16. února 2015

/LIFESTYLE/ Vše kolem mě..

Času na blogování je málo, proto pro vás mám takový malý náhled do mého soukromí ohledně toho co mi nového přišlo, jak se mám, co většinu času dělám a na co se můžete zde na blogu těšit.

V poslední době se mi nahromadilo zase pár nových věci, které uvidíte postupně v outfit postech a připravovaných článcích. Minulý týden mi přišla nabídka ohledně koncertu Katy Perry, takže pokud vše vyjde, tak jak má, tak za týden v tuto dobu budu na jejím koncertě! Juhuuu... :) Jde někdo z vás také?
Jelikož o akci budu psát článek, tak nezahálím a už teď vybírám v čem půjdu. A dá to docela zabrat :D.
Prozatím  mám v hlavě přibližně naplánováno co bych si mohla vzít a dvě věci z celkového looku vám dneska zběžně ukážu.. :)
V čem byste na takový koncert šli vy?

IMG_1376 IMG_1365 YesStyle.cz

Další věc, která mi přišla je prostorná velká kabelka v černé barvě, kterou budu nosit prioritně do školy, protože pojme poměrně dost věcí! Je úplně obyčejná, bez zdobení a zbytečných aplikací, což se mi líbí  a hlavně je na zip :). S kabelkami bez zipu jsem se bohužel zatím nesžila :/.
Určitě ji brzy uvidíte v outfit postu :).

IMG_1363

V poslední době také neustále peču, vařím, smažím a peču, vařím.. No pořád dokola. Když mě chytne špatná nálada, tak jdu péct. Od buchet, přes muffiny až po "koláče". Spotřeba prášku do pečiva je u mě enormní, ale přítel je spokojený, takže mě tato mánie asi jen tak neopustí :D. 

IMG_0974

A největším koníčkem v poslední době je řízení, už mi to jde! Ale jen pokud kolem mě nejsou auta, haha :D. Jenže jak se tak na sebe a tu svoji pneumatiku co mi roste na břiše dívám, tak bych měla asi začít chodit zase pěšky, protože po zimě mám toho pohybu  skutečně minimum. Ale věřím, že nejsem jediná a už teď se těším na první "jarní" výběh a spalování všech dobrot co jsem za poslední měsíce snědla!

Tak se mějte krásně! Užívejte sluníčka, které k nám tento týden "zavítalo", netrapte se tím čím nemusíte, mějte se rádi a brzy se uvidíme u nového, tentokrát snad už outfitového, postu :).

IMG_0978

8 komentářů:

  1. Fajn oddychový článek takto navečer :)

    OdpovědětVymazat
  2. S řízením jsem na tom dost podobně :D řídím ráda ale jen když za mnou nic nejede, protože jak to ještě nemám v ruce tak nejezdím nejrychleji a znervózňují mě auta za mnou :D :) moc příjemný článek.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek :) Koncert Katy Perry si užij, stejně tak, jako kabelku. Ta se mi moc líbí :) Aať Ti jde řízení od ruky, doslova ;) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. já zas kabelky bez zipu miluju! ted bych nechtěla jinou..

    OdpovědětVymazat
  5. Řízení závidím, já s tím sekla, protože táta byl hrozně cholerický :D Ale chci zas začít, oddalování nepomůže a řízení je dneska důležitá věc.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný náhrdelník i kabelka! I když už mám školní léta za sebou, tak veliké kabelky prostě miluji a tahám v nich naprosto vše :-)

    Zvu Tě na svou giveaway :-)
    http://aestylesvet.blogspot.cz/2015/02/vvvvvvvvvvv-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. náhrdelník mám také, je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na Katy Perry bych si určitě vzala něco odvážnějšího, trochu funky s moderními kousky :) Koncert si užij, určitě bude skvělý! :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat