijde divný :). A nepřijdou mi tvoje vlasy špatný náhodou :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty vlasy jsou fakt strasne..ja nevim,ze ty to musis vzdycky necim zabit.. Achjo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám bohužel stejný názor, většina outfitu celkem supr, ale u každého nějaká "perla"

      Vymazat
  23. Tvůj účes ve mě evokuje mužské culíky :D
    http://hairstyles-magazine.com/wp-content/uploads/2014/08/ponytail-bun-men.jpg

    jinak nechápu, jak můžeš chodit s holýma kotníkama, já bych umrzla a onemocněla. Jen když tě vidím je mi zima :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem silonky a normálně s holými kotníky nechodím, jen když jsem autem, jak jsem již psala v článku :).

      Vymazat
  24. Za mě ten účes je celkem příšernost, ale jinak jsem ti neskonale vděčná za absenci válenek :) Kabát by mě zajímal, jak vypadá utažený. Máš všechny fotky úplně stejné, co třeba jednu se zavázaným kabátem, jednu bez atd? A ty conversky? Chápu, že to bylo jen na focení, ale já tedy ať jedu kdykoliv kamkoliv a to jezdím jedině autem, tak vždycky zimní boty. Ani by mě nenapadlo si vzít tenisky, ale to je věc názoru. Jinak kvalita fotek mi dneska přijde v pohodě a jde vidět, že to fotil někdo jiný, než obvykle. Na kvalitě je to dost znát. Co týče fashion, tak tvůj blog mi přijde v této kategorii na dost nízké úrovni, nicméně chodím sem ráda. Ne kvůli oblečení, ale líbí se mi styl, jakým píšeš a vždycky se těším na články, kde nebude outfit :).

    OdpovědětVymazat
  25. Ty jsi trapna :D
    Jak nejdřív největší scéna, ze valenky mas proto, ze ti je POŘÁD zima na nohy, a ted tam u vas na Moravě mate kalamitu a ty jdeš v Converskach :D S tebou a tím tvým blogem to jde čím dal tím víc do háje.... ale dokud budou spolupráce a věci zadarmo, pojedeme lži a buransky povidacky dal, co? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Moravě možná kalamita je, ale u nás ve městě a ani v okolí UB jsem žádnou kalamitu nezaznamenala :). Venku je ani ne 5 centimetrů roztátého sněhu :).
      Válenky bych si normálně k tomuto outfitu vzala, ale chtěla jsem změnu, tudíž když jsem jela autem sem v tom neshledala žádný problém na tu chvilku co jsme fotily fotky :).

      Vymazat
    2. Kalamita byla minulý týden v pátek-už jen podle fotek asi kalamita není, teď už je i u nás jen to co na fotkách.. (bydlím 10km od UB), ale celkem ráno mrzne, takže bych si takové boty taky nedala, sibiřky a kozačky-> moje volba :-D

      Vymazat
    3. Moje volba jsou válenky, ale neměla jsem odvahu dát si je asi 5 post po sobě :D.

      Vymazat
    4. dyt je to její věc, co si veme na sebe ne? At má žabky klidně, a pokud Jituš jela převážně autem chápu její volbu :D

      Vymazat
  26. Prosím tě a kde jsi upravovala ty fotky a jaký konkrétní filtr to je? :)

    OdpovědětVymazat
  27. Oblečení jaksi jde, sice kabát se mi od začátku nelíbí, ale vedle válenek je "supr". Boty teda maximálně nechápu, jestli nebudeš mít ve stáří problémy se zdravím, tak dej vědět.. Jsem zdravotní sestra a musím říct, že asi ani nevíš kolik s tím můžeš mít problémů. Myslím, že auto ti v tom nepomůže..v tom je po ránu někdy větší zima, jak venku... Poslední dobou prosazuješ docela free style (dám si co vidím-aspoň to tak vypadá) a to není nic pro mě, mám radši sladěné oblečení, to nese jiný obdiv :) za mě ti tento styl nesedí. Iveta K.

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělá by k tomu byla ta světla kabelka "kufřík" z hm jak mas:))

    OdpovědětVymazat
  29. Lovely coat and I really like the way you have done your hair!
    Xx
    Rhea
    www.fuss.co.in

    OdpovědětVymazat
  30. Mě se moc líbí barva džínů a kabátek
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  31. Fotky jsou opravdu moc krásné a hlavně zaostřené!:) Takže paráda, velmi ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ty komentáře tady jsou fakt tragikomedie. V zahraničí kočky odchodí zimu v balerínách a nikdo se nad tím ani nepozastaví a v Česku se člověk pořád musí obhajovat, jak kdyby nakyho blbýho anonyma SKUTEČNĚ zajímalo Jitky zdraví...
    Takže všechny ty zdravotní sestry, odbornice na zdraví a rýpavý slečinky ať se prosím starají o jejich vlastní kotníky:D
    Outfit se mi Jití líbí, rozhodně tomu hraje prim kabát, protože ostatní kousky nejsou nijak vyjímečné. Taky krásné prostředí a moc milý obličej ty fotky dobře dotváří. Účes mi taky příjde mimo a ani ti moc nesluší, ale jestliže je pro Tebe praktický, jak píšeš, tak je to ok:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by se nikdo nepozastavoval, kdyby Jitka ještě nedávno nepsala, ze UGG potřebuje proto, ze ji je porad zima na nohy :D
      Tohle je zase kopirka Pavlíny, a opět nepovedena.

      Vymazat
    2. :D ten kdo si přečetl objasnění toho proč jsem měla tenisky se nad tím nepozastavuje :D. Ale chápu, že je lepší napsat, že kopíruji Pavlínu, než číst :).

      Vymazat
    3. Promiň, Jíťo, ale mě při pohledu na outfit napadlo to samé, co pisatelku/y výše - vždyť jsi psala, že UGGs jsou pro Tebe jako dělané, protože Ti je pořád zima na nohy. A i když bys jenom přejížděla autem, tak přece jen, venku prostě jsi a tudíž nechápu ten obrat s converskami. Je pravda, že v Praze není po sněhu ani památky (podle fotek ho máte docela dost :)), ale i přesto je tady vážně chladno. Já na studené nohy netrpím, ale i přesto chodím minimálně v kotníčkových botech.
      Tohle mi přijde mimo, zvlášť, pokud jsi jinak navlečená v UGGs.

      Vymazat
    4. Jestli mě nemá zajímat zdraví lidí, tak potom nechoďte s problémy k lékařům..jako upřímně, nedokážu pochopit, že venku mrzne a někdo chodí s holýma nohama, ale za chvíli doletí k doktorovi.. Komentář toho prvního anonyma je fakt třešnička.. Denně slyším o takových problémech, které jsou hlavně od noh a holých zad, tak se pak nedivte, že mě rozčiluje toto vidět...

      Vymazat
    5. Míša: Mně tak trochu příjde, že Jitka hodně mění své názory..ne jen ohledně Ugg.

      Vymazat
    6. Hodně měním své názory? Tohle je vážně už směšné. Asi DESETKRÁT jsem napsala, že jsem si conversky dovolila vzít jen z toho důvodu, ŽE JSEM JELA AUTEM! A válenky jsem si nevzala také z toho důvodu, aby tady nebyly minimálně po páte po sobě ;).
      Problémem spíše je, že nedokážete tady toto pochopit, ačkoliv jsem to napsala několikrát, ale pořád dokola opakujete to stejné ;). Ale jinak v pohodě :)).

      Vymazat
  33. Moc krásný fotky, mají úžasný nádech :))

    OdpovědětVymazat
  34. Hodinky <3
    V converskách bych teď pravděpodobně umrzla, ale outfit se mi líbí :) Moc ti to sluší a fotky jsou krásné :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. je to sranda.. když si vzpomenu, jak jsme se bavily, že bude problém s converskama nebo s tímhle "culíčkem".. máme dobrý odhad, jak jde vidět.. zase takové buranky asi nebudem! :D
    a musím se pochválit - ty fotky jsou fakt boží! :D samozřejmě.. fotit takovou superženu jde samo :3.. jen.. příště musíš ten sníh nakopnout víc! :D

    OdpovědětVymazat
  36. Mně se tento styl účesu líbí, ale určitě ne v tvém provedení. Příště bych do culíku vzala cele přední vlasy a ne jen "ofinu". Kabát super, boty slabé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=2cIuDfrS_zg - 2:30.

      Vymazat
  37. jůůůů Jituš krásné fotečky! máš boží vlasy ted!

    OdpovědětVymazat
  38. Jako zdravotní sestra (mám na mysli anonym) by slečna měla vědět, že každý to má jinak a určitě nejde mluvit o Jitce a jiných způsobem "dám ruku do ohně, že za pár let budete mít zdravotní problémy".

    Já v zimě skoro nikdy nemrznu, nezapínám si bundu, šály nosím jen vyjímečně a světě, div se, jsem mnohem zdravější a cítím se mnohem líp, než když jsem se před x lety nabalovala.
    Nikomu neberu, že v zimě může opravdu mrznout, ale neházejte, všechny do jednoho pytle a nevysmívejte se někomu, kdo má Conversky nebo ripped jeans a vy na sobě máte 10 vrstev a úšklebek na rtech.

    Není to sice k tématu, ale opravdu nechápu, jak tohle může napsat "zdravotní sestra", pokud tedy slečna napsala pravdu.

    OdpovědětVymazat